Årsrapport 2020: Stigning i Crypto Banking Services og Nexo Case Study

I første kvartal af 2020 oplevede hele kryptomarkedet et massivt nedbrud, da Bitcoin faldt til niveauerne på $ 3500. Når det er sagt, gav de følgende måneder en V-formgendannelse til Bitcoin, hvilket kan tilskrives halveringen af ​​kryptovalutaen. Genopretningen var et fremragende tegn på dets udsigter, da kryptomarkedet overgik aktiemarkedet.

[lwptoc]

Vækst i Cryptocurrency Banking Midt i Covid-19-pandemien

Næsten ethvert finansmarked tog et stort hit fra Covid-19-pandemien. I mellemtiden oplevede det nyetablerede kryptokurrencybankmarked en stejl vækst efter stabiliteten i 2019 takket være pandemien.

Det imponerende afkast tiltrak investorer og velstandsmænd. Da krypto var tilgængelig for næsten alle med internetforbindelse og få ekstra kontanter, fandt mange mennesker det egnet til at udforske krypto og genererede således efterspørgsel efter kryptobankfunktioner.

Top Bitcoin-indehavere - institutionelle investorerKilde: kevinbrooks.com, Top Bitcoin Holders – Institutionelle investorer

Væksten i kryptobankvirksomhed, herunder udlån og låntagning, var vidne til en stigning i hockeystick, da kryptobrugere vendte sig mod stablecoins for at parkere deres aktiver i de usikre tider. Da vi var halvvejs igennem 2020, samlede alle markeder sig, hvor mange nåede højdepunkter. Imidlertid forblev kryptobankmarkedet en out-performer.

”For eksempel gjorde den langsomt genoprettende amerikanske økonomi det vanskeligt for store giganter som JP Morgan Chase at producere lånevækst i et hurtigt tempo; for ikke at nævne, at rentesatserne er tæt på all-low-lows. På samme tid voksede kryptolångivere som NEXO på kryptobankmarkedet. ”

Ifølge en artikel fra Leeor Shimron, en forfatter fra Forbes,

“Understreger kryptobanksystemets vækst og potentiale, ville kryptolåneplatforme være et vigtigt redskab i fremtidig teknologi i udvikling.

Kryptobanker giver brugerne mulighed for at få op til 10% APY på deres indsatte aktiver sammenlignet med kun 0,1% interesse for at have aktiver i traditionelle finansielle virksomheder. Disse attraktive priser har fået investorer til at skifte til kryptonetværket fra kommercielle banker i løbet af denne sammentrækningsfase på grund af COVID-19.

Hvorfor Crypto Banking er fremtiden for traditionel bankvirksomhed?

I nyere tid har decentrale systemer skabt stærk konkurrence for centraliserede banker, når det kommer til brugerfordele og sikkerhed. Crypto-udlånsplatforme ændrer bankspillet, hvor resultaterne er meget tydelige. 

  • Kryptoefterspørgsel på grund af Covid-19

Mens Covid-19 har bragt mange industrier vækst, fungerede den som en katalysator for den øgede efterspørgsel inden for kryptobankapplikationer. Crypto-udlån havde en svag vækst under lanceringen. Alt, hvad det havde brug for, var et løft, for folk at realisere dets potentiale – som kom fra den uventede pandemi. 

For eksempel blev crypto i de senere måneder af 2020 betragtet som en forsikring mod økonomisk nedfald og tiltrak store institutionelle investorer. Som et resultat når fordelene ved kryptobanking ud til den almindelige offentlighed.

  • Stigningen af ​​krypto i udviklingslande

Bortset fra den betydelige stigning i volumen på de udviklede markeder vokser kryptoøkosystemet hurtigt i de nye markeder. Et afgørende eksempel er Afrika, hvor væksten i kryptobrug oversteg forventningerne. 

ENrcane Research‘S undersøgelse, assisteret af krypto-udveksling Luno, hævdede det,

Afrika er det mest lovende område for inkorporering af kryptokurrency på grund af dens høje inflation, ustabile valutaer, dårlig traditionel bankinfrastruktur og en anstændig del af befolkningen i teknologiverden.. 

På samme måde kaster kryptoer positive vibes på markeder som Mexico og Indien. Med den blomstrende digitale valuta i disse nationer mener eksperter, at crypto banking ville revolutionere det traditionelle banksystem i det kommende år..

Hvordan kan kryptolån forstyrre kreditmarkedet?

En del af kryptoøkosystemet inkluderer det hurtigt voksende kreditmarked, som har potentiale til at forstyrre det eksisterende udlånsrum med en enorm margin.

En statistisk rapport fra CredMark udstedt i december 2019 viste, at kryptokreditmarkedet leverede mere end 6,4 mia. USD i kredit, der blev behandlet gennem september 2019.. 

Desuden har den samlede sikkerhed, der er udstedt for kryptolån, siden dens fremkomst i 2018 nået 10,5 mia. Med lignende hændelser taget i betragtning forudsiger kryptoanalytikere mere end 25 milliarder værd af kryptokredit behandlet ved udgangen af ​​2022.

