10 bedste Monero-tegnebøger [XMR] Bedømt (2019-udgave)

Mens internettet er blevet en integreret del af alles liv, har folk over tid indset, at mange virksomheder bryder ind i privatlivets fred for enkeltpersoner. Med stigende forekomster af disse overtrædelser begyndte privatlivets fred langsomt at få betydning og bliver nu et stadig vigtigere og moderne problem.

Med fremkomsten af ​​kryptokurrency og decentraliseret blockchain følte mange mennesker, at verden endelig havde en løsning til at tackle privatlivsspørgsmål. Men med tiden efterlod alle større valutaer, herunder bitcoin, et spor, der gjorde dem ikke helt private. Jakten på privatlivets fred førte til, at kryptoudviklere opdagede en ny mønt, der brugte teknikker, der hjælper med at øge privatlivets fred for en transaktion. Et sådant resultat var Monero en virkelig anonym digital kontant, som ikke kan spores. Til hvilken skal du helt sikkert have en tegnebog til at gemme din XMR. Så i dag her gennemgår vi de bedste Monero-tegnebøger, der er tilgængelige lige nu.

Hvad er Monero?

Jakten på en privatlivsmønt førte til opdagelsen af ​​Monero, som blev lanceret i april 2014. Monero er baseret på CryptoNote protokol udtænkt af den pseudonyme forfatter ‘Nicolas van Saberhagen’. Mens Monero leverede funktion som andre blockchain-tokens og valutaer, er token i sin kerne en open source-kryptokurrency, der fokuserer på privatliv og decentralisering. Indtil videre er lidt over 17 millioner XMR blevet udvundet med en samlet markedsværdi på over 1,61 milliarder dollars. Dette rangerer Monero 13. blandt alle kryptokurver med hensyn til markedsværdi, og interessen for kryptokurrency er efterfølgende ballooned.

Hvordan fungerer Monero?

Mens Monero er meget lig de fleste kryptokurver og bruger en offentlig hovedbog til at registrere transaktioner, og de nye enheder oprettes gennem minedrift, er der få ting, som denne mønt gør anderledes for at forbedre privatlivets fred, sikkerhed og sporbarhed. Dette opnås for det meste gennem en række innovative funktioner som stealth-adresser og ringsignaturer.

Du kan muligvis også lide: 6 bedste hardware-tegnebøger med flere kryptovalutaer anmeldt

Det hele starter med Monero Wallet-adresse, der er en streng på 95 tegn og består af to sæt private og offentlige kryptografiske nøgler. For at en transaktion skal finde sted med Monero, bruger afsenderen modtagerens offentlige visningsnøgle og offentlige forbrugsnøgle samt nogle tilfældige data til at generere en unik, engangs offentlig nøgle. Mens denne nøgle ses offentligt i Moneros blockchain, er det kun de parter, der er involveret i transaktionen, der er opmærksomme på detaljerne i transaktionen.

Når transaktionen er gennemført fra afsenderens ende, scanner modtagerens tegnebog blockchain med sin private visningsnøgle, indtil den rigtige output er fundet. Når tegnebogen finder de rigtige transaktionsoplysninger, beregner den en engangs privat nøgle, der svarer til den engangs offentlige nøgle, der blev genereret tidligere. Nu kan modtageren bruge de XMR’er, som han modtager, ved hjælp af sin private forbrugsnøgle.

Mens denne mock transaktionsforklaring fremhævede, hvordan Monero fungerer, er det nødvendigt at forstå de kritiske tekniske stykker, der gør Monero unik- Stealth Address, Ring Signatures og Kovri.

Stealth-adresser

Enkelt sagt, stealth-adresse er en unik engangsadresse, der oprettes til hver transaktion af afsenderen på vegne af modtageren. Disse adresser udgør en virkelig vigtig del af Moneros privatlivsdagsorden. I hver transaktion genereres og registreres en stealth-adresse (også kendt som en engangs offentlig nøgle) som en del af en transaktion. Dette angiver, hvem der har tilladelse til at bruge en output i en fremtidig transaktion.

Som observatør, der ser disse oplysninger udefra, på grund af stealth-adresser, er i stand til at se transaktionen på den offentlige hovedbog, men er ikke i stand til at dechifrere nogen information relateret til transaktionen.

Ringsignaturer

Den anden del af Monero’s privatlivspuslespil er teknikken, der er kendt som ringsignaturer. Ringsignaturer sikrer, at transaktionsoutputs ikke kan spores. De opnår dette ved at blande spenderens output med tidligere output trukket fra blockchain, hvilket gør transaktionen fuldstændig sporbar.

