Varo jatkuvan punnan ja Yhdysvaltain dollarin voimaa tällä viikolla

Viime viikko oli täynnä myllerrystä ja epävarmuutta. Näimme valuuttamarkkinoilla vaikuttavia liikkeitä, jotka olivat pääasiassa USA: n presidentinvaalien ja republikaanien ehdokkaan, herra Donald Trumpin, yllätysvoitto. Yhdessä vaiheessa demokraatti Hillary Clinton näytti ottavansa voiton. Markkinat odottivat myös hänen voittavan Trumpin. Kun kävi selväksi, että Trumpista tuli uusi Yhdysvaltain presidentti, markkinat reagoivat yllätykseen kiivaasti. Paljon whipsaw-tyyppisen hintatoiminnan jälkeen markkinat menivät suuntaan, joka suosivat omaa pääomaa, Yhdysvaltain dollaria ja punnan vahvuutta sekä hyödykevaluutan heikkoutta.

 

GBP / USD

 

Punta on ollut Trumpin voiton kannattaja. Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama lupasi olla neuvottelematta kahdenvälisestä kauppasopimuksesta Ison-Britannian kanssa, jos he päättävät poistua Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Tämä käytäntö muuttuu varmasti Trumpin johdolla, mikä on yksi syy kaapelin ja muiden puntaparien tarjoukseen. Tämän lisäksi Trump todennäköisesti pakottaa Euroopan unionin neuvottelemaan Ison-Britannian kanssa pääministeri Theresa Mayn ehdottamista ehdoista. Tämä on myös selvästi punapositiivista. Trumpin johto eliminoi todennäköisesti monet riskit, jotka Brexit aiheuttaa Ison-Britannian taloudelle. Katsotaanpa yksi likvideimmistä valuuttapareista, GBP / USD:

 

GBP / USD päivittäinen kaavio

 

Pari on saavuttanut vankan pidon 20 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon yläpuolella. Tämä kertoo meille, että vauhti on nouseva, ainakin lyhyellä aikavälillä. Jos tarkastelemme teknisiä tietoja, on tunnustettava, että suurempi suuntaus on edelleen laskeva. Viimeaikaiset perusteelliset muutokset Yhdistyneen kuningaskunnan taloudessa ovat kuitenkin pakottavia, ja olisi typerää yrittää hiipiä tämä viimeaikainen nouseva vauhti GBP / USD: lle. Jos tarkastelemme pienempiä aikatauluja, on selvää, että nousevat markkinatoimijat ovat tällä hetkellä hallinnassa. Katso tämä tuntikaavio:

 

GBP / USD tuntikaavio

 

Huomaa tämän kaavion neljän eksponentiaalisen liikkuvan keskiarvon välinen etäisyys. Tämä tekee nousunopeudesta vieläkin näkyvämmän. Niin kauan kuin nämä EMA: t ovat linjassa ja kaltevat ylöspäin, ei ole syytä harkita GBP / USD: n lyhentämistä. Etsin parin ostomahdollisuuksia, vaikkakin voi olla kannattavampaa pelata punnan vahvuutta muihin valuuttoihin nähden, jotka ovat tässä vaiheessa huomattavasti heikompia kuin Yhdysvaltain dollari. On parempi yhdistää vahva valuutta heikkoon. Yhdysvaltain dollari ei todellakaan ole ollut yksi heikoimmista valuutoista parin viime päivän aikana. Katso tätä Yhdysvaltain dollari-indeksin kaaviota:

 

Yhdysvaltain dollariindeksin päivittäinen kaavio

 

Kuten näette, tämän kaavion hintatoiminta pysyy vahvasti 20-EMA: n yläpuolella, mikä on hyvä merkki nouseva vauhti.

 

Joten mitä valuuttoja vastaan ​​voimme ostaa punnan, paitsi Yhdysvaltain dollari? Keskustelemme tässä tilassa yleensä vain tärkeimmistä valuuttapareista, mutta teemme tällä viikolla poikkeuksen muualta tulevan suuren potentiaalin vuoksi. Tarkastellaan ensin GBP / CAD:

 

GBP / CAD

  

GBP / CAD päivittäinen kaavio

 

Tiistain perjantain päätöskurssista punta nousi 3,67% Kanadan dollariin nähden. Se on 604,1 pistettä. Samana ajanjaksona GBP / USD nousi vain 220,6 pistettä, mikä on 1,78% voitto. Se on valtava ero! Jos tarkastelemme USD / CAD: n päivittäistä kaaviota, on helppo nähdä, miksi tämä ero on niin suuri:

 

USD / CAD päivittäinen kaavio

 

Kuten näette, Kanadan dollari on heikentynyt huomattavasti Yhdysvaltain dollariin nähden kolmen viimeisen kaupankäyntipäivän aikana.

