Kuinka kaivaa Litecoin (LTC) Aloittelijan opas Litecoin Miningiin

kuinka kaivaa Litecoin

Kryptovaluuttakaivos on tulossa yhä suositummaksi, etenkin valuuttojen keskuudessa, jotka ovat saavuttaneet huomattavan korkeuden viime vuosina. Tässä artikkelissa etsimme yhtä markkinoiden ylärajan mukaisista 10 parhaasta salauksesta, lähinnä Litecoin. Selitämme sinulle, kuinka Litecoin louhitaan helposti ymmärrettävällä tavalla.

Tietoja Litecoinista (LTC)

Litecoin on peer-to-peer-kryptovaluutta, joka lanseerattiin vuonna 2011. Salausavaruudessa se aikoo olla Bitcoinin kullan hopea. Litecoin haarautui Bitcoin-koodista entisen Google-insinöörin – Charlie Lee. Siten sillä on samanlaiset toiminnot kuin Bitcoinilla, mutta tämän lisäksi Litecoinilla on tarkoitus olla nopeampi käsittelyaika.

Julkaisunsa jälkeen Litecoinista on tullut yksi arvostetuimmista altcoineista ja yksi parhaista kaupankäyntivaluutoista. Tammikuusta 2021 Litecoin on yksi yleisimmin hyväksytyistä kryptovaluutoista, ja yli 2000 kauppiasta hyväksyi LTC: n kaikkialla maailmassa..

Tällä hetkellä LTC: n hinta on 210,10 dollaria ja markkina-arvo 14 027 401 440 dollaria. Suurin tarjonta on neljä kertaa Bitcoinin tarjonta, joka on 84 miljoonaa, josta 66 656 740 LTC on liikkeessä. Tässä oppaassa näytämme, kuinka kaivetaan Litecoin ja muut “Silver” -salakirjoihin liittyvät näkökohdat.

Kaivostoiminnan edellytykset

On olemassa useita ennakkoehtoja, jotka on otettava huomioon ennen kuin ryhdytään kaivostoimintaan, eivätkä kaikki henkilöt sovi salaukseen.

Kaivostoiminta on nykyään vaatinut kaivostyöläiseltä suuria investointeja. Alussa kuka tahansa olisi voinut kaivaa vain käyttämällä henkilökohtaista tietokonetta.

Kuitenkin, kun kaivosvaikeudet lisääntyvät ajan myötä ja yhä useammat kaivostyöläiset kilpailevat lohkopalkinnoista, kaivostoiminnasta käytetystä laitteistosta on tullut uskomattoman suorituskykyinen. Ne, joilla on suorituskykyisiä laitteita, ylittävät aina ihmiset, jotka käyttävät tavallista tietokonetta salauksen louhintaan.

Parantaaksesi mahdollisuuksiasi hyötyä salausvaluutan louhinnasta, sinun on investoitava tehokkaaseen kaivostietokoneeseen ja sitä käyttävään sähköön. Sähkökustannukset voivat olla suuria summia tietyillä alueilla, mikä ei välttämättä tee kaivostoimintaa kaikkina aikoina.

Sinun on otettava huomioon, kuinka paljon päivittäistä tuottoa olet todennäköisesti tuottamassa virrankustannusten jälkeen. Lisäksi sinun on tiedettävä, kuinka paljon aikaa vie laitteistoon käytettyjen investointiesi palauttaminen.

On olemassa useita vaihtoehtoja niille, jotka haluavat osallistua kaivostoimintaan, mutta joilla ei ole omaa talouttaan.

Litecoin-kaivosLähde: Pixabay.com

Kuinka kaivaa Litecoin

Ennen kuin aloitat Litecoin-kaivostoiminnan kanssa, sinun on ensin ladattava ja asennettava lompakko, johon säilytät Litecoinia. Paras valinta kaivostoimintaan olisi Litecoin-ydinlompakko, joka luotiin ja jota edelleen tukee Litecoin-kehitystiimi.

Seuraavaksi sinun on hankittava laitteistosi. Voit joko koota kaivoslautan itse tai ostaa erikoisvalmistetun krypto-kaivosmiehen. Tämä on tärkeä vaatimus, joka on otettava huomioon, jos haluat tietää, kuinka Litecoinia louhitaan oikein.

Bitmain on yksi suurimmista kaivoslaitteiden valmistajista, joka myy laajaa tuotevalikoimaa verkkosivuillaan. Bitmainin Antminer L3 + on erittäin tehokas ASIC-kaivosmies, joka käyttää Scryptia Litecoinin louhintaan.

L3 + ilmestyi markkinoille vuonna 2017 ja oli erittäin kannattava pitkään. Aluksi se onnistui tuottamaan 20-30 dollaria päivässä voittoja kasvavista vaikeuksista ja verkon hash-tasoista huolimatta.

Jos sinulla on teknistä asiantuntemusta, voit luoda sellaisen käyttämällä kolmea pääkomponenttia:

  • Yksi tai useampi edistynyt grafiikkaprosessoriyksikkö (GPU);
  • Jäähdytysyksikkö tai tuulettimen asetus (koneiden ylikuumenemisen estämiseksi);
  • Eräänlainen Scrypt-kaivosohjelmisto.

Kuinka asettaa kaivosmies

Seuraavassa on vaiheet, joita sinun on noudatettava:

1. Liitä kaikki soinnut:

  • 9 PCI-e-liitäntää (2 kummassakin 4 levytyslevystä ja 1 ohjaimessa);
  • Ethernet-kaapeli (L3 +: sta reitittimeen);
  • Virtajohto.

2. Käytä kaivostyöläisen käyttöliittymää ja kirjaudu sisään.

3. Lataa ilmainen IP-skannerityökalu (Angry IP Scanner).

4. Asenna ja suorita Angry IP Scanner.

5. Napsauta Käynnistä-painiketta, jos haluat etsiä ja löytää laitteita lähiverkostasi.

6. Siirry ylävalikkoriville, napsauta “Siirry” ja sitten “Seuraava elossa oleva isäntä”.

7. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Isäntänimi -sarakkeessa kohtaa Antminer ja valitse Kopioi IP. Liitä IP selaimesi URL-riville.

8. Kirjaudu sisään käyttäjätunnukseksi ja salasanaksi “root”.

Huomautus: On tärkeää pysyä ajan tasalla kaivosteollisuuden kehityksestä. Salausmaailma samoin kuin salauksen louhinta kehittyy ja muuttuu jatkuvasti, ja myös kaivostyöläisten on pysyttävä niiden mukana.

Uusi tekniikka tulee markkinoille tietyn ajan kuluttua, mikä tekee vanhemmista koneista hyödyttömiä. Tämä voi olla myös Litecoin-verkkoon tehty päivitys, joka voi muuttaa sen kaivosalgoritmia ja siten kaivoslaitteiston toimintaa.

Litecoin-kaivosaltaat

Menneet ovat päivät, jolloin pystyit perustamaan pienen kaivostoiminnan kotiisi ja todella tuottamaan voittoa. Nyt yksittäisten kaivostyöläisten on kilpailtava suurten kaivosjärjestöjen tai kaivostilojen kanssa. Onneksi on olemassa joitain vaihtoehtoja niille, joilla ei ole resursseja perustaa kaupallisen tason toimintaa.

Yksi mahdollisuus on liittyä Litecoinin kaivosalueeseen. Allas on paikka, jossa kaivostyöläiset käyttävät kollektiivista laskentatehoa matemaattisten ongelmien ratkaisemiseen ja ansaitsevat sitten lohkopalkintoja. Vaikka palkkiot jaetaan kummankin osapuolen kesken, jolloin tuotto on pienempi, se antaa yksilöille mahdollisuuden kaivaa paljon pienemmällä sijoituksella.

Toinen vaihtoehto on sijoittaa osakkeisiin kaivostoiminnassa. Tämä antaa kaivoslauttoja käyttäville yrityksille mahdollisuuden rakentaa suurempia ja kilpailukykyisempiä järjestelmiä, mikä tuottaa korkeamman tuoton.

Litecoin’s Latest Developments

LitecoinLähde: Pixabay.com

Toistaiseksi Litecoin on pysynyt 20 parhaan salausvaluutan joukossa merkittävien positiivisten muutosten kanssa viime aikoina. Äskettäin PayPal ja Google Finance lisäsivät LTC: n kryptovaluuttaryhmäänsä, kun taas Harmaasävy osti jopa 80% kaikista helmikuussa louhituista Litecoinista.

Salausrahastonhoitaja omistaa tällä hetkellä 244 miljoonan dollarin arvosta Litecoinia. Harmaasävy on yksi harvoista organisaatioista Yhdysvalloissa, joka sallii akkreditoitujen ja institutionaalisten sijoittajien ostaa kryptovaluuttoja.

Pelkästään helmikuussa Litecoinin kaivostyöläiset tuottivat yli 201 600 LTC: tä. Mutta vaikka tarjonta kasvoi, harmaasävyasiakkaat olivat yhtä kiireisiä ostamaan suurimman osan kaivetuista kolikoista.

Kaivosseurantapalvelun mukaan LitecoinBlockHalf, Litecoin-kaivostyöläiset ratkaisevat yhden LTC-lohkon 2,5 minuutin välein. Kaivostyöläiset myyvät kuitenkin suurimman osan palkkioistaan ​​avoimilla markkinoilla kattamaan kaivoskulut ja tuottavan myös voittoa.

Johtopäätös

Tällä hetkellä Bitcoin-kaivostoiminta ei ole enää tuottoisa yritys, ellet tee sitä laajamittaisesti. Vaikka Litecoin-kaivostoiminnalla näyttää olevan sama polku, on paljon kannattavampaa suorittaa kaivostoiminta yksittäin. Tämä Litecoinin louhinnan opas voi auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen.

Esitelty kuva: Pixabay.com

Huomaa: Tämä viesti julkaistiin alun perin 15. joulukuuta 2018, ja se on päivitetty kokonaan sisällön täydellisyyden ja oikeellisuuden vuoksi 15. maaliskuuta 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me