Kucoin-arvostelu

Kryptot

Lisätiedot

Kohdemarkkinat

 • Maailmanlaajuinen

Tallettaa

 • Vain salaus

Valuutat

 • Vain salaus

Plussat

 • Tarjoa kolikoita, joita toiset eivät, ja sinulla on usein myynninedistämistarkoituksessa kolikoita
 • Osuus Kucoinin menestyksestä heidän KCS-kolikollaan.
 • Ei KYC: tä tällä hetkellä

Haittoja

 • Kaupankäyntialustalta puuttuu tärkeitä toimeksiantotyyppejä
 • Englanninkielinen viestintä on periaatteessa käsittämätöntä
 • Volyymit, joita ei ole vielä olemassa tärkeille salausresursseille

Kucoin on yksi kourallisista multicoin-pörsseistä, jotka ilmestyivät vuonna 2017 ja tarttuivat välittömästi huomattavaan markkinoihin. He ovat julistaneet itsensä “kansanvaihdoksi” mielestäni heidän tarjoamansa Kucoin-osakkeiden, KCS, kolikon, jolla voi käydä kauppaa pörssissä ja joka tarjoaa prosenttiosuuden KuCoinin kuukausituloista. People’s Exchange on mielenkiintoinen tapa merkitä ICO: si, mutta luulen, että se on kansanvaihto samalla tavalla kuin mikä tahansa julkisesti noteerattu yritys on kansanyritys (vain poissaoleva sääntely, valvonta, kuluttajansuoja jne. – mutta me eroamme).  

Vaikka Kucoinilla ei ole valtavia kaupankäyntimääriä suurista fiat-hyväksyvistä pörsseistä, eikä se ole lähellä Binancen kaltaisia ​​altcoin-hirviöitä, on olemassa useita syitä, jotka voidaan päättää käydä kauppaa Kucoinin kanssa itsessään:

 1. Se pystyy käsittelemään asiakkaitaan. Binance ja vastaavat ovat osoittautuneet kykenemättömiksi selviytymään massiivisesta liikennevirrasta, ja tuki ja turvallisuus on epäilemättä kärsinyt tuloksena. Tämän artikkelin julkaisemisessa ei ole tällaisia ​​ongelmia Kucoinin kanssa.
 2. Ne tarjoavat hyviä määriä joistakin pienistä korkki-alttareista, joista saatat olla kiinnostunut ja joita ei esiinny muualla, ja ne yhdistävät usein laukaisut runsaisiin lahjoihin.  
 3. Tällä hetkellä ei ole tarvetta KYC: lle nostamiseen. Tilin vahvistamiseen on välilehti, joten oletamme, että KYC voidaan perustaa tietyille nostosummille.  

Alusta

Määritä tilisi sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Peruuttamiseksi sinun on määritettävä kaksitekijäinen todennus tilillesi, joten saatat myös huolehtia siitä portista.

Talletukset otetaan käyttöön samalla tavoin kuin 100 erilaista altcoiinia, sama kotiutus. Tällä hetkellä talletusta tai nostoa varten ei vaadita lisätietoja. Kucoin käsittelee nostot 30 minuutissa, ja siirtoajan määrää vastaavan altcoin-verkon verkko.

Kun tilisi on hyvitetty, napsauttamalla Market-välilehteä saat intuitiivisen asettelun kaikista saatavilla olevista kolikoista. Kucoin tarjoaa markkinoita btc, eth, neo, usdt, kcs ja bch. Kaupankäyntimäärät näkyvät sekä tietyssä altcoinissa että USD: ssä. Näytettävät tiedot ja kolikot ovat säädettävissä, ja voit lisätä kolikoita suosikkeihin mukavuuden vuoksi. Voit nopeasti ostaa tai myydä markkinatilauksia suoraan tältä käyttöliittymältä tai napsauttaa kauppakuvaketta ohjataaksesi pörssiin.

Kaupankäyntialustalla on kaupankäyntinäkymällä integroitu kaavio, joka on parempi kuin talon rakentama kaavio suuren kilpailun myötä, ja tilauskannalla on kohtuullinen syvyys, etenkin niiden suosituimmissa pareissa.  

Voit luoda limiittitilauksia pelaamalla kaupankäyntikupongissa tarjotulla hinnalla. Suuri, räikeä negatiivinen vaikutus Kucoin-alustalla on kuitenkin stop lossin puute, puhumattakaan muista tilaustyypeistä, jotka todella auttaisivat lisäämään Kucoinin houkuttelevuutta. Päivän kauppiaille, jotka haluavat leikkiä alttareilla, stop lossin puute on iso kysymys, ja Kucoin tekisi hyvää vastaamaan tähän ASAP: iin.

Saatat olla parempi muualla, jos:

Olet päiväkauppias.  

Alt-päivän kauppiaat eivät todennäköisesti halua riskoida kaupankäyntiin ilman stop lossia ja ottavat voittotoimintoja. Parempi mennä Binancen tai jopa Bitfinexin kanssa, jos et käy kauppaa pienikokoisilla kolikoilla.

Haluat vivun.  

BitMex tarjoaa vipuvaikutuksen pieneen valikoimaan altcoineja, ja se on ylivoimainen tuote, jolla on alan johtavia määriä. Jos olet kaupankäynnin kohteena alt-johdannaisilla (ja et osta omistuksessa), se on parempi vaihtoehto.

Pelottelet helposti.

Kyllä, Kucoinia ei ole vielä hakkeroitu. Mutta he ovat uusia tulokkaita eivätkä todellakaan ole kohdanneet todellisia testejä. Ei aavistustakaan siitä, miten he selviytyisivät vakavasta haasteesta – tutustu suosikkeihimme parhaista altcoin-pörsseistä, jos haluat tehdä ostoksia.

Bottom line

Kucoinin tärkein etu on, että se tarjoaa pieniä korkkeja, joita ei tarjota muualla. Tämä ei ole mielestämme kestävä liiketoimintamalli markkinoilla, joilla sääntelyviranomaiset ovat tällä hetkellä epäedullisempia spekulatiivisille alteille. Selviytyäkseen Kucoinin on parannettava tuotteitaan ja keskityttävä enemmän todellisen likviditeetin ja alustan arvon rakentamiseen sekä vähemmän oman kolikon pumppaamiseen ja palkkioiden saamiseen sh * tcoin-ilmapisaroista.    

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me