Aloittelijan opas onnistuneen salausvaihtoliiketoiminnan perustamisesta vuonna 2021

salaus

Kryptovaluutat ylittävät tasaisesti perinteiset maksutavat. Digitaaliset valuutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, kasvoivat vuonna 2017, ja jos olisit tarpeeksi fiksu sijoittamaan rahasi sitten, olet todennäköisesti uimassa vauraudessa tänään.

Mutta salaus on nopeasti kehittyvä markkina, eikä ole koskaan liian myöhäistä. Salakirjojen kauppa on jännittävää, mutta jos haluat pysyä kannattavana riippumatta siitä, mitä tapahtuu, sinun kannattaa harkita oman salausvaihtotoiminnan aloittamista. Olemme koonneet yhteen muutaman vinkin, joiden avulla pääset alkuun.

Perusteet

# 1 Minkälaista salauksenvaihtoliiketoimintaa haluat suorittaa?

Opas onnistuneen salausvaihtoliiketoiminnan aloittamiseengoodaudience.com

Ensinnäkin – määritä minkälainen kryptovaluutanvaihtoliiketoiminta haluat harjoittaa. Vaihtoalustoja on kolme tyyppiä: keskitetty, vertaisverkko ja hajautettu.

Keskitetty pörssi (CEX)

Keskitetyssä pörssissä olet escrow-kolmanneksi osapuoleksi, joka helpottaa kauppiaiden välisiä liiketoimia. Tämä escrow veloittaa kaupankäyntimaksun yleensä noin 0,25%. Keskitetyn vaihto-reitin tarjoaminen voi tarjota sinulle yhdenmukaiset tulot pelkästään kaupankäyntimaksujen kautta. Ajatella Coinbase.com tyyli.

Hajautettu vertaisverkko (P2P DEX)

P2P-pörssi yhdistää kauppiaat muihin kauppiaisiin ilman kauppaa valvovaa keskusviranomaista. Tapahtumat voidaan suorittaa suoraan ilman, että varoja ja salausvaluuttoja on asetettava kolmannen osapuolen kanssa. P2P-kaupankäynnin etuna on, että se vastaa reaaliaikaisia ​​ostajia ja myyjiä melkein välittömästi, mikä takaa paljon nopeamman kaupankäynnin, eikä escrow-osapuoli veloita ylimääräisiä maksuja. Ajatella Binance.org DEX-tyyli.

OTC-pörssi

OTC-pörssi ei ole niinkään pörssi kuin sijoitusalusta, jonka avulla suuret yritykset ja sijoitusryhmät voivat käyttää digitaalisia varoja valtavasti. Ei monet salakirjoitukset maailmassa voi tarjota likviditeettiä miljoonan dollarin sijoittajille turvallisesti ja aikataulussa. Yleensä OTC-pörssi toimii sijoitusvälittäjänä, joka muodostaa kaupan suurten salauskaivostyöläisten ja sijoittamista haluavien yritysten välillä. Ajatella Harmaasävy.co tyyli.

# 2 Tarkista salauslait ja -asetukset

Opas onnistuneen salausvaihtoliiketoiminnan aloittamiseenmedium.com

Kryptovaluutalla on turvapaikat, kuten Japani, USA, Irlanti ja Viro, vaikka se ei sovi joillekin maille, kuten Venäjälle, Bolivialle, Pakistanille ja muille. Riippuen siitä, mihin aiot sijoittaa salausvaihtoliiketoiminnan, sinun on ensin tarkistettava kyseisten maiden lait ja asetukset. Vaikka avustaisitkin hajautettua kryptovaluutanvaihtoa, se voi auttaa tutustumaan tuntemaan asiakkaasi (KYC) FinTech -standardeihin ja -menetelmiin rahanpesun estämiseksi.

