Alkuperäisten kolikoiden hyvät ja huonot puolet

Kun Kiina ja Etelä-Korea kieltävät alkuperäiset kolikoiden tarjoamisen (ICO), on ihmeteltävä, miksi maat tekivät tällaisen siirron salauksesta. Mitä tulee Yhdysvaltoihin ja muihin maihin, jotka eivät ole astuneet kieltämään näitä tarjouksia, on outoa, miksi Kiina ja Etelä-Korea eivät ole tehneet vastaavia toimia. Joten tarkastelemme ICO: n etuja ja haittoja ja yritämme selvittää, miksi ne ovat niin kiistanalaisia.

Ensinnäkin aloitamme Plussat

1. On keskeisiä syitä, miksi ICO: t ovat niin hyödyllisiä kryptovaluuttaekosysteemille. Ensinnäkin ne ovat todella hyödyllisiä startup-yrityksille, koska ne ovat välttämätön rahanlähde, jotta pallo saadaan liikkumaan. Enkelisijoittajia ja pääomasijoittajia on niukasti, ja ainoa tapa, jolla startup tavoittaa heidät, olisi ICO: n kautta.

Tämän matalan roikkuvan hedelmämahdollisuuden ansiosta startupit voivat tavoittaa sijoittajat, joilla on heidän tarvitsemansa rahat päästä pois maasta, jos muuten heidän polunsa estettäisiin. Sen avulla kuka tahansa, riippumatta heidän maantieteellisestä sijainnistaan, poliittisista näkemyksistään, etnisyydestään tai uskonnollisista vakaumuksistaan, voi kerätä pääomaa. Tämä demokratisoi tilan ja antaa kenellekään (teoreettisesti) halun ja tavan luoda oma kryptovaluuttansa.

2. Aika on aina ketään vastaan ​​käynnistystilassa, ja jos sinulla ei ole tarpeeksi vauhtia, kuolet nopeasti. ICO: t tarjoavat nopeutta, koska tarvitset vain valkoisen kirjan asioiden aloittamiseksi. Oikeudellinen paperityö, jota se vaatii yrityksen, holding-tilin tai termilomakkeen perustamiseksi, on erittäin kallista, ja prosessi, jossa sijoittajat lukevat kaiken kyseisen aineiston ennen allekirjoittamista, on yleensä melko pitkä. ICO: n kanssa näille välttämättömyydille on rajoituksia, ja aikaa ja rahaa, joka kuluu asioiden toteuttamiseen, on paljon helpompi käsitellä.

3. ICO: t myös rakentavat yhteisöjä ennen kuin heillä on edes tuote, johon sijoittaa, ja tämä on tärkeää, koska se tuo kannustimia sijoittajille kannustamaan merkin kasvua.

Nyt pääsemme Haittoja:

1. Avaruudessa on paljon huijareita, jotka ovat käyttäneet ICO: ita huijaamaan monet ihmiset rahasta. Kaikki voi näyttää hyvältä paperilla, ja kun he tarvitsevat vain houkuttelevan valkoisen paperin saadakseen ihmiset kiinnostumaan rahansa riskeistä, ei ole vaikea ymmärtää, miksi huijarit hyödyntävät tätä helppoa saalista. Hienot nimet, useat neuvontalautakunnat ja ammattimaisen näköiset verkkosivustot voivat imeä varomatonta sijoittajaa ja vuotaa ne kuiviksi, jos ne sallivat sen.

2. Käsitteellistetyt tuotteet, joilla ei ole arvoa ilman keinottelua, antavat paljon valtaa niiden mielivaltaisille mielipiteille, joilla voi olla tai ei ole etua nähdäksesi projektin onnistuvan tai epäonnistuvan. Eturistiriita on aina otettava huomioon, ennen kuin arvoa annetaan spekulaatiolle. 3. Ihmiset, joilla on eniten rahaa avaruudessa, pyrkivät manipuloimaan sitä samalla tavalla kuin muillakin markkinoilla. Nämä “valaiksi” kutsutut ihmiset voivat työntää markkinoita botteilla, kaasulla ja skripteillä, jotka asettavat asiat heidän edukseen. Heillä on varaa maksaa enemmän transaktiopalkkioista saadakseen sinut eteenpäin rivissä ja ostaessaan rahakkeet ICO: ssa.

4. Organisaatiot, jotka tarjoavat ICO: ta, joilla ei ole todellista johtajuutta (kuten tavallisella yrityksellä olisi) ja jotka eivät ymmärrä, kuinka luoda oikea, kestävä yritys, joka kestää ajan testin, ovat vaikeuksissa. Tätä on tapahtunut monta kertaa uusien startupien mukana, koska heidän tiiminsä ovat hajautettuja, epäkeskeisiä ja tarvitsevat älykkäitä päätöksentekijöitä, jotka voivat ajaa yrityksen menestyvään olemassaoloon.

5. Kylmä, kova todellisuus on, että 90% näistä ICO: ista epäonnistuu mistä tahansa syystä, ja epäonnistumisten ja onnistumisten lukumäärä vaikeuttaa ICO: iden laillistamista niille, jotka tekevät huolellisuuden. Kuitenkin; useimmat ihmiset sijoittavat ICO: iin, joissa on kaihtimet. He eivät opi kuinka käydä kauppaa kryptovaluutalla oikealla tavalla. Sen sijaan he kiirehtivät ja sijoittavat pääomansa tietämättä kaikkia ICO: n etuja ja haittoja, ja toivovat voivansa lyödä sitä suuresti kuin arpajaiset.

Kuten näette, edut ovat melkein aina niiden startup-yritysten ja sijoittajien käsissä, joilla on eniten rahaa, kun taas vähättelijät on varattu pienille sijoittajille, jotka käyttävät kovalla työllä ansaitsemaansa rahaa toivoen rikkaaksi. Ovatko ihmiset kokeneet sen rikkaiksi sijoittamalla ICO: iin? Joo. Tarkoittaako se sitä? Voidaan spekuloida, mutta piensijoittajalle, joka ei käytä hyvää järkeä ja harjoittaa huolellisuutta, häviämisen mahdollisuudet ovat aina suuremmat kuin mahdollisuudet voittaa.

=== Kirjoittaja Bio ===

Chris Douthit @chris_douthit

Chris Douthit on pörssi- ja kryptovaluuttaanalyytikko, joka on työskennellyt sekä rahoituksen että teknologian alalla lähes 20 vuotta. Hänen oivalluksensa ja teknisen analyysinsä avulla hän saavutti yli 2000 prosentin tuoton kryptovaluuttatilassa vuonna 2017. Tänään hänen koulutus- ja tutkimuskeskuksestaan ​​CryptoInvestingInsider.com on nopeasti tulossa verkkosivusto sijoittajille, jotka haluavat nopeuttaa menestystään.   

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me