Aloittelijan opas Litecoinin (LTC) ostamiseen

Litecoin

Tämä Litecoin-oppaan ostaminen on hyödyllistä henkilöille, jotka haluavat käyttää LTC: tä vain muutamalla napsautuksella. Jaamme kanssasi joitain pörssejä ja kerromme, kuinka voit ostaa helposti Litecoinia (LTC).

Litecoinin osalta yksi ensimmäisistä asioista, joita sijoittajat kysyvät, on miten se hankitaan. Litecoinin ostaminen ei poikkea markkinoiden muiden digitaalisten hyödykkeiden hankinnasta. On kuitenkin olemassa erilaisia ​​ratkaisuja, ja vaihdon käyttäjät voisivat valita.

Litecoin on yksi markkinoiden suurimmista kryptovaluutoista. Itse asiassa tätä digitaalista valuuttaa pidetään yleensä hyvänä sijoituksena lisätä hajautettua salaussalkkua. Tällä hetkellä Litecoin on seitsemänneksi arvokkain salaus avaruudessa.

Mikä on Litecoin?

Litecoin on kryptovaluutta, jonka Charlie Lee loi jo vuonna 2011. Mr.Lee oli Google-insinööri, joka houkutteli Bitcoinia (BTC) ja halusi tarjota uusia salausratkaisuja. Siitä hetkestä lähtien Litecoinista tuli yksi tunnetuimmista digitaalisista hyödykkeistä maailmassa.

Joitakin sen pääominaisuuksia ovat turvallisuus, nopeat ja halvat liiketoimet. Käyttäjät voivat hankkia LTC: n nopeammin kuin Bitcoin-verkossa. Lisäksi Bitcoin-kehittäjät voivat myös käyttää LTC: tä uusien testausten testaamiseen.

Viimeksi mainittu asia on erittäin hyödyllinen auttamaan koko Bitcoin-yhteisöä. Litecoin toimii kuin testiverkko Bitcoinille. Tämä on erittäin hyödyllistä, koska joitain asioita, jotka on ensin toteutettu Litecoinissa, voidaan myöhemmin käyttää Bitcoinissa.

Samanaikaisesti Litecoin-kehittäjät työskentelevät nyt tarjotakseen parempia tietosuojaratkaisuja. Käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa Litecoinia yksityisemmällä tavalla. Tämän vielä toteuttamattoman ominaisuuden ansiosta LTC on edelleen johtava asema avaruudessa.

Litecoin-lompakon hankkiminen

Ennen kuin ostat Litecoinia, on tärkeää, että sinulla on lompakko, jonka avulla voit tallentaa varasi. Markkinoilla on useita LTC-lompakoita, joissa on erinomaiset palvelut käyttäjille. Yleensä kuumat lompakot ovat helposti hallittavissa, mutta laitteistolompakot tarjoavat paremmat turvallisuusstandardit.

Kuumat lompakot – kuten älypuhelinsovellukset tai työpöydän lompakot – ovat yleensä hyödyllisiä päivittäiseen käyttöön. Jos ostat ja myyt tavaroita ja palveluita LTC: n kanssa, tämä olisi hyödyllinen lompakko. Jos kuitenkin haluat lisätä tietoturvaa, laitteistolompakko voi olla paras vaihtoehto.

Ledger Nano S ja Ledger Nano X ovat kaksi markkinoiden parhaista Litecoin-laitteistolompakoista. Molemmat Ledgerin tuottamat henkilöt voivat suojata varojaan koko ajan. Vaihtoihin ja kuumiin lompakkoihin voi kohdistua hyökkäyksiä milloin tahansa. Laitteiston lompakot ovat osoittaneet, että on mahdollista suojata käyttäjien varat helposti. Sen lisäksi näiden laitteistolompakoiden avulla käyttäjät voivat tallentaa laajan valikoiman virtuaalivaluuttoja. Se helpottaisi käyttäjiä, joilla on hajautettu salkku salaustilassa.