 

Palataksesi takaisin GBP / CAD: iin, pari näyttää siltä, ​​että sillä on paljon nousupotentiaalia. Katsotaanpa tämän parin tuntikaavio:

 

GBP / CAD tuntikaavio

 

Sinisenä meillä on 20 eksponentiaalinen liukuva keskiarvo. Kuten näette, hinta ei ole koskenut tätä EMAa viimeisten 34 kynttilän aikana. Musta viiva on 200 jakson liukuva keskiarvo. Nämä kaksi liikkuvaa keskiarvoa (erityisesti 20-EMA) osoittavat meille, kuinka vahva nykyinen nouseva vauhti on.

 

Joten miten saamme muutaman pisteen tästä parista tulevalla viikolla? Ensimmäinen asia, jonka haluaisin nähdä, on jatkoa nykyiselle noususuhdanteelle ja tauko perjantain korkeimmasta. Sitten voimme etsiä 20-EMA: n vetoja tuntikaaviosta pitkien merkintöjen hienosäätöön.

 

Jos tarkastelet GBP / CAD: n päivittäistä kaaviota, saatat huomata, että nouseva liike näyttää olevan jo pitkällä. Tämä ei tarkoita, että hinta käy yhtäkkiä alhaisemmaksi, mutta meidän on oltava varovaisia, ettemme jää korjaukseen.

 

Jos saamme uuden aggressiivisen hintakiihtyvyyden, kuten torstaina ja perjantaina, kannattaa harkita lyhyemmän aikataulun käyttämistä ilmoitusten ajoitukseen. Jos odotit 20-EMA: n vetämistä tuntikaaviosta, et olisi menettänyt näitä upeita liikkeitä kokonaan. Jos olisit käyttänyt 20-EMA: ta 15 minuutin kaaviossa, olisit voinut hypätä aallolle vetämällä. Katso seuraava kaavio:

 

GBP / CAD 15 minuutin kaavio

 

Öljyn hinnan jyrkkä lasku viime päivinä on vaikuttanut Kanadan dollarin heikkouteen. Jos öljyn hinta laskee edelleen, se voi lisätä GBP / CAD: n noususuuntausta.

  

GBP / AUD

 

Tämä pari on noussut jopa enemmän kuin GBP / CAD viimeisen kolmen kaupankäyntipäivän aikana 4,69%: n voitolla. Katso seuraava kaavio:

 

GBP / AUD tuntikaavio

 

Tällä parilla voidaan käydä kauppaa samalla tavalla kuin GBP / CAD seuraavalla viikolla. Sekä Kanadan että Australian dollari ovat hyödykevaluuttoja. Ne korreloivat myös positiivisesti, ja monta kertaa he tekevät samanlaisia ​​hintaliikkeitä.

 

Euro ja Japanin jeni ovat myös tällä hetkellä kaksi suhteellisen heikkoa valuuttaa. Ne voivat myös olla hyviä valuuttoja myydä puntia vastaan.

 

Ison-Britannian punta on tällä viikolla joukko tärkeitä taloudellisia tietoja, ja myöhemmin voimme odottaa paljon volatiliteettia puntapareissa. Lue lisää tämän viikon talousuutisista artikkelin lopusta.

 

AUD / USD

 

Australian dollarin vaihto Yhdysvaltain dollariin nähden oli viime päivien aikana selvästi alhaisempi. Tämä näyttää olevan kuuma pari myytäväksi tulevalla viikolla, varsinkin jos kohtaamme lisää Yhdysvaltain dollarin vahvuutta. Katso seuraava kaavio:

 

AUD / USD päivittäinen kaavio

 

Saatat väittää, että pari ei näytä olevan tällä hetkellä laskutrendissä. No, se on käynyt kauppaa melko paljon sivuttain parin viime viikon aikana, mutta jos tarkastelemme suurempaa kuvaa viikkokaaviossa, se muistuttaa meitä siitä, että pari on itse asiassa edelleen laskusuhdanteessa. Katso seuraava kaavio:

 

 AUD / USD -viikkokaavio

 

Pari sulkeutui perjantaina 20 viikon eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon alapuolelle, ja näyttää siltä, ​​että voimme nähdä lisää heikkoutta tulevalla viikolla.

 

EUR / USD

 

Yhdysvaltain dollari ylitti euron täysin parin viime päivän aikana. Vaikka eurolla käydään edelleen kauppaa hyvin suurella vaihteluvälillä, viime viikolla laskeva vauhti saattaa levitä tulevaan viikkoon. Katso tätä päivittäistä kaaviota:

 

EUR / USD päivittäinen kaavio

 

Nyt ei ehkä ole paras aika syöttää lyhyitä positioita päivittäisestä kaaviosta. Saattaa olla parempia mahdollisuuksia lähempänä 20 päivän eksponentiaalista liukuvaa keskiarvoa. Jos olemme tarpeeksi kärsivällisiä odottaaksemme jälkijännityksen muodostumista, voimme hyödyntää tällaista tilannetta. Tietenkin voi olla hyviä mahdollisuuksia myös pienemmissä aikatauluissa.

 

USD / CAD

 

Tämä on pari, josta olen todella innoissani. Pitkän ja lyhyemmän aikavälin trendit ovat täysin linjassa. Katsotaan viikkokaavio:

 

USD / CAD viikkokaavio

 

Vaikka sonni-trendissä on tapahtunut jyrkkä korjaus viime aikoina, sonnit ovat toipuneet melko hyvin parin viime kuukauden aikana. Pidän todella viime viikon vahvasta sulkeutumisesta. Päivittäiset asetukset näyttävät yhtä houkuttelevilta kuin viikoittain. Katso seuraava kaavio:

 

USD / CAD päivittäinen kaavio

 

Härät hallitsevat selvästi tätä kohtausta. Vaikka saatat löytää hyviä mahdollisuuksia pienempinä aikatauluina maanantaina, en ole kiinnostunut vaihtamaan tätä paria päivittäisessä kaaviossa. Olen varma, että saamme upeita ostoasetuksia, kun pari palaa jonkin verran.

 

USD / JPY

 

Tämä pari nousi juuri korkeammalle viime viikolla. Maanantaina se aukesi korkeammalle ja viimeisteli viikon noin 350 pistettä edellisen viikon lopusta. Pari on tulossa tärkeälle vastustusvyöhykkeelle. Jos se onnistuu poistamaan tämän vastarinnan, se voi jatkaa vakaasti noususuuntaan. Torstaina pari sulkeutui 200 päivän liukuvan keskiarvon yläpuolelle ensimmäistä kertaa 234 kaupankäyntipäivässä, mikä on hieno sonnille. Katso tätä päivittäistä kaaviota:

 

USD / JPY päivittäinen kaavio

 

Etsin tämän parin ostomahdollisuuksia tulevalla viikolla. Minulle on kuitenkin tärkeää, että tyhjennämme ensin tämän punaisen vastusvyöhykkeen.

 

Tärkeitä talousuutisia

 

Australia

 

RBA-minuutit – tiistai 15. marraskuuta 00.00 GMT

Työllisyyden muutos ja työttömyysaste – torstaina 17. marraskuuta klo 00.30 GMT

 

USA

 

Vähittäismyynnin ja vähittäismyynnin ydinnumerot – tiistai 15. marraskuuta klo 13.30 GMT

 

Lokakuun PPI-numerot – keskiviikkona 16. marraskuuta klo 13.30 GMT

 

Yhdistynyt kuningaskunta

 

CPI- ja PPI-numerot – tiistaina 15. marraskuuta klo 9.30 GMT

 

Inflaatioraportin kuulemistilaisuudet – tiistaina 15. marraskuuta klo 10.00 GMT

 

Työllisyysnumerot (hakijoiden määrä), keskiansiot ja työttömyysaste – keskiviikko 16. marraskuuta klo 9.30 GMT

 

Vähittäismyynti ja vähittäismyynnin ydinmäärät – torstai 16. marraskuuta klo 9.30 GMT

 

Euroopassa

 

EKP: n presidentti Mario Draghi puhuu – maanantaina 14. marraskuuta klo 15.00 GMT ja perjantaina 18. marraskuuta klo 8.00 GMT

 

Saksan BKT-luvut – tiistai 15. marraskuuta klo 7.00 GMT

 

Euroalueen kuluttajahintaindeksit torstaina 17. marraskuuta klo 10.00 GMT

 

Kanada

 

Kuluttajahintaindeksin ydinnumerot perjantaina 18. marraskuuta 15:30 GMT

 

Japani

 

Kolmannen vuosineljänneksen BKT-luvut – sunnuntai 13. marraskuuta 23:50 GMT

 

BOJ: n kuvernööri Kuroda puhuu – maanantaina 14. marraskuuta kello 1.30 GMT

 

Kiina

 

Teollisuustuotannon numerot – maanantai 14. marraskuuta 02:00 GMT

 

Onko vauras viikko!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me