Aloittelijan opas päivän kaupankäynnin salausvaluuttaan

päivän kauppa

Kryptovaluutta on digitaalista rahaa, joka on viime vuosina tullut erittäin suosittu sijoittajien keskuudessa spekulatiivisena omaisuutena. Se on virtuaalinen ja hajautettu valuutta, jota voidaan käyttää vaihtovälineenä. Monet kryptovaluutat ovat syntyneet viime vuosina ja ovat saaneet sijoittajien huomion. Jotkut heistä ovat Ethereum, XRP, Litecoin ja NEO. Monet yritykset, kuten IBM, Microsoft ja Square, hyväksyvät nyt nämä kryptovaluutat maksuvälineeksi. Lisäksi muut yritykset, kuten Tesla, aikovat myös hyväksyä suosittuja kryptoja, kuten Bitcoin, maksuvälineenä.

Näistä kryptovaluutoista on tullut hallituksen huolenaihe niiden suuren volatiliteetin ja hajautetun luonteen vuoksi. Se houkuttelee kuitenkin edelleen suuren määrän sijoittajia joka vuosi. Salausvaluutan valtavan suosion takana on monia ilmeisiä syitä, ja yksi niistä on turvallisuus. Monet markkinoilla olevat kryptovaluutta-lompakot ovat erittäin turvallisia, eikä joku voi murtautua tilillesi ja varastaa Bitcoinejasi.

Miksi sinun pitäisi valita päivänsisäinen kauppa?

Yksi parhaista tavoista sijoittaa kryptovaluuttoihin on päivänsisäinen kauppa. Päivänsisäinen kauppa tarkoittaa kaupankäyntistrategiaa, jossa sijoittajat ostavat ja myyvät omaisuuseriä samana päivänä. Tällaisesta kaupankäynnistä on tullut erittäin suosittu osakekauppiaiden keskuudessa nopean, kätevän ja halvemman verkkovälittäjän myötä. On monia hyviä syitä valita päivänsisäinen kauppa kryptovaluutoilla. Salausvaluutan arvo määritetään maailmanlaajuisen kysynnän ja tarjonnan perusteella. Joten päivänsisäinen kauppa vähentää riskiä menettää yön yli kauppiaiden markkinatoimista toisella puolella maailmaa.

Tämän tyyppinen kaupankäynti edellyttää lisäksi, että elinkeinonharjoittajalla on hyvä perustiedot omaisuudesta ja itse markkinoista. Toinen suuri etu on suurempi tuotto, kun se yhdistetään tehokas kaupankäyntistrategia. Sen lisäksi kryptovaluuttojen, kuten Ethereumin ja Bitcoinin, markkinoita pidetään kypsymättöminä. Vaikka markkinoilla on paljon kokeneita sijoittajia, on kuitenkin paljon ihmisiä, jotka ovat uusia tulijoita kryptovaluuttakaupalle. Toisin kuin osakemarkkinoilla, kryptovaluuttamarkkinoiden ennustaminen on paljon vaikeampi sen kehittymättömyyden vuoksi. Päivänsisäinen kauppa antaa siten kauppiaille mahdollisuuden sijoittaa vain tietyn ajanjakson päivän aikana ja myydä osakkeita tavoitteen saavuttamisen jälkeen..

Kuinka valita kryptovaluutta päivänsisäiseen kauppaan?

Jokaisen aloittelijan ensimmäinen kysymys on miten valita salausta päivittäiseen kaupankäyntiin? Jos olet aloittelija, voi olla vaikea tehtävä valita kryptovaluutta päivän kaupankäyntiin. On monia asioita, jotka kannattaa pitää mielessä ennen salauksen valitsemista kaupankäyntiin. Vaikka meillä on jo joitain parhaita kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, joita voimme käyttää päivittäiseen kaupankäyntiin. Markkinatilanteella on kuitenkin taipumus muuttua ajan myötä, ja kryptovaluutta saattaa myös nähdä laskusuuntauksen pitkän nousun jälkeen. On vielä tärkeämpää tietää päivittäiskauppiaille, koska kryptovaluutan hinta voi nähdä erilaiset trendit eri päivinä.

