Orion Protocols Hybrid Aggregator bygger bro mellem CEX og DEX

reklame Phemex

Betydelig kapitalindstrømning er kommet ind i kryptorummet i de senere år, selvom intens konkurrence om likviditet har efterladt markedet fragmenteret, med fuld adgang til udvalget af digitale aktiver til rådighed et vedvarende problem. 

Som et resultat er brugere blevet tvunget til at stole på store dominerende børser med deres midler for at få adgang til de ønskede likviditets- og handelspar, hvilket efterlader dem sårbare over for hacks og modpartsrisiko. På den anden side er defi opstået og leverer alternative decentraliserede børsløsninger for at få adgang til kryptomarkeder med bibeholdelse af forvaring, men mangler likviditet, handelspar og brugeroplevelse fra deres centraliserede rivaler.

Forsøg på at samle denne fragmenterede likviditet er foretaget på både centraliserede (CEX) og decentrale (DEX) fronter. CEX-aggregatorer som Tagomi leverer større bekvemmelighed og markedsadgang i flere kæder ved at samle centraliseret valutalikviditet uden at kræve flere konti. Imidlertid mangler de interoperabilitetspotentialet ved defi og efterlader stadig brugere sårbare over for den samme frihedsberøvende hacking og modpartsrisici. DEX-aggregatorer som 1 tommer er også vokset i popularitet og hjælper med at lindre nogle af likviditetsproblemerne til fordel for defi-interoperabilitet. De giver dog ikke adgang til flere kæder, der overvejende er ERC20-baserede, og kæmper for at konkurrere om handelsvolumener og glidning. Bytteprotokoller er et andet populært alternativ, men ofte ikke stort nok til at skalere med efterspørgsel og åbne dem for manipulation.

Bygget på den mest avancerede likviditetsaggregator, der nogensinde er udviklet, Orion-protokol‘S hybridløsning løser nogle af de største problemer i defi ved at samle likviditeten i hele kryptomarkedet til en decentral platform. Det har muliggjort udviklingen af ​​Orion Terminal og andre defi-produkter for både forbrugere og virksomheder i rummet.

En decentral forbrugerportal til CEX og DEX likviditet

Orions flagskibs forbrugerprodukt, Orion Terminal, er den første decentrale gateway til Orion Protokols hybridaggregat til udveksling af kryptokurrency, der blev lanceret i december. Orion Terminal søger at gennemføre snarere end at konkurrere med eksisterende tjenester og levere et gensidigt fordelagtigt adgangspunkt, der kan samle likviditet, ordrebøger og handelspar for alle større CEX, DEX og swap-pool til en decentral handelsterminal. Det tilbyder mere end bare ERC20-tokens med fleksibiliteten til at lette handel på tværs af kæder i fremtiden.

Dens Order Matching Engine, velkendte grænseflade og avancerede sæt handelsværktøjer opretter forbindelse til hundreder af top CEX- og DEX-platforme med over 10.000 tokenpar, der giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse og handle direkte fra deres tegnebøger uden at opgive privat nøglekontrol, data eller forvaring af aktiver. Orion Terminal garanterer effektiv og skalerbar ordreudførelse og arbitragemuligheder ved at samle ordrebøgerne uden at skulle navigere i KYC-processer eller administrere flere udvekslingskonti. 

Det fungerer ved at kombinere Orions Liquidity Aggregator Protocol med et decentralt netværk af mæglere for at levere ikke-frihedsberøvende ordreudførelse og afvikling, mens man får adgang til større likviditet fra større børser for at give de bedste priser, laveste spread og minimal glidning. Denne unikke decentrale mæglervirksomhed muliggøres via en “Delegeret mæglerbevis”(DPoB) styringsmekanisme, der anvender Orion-protokollens native token, ORN.