Kuinka ostaa Litecoinia Salausvaihdot

litecoin vaihtomedium.com

On olemassa useita pörssejä, joiden avulla voit ostaa Litecoinia. Kaksi niistä on Binance ja Coinbase. Nämä kaksi alustaa ovat toimineet useita vuosia ja tarjoavat jo useita palveluja käyttäjille.

Siitä huolimatta avaruudessa on monia muita vaihtoa. Suosittelemme, että tarkistat vaihdon, joka tarjoaa sinulle parhaat ratkaisut.

Coinbase tuli tunnetuksi salaustilassa tarjoamalla Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ja Litecoin (LTC) kauppaa. Eri lainkäyttöalueiden käyttäjät voivat helposti käyttää näitä digitaalisia resursseja. Coinbase on jo pitkään tarjonnut vain kolmea erilaista kryptovaluutta.

Viime vuosina tämän alustan tukemien uusien digitaalisten resurssien määrä on kasvanut. Tämä houkutteli enemmän käyttäjiä. Sen lisäksi heidän tarjoamansa palvelut tavoittivat suuremman määrän ihmisiä ympäri maailmaa.

Jos haluat ostaa Litecoinia Coinbasen avulla, sinun on avattava tili. Sen jälkeen vaihto itse tarjoaa sinulle tarpeeksi tietoa Litecoinin hankkimisesta. Coinbasea pidetään todellakin erinomaisena ratkaisuna uusille markkinoille tulijoille. Tällä vaihdolla käyttäjät voivat ostaa tai myydä digitaalisia aineistoja muutamalla napsautuksella.

Lisäksi Coinbase tarjoaa enemmän asiantuntijakauppiaille Coinbase Pron. Tämä alusta sisältää paremman grafiikan, lisätietoja digitaalisista varoista ja mahdollisuuden saada rajoitettuja ja pysäyttäviä tilauksia. Coinbase antaa myös käyttäjille mahdollisuuden omistaa muita digitaalisia resursseja, jotka tarjoavat tämän mahdollisuuden. Tulevaisuudessa käyttäjät voivat nauttia tämän alustan tarjoamista uusista palveluista.

Binance on myös hieno tapa hankkia Litecoin. Pörssissä on paljon kauppapareja ja suuri likviditeetti monilla eri markkinoilla. Käyttäjät voivat ostaa Litecoinia useilla virtuaalivaluutoilla ja rahapeleillä. Suurin ero Coinbaseen verrattuna on se, että Binance ei tue täysin fiat-valuuttoja.

Käyttäjien, jotka haluavat käydä kauppaa fiat-valuutoilla, tulisi käyttää Binance.US-vaihtoa tai Binance Jersey Euroopassa. Tällä tavalla käyttäjillä on pääsy USD-, GBP- ja EUR-kaupankäyntiin. Siitä huolimatta Binance Jerseyn pörssillä on alhaisempi likviditeetti kuin kansainvälisellä Binance-alustalla.

Binance tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita, kuten panostus tai luotonanto. Lisäksi ne antavat käyttäjien myös käydä kauppaa marginaalilla.

Kun olet hankkinut haluamasi LTC: n, sinun on lähetettävä varat lompakkoon. Tämä on kuitenkin valinnainen vaihe. Voit jättää varasi pörssiin, mutta on suositeltavaa käyttää lompakkoa digitaalisten varojen tallentamiseen. Jos olet kauppias tai olet juuri ostanut LTC: n spekuloida, voit tallentaa varoja pörssiin lyhyeksi ajaksi.

Kuinka ostaa Litecoin Johtopäätös

Tässä artikkelissa olemme jakaneet kanssasi, kuinka ostaa Litecoinia ympäri maailmaa. Yhteenvetona, sinulla on oltava salauslompakko. Heti kun sinulla on se, sinun on avattava tili pörssissä. Kun olet hankkinut LTC: n pörssin kautta, lähetä varat lompakkoon – ellet ole kauppias.

Esillä oleva kuva: bitcoinist.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me