Digitaalisen sijoitusportfolion luominen

sijoitussalkku

Salausjärjestelmien maailmassa digitaalisista varoista on tulossa yhä arvokkaampia. Varojen, kuten bitcoinien ja muiden digitaalisten valuuttojen, arvo alkaa kasvaa huomattavasti sijoittajien lisääntyneen likviditeetin ansiosta. Tämän seurauksena sijoittajat kääntyvät ammattilaisten puoleen auttamaan heitä luomaan ja hallitsemaan omaisuutta. Jos aiot sijoittaa digitaalisiin valuuttoihin, sinulla on vielä oltava jonkinlainen käsitys sijoitussalkun luomisesta.

Mitä ovat digitaaliset investoinnit?

digitaalinen sijoitus

Internet tasoitti tietä erilaisten investointisuunnitelmien olemassaololle. Ihmiset voivat nyt sijoittaa digitaalisiin valuuttoihin, kuten bitcoineihin ja muihin blockchain-tekniikoihin.

Digitaalisen rahan ymmärtäminen edellyttää perusteellista tuntemusta kolmesta tärkeimmästä tekijästä, jotka vaikuttavat digitaalisten valuuttojen arvoon: tarjonta, kysyntä ja riski.

  • Toimittaa: Tämä koskee valuutan määrää, joka luodaan tai siirretään tapahtumasta toiseen.
  • Kysyntä: Tämä on tietyn ajanjakson aikana käytettyjen dollareiden kokonaismäärä, joka edustaa valuutan ostovoimaa.
  • Riski: Tämä on mahdollisuus, että verkkoyhteisöissä pidettävien digitaalisten valuuttojen arvo laskee spekulatiivisten virheiden tai haitallisen toiminnan vuoksi.

Digitaalisten valuuttojen suosio perustuu siihen, että ne vähentävät transaktiokustannusten riskiä ja tarjoavat pääsyn maailmanlaajuisille rahoitusmarkkinoille ilman korkeita ennakkomaksuja.

Näihin kryptosysteemeihin sijoittamisessa on useita etuja ja haittoja. Yksi etu on kaupankäynnin ja ostamisen alhaiset kustannukset, koska provisioita tai valuuttakursseja ei tarvitse maksaa. Toinen etu on kyky panna säännöksiä täytäntöön ympäri maailmaa. Tällaisiin kryptosysteemeihin sijoittamisessa on kuitenkin haittoja, koska jotkut näistä valuutoista ovat epävakaita ja niitä on vaikea myydä, kun markkinat sitä vaativat.

Monet ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita digitaalisista investoinneista, kuten kryptovaluutta, käyttävät salauksenvaihtoalustoja, kuten suosittelevat Kolikon muotoinen. Näiden alustojen avulla voit vaihtaa yhden tyyppisen digitaalisen omaisuuden toiseen omaisuuden markkina-arvon perusteella. Nämä kryptovaluutanvaihtoalustat auttavat myös luomaan digitaalisen sijoitusportfolion, josta keskustellaan jäljempänä.

Mikä on digitaalinen sijoitusportfolio? 

Sijoitussalkku sisältää tyypillisesti kaksi tai useampia omaisuusluokkia. Komponenttien tarkka sekoitus voi silti vaihdella salkun tyypin, salkun luomiseen käytettyjen strategioiden, sen perustamiseen osallistuvien sijoittajien mieltymysten ja yleisten markkinatilanteiden mukaan.

Samassa mielessä digitaalimaailmassa digitaalinen omaisuusportfolio koostuu digitaalisista varoista, joita eri yksilöt tai yritykset voivat käyttää. Olennainen osa digitaalista omaisuuserää on sen hallintorakenne. Hallintojärjestelmän avulla sijoittajat voivat hallita kolikoiden jakelua salkussa asettamalla säännöt kolikoiden lukumäärästä, missä niitä voidaan käydä kauppaa, miten niitä voidaan käyttää ja kuka pääsee niihin.

Digitaalisen omaisuuden osalta useimmat sijoittajat valitsevat yleensä ne, jotka on helppo tallentaa ja siirtää. Tämä sisältää erilaisia ​​digitaalisia valuuttatyyppejä, kuten bitcoinit ja eetterit. Muun tyyppiset varat, jotka usein valitaan, ovat rahakkeita, jotka edustavat todellisia tavaroita tai palveluja. Palveluihin kuuluu esimerkiksi alustapelejä ja online-kasinoita. Yleensä kun näitä palvelumerkkejä myydään, ne ovat myös vaihdettavissa, ja niiden kaupankäynnille on yleensä markkinoita.