Mens ringsignaturer gjorde jobbet perfekt, forbedrede Monero Labs Core Team det bare i januar 2017 ved at introducere Ring Confidential Transactions (Ring CT). Dette blev opfundet af Bitcoin Core-udvikleren Gregory Maxwell og formår at skjule transaktionsbeløb fra tredjeparter.

Kovri

Den tredje og sidste del af privatlivspuslespillet hedder Koveri, som forhindre tredjeparter i at spore transaktioner på tværs af noder. Det er en software, der skjuler IP-adresser for de parter, der er involveret i transaktionen, hvilket gør det muligt at sende transaktioner mere privat end nogensinde før.

Kovri tunneler trafik gennem I2P-netværket ved hjælp af hvidløgskryptering og hvidløgsruting. Dette gør det muligt for oplysninger at rejse inden for et privat overlay-netværk og krypteres derudover hver gang det sendes videre. Kammerater er ikke i stand til at læse de oplysninger, der videreformidles. Dette skaber et anonymt netværk af Monero-brugere beskyttet mod censur og overvågning.

Top tegnebøger til Monero

Da det er blevet fastslået, at Monero ikke er en almindelig mønt, og dens tekniske forskelle gør det anderledes for andre, er tegnebøgerne, der bruges af Monero-indehavere, også meget forskellige og unikke på deres egen måde.

1. Monero GUI tegnebog

Langt de bedste tegnebøger er de officielle tegnebøger, der frigives af projekterne for at opbevare deres mønter, og Monero GUI Wallet er netop det. Det fungerer som en desktop-app med en grafisk brugergrænseflade. Mens synkronisering og download af denne tegnebog er en langvarig proces på grund af de involverede forbedrede sikkerhedsfunktioner, er tegnebogen stadig en af ​​de mest robuste tegnebøger til rådighed for Monero.

Tegnebogen har en mindre kompliceret grænseflade og relativt let og ligetil at bruge. Tegnebogen er tilgængelig på tværs af platforme og kan bruges af Windows-, Mac- og Linux-brugere. GUI Wallet sammensætter en adgangskode, der beskytter tegnebogsfilen på brugerens computer, ud over at producere en 25-ords gendannelsesfrøsætning.

Den største fordel, som Monero GUI Wallet har i forhold til andre tegnebøger, er, at den er let at bruge til folk, der ikke rigtig er kloge med kryptovaluta-tegnebøger og tilknyttede sikkerhedsproblemer. Adgangsniveauet, som tegnebogen tilbyder, gør det til den ideelle kandidat for indehavere, der ønsker at komme ind på handel med Monero, men ikke ønsker at bruge noget kompliceret eller måske købe en dyr hardware-tegnebog.

2. MyMonero

MyMonero er en anden populær tegnebog, som blev udviklet af et medlem af teamet bag Monero selv. Denne tegnebog er den nemmeste at bruge, men den mangler den meget nødvendige sikkerhed og anonymitet, som nogle Monero-indehavere måtte ønske sig. Tegnebogen er en webbaseret og giver brugerne mulighed for at oprette en konto og tjekke deres Monero-beholdninger der gennem en webbrowser.

Tegnebogen beskytter brugeren med en adgangskode på 13 ord, som brugeren har brug for at være praktisk og sikker på lang sigt, hvilket gør den til den største ulempe ved My Monero. De fleste cryptocurrency-tegnebøger som Monero GUI og Ledger Nano S fungerer som enten lokale apps eller er gemt på enheder. Da Moneros telefonkort er anonym, synes en adgang til en websitekonto at underminere denne fordel.

Min Monero er elsket af brugerne har brug for et problemfrit alternativ til at holde Monero uden at køre en fuld node.

min monero tegnebog

3. Ledger Nano S

Ledger Nano S en af ​​de bedste hardwarekrypto-tegnebøger til rådighed til denne dato, som er i stand til at håndtere brugerne Monero-beholdninger. En af de største fordele ved Ledger Nano S er, at det er i hardware-tegnebogen, som er alsidig og bærbar. Brugere kan nemt indlæse det på en USB-nøgle for at give adgang til deres tegnebog fra hvor som helst de ønsker det over hele kloden.

Ikke kun det, Ledger Nano S understøtter også masser af forskellige kryptovalutaer og endda nogle altcoins som Stellar, Ripple, Ethereum, Bitcoin, Litecoin og Ethereum Classic, hvilket gør det til en one-stop-tegnebogsløsning. Hvis en bruger køber Monero og sandsynligvis lægger en enorm præmie på sikkerhed – Ledger Nano S er det bedste valg. Tegnebogen er ikke kun udstyret med tofaktorautentificering, men også en PIN-kode og tilgængelighed af frø. Det gør det temmelig lufttæt, når det kommer til at holde dine midler sikre. Det har også en OLED-skærm, så du kan gennemse transaktionsoplysninger ved at klikke på en knap.

Ledger Nano S monero tegnebog gennemgået

4. Monerujo

Denne tegnebog blev lavet som en open source Android-mobilapp til at gemme og overføre XMR. Da koden er åben, er den blevet analyseret korrekt af uafhængige testere fra Monero-samfundet og bekræftet at være fri for ondsindet kode.

Monerujo kører som en let løsning, hvilket giver brugerne det rigtige alternativ til at styre deres egen node med Monero blockchain. Appen er let og kræver kun et par megabyte på brugerens mobile enhed.

Selvom appen er let, er Moneroujo fyldt med funktioner og funktioner. Tegnebogen giver brugeren mulighed for at importere eller generere adskillige adresser, så de kan administrere deres XMR-indskud mellem flere underkonti i en app. Dette kan være nyttigt, når brugeren bruger flere tegnebøger til forskellige formål – en til langvarig beholdning og en anden til handel og køb.

Monerujo bruger det indbyggede QR-kodelæsningsværktøj, der letter opgaverne og eliminerer behovet for at skrive lange Monero-adresser. Et andet praktisk element er XMR.to-tjenesten i appen, der giver brugerne mulighed for at sende XMR til en BTC-adresse, der automatisk bliver til Bitcoin. Hele processen kører i baggrunden, så det er problemfrit og meget praktisk, når man ønsker at foretage onlinekøb, mens man forbliver anonym. Denne funktion mangler dog endnu i IOS-versionen.

Monerujo Android mobil tegnebog

5. Kage tegnebog

Hvis brugeren er en IOS-bruger, er Cake-tegnebog en af ​​de bedste Monero-tegnebøger der er tilgængelig. Tegnebogen har en ekstremt ren og intuitiv brugergrænseflade, hvilket er en kæmpe fordel, da nogle af de andre lignende apps har en mere kompleks grænseflade, som kan være skræmmende for nye brugere..

Selvom dette er en Monero-pung-app, er den udstyret med en indbygget udveksling for andre kryptovalutaer som Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash og Dash. Den eneste store ulempe ved denne app er manglen på kompatibilitet med Android-enheder. Bortset fra det, hvis du er en IOS-enhedsbruger og leder efter en ren og intuitiv måde at administrere din Monero på, er Cake-tegnebog et sikkert valg.

Kage tegnebog

6. Guarda

,/ span>

Guarda er tilfældigvis de mest alsidige kryptodepositører, der er tilgængelige i dag. Sammen med Monero understøtter tegnebogen forskellige valutaer som Dash, Bitcoin, Bitcoin Cash, Stellar Lumens, Ethereum, Zcash, Ripple, hvilket gør det til et godt jack af al handelens tegnebog. I modsætning til desktopindstillinger er den meget let og intuitiv. Bekvemmelighed er ikke begrænset af det kun – Guarda er kompatibel med to populære mobile OS iPhones IOS og Googles Android og kører godt i begge tilfælde.

Det vigtigste punkt med Guarda er, at det ikke gemmer kundedata eller private koder. Den personlige nøgle forbliver i gadgets sikre hukommelse og slettes, når brugerne afslutter sessionen. En anden grund til, at Guarda er populær, er, at det giver brugerne mulighed for let at flytte fra en mønt til den næste uden KYC-procedurer og grænser, der komplicerer verifikationsoperationer.

guarda

7. Monero papir tegnebog

Monero Paper Wallet er en af ​​de mest intense måder at opbevare Monero på, men det giver den mest sikre og anonyme mulighed. For at forklare i en nøddeskal er papirpunge kun et middel til at udskrive et papir som dem Monero Wallet for at gemme brugerne Monero Wallet seed.

Det lyder måske trivielt, men i virkeligheden er der en række sikkerhedsforanstaltninger, der skal følges for at sikre tegnebogens pålidelighed. For eksempel anbefales det stærkt under oprettelsen af ​​tegnebogen at bruge en enhed, der kun havde en ren installation af betjeningsenheden eller en luftgappet computer, der aldrig har været brugt før. Desuden er brugen af ​​en printer til at udskrive frøet på papir tegnebogen også meget tilrådeligt, da de fleste kommercielle printer firmware ikke er sikkerhedshærdede.

På grund af antallet af trin, der kræves for at oprette en meget sikker og pålidelig papirpung, er det svært at anbefale de samme nye brugere eller folk, der ikke rigtig ved, hvad de laver. Når det er sagt, er det ret svært at knække denne tegnebog, hvis ikke umuligt. Hvis sikkerhed er højeste prioritet og placeres over bekvemmelighed, er Monero Paper Wallet den bedste tilgængelige løsning.

8. Edge Wallet

Et relativt nyt barn på blokken, Edge-tegnebogen blev frigivet i februar 2018 og er godt i stand til at håndtere Monero. Ikke kun Monero, Edge giver sine brugere mulighed for at arbejde med forskellige kryptoaktiver, herunder XMR, BCH, ETH, BTC og nogle ERC-20 tokens..

Edge-tegnebog er tilgængelig til forskellige mobile platforme, men de har stadig ikke en Windows-version. En af Edge’s mest fremtrædende kvaliteter er dens perfekte og brugervenlige brugergrænseflade. En anden ting, der skiller sig ud for Edge, er, at det giver brugerne mulighed for at handle kryptoaktiver lige i tegnebogen. Tegnebogen opnår dette, da det har samarbejdet med Glidera (et af Krakens datterselskaber) og opkræver en provision på 1% for denne service.

Med hensyn til sikkerhed er tegnebogen fyldt med forskellige sikkerhedsværktøjer, der garanterer brugere, at deres aktiver forbliver uberørt af hackere. Ved hjælp af to-faktor bekræftelse (2FA) skal brugeren indtaste en unik kode, der sendes til deres mobiltelefon hver gang for godkendelse.

kant tegnebog

9. Trezor T.

Indtil for nylig støttede Trezor ikke Monero. Trezors Model One understøtter stadig ikke XMR. Imidlertid var den nye T-model Monero en af ​​nøglemønterne sammen med andre for at finde støtte med Trezor Et af de karakteristiske højdepunkter i Trezor-tegnebogen er dens design. Det er en lille gadget, der er ca. 5-7 inches lang, forbundet via en USB-ledning. Det kan endda bruges sikkert på pc’er med malware.

Dens menu administreres via Google Chrome eller Trezor Bridge – det er ikke særlig kompliceret i navigation, så selv nye brugere vil gradvist forstå spillereglerne. Trezor-tegnebogen er lavet til at være perfekt forbundet med din Trezor-gadget, hvilket hjælper klienter med at kontrollere deres mønter, starte udvekslinger og kontrollere saldoen. Trezor giver mulighed for at tilføje et ubegrænset antal offentlige adresser efter behov for at administrere mange betalinger.

Generelt er Trezor UI intuitivt nok til at navigere, men det giver nogle betydelige ekstra komponenter til sikkerhed, som andre forskellige tegnebøger ikke gør. Inden du sender din XMR, skal brugerne blive fortrolige med Trezor-systemet, og hvordan det fungerer for at undgå fejl, der kan resultere i at miste krypto.

Trezor er en af ​​de sikreste muligheder hidtil. En offline depositar er umulig at hacke uden adgang til gadgeten. Der er typisk et kompromis mellem sikkerhed og komfort, men Trezor tilbyder begge dele! For at holde mønter sikre og afbrudt skal du stort set bare overføre dem på din enhed og skjule den.

trezor tegnebog

10. Exodus Wallet

Exodus er en anden nem at bruge tegnebogen og indeholder et rent og intuitivt design. Tegnebogen understøtter i øjeblikket over 100 forskellige digitale valutaer, herunder XMR, og porteføljesaldoer kan også vises i over 30 fiat-valutaer.

Tegnebogen har sine versioner tilgængelige for Windows-, Mac- og Linux-brugere, og teamet har også for nylig frigivet en mobilapp. Ud over at være en kryptotegnebog, indeholder Exodus desktop-klienten også en porteføljetracker og en indbygget kryptokurrencyudveksling og fungerer som en lysnode, hvilket betyder, at der ikke er behov for at downloade Monero-blockchain, da den anmoder om de relevante data fra fulde noder på netværket.

For at give øget sikkerhed bruger Exodus en sikker adgangskode og giver en sætning på 12 ord til gendannelsesfrø; desuden krypteres og gemmes brugernes private nøgler og transaktionsdata lokalt på deres enheder, og tegnebogen kan bruges uden at indsende personlige oplysninger.

På trods af alt dette er Exodus ikke 100% open source og kræver et højere niveau af tillid til udviklingsteamet. Som desktop tegnebog er den også mindre sikker end en Ledger eller Trezor og er bedst egnet til opbevaring af mindre betydelige beløb.

udvandring

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me