Wargaming & BitPay Team Up, auttaa levittämään Bitcoinia

Yksi suurimmista esteistä, joita Bitcoinin on kohdattava, on saada laajaa hyväksyntää suuryrityksiltä. Salausvaluutan suosittu käyttö online-peleissä on rajoitettua, koska se on silti vain murto-osa suuresta iGaming-teollisuudesta, vaikka uhkapelit olisivatkin suosittuja.

Tästä syystä on hyvä uutinen kuulla Wargaming.netin yhteistyöstä BitPayn kanssa. Yksi suurimmista Bitcoin-maksujen käsittelyyrityksistä BitPay antaa nyt ilmaisten MMO-pelien yhdysvaltalaisille pelaajille ostaa virtuaalista kultaa pelin sisäisiin ostoksiin Bitcoinin avulla.

Pelaaminen voi olla yksi tekniikan tappajasovelluksista, ja se kannustaa käyttöönottoon ja laajempaan käyttöön esporttien suosio ja muut online-pelit. Yksinkertaisempana ja halvempana tapana tehdä online-liiketoimia Bitcoin tarjoaa Wargamingin pelaajille paremman vaihtoehdon tiukoille luottokorttitapahtumille.

Ilmaiset MMO-pelit ovat kunnossa Bitcoinin kanssa

Wargaming on tehnyt itselleen nimen erinomaisella MMO-strategiasotapelien kirjastolla. Yhtiön peleihin kuuluu suosittu World of Tanks -peli, jossa on useita muunnelmia ja spinoffeja, kuten World of Airplanes ja World of Battleships. Näiden pelien fanit ovat miljoonia maailmanlaajuisesti.

Wargaming.net

Yksi Wargamingin tuotteiden tärkeistä ominaisuuksista on, että niitä kaikkia voi vapaasti pelata. Pelit rahoitetaan ostamalla virtuaalista kultaa, jota käytetään pelaajien lisävoimien ja ajoneuvojen ostamiseen. Tämä on johtanut siihen, että yrityksen verkkokauppa käsittelee tuhansia maksuja päivittäin.

Bitcoinin rooli äskettäisessä kumppanuudessa on tehdä pelin sisäisestä ostamisesta paljon nopeampaa ja helpompaa pelaajille. Heidän ei enää tarvitse antaa taloudellisia tietoja muunnettaessa rahansa virtuaalikullaksi päivittäessään aseita tai ostaessaan lisäosia. Bitcoinin avulla he voivat odottaa turvallisia ja nopeita prosesseja BitPayn avulla.

Mitä BitPay tuo pöytään

Täällä BitPay tulee sisään. Vuonna 2011 perustettu Bitcoin-maksuprosessori on ollut nuorella Bitcoin-maksuteollisuudessa siitä lähtien, kun se alkoi kukoistaa. Tämä on antanut sille kokemuksen integroida Bitcoin-maksujärjestelmät paremmin jo olemassa olevaan maksuinfrastruktuuriin. Kun yhdysvaltalaisille asiakkaille otetaan käyttöön Bitcoin-maksut, pelaajilla on helpompaa aikaa tehdä ostoksia.

Lisäksi BitPay perustaa maksuprotokollalompakoiden käytön osana Wargaming-kumppanuutta. Ensimmäinen käyttöönotettu BIP 70: ssä vuonna 2013, tämä erityinen Bitcoin-standardi kehitettiin tekemään Bitcoin-maksuista entistä nopeampia ja turvallisempia.

BitPay-blogikirjoituksen mukaan:

“Olemme innoissamme voidessamme tuoda bitcoinia Wargamingin pelaajille. Bitcoin on rakennettu verkkokokemuksiin, kuten pelaamiseen, ja olemme sitoutuneet auttamaan Wargamingin kaltaisia ​​yrityksiä käyttämään tätä tekniikkaa tekemään näistä kokemuksista saumattomampia, turvallisempia ja hauskempia käyttäjille. “

Maksuprotokollalompakoiden ja normaalien Bitcoin-lompakoiden välillä on kolme huomattavaa eroa.

Ensinnäkin maksuosoitteen sijaan lähetetään URL-osoite. Asiakkaat napsauttavat linkkiä ja heidän Bitcoin-lompakkonsa lähettävät linkille automaattisesti Maksuprotokolla-pyynnön. Tämä eliminoi kirjoitusvirheet, jotka voivat johtaa väärän osoitteen tai summan lähettämiseen. Toiseksi Payment Protocol nopeuttaa käsittelyä kopioimalla tapahtumatietueen ja lähettämällä sen uudelleen BitPay-palvelimen kautta. Tämä varmistaa, että tapahtuma käsitellään nopeammin.

Kolmanneksi Maksuprotokollan käyttö mahdollistaa nopeamman hyvityksen. Vaikka Bitcoin-tapahtumia ei voida peruuttaa, käytettyjä bitcoineja voidaan palauttaa lisää (nopean palautuksen suurin este on vahvistetun osoitteen määrittäminen). Payment Protocol -standardien mukaisesti asiakkaan lompakko lähettää vahvistetun palautusosoitteen jokaisen maksun yhteydessä, mikä vähentää tavallista asiakastukea edestakaisin..

BitPay

Parantaa Bitcoin-hyväksyntää online-peleissä

Lisääntynyt altistuminen Bitcoinille voi olla vain hyvä uutinen. Tämä pätee erityisesti silloin, kun ihmiset näkevät sen toiminnassa. Tämä kumppanuus Wargaming ja BitPay on vain jäävuoren huippu, kun Bitcoin saa suuremman hyväksynnän.

Verkkopelaaminen on ihanteellinen asetus Bitcoinille hyödyntämään kykyjään täysin, jos iGaming-yhteisö kasvaa edelleen maailmanlaajuisesti. Tämä heijastuu jo Bitcoin-kolikkopelien, pöytäpelien ja jopa lisääntyvään huomioon ja kysyntään Bitcoin eSports -vedonlyönti. Vaikka lähestymistapa on erilainen kuin muiden online-pelisivustojen, kuten Leet, Wargaming altistaa jo useammat nuoren sukupolven kuluttajat Bitcoinin eduille.

Toisaalta BitPay lisää edelleen nimiä yritysten ja organisaatioiden luetteloon, ja se on auttanut altistumaan Bitcoin-maksutekniikalle. Sekä PayPal että NETELLER, joita voidaan käyttää Bitcoin-talletusten lähettämiseen tietyille online-kasinoille, ovat myös aluksella ja yhdistävät yli 60 000 kauppiasta BitPay-palvelua käyttäen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me