Kuinka rakentaa salkkuasi

Siellä on muut kryptovaluutat kuin bitcoin. Kun tutkit verkossa ja löydät valuutan, johon haluat sijoittaa, jotta voit lisätä omaisuutesi monimuotoisuutta, tämä on paras aika luoda digitaalinen omaisuusportfolio.

Jos et ole varma, miten aloittaa, tässä on joitain vaiheita, jotka sinun tulisi suorittaa:

Vaihe 1: Valitse tili, joka toimii sijoitustavoitteidesi kanssa 

Digitaalisen sijoitussalkun rakentamiseksi sinulla on oltava digitaalinen sijoitustili. Verkossa on useita digitaalisia välittäjiä. Nämä välittäjät tarjoavat erilaisia ​​palveluja tavoitteidesi mukaan. Kun valitset välittäjäpalvelua, sinun on harkittava seuraavia asioita:

  • Vakaa taloudellinen tuki
  • Käyttäjäystävällinen kaupankäyntialusta
  • Uskottavuus ja luotettavuus
  • Positiivinen asiakaspalvelukokemus
  • Pitkäikäisyys
  • Tekninen tuki

Kun olet luonut tilisi, voit aloittaa toisesta vaiheesta.

Vaihe 2: Määritä riskisi suvaitsevaisuutesi

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka on otettava huomioon sijoitussalkkusi rakentamisessa, on riskinsieto. Tämä on summa, jonka olet valmis menettämään vastineeksi mahdollisuudesta ansaita korkeampaa tuottoa tulevaisuudessa.

Riskisi suvaitsevaisuus on sidottu sijoitustavoitteisiisi. Tämä auttaa sinua käsittelemään markkinoiden ylös ja alas suuntauksia. Jos suunnittelet pitkäaikaista sijoittamista, markkinoiden volatiliteetti ei häiritse sinua niin paljon. Jos kuitenkin tarkastelet lyhyempiä ehtoja, joudut seuraamaan markkinoiden kehitystä saadaksesi merkittävämpiä voittoja lyhyinä ajanjaksoina.

Monet sijoittajat erehtyvät hyppäämällä omaisuusluokkaan ottamatta ensin huomioon heidän yleistä riskinsietokykyään tai pitkän aikavälin sijoitustavoitteitaan. Sinun tulisi myös miettiä, oletko valmis menettämään nuo riskit ja työskentelemään rahoitusneuvojan suositellun omaisuusluokan riskinsietokyvyn rajoissa. Taloudellinen neuvonantaja auttaa tyypillisesti määrittämään, miten voit luoda omaisuuden kohdistussalkun, joka täyttää sinun tarpeesi ja tavoitteesi.

Vaihe 3: Määritä paras omaisuuden kohdentaminen tavoitteidesi mukaan 

Nykypäivän erityyppisten digitaalisten valuuttojen kanssa sinun on päätettävä, kuinka paljon kutakin omaisuuserääsi tarvitset. Voit esimerkiksi valita 70% bitcoinista, ja loput 30% jaetaan muiden valuuttojen, kuten Ethereumin tai Ripplen, kesken. Varojen kohdentaminen on edelleen riippuvainen tavoitteistasi ja riskinsietokyvystäsi.

Vaihe 4: Tasapainota portfolionne aina, kun sitä tarvitaan

Voi tulla aika, jolloin varojen kohdentaminen voi poiketa tavoitteistasi. Yhden omaisuuden arvo voi nousta, ja tämä voi häiritä salkun saldoa. Tästä syystä on ratkaisevan tärkeää, että arvioit salkusi nyt ja uudelleen, jotta voit palauttaa sen alkuperäiseen kokoonpanoonsa. Jotkut asiantuntijaneuvojat suosittelevat salkusi tasapainottamista kuuden tai kahdentoista kuukauden välein tai kun jonkin omaisuuden kohdentaminen muuttuu enemmän kuin ennalta määritetty arvo.

Yhteenveto

Sijoituksen määritelmä on muuttunut ajan myötä. Historiallisesti investoinnit tarkoittivat aineellisia hyödykkeitä tai omaisuuseriä. “Omaisuuden” määritelmä on kuitenkin kehittynyt ja saanut laajemman merkityksen, joka kattaa kaikki rahoitustuotteet, mukaan lukien digitaaliset varat tai valuutat.

Digitaalivaluuttoihin sijoittaminen on edelleen vaarassa, joten sijoitussalkun rakentaminen on kriittistä, jotta voit seurata sijoituksiasi ja nähdä, onko arvo edelleen tavoitteidesi rajoissa. Noudattamalla yllä olevia vaiheita voit aloittaa sijoittamisen erilaisiin digitaalivaluuttoihin ja rakentaa sijoitussalkkusi. Jos olet edelleen epävarma portfolion perustamisesta ja ylläpidosta, kannattaa pyytää apua neuvonantajalta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me