Yhdysvaltain kiitospäivän loma saattaa hidastaa dollarin nousua

Yhdysvaltain dollari käy tällä hetkellä kauppaa 13 vuoden korkeimmalla tasolla. Donald Trumpin valinta Yhdysvaltain uudeksi presidentiksi on aiheuttanut Yhdysvaltain valuutan arvon suuren nousun. Tämä härkätaistelu voisi jatkua pitkään, mutta tauko tässä etenemisessä voi hyvinkin tapahtua tulevalla viikolla. Tässä on päivittäinen kaavio Yhdysvaltain dollari-indeksistä:

 

Yhdysvaltain dollari -indeksi, päivittäinen kaavio

 

Aivan muistutuksena, tämä on indeksi Yhdysvaltain dollarin kehityksestä neljää suurinta valuuttaa vastaan, nimittäin Australian dollaria, Japanin jeniä, euroa ja Ison-Britannian puntaa vastaan..

 

Tärkeitä Yhdysvaltain talousuutisia tällä viikolla

 

Nykyinen kotimyynti – tiistai 15:00 GMT

Keskeiset kestotavaratilaukset – keskiviikko 13:30 GMT

Uuden kodin myynti – keskiviikko 15:00 GMT

Raakaöljyvarastot – keskiviikko 15:30 GMT

FOMC-kokouksen pöytäkirja – keskiviikko 19:00 GMT

 

USD / JPY

 

USD / JPY on noussut aggressiivisesti korkeammalle viimeisten 39 pörssipäivän aikana ja saanut yli tuhat pistettä, mikä tarkoittaa noin 10,5 prosentin voittoa. Emme ole nähneet niin vaikuttavaa nousua pitkään aikaan.

 

USD / JPY 4 tunnin kaavio

 

Yhdysvaltain korkotason nousun todennäköisyys joulukuussa on tällä hetkellä 100 prosenttia. Tämä on myös vaikuttanut viimeaikaiseen Yhdysvaltain dollarin vahvuuteen. Yhdysvaltain talouskasvunäkymät näyttävät hyviltä, ​​varsinkin kun Trump lupasi lisätä infrastruktuurimenoja ja vähentää verotusta. Vaikka tämä kaikki lisää Greenbackin vetovoimaa, se ei kuitenkaan takaa sen lisäarvoa. Mitään ei taata finanssimaailmassa. Markkinatoimijat pyrkivät etukäteen ajamaan perustavanlaatuisia taloudellisia katalysaattoreita, ja voit olla varma, että jo suuri osa (ellei suurin osa) joulukuun koronnostoista on jo hinnoiteltu. En sano, että meidän pitäisi alkaa myydä dollaria tällä viikolla. Tämä olisi ristiriidassa hyvän kauppatavan kanssa. Emme halua taistella tätä voimakasta härkätrendiä vastaan. Tämä valtava eteneminen saattaa kuitenkin kohdata jonkin verran uupumusta, etenkin viikossa, joka tunnetaan matalasta likviditeetistä. USD / JPY voi siten kokea vetäytymisen tulevina viikkoina, mikä saattaa tarjota parempia merkintätasoja pitkille positioille.

 

AUD / USD

 

AUD / USD on laskenut aggressiivisesti Yhdysvaltain presidentinvaalien jälkeen. Katsotaanpa tämän parin päivittäinen kaavio:

 

AUD / USD päivittäinen kaavio

 

Vaaleihin menossa tämän parin puolueellisuus oli nouseva. Vaalien jälkeisestä päivästä alkaen pari astui alaspäin suuntautuvaan spiraaliin, joka pelaa tällä hetkellä edelleen. Pari on menettänyt noin 430 pistettä 9. marraskuuta (vaalien jälkeisen päivän) jälkeen.

 

Tämä impulsiivinen lasku viime päivinä on ottanut tärkeän teknisen tason: 200 päivän liukuvan keskiarvon. Olet ehkä huomannut yllä olevasta kaaviosta, että pari hyppäsi ensin tältä liukuvalta keskiarvolta ennen kuin mursi sen läpi suurella voimalla. Ei ole harvinaista, että hinta reagoi tähän liukuvaan keskiarvoon tällä tavalla – 200 päivän liukuva keskiarvo on hyvin havaittu tekninen indikaattori sijoitusmaailmassa.

 

AUD / USD: n tekniseen kokoonpanoon on tehty huomattava morfoosi parin viime päivän aikana. Nousevat markkinatoimijat on pyyhitty pois areenalta, ja karhut ovat nyt tiukasti hallinnassa.

 

Parin myymisestä pian saattaa olla kunnollisia voittoja, vaikka se ei ehkä ole täydellinen aika tulla markkinoille juuri nyt. Viime päivien voimakas lasku saattaa olla lähellä korjausta – pari on varmasti ylimyyty tällä hetkellä. Haluaisin nähdä vähintään 80 pisteen retracementin ennen kuin menen taas lyhyeksi. Tietenkään tämä ei ole ainoa kriteeri; Minun pitäisi myös nähdä suotuisat kynttilänjalat ja hintareaktiot tietyille vastustusvyöhykkeille. Esimerkiksi olisi hyvä nähdä, että pari käy kauppaa 20 eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon mukaan 4 tunnin kaaviossa. Sitten hintatoimintaa on tarkkailtava, miten se reagoi tähän dynaamiseen vastustasoon. Ehkä jotkut kynttilänsydämet hylkäävät sen esimerkiksi. Tässä on esimerkki siitä, kuinka 20-EMA toimi hintavastuksena:

 

AUD / USD 4 tunnin kaavio

 

GBP / USD

 

GBP / USD sulki jälleen perjantaina selvästi alle 20 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon. On vaikea sanoa, mihin tämä pari menee seuraavalla viikolla tai kahdella, mutta luulen voivamme nähdä joitain sivuttaisliikkeitä. Heti Brexit-äänestyksen jälkeen pari kävi kauppaa laajalla 600 pip -alueella, joka kesti useita viikkoja. Ehkä saman tyyppinen kokoonpano voisi tulla peliin nyt. Meidän ei kuitenkaan pidä unohtaa, että pitkän aikavälin trendi on laskeva, ja ehkä viimeaikainen myynti voi johtaa tämän laskutrendin jatkumiseen.

 

GBP / USD päivittäinen kaavio

 

Perjantaina Yhdistyneen kuningaskunnan bruttokansantuote (bruttokansantuote) julkaistaan ​​klo 9.30 GMT. Tämä on tärkeää tietoa, joka voi aiheuttaa paljon volatiliteettia Ison-Britannian puntapareille.

 

EUR / USD

 

Perjantaina EUR / USD laski edelleen voimakkaasti ja painoi kymmenen peräkkäisen laskevan päivittäisen baarin kymmenennen kynttilän.

 

EUR / USD päivittäinen kaavio

 

Tältä näyttää aggressiivinen myynti. Hinta on tällä hetkellä erittäin ylimitoitetulla tasolla. Vaikka laskusuunta on erittäin vahva ja hyvin määritelty, ei olisi viisasta astua uusiin lyhyisiin positioihin heti. Korjauksen mahdollisuus on tässä vaiheessa liian suuri. Haluaisin nähdä kunnollisen retracement-muodon ennen tämän parin myyntiä uudelleen. Yllä olevassa kaaviossa huomaat, että hinta on tällä hetkellä kaukana 20 päivän eksponentiaalisesta liukuvasta keskiarvosta. Huomaa myös, että hidas stokastiikan oskillaattori on ylimyydyllä alueella K- ja D-linjojen kanssa. Tämä tukee todennäköisyyttä, että uudelleenjärjestely voi tapahtua pian. Syklisestä näkökulmasta mahdollisuus nähdä vetäytyminen pian on hyvä. Voit katsoa taaksepäin päivittäisessä kaaviossasi ja löytää jos löydät esimerkin, jossa EUR / USD on laskenut kymmenen peräkkäisen päivän ajan. Näemme melkein varmasti nousevan päivittäisen kynttilän parissa seuraavien kolmen päivän aikana, ellei maanantaina.

 

Tärkeitä talousuutisia Euroopasta tällä viikolla

 

Saksan valmistus PMI – keskiviikko 08:30 GMT

Saksan BKT – torstai 07:00 GMT

Saksan IFO-yritysindeksiindeksi – torstai 09:00 GMT

     

USD / CAD

 

Kanadan dollari menestyi perjantaina hyvin ja oli ainoa päävaluutta, joka nousi päivän vahvaa Yhdysvaltain dollaria vastaan. Öljyn hinta nousi perjantaina, mikä auttoi Kanadan dollaria. Tämä ei kuitenkaan muuta USD / CAD: n teknistä asetusta. Tämän parin näkymät ovat edelleen vahvasti nousussa, ja on huomattava, että raakaöljyn tekninen kuva ei näytä kovin tukevalta. Jos öljyn hinta laskee edelleen ja rikkoo 200 päivän liukuvaa keskiarvoa, se voi auttaa valtavasti USD / CAD -härkää. Tässä on parin päivittäinen kaavio:

 

USD / CAD päivittäinen kaavio

 

Kuten näette, hinta on mukavasti yli 20 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon. Vaikka tämä viikko saattaa olla suhteellisen hiljainen, uskon parin voivan hajota pian korkeammalle, varsinkin jos USA: n dollarin vahvuus jatkuu ja öljyn hinta jakautuu.

 

Tiistaina Canadian Core -myyntiluvut julkaistaan ​​klo 13.30. Tämä on tärkeä julkaisu, jota sinun on pidettävä silmällä, jos käydään kauppaa Kanadan dollaripareilla.

 

USD / CHF

 

USD / CHF on irtautunut vaihteluvälistään vakuuttavasti. Nouseva vauhti on edelleen vahva, mutta sen pitäisi pian saavuttaa uupumus. Aivan kuten EUR / USD: n muutos on erittäin ylimyytyä, tämä USD / CHF: n siirto on pitkälle ja ostettu.

 

USD / CHF päivittäinen kaavio

 

Kuten tämän kaavion alaosasta näet, hidas stokastinen indikaattori on yliostetulla alueella. Hinta on myös selvästi yli 20-EMA: n. Tämä ei ole oikea aika aloittaa uusia pitkiä positioita tälle parille. Olisi todennäköisesti parempi odottaa uudelleenvetoa joko 20-EMA: han tai sen alueen kärkeen, jolla pari kävi kauppaa jonkin aikaa sitten.

 

Lomat tällä viikolla

 

Torstai on kiitospäivä Yhdysvalloissa.

 

Keskiviikko on Japanin työkiitospäivä.

 

On kannattava viikko!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me