Seuraa indikaattoreita: Markkinaindikaattorit auttavat kauppiaita tekemään oikeita päätöksiä oikeaan aikaan. Päivänsisäisen elinkeinonharjoittajan on kyettävä seuraamaan ja analysoimaan lyhyen aikavälin hintaliikkeitä.

Seuraa uutisia: Uutisilla voi olla suuri vaikutus koko kryptovaluuttamarkkinoihin. Hyvä uutinen kryptovaluutasta voi lisätä arvoa monta kertaa. Huonot uutiset puolestaan ​​voivat vaikuttaa negatiivisesti kryptovaluutan hintaan. Yksi viimeaikaisista esimerkeistä on tuoreet uutiset Tesla-yrityksestä, joka sijoittaa 1,5 miljardia dollaria Bitcoiniin ja aikoo hyväksyä sen maksutapana. Elon Musk tuki myös ajatusta sijoittaa kryptovaluuttaan inflaation voittamiseksi käteisvarojen sijasta. Tämä johti Bitcoinsin arvon nousuun koskien kaikkien aikojen 56000 dollaria.

Likviditeetti: Likviditeetti tarkoittaa sitä, kuinka nopeasti voit ostaa ja myydä kryptovaluutan laillisilla maksuvälineillä tai fiat-rahoilla. Likviditeetti on toinen suuri tekijä, joka on pidettävä mielessä ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Korkea likviditeetti varmistaa, että voit ostaa tai myydä kryptovaluuttoja milloin tahansa. Korkea nestemäinen kryptovaluutta tarkoittaa myös sitä, että sitä ostetaan ja myydään volyymina, mikä tarkoittaa, että voit käydä kauppaa kryptovaluutoilla vaikuttamatta hintaan.

Kuinka aloittaa kaupankäynti kryptovaluutalla

kaupankäyntiLähde: AdmiralMarkets

Osakemarkkinoita sääntelee sääntelyelin monissa maailman maissa. Näin ei kuitenkaan ole salausvaluutoissa. Useimpia markkinoiden kryptovaluuttoja säännellään löyhästi tai niillä ei ole lainkaan säännöksiä. Siksi uusien tulokkaiden on helpompi päästä markkinoille ja aloittaa kaupankäynti. Sijoittajan on helpompaa aloittaa sijoittaminen pörssi päivänsisäisille kauppiaille. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä ennen Bitcoin-kaupankäynnin aloittamista, on markkinoiden perusteellinen ja tekninen analyysi. Perusanalyysi viittaa kryptovaluutan ja itse markkinoiden arviointiin ja tuntemiseen.

Toisaalta tekninen analyysi viittaa omaisuuden ja markkinoiden arviointiin matemaattisten ja tilastollisten tekijöiden avulla. Näitä tekijöitä ovat kryptovaluutan historialliset hinnat, viimeaikaiset markkinatrendit ja hintamuutosten mallit. Tilin luominen kryptovaluuttaan on seuraava tehtävä ennen Bitcoin-kaupan aloittamista.

Markkinoilla on monia kryptovaluutanvaihtoa, joissa voit luoda tilin ja aloittaa kaupankäynnin. Jotkut parhaista kryptovaluutanvaihdoista ovat Binance, Coinbase, Cex.io, Kraken jne. Kun olemme suorittaneet perustavanlaatuisen ja teknisen analyysimme ja luoneet tilin Bitcoin-pörssissä, voimme aloittaa kryptovaluuttakaupalla.

Johtopäätös

Kryptovaluutat ovat yksi tämän päivän suosituimmista spekulatiivisista hyödykkeistä. Bitcoinin kaltaiset kryptovaluutat ovat päätyneet yli kaksinkertaistamaan arvonsa alle kuudessa kuukaudessa ja saaneet sijoittajien huomion ympäri maailmaa. On kuitenkin tärkeää, että sinulla on perustiedot blockchain-markkinoista ennen päivittäisen kaupankäynnin aloittamista. On monia tekijöitä, jotka on pidettävä mielessä ennen kuin valitset kryptovaluutat päiväkauppaa varten. Nämä tekijät ovat trendianalyysi, uutisten seuraaminen ja likvideihin osakkeisiin sijoittaminen. Tehokkaalla strategialla päiväkauppa voi tuottaa korkeamman tuoton kuin muut sijoitusmuodot.

Esitelty kuva: InvestInBlockchain

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me