Centralbanker i de udviklede lande har reduceret renten markant, hvor nogle lande ikke tilbyder nogen interesse for negativ rente. 

Derudover er inflationen højere end renten i de fleste udviklingslande og udviklede lande; der er ingen reel vækst i værdi. Dette har ført til, at DeFi-markedet har nået høje højder, da brugerne tiltrækkes af løftet om meget bedre renter end hos traditionelle banker for både udlån og låntagning..

Kilde: DeFi Pulse

Som det kan fastslås ud fra diagrammet, har kryptolån udvist en eksponentiel stigning i 2020 – året med økonomisk undergang – hvilket tydeligt indikerer brugernes interesse og tro på kryptokreditmarkedet. Statistisk set steg den samlede låste værdi 23 gange ved årets udgang på en tidsramme på kun seks måneder.

Ud over kryptoinvestorer, når det generelle publikum begynder at bruge kryptoaktiver for at få adgang til lånefinansiering, kan det globale kreditmarked blive sårbart over for forstyrrelser.

nexo

Casestudie – Hvordan Nexo bidrager til Crypto Lening Revolution

  • Hvordan fungerer Nexo? 

Nexo er en af ​​platformen, der bragte noget seriøst værktøj til de digitale aktiver, der ligger i kryptoinvestorer over hele kloden. Ved hjælp af Nexo får kryptoindehavere låne fiat-valutaer fra Nexo Instant Crypto Credit Lines ™ ved at sætte deres kryptoer som sikkerhed. 

Det unikke ved Nexos udlånstjenester er, at de adskiller sig fra et standardlån, hvor en bruger typisk trækker et fast beløb og er forpligtet til at tilbagebetale det inden for en bestemt periode. Med Nexo bliver en kreditgrænse straks tilgængelig for dem, når en klient har føjet krypto til deres konto. 

Ux på Nexo-platformen er enkel og meget let at navigere. Brugere kan vælge mellem at bruge platformens desktopversion på platform.nexo.io eller downloade den mobile native Nexo Wallet-app. Den enkle illustration nedenfor forklarer, hvordan udlån og lånoptagelser fungerer på Nexo-platformen. 

Sådan bruges NEXO      Sådan bruges NEXO?

Vi håber, at ovenstående illustration gav dig en klar idé om, hvordan Nexo-platformen fungerer. En mere detaljeret forklaring på ovenstående oplysninger kan findes i denne video

  • Andre funktioner i Nexo-platformen

En af de primære fordele ved at bruge Nexo-platformen er, at det giver brugerne mulighed for at tjene penge på kryptoaktiver uden at skulle sælge dem. For et par år siden var den eneste måde, folk kunne drage fordel af deres kryptoer på, ved at sælge dem til en højere pris end hvad de købte dem til. Men platforme som Nexo har ændret spillet, og nu kan kryptoholdere få mest muligt ud af deres aktiver. Nogle af de bemærkelsesværdige funktioner i Nexo-platformen kan findes i illustrationen nedenfor. 

NEXO-funktionerNEXO-funktioner

Nexo-brugere kan også tjene afkast med højt udbytte med Nexo gennem deres Tjen videre Krypto & Fiat-suite. Earn-pakken tilbyder op til 12% rente på alle inaktive aktiver i en brugers Nexo Wallet med rentebetalinger dagligt!

nexo

  • Hvad der adskiller Nexo fra andre Crypto-udlånsplatforme?

Intet gebyr – Der er næppe platforme, der ikke opkræver gebyrer. Nogle af dets konkurrenter opkræver høje gebyrer såsom valutakommissioner, likvidationsgebyrer, oprindelsesgebyrer, depositum / udtræksgebyrer osv. Nexos #ZeroFess-politik eliminerer alle sådanne afgifter.

Dynamiske kryptokreditlinjer – Når du bruger Nexo, hvis værdien af ​​dine sikkerhedsstillelser aktiverer sig, stiger grænsen for dine kreditlinjer forholdsmæssigt. Dette er et godt tilbud, især på kryptomarkedet, fordi kryptos værdi værdsætter og afskrives meget hurtigt.     

Troværdighed – Nexo har behandlet over 5 milliarder dollars siden lanceringen i 2018. I øjeblikket administrerer dette firma crypto / fiat-aktiver til en værdi af næsten 4 milliarder dollars for over en million brugere over hele verden. Teamet bag dette firma har også 13 års erfaring i Fintech-rummet. Dette taler meget om virksomhedens troværdighed og pålidelighed.   

NEXO-tegnet – NEXO er virksomhedens native utility-token med mange brugssager på Nexo-platformen. Det betragtes som det første nogensinde aktiver-støttede, udbytte-betalende token i verden. Brugere er berettigede til at modtage 30% af virksomhedens overskud i form af udbytte. Mere end $ 9,5 millioner er blevet delt med NEXO-tokenholdere gennem udbytte. 

Det er alt for nu om emnet kryptobanking og hvordan Nexo har bidraget til denne industri. Vi håber, du finder artiklen informativ. I tilfælde af spørgsmål, så lad os det vide i kommentarerne nedenfor. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me