Netværket af mæglere bruger deres egne verificerede udvekslingskonti, mens de kører Orion Broker Software til automatisk at udføre handler fra Liquidity Aggregator, der er styret af Orion Protocol smarte kontrakter og ORN-indsats. Mæglere skal stake ORN for at deltage og optjene ORN-belønninger fra handelsgebyrer for udførelse af disse ordrer. Ikke-mægler Stakers kan stemme for at delegere til mæglere baseret på de delte fordele, der tilbydes, modtage rabatter på Orion Terminal-handelsgebyrer og få adgang til avancerede funktioner. Denne ikke-inflationære indsats gør DPoB utrolig effektiv og skalerbar og er i tillæg til Orions igangværende Likviditetsminedrift muligheder og pre-staking-initiativ, der løb før lanceringen af ​​mainnet.

Dette er kun den første fase for Orion Terminal med yderligere funktioner, herunder udlån, marginhandel, gearede ETF’er, derivater, NFT’er og indsats af andre aktivtyper, der er planlagt på køreplanen. Derefter samler Orion Lending udlån fra primære og decentrale udbydere for at sikre, at låntagere og långivere kan få adgang til de bedste priser. Orion Margin vil derefter muliggøre oprettelse af tidligere hindrede marginmuligheder på DEX-platforme ved at aggregere likviditeten og dybden af ​​centraliserede børser gennem decentraliserede udførelser.

Decentrale og bæredygtige virksomhedsøkosystemer

Orion Enterprise leverer også meget nødvendige løsninger til virksomheder i rummet. Orion har fastlagt planer for flere virksomhedsprodukter, herunder orakler, et DEX-lanceringssæt, et likviditetsforstærknings-plugin til børser og en virksomhedshandelswidget til kryptoprojekter med ikke-kryptoklienter. Disse vil hjælpe virksomheder med at opbygge decentrale og bæredygtige økosystemer og give den likviditet, tilgængelighed og vækst, de har brug for for at få succes.

Det Orion Price Oracle vil give en manipulationsmodstandsdygtig oracle-løsning på grund af prisafledning fra hver ordrebog på markedet, der er afgørende for eksterne defi-produkter for at undgå udnyttelse gennem ineffektivitet i prisorakler.

Det Orion DEX-sæt vil gøre det muligt for blockchains at opbygge deres egen omkostningseffektive DEX, der er specifik for deres kæde i løbet af få timer, med en Plugin til likviditetsforøgelse at oprette forbindelse til enhver central eller decentraliseret markedskilde for at forbedre ordrebogens dybde og likviditet.

Det Orion Enterprise Trade Widget vil også give en effektiv måde at betjene ikke-kryptoklienter og eliminere barrieren mellem tokens og klienten. Det automatiserer direkte token-køb gennem routing af ordrer til straks at betale eller give kredit for tjenester, uden at klienter selv skal håndtere tokenet.

Ud over at generere netværksgebyrer for Stakers og Brokers deles licensgebyrer fra disse virksomhedsprodukter også tilbage med de respektive mæglere i ORN-tokens, hvilket hjælper med til yderligere at tilskynde deltagerne og sikre bæredygtigheden i økosystemet. 

Løsning af likviditet, tilgængelighed, forvaring og skalerbarhed

Hver løsning, der er bygget på Orion-protokollen, behandler spørgsmålene om likviditet, forvaring, tilgængelighed og skalerbarhed via en platform.

Adgang til kryptomarkedet bør ikke være svært, og fragmentering bør ikke modvirke adoption. Decentraliseret finansiering lykkes ikke ved fuldstændig at adskille sig fra centraliserede platforme, men ved at finde en måde at samarbejde med dem for at levere hybrid decentrale ikke-depotløsninger, der drager fordel af den likviditet og skalerbarhed, de tilbyder.

Orion Protocol er det førende projekt, der gør præcis det, og effektivt delegerer interaktion med centraliserede platforme til mæglervirksomheder. Mæglere, der er glade for at udveksle de tilknyttede risici mod de indbyggede incitamentsmekanismer og give brugerne decentral adgang til fordelene ved både cefi- og defi-verdener som et resultat.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me