6 asiaa, jotka sinun on tiedettävä kryptovaluutasta

Olemme kaikki kuulleet termin kryptovaluutta, mutta kuinka moni meistä todella ymmärtää, miten se toimii? Parempi vielä, miten säännöllinen valuutta toimii? Me, tavalliset ihmiset, olemme hyvin tottuneet rahan käsitteeseen tutkimatta syvästi sen toimintaa. Ja sana “kryptovaluutta” voi ajaa meitä pähkinöiksi vain siksi, että se on hämmentävää, emmekä oikeastaan ​​ymmärrä käsitettä. Joten käännetään kaikki tämä ympäri ja katsotaan, mitä meillä on täällä. Onko se tulevaisuuden valuutta vai mitä? Tässä on muutama avainkohta, jonka sinun pitäisi tietää. 

1. Mikä se on ja miten voimme käyttää sitä?

kryptovaluutta

Lähde: TheNational

Salausvaluutta on maksutapa, kuten mikä tahansa muu, mutta sillä ei ole mitään fyysistä perustaa, se on olemassa yksinomaan virtuaalisesti, eikä sitä keskitä eikä hallitse yksittäinen henkilö tai organisaatio. Sen arvo riippuu kokonaan kysynnän ja tarjonnan tilanteesta, ja tällä hetkellä on olemassa muutama tuhat erilaista kryptovaluuttaa, joista tunnetuimpia ovat Bitcoin ja Ethereum. Et voi käyttää sitä ilman internetiä. Nyt on järkyttävä, eikö? Ensinnäkin tämä on valuutta, jota voidaan käyttää vain verkossa. Joten jos harkitset minkäänlaisia ​​tapahtumia, saat yhteyden kunnossa. Valitettavasti meillä on keskeytyksiä tai epäonnistunut vastaanotto kotona tai työpaikalla. Mutta se on viimeinen asia, jonka haluat tapahtua käsitellessäsi rahansiirtoja. Jos tämä ongelma estää sinua, kannattaa harkita a puhelinsignaalin tehostin ja sitten keskittyä päätehtävään. Voit saada solusignaalin tehostaja kotiin, tai työpaikalle. Mitä tahansa sinä tarvitset. 

Palataanpa sitten lampaanmuotoon. Salausvaluutan purkaminen on vähän hankalaa. Se tarkoittaa, että voit ostaa sen helposti, mutta kun haluat käyttää sen, se voi olla haaste. Huolimatta siitä, että voit tehdä ostoksia kryptovaluutalla ja ostaa erilaisia ​​palveluita, useilla yrityksillä on edelleen monia rajoituksia. Mutta voit aina vaihtaa sen muihin kuin salausvaluuttoihin käyttämällä erityisiä sovelluksia ja verkkotyökaluja. 

2. Mikä on lohkoketju ja miten ne luodaan?

estoketju

Lähde: Saga-NewFrontierGroup

Blockchain on eräänlainen kirjanpitopalvelu, joka takaa, ettei merkkejä käytetä kahdesti. Jokainen lohko edustaa yhtä tapahtumaa ja sisältää kaikki tiedot siitä. Ennen kuin tämä lohkoketju luodaan, jokaisen tapahtumaan halukkaan henkilön on lähetettävä pyyntö. Kun vertaisarvioijat ovat arvioineet pyynnön ja vahvistaneet sen, luodaan lohko, jossa on “hash”, joka on yksilöllinen koodi, joka sisältää yksilöllisen tiedon jokaisesta tapahtumasta. Tämä ratkaisee kaksinkertaisen kulutuksen ongelman ja varmistaa, että tapahtuman kirjaamista ei voida poistaa tai muuttaa.