# 3 Suorita salausmarkkinatutkimus

Mitään liikeyritystä ei pitäisi perustaa tekemättä ensin laajaa markkinatutkimusta. Mitkä kryptovaluuttatrendit hallitsivat vuotta? Mikä on tärkeimpien kryptovaluuttojen odotettu hinta ensi vuodeksi? Markkinoiden ymmärtäminen auttaa sinua tunnistamaan, mitkä kryptovaluutat sinun pitäisi listata pörssiisi. Sen lisäksi, mitä ominaisuuksia salauksen kauppiaat vaativat eniten. Tämä auttaa salausvaihtoasi houkuttelemaan enemmän käyttäjiä ja saamaan edun kilpailuun nähden.

# 4 Kumppani salausystävällisen maksuprosessorin kanssa

Sinun on tehtävä yhteistyötä kolmannen osapuolen maksuprosessorin kanssa, jotta pörssi voi hyväksyä valtion liikkeeseen laskemia fiat-rahoja, kuten Yhdysvaltain dollari ja euro. Valitse luotettava pankki, joka ei ole mutkikas, kun sanot “Salaus” ja jolla on turvalliset verkkopalvelut. Tämä voi olla haastavampaa löytää kolmannen maailman maista, joissa verkkokaupat ovat harvinaisia. Tärkeimmät tarkasteltavat asiat ovat salausystävällisyys ja nopeiden talletus- ja nostotapahtumien helpottaminen yrityksellesi ja asiakkaillesi. Nykyään kukaan järkevällä ei halua odottaa viittä arkipäivää vain varojen käsittelemiseksi.

# 5 Tunnista pörssi haluamasi ominaisuudet

tradersdna.com

Varmista, että vaihdossa on kolme käytettävyyden perusteita: turvallinen, nopea ja helppo käyttää. Alustallesi sisällytettävät ominaisuudet kannustavat kauppiaita käyttämään vaihtoasi.

Näitä voivat olla:

  • Visuaalisesti miellyttävä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä (UI / UX).
  • Suojattu salausvaluutta.
  • Monikielinen tuki, jos olet menossa maailmanlaajuisesti.
  • KYC / AML-vahvistus.
  • Monikerroksiset suojausprotokollat ​​(SSL / HTTPS, 2FA-todennus, datan salaus jne.).

Kumppanisi blockchain-kehitysyhtiö voi auttaa sinua integroimaan nämä ominaisuudet vaihto-alustallesi. Sinun kannattaa harkita istumista teknisen ryhmän kanssa läpi jokaisen elementin – kokeneilla blockchain-ohjelmistoinsinööreillä voi olla teknisiä ehdotuksia, jotka voivat auttaa vahvistamaan käyttöympäristöäsi pitäen samalla sen helppokäyttöisenä.

# 6 Työskentele kryptovaluutan vaihto-ohjelmistokehittäjän kanssa

Salausvaihtoalustasi kehityksen valinta määrittää kuinka nopeasti voit valloittaa markkinat. Vietä muutama vuosi blockchain-ohjelmiston kehittämiseen talossa, kun markkinat etenevät nopeasti eteenpäin. Se on järkevä tapa säästää vaivaa ja nopeuttaa markkinoillesi tulemista tekemällä yhteistyötä kriittisen valuutanvaihtokehittäjän kanssa tekniikan päätoimialalle. Koska ydinominaisuudet (käyttöliittymä / käyttöjärjestelmä, pilvipalvelininfrastruktuuri, kauppakone jne.) Ovat hyviä, voit säästää vuosien kehitystyötä ja tuhansia dollareita, koska sinun ei tarvitse aloittaa alusta. Kumppani a hyvämaineinen salauksenvaihto-ohjelmistokehitysyritys kuten Openware, joka voi räätälöidä ohjelmistonsa liiketoiminnan erityistarpeiden ja -ideoiden mukaan.

