Crypto.com Lending Service Review: välittömät lainat, hinnat, edut ja haitat

Crypto.com-lainaus

Salausvaluutta-lainojen markkinat kasvavat, kun salausteollisuus kehittyy nopeasti. Yksi tätä palvelua tarjoavista yrityksistä on Crypto.com-pörssi. Tässä artikkelissa tarkastelemme Crypto.com-lainaus nähdä palvelujensa laadun sekä vahvuudet ja heikkoudet.

Crypto.com-lainaus: Yleiskatsaus

Crypto.com on kryptovaluuttakauppapaikka, jonka pääkonttori sijaitsee Hongkongissa. Vuonna 2016 käynnistetty pörssi tunnetaan siitä, että se noudattaa mahdollisimman hyvin sääntelyä. Se on toistaiseksi saanut useita ainutlaatuisia suojausvarmenteita, joista ensimmäinen on Cryptocurrency Security Standard (CCSS), ISO 27001: 2013, ISO / IEC 27701: 2019 ja PCI: DSS 3.2.1 (taso 1). Voit myös lukea lisää tämän vaihdon ominaisuuksista Crypto.com-katsauksestamme.

Tavoitteenaan edistää kryptovaluutan käyttöä jokapäiväisessä elämässä yritys käynnisti Crypto.com Lending -palvelun. Crypto.com Lending -palvelun avulla asiakkaat voivat saada pikalainan joustavalla takaisinmaksujärjestelmällä. He voivat saada lainoja käyttämällä mitä tahansa seuraavista: CRO, LTC, BTC, ETH, XRP, USDC, USDT, VET, LINK ja DOT. Lainanottajat voivat maksaa lainat takaisin osittain tai kokonaan 12 kuukauden kuluessa.

Lainoilla on korkea laina-arvo-suhde (LTV), mikä tekee niistä erittäin houkuttelevia niille, joilla on vaadittavat varat vakuudeksi. LTV on lainatun määrän suhde USD: n vakuuden arvoon. Tätä lasketaan ja päivitetään jatkuvasti ottamallesi lainalle siihen päivään asti, jolloin maksat takaisin koko summan korolla. Korkean LTV: n haittana on, että korot ja palkkiot ovat korkeat lainanantajan ottaman riskin takia.

Lainausehdot ja vaatimukset

Seuraavat ovat ehtoja ja vaatimuksia, jotka käyttäjien on täytettävä päästäksesi Crypto.com Lending -palveluihin:

Käyttäjän pätevyys: Crypto.com-asiakkaiden on suoritettava edistyneen tason vahvistus voidakseen saada lainapalvelun. Myös jäsenet joistakin rajoitetuista maista eivät pääse palveluun paikallisten määräysten vuoksi.

Tuetut salausvaluutat: Lainoja voidaan ottaa USDC, USDT, BTC, ETH, XRP ja LINK, kun taas CRO, LTC, BTC, ETH, VET, LINK, DOT, XRP, USDT ja USDC voidaan käyttää vakuuksina. Lisää varoja lisätään ajoittain, joten Varo uusille.

Pienin lainan määrä: Lainattavan vähimmäismäärän on vastattava 100 dollaria lainaa otettaessa.

Lainan enimmäismäärä: Lainan enimmäismäärä riippuu useista tekijöistä, joista yksi on tilinhaltijan tyyppi. Vähittäiskaupan käyttäjille enimmäismäärä on 500 000 dollaria. Laitokset voivat lainata enintään miljoona dollaria, kun taas Lending Pro -laitokset voivat lainata jopa 2 miljoonaa dollaria. Huomaa, että asiakkailla voi olla enintään 3 maksamatta olevaa lainaa, ja kumulatiivinen summa on se summa, joka on suurin USD-summa.

Lainaehdot ja -ajat: Laina-aika on 12 kuukautta, jonka aikana lainanottaja voi maksaa minkä tahansa summan milloin tahansa. Määräaika päättyy päivää sen jälkeen, kun laina otettiin edellisenä vuonna.

Kuinka lainata lainaa Crypto.com-lainalla

Ota laina kirjautumalla Crypto.com-tilillesi. Siirry hallintapaneelissa kohtaan Lainaaminen ja sitten Lainat. Jälkeenpäin sinun tarvitsee vain napsauttaa “Aloita uusi laina” hakeaksesi. Voit ottaa lainaa vain yhdestä omaisuudesta kerrallaan, koska useita omaisuuslainoja ei tueta tällä hetkellä.

Voit ottaa enintään 3 lainaa, jos et täytä niin vaadittavia vaatimuksia. On syytä mainita, että et voi saada toista lainaa, jos:

 • Olet käyttänyt 3 lainaa, joihin sinulla on oikeus;
 • Lainasi ovat vakuusmaksussa;
 • Lainasi ovat pakollisessa selvitystilassa;
 • Lainasi kokonaissumma ylittää tilisi enimmäismäärän.

Kuinka peruuttaa Crypto.com-lainapalvelun avulla lainattuja salausvaroja

Crypto.com Lending -palvelun avulla lainatut salausvarat voidaan nostaa vaihtopaikan lompakosta Crypto.com-sovellustilille tai sallittujen lompakko-osoitteeseen.

Korko ja takaisinmaksu

Lainojen korot ovat kiinteät riippuen alkuperäisestä laina-arvosta sen ottamisajankohtana. Ne lasketaan yhteen jokaisen päivän lopussa lainatun pääoman perusteella. Mitä korkeampi LTV, sitä korkeampi korko vaihtelee 2 prosentista vuodessa 25 prosentin LTV: ssä 8 prosenttiin vuodessa 50 prosentin LTV: ssä.

Mahdollinen takaisinmaksu sisältää pääoman ja korot, ja maksu on suoritettava samalla lainalla.

 • Lainan pääoman takaisinmaksu on seuraava:

Lainan takaisinmaksu

= (Erääntyvä lainan pääosa ÷ Erääntynyt saldo) × (Takaisinmaksu)

 • Lainakoron takaisinmaksu on seuraava:

Korkojen takaisinmaksu

= (Erääntynyt korko ÷ Erääntynyt saldo) × (Takaisinmaksu)

Lisätietoja laskemisesta on lainan korko- ja takaisinmaksusivulla tässä.

Lainojen seuranta ja hallinta

Voit aina seurata lainaa kirjautumalla Crypto.com-tilillesi ja valitsemalla Lainat ja Lainahistoria. Sieltä löydät yksityiskohdat lainoistasi, mukaan lukien lainatut määrät, korot, takaisinmaksut, vakuuspyynnöt ja selvitystiedot.

Crypto.com-lainaus: Tuomio

Crypto.com-lainaus on innovatiivinen tapa tuoda kryptovaluutat luotonantoon. Lainasummat ovat melko anteliaita, ja 12 kuukauden laina-aika on sopiva aika maksaa takaisin, jotta asiakkaita ei stressitetä maksun aikana. Kaiken kaikkiaan tämä on hyvä luotonantopalvelu, jota Crypto.com-asiakkaat voivat hyödyntää kasvattaakseen liiketoimintaansa tai investointejaan.

Crypto.com Lending Service: Hyödyt ja haitat

Plussat:

 • Antelias lainamäärä käytettävissä;
 • Pitkäaikainen 12 kuukauden laina-aika;
 • Jopa 3 maksamatta olevaa lainaa sallitaan.

Haittoja:

 • Vain Crypto.com-asiakkaat voivat käyttää lainoja;
 • Et voi lainata useilla varoilla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me