CoinMate-arvostelu

Kryptot

Lisätiedot

Kohdemarkkinat

  • Itävalta, Belgia, Tšekki, Saksa, Alankomaat

Tallettaa

  • Pankkilanka, SEPA, Sofort, MoneyPolo

Valuutat

  • EUR, CZK

Plussat

  • Suuri valikoima maksuvaihtoehtoja
  • Suorat ja ilmaiset talletukset Puolasta ja Tšekistä
  • Hyvät palkkiot

Haittoja

  • Likviditeetti ei ole suuri

Yhteenveto

Coinmate on innovatiivinen asu, joka on onnistunut veistämään oman pienen markkinarakonsa markkinoille saapumisesta myöhään huolimatta. Heillä on erittäin hyvät czk-markkinat sekä bitcoinissa että litecoinissa. Sofort on tarkoitettu joillekin EU: n asiakkaille, ja MoneyPolo-integraation avulla he ovat hyödyntäneet valtavaa paikallisten tiili- ja laastikassojen talletuspisteverkostoa ympäri maailmaa. Minimi KYC vaaditaan MoneyPolo-talletuksille.

Rahapolun puolelta, jos käytät käteistalletusvaihtoehtoa – minkä vuoksi vaihtoehto onkin olemassa – sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi vain tiili- ja laastimaksutoimipisteessä, jonka pitäisi olla helpompaa sijainnistasi riippuen.

Alhaisilla maksuilla ja useilla hyvin lokalisoiduilla tavoilla saada rahaa tileille Coinmate on erinomainen vaihtoehto alipalvelujen markkinoilla sijaitseville kauppiaille. Volyymi viivästyy hieman, mutta muutamien kolikoiden tai vähemmän pienten tilausten osalta ostamisen ja myymisen ei pitäisi olla ongelma.

Turvallisuus

Asiakkaan puolella kaikki tilit on suojattu 2fa: lla, ja salasanat hajautetaan ennen tallentamista kolikkopalvelupalveluun. Ilmeisesti kaikki käteiset ja bitcoinit pidetään erillään kolikoiden operatiivisista tileistä, ja 95% asiakkaan kolikoista pidetään offline-tilassa ja jaetaan useisiin paikkoihin – tallelokeroissa. Emme pysty vahvistamaan näitä vaatimuksia itsenäisesti.

Tilin avaaminen

Anna ja vahvista sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, jotta pääset alustalle. Jotta voit aloittaa kaupankäynnin, sinun on vahvistettava tilisi. Alla on vahvistustasot ja vastaavat tilioikeudet.

Vaatimukset Talletus- / nostorajat (päivä / kuukausi) Talletus- / nostovaihtoehdot
Rekisteröity Sähköposti ja salasana 20/100 btc Vain Bitcoin
Perus Nimi, syntymäaika, puhelin 1000 € / 5000 OkCoin, MoneyPolo, Kupongit
Vahvistettu Todistus henkilöllisyydestä (valtion henkilöllisyystodistus), asuinpaikan todistus (yleishyödyllinen lasku, palkkalippu jne.), Pankkitili Yritystilien osalta yhtiöjärjestys 5000 € / 20 000 € Lisää SEPA, Sofort ja tavalliset johdot
VIP Täytä uusi kyselylomake 12 500 € / 100 000 (korkeammat rajat, ota yhteyttä tukeen) Sama kuin vahvistettu

CoinMate Exchange

Coinmate tarjoaa kaksi erillistä kauppaliittymää – nopean ostamisen / myymisen, joka on pohjimmiltaan markkinatilausrajapinta, joka näyttää parhaan mahdollisen hinnan tilauskannasta suuressa sinisessä kuplassa. Käyttäjien on yksinkertaisesti syötettävä summa, jonka he haluavat ostaa / myydä, ja painaa vahvista – yhdellä napsautuksella! – heidän tililleen hyvitetään vastaava kolikkopala. Tietysti hinta muuttuu halutusta määrästä riippuen tilauskannan tarjonnan mukaan. Huomaa, että näistä tilauksista veloitetaan automaattisesti takuumaksu.

Kauppa-välilehti avaa enemmän mukana olevan käyttöliittymän, joka sallii rajoitustilauksen. On yksinkertainen pieni kartoitusominaisuus, joka tarjoaa Coinmate-hintoja eri aikaväleillä, tilaushistorian ja kauppiaan keskusteluruudun. Varsinainen tilauskanta näkyy kaupan kuitin alla. Coinmate on 8 parasta BTC / EUR -vaihtoa, mutta volyymi voi olla hieman kevyt ja muutaman bitin ylittävien tilausten täyttäminen todennäköisesti saa keskimääräisen leviämisen noin EU 3: een.

Kaupankäyntimaksut

MakerTaker
Vakio 0,05% 0,35%
Top 10 -kauppias 0 0,1%

 Talletus- ja nostomaksut

MaksutyyppiDepositWithdrawal
SEPA 1 € 1 €
Sofort 1,5% min 2 € NA
Kotimaan tšekki 0 1 €
Kotimaan Puola 0 1 €
OKpay 0,5% 1,5% min 1 €
RahaPolo 1 € 0,5% min 1 €
Lahjakortti 0,0 0,1%

Jos siirrot lähetetään muissa kuin euromääräisissä valuutoissa, vaihto tapahtuu yahoo-rahoituskurssien + 0,5% mukaan.

Matkapuhelin

Coinmate on suunniteltu reagoivasti ja sitä voidaan yksinkertaisesti käyttää useimmissa kannettavissa laitteissa.

Saattaa olla parempi katsoa muualle, jos:

Sinulla on muita valintoja

Coinmate on loistava vaihto Tšekin asukkaille tai Sofortin käyttäjille, mutta näyttää meille jotain viimeisenä keinona muualle asuville. Se ei ole vähäinen Coinmatea vastaan ​​- vain jos sinun on käytettävä MoneyPoloa, sinulla ei todennäköisesti ole muuta vaihtoehtoa. Jos sinulla on toinen vaihtoehto, luultavasti parasta tarkistaa parhaat bitcoin-vaihdot ja valita vaihtoehto.

Bottom Line

Coinmate tarjoaa globaaleille käyttäjille lokalisoituja ja suhteellisen halpoja menetelmiä käteisen saamiseksi bitcoin-talouteen. Vaihtopalvelut ovat riittäviä, palkkiot ok ja riittävän likvidit.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me