# 7 Mainosta salausvaihtoyritystäsi

Kuinka ihmiset löytävät sinut, ellet aiheuta melua? Sinun on mainostettava uutta salausvaihtoliiketoimintaa käyttämällä innovatiivisia ja todistettuja markkinointistrategioita, kuten hakukoneoptimointi (SEO), sähköpostimarkkinointi, sosiaalisen median markkinointi alustoilla, kuten Instagram, Facebook ja Twitter, napsautuskohtainen mainonta Googlen ja Bingin avulla (PPC) ja paljon muuta. Harkitse markkinointitiimin palkkaamista käsittelemään tätä liiketoiminnan kehittämisaluetta, jos haluat keskittyä liiketoiminnan muihin osa-alueisiin.

unsplash.com

Keitä tarvitset joukkueellasi

# 1 Johtajuus

Ajattele valaita, jotka vetävät projektiasi eteenpäin energiansa ja kokemuksensa avulla. Tarvitset toimitusjohtajan (Chief Executive Officer) projektin yleiskatsaukseen, talousjohtajan (Chief Financial Officer) kaiken taloudellisen tilanteen hallitsemiseksi ja CTO: n (Chief Technical Officer) huolehtimaan teknisestä IT-osasta. Jos aiot olla kaikki tämä samanaikaisesti, levit liian liian ohueksi ja todennäköisesti pähkinä yli vuoden.

# 2 Asiakastuki

Vaikka asiakastukitiimin palkkaaminen tapahtuu yleensä salausvaihtoyrityksen perustamisen lopussa, tämä on yksi askel, johon kannattaa suhtautua vakavasti. Reagoiva asiakastukitiimi voi tuoda menestystä kotiisi. He ovat etulinjassa, ja he käsittelevät asiakkaiden valituksia ja muita teknisiä kysymyksiä – yleensä vuorokauden ympäri.

# 3 oikeudellinen neuvonantaja

Emme voi tarpeeksi korostaa asianmukaisen oikeudellisen neuvonnan merkitystä rahoitusprojekteissa. Varmista, että et riko mitään lainkäyttöalueellasi ja ulkomailla, joilla asiakkaasi käyvät kauppaa. Koska kryptovaluuttalait kehittyvät jatkuvasti, tarvitset yrityksen sisäisen tai ulkoistetun lakitiimin pitämään toimintasi kurissa. Ne varmistavat, että yrityksesi noudattaa SEC- ja CFTC-sääntöjä, tai muuten saatat olla vaarassa rahanpesusyytöksistä.

# 3 markkinointitiimi

Ennen salauksenvaihtoyrityksen aloittamista sinulla on oltava asianmukainen markkinointistrategia houkutellakseen lisää asiakkaita. Vaikka markkinointinäkökohtien itsehallinta on mahdollista, on parasta jättää se digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden käsiin, koska online-tilassa ovat potentiaaliset asiakkaasi. Päätä, riittävätkö varosi talon sisäisen markkinointitiimin rakentamiseen vai onko kustannustehokkaampaa ulkoistaa työ virastolle. CMO (Chief Marketing Officer) on erinomainen lisä kaikkien yritysten tulostauluun.

Käärimistä

Salausvaluuttaliiketoiminta on suhteellisen uusi verkkoliiketoiminnan muoto, jonka odotamme kasvavan tulevina vuosina, erityisesti COVID-19-pandemian tuomien muutosten myötä. Yllä oleva opas tarjoaa erinomaisen lähtökohdan auttamaan sinua käynnistämään onnistuneen kryptovaluutanvaihto-liiketoiminnan. Mutta viime kädessä, miten päätät jatkaa toimintaansa, on sinun tehtäväsi.

Jos olet kiinnostunut sukeltamaan kryptovaluuttakaupan miljardiin dollariin, Openware on kryptovaluutan vaihto-ohjelmisto ja ratkaisuja, jotka auttavat alustaasi käymään hetkessä. On hyvä aloittaa velvoitteettomalla teknisellä neuvonnalla, jotta voidaan vastata liiketoiminnan erityistarpeisiin ja siihen, miten salausvaihtofoorumi voi kehittyä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me