3. Kuinka hankkia kryptovaluutta?

Kuten aiemmin mainitsimme, voit ostaa kryptovaluutta tai voit “kaivaa” sen itse. Tämä tarkoittaa, että voit ratkaista kryptografisen palapelin luoda salausvaluuttatunnuksen (esimerkiksi Bitcoin), ja koska se vaatii melko paljon tietokonetehoa, tietyssä aikataulussa luotavien merkkien määrä on hyvin rajallinen. Kaivostoiminta on uupuva prosessi, joka vaatii aikaa ja rahaa ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä teknistä taipumusta. Monille ihmisille tämä prosessi ylittää heidän kykynsä ja tietonsa. Mutta muille tämä voi tulla pakkomielle, toisin kuin kultaräjähdys.  

4. Pitäisikö sinun sijoittaa kryptovaluuttaan??

Tämä on kysymys, jota kukaan ei voi antaa myöskään typerää vastausta. Tästä asiasta on monia erilaisia ​​mielipiteitä, joten olkaamme rehellisiä. Haittapuoli on, että kryptovaluutat eivät tuota kassavirtaa, joten monet sijoittajat eivät pitävät sitä hyvänä kohteena suurelle sijoitukselle. Lisäksi heillä ei ole tänään vakautta. Ja valuuttakurssi hyppää ylös ja alas muutaman vuoden välein. Ovatko ne vaivan arvoisia pitkällä aikavälillä? Se on sinun päätettävä. 

5. Kryptovaluutan vaarat.

Kuten aiemmin mainitsimme, kryptovaluuttoja ei tyypillisesti keskitetä. Tämä oli harkittu siirto estää henkilöä tai yritystä väärinkäyttämästä järjestelmää heidän hyväkseen. Mutta huijarit ovat edelleen etsimässä tapoja sivuuttaa laki ja käyttää kryptovaluutta omaksi hyödykseen. Olemme puhuneet kaivostoiminnasta aiemmin, ja se on prosessi, joka on taipuvainen “highjacking” -prosessiin. Huijarit voivat periaatteessa käyttää puhelinta tai tietokonevirtaa kaivamaan tunnuksia itselleen, sivuuttamalla sinut kokonaan. Joten et edes tiedä, että laitettasi käytetään kaivostoimintaan. Se voi olla yhtä helppoa kuin vierailla epäilyttävällä verkkosivustolla. Joten jos laitteesi toimii tavallista hitaammin tai akun käyttöikä on lyhentynyt huomattavasti ilman näkyviä syitä, puhdista laite ja harkitse tehokasta virustorjuntaohjelmaa. 

6. Kuinka väistää luotia?

Jos astut kryptovaluutan maailmaan, tarvitset luonnollisesti työkaluja itsesi suojaamiseen. Ensinnäkin, jos harkitset kryptovaluutan ostamista yrityksiltä ICO-alustoilla (Initial Coin Offerings), lue kaikki huolellisesti. Tämä voi olla paljon kannattavampaa heille kuin sinulle. ICO on tapa yrityksille laajentua ja kasvaa myymällä sinulle kryptovaluutta. Jotain julkisen rahoituksen kaltaista. Ostat rahakkeita – he käyttävät rahaa laajentumiseen. Joten vielä kerran, lue perusteellisesti ja tee tutkimuksesi. Onko mukana suuria sijoittajia? Onko sinulle toimitetut tiedot riittävän yksityiskohtaisia??

ICO

Lähde: Medium

Joka tapauksessa muista, että sinun tulisi sijoittaa vain järjestelmiin, joista ymmärrät täysin ja ymmärrät. Joten tee tutkimuksesi huolellisesti ja varmista, että sinulla on kaikki päät katettu ennen lopullisen päätöksen tekemistä. 

Kryptovaluutta on edelleen hyvin nuori ja sillä on vielä paljon vakautta. Siitä huolimatta se on nero-järjestelmä, joka voi tarjota maailmallemme vaihtoehtoisen lähestymistavan rahaan, sijoittamiseen, pankkitoimintaan ja ostoihin yleensä. Joten on hyvä sukeltaa aiheeseen, vaikka et halua sijoittaa tai ostaa. Uuden tekniikan seuraaminen on hieno nyrkkisääntö. Tällä tavalla olet aina yhteydessä “nyt” -palveluun ja pystyt ennustamaan “huomisen”! 

Esitelty kuva: The Telegraph

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me