Kuinka muuttaa Bitcoin käteiseksi

kuinka muuttaa bitcoin käteiseksi

Bitcoinista on tullut erittäin suosittu voimavara, jonka kaikki haluavat saada. Tämän salauksen voi hankkia monella tapaa, mutta useimmat ihmiset eivät tiedä, miten muuttaa Bitcoin käteiseksi. Tämä ei tarkoita sitä, ettei sitä voida käyttää yksin. Itse asiassa maailmanlaajuisesti on tuhansia kauppoja, jotka hyväksyvät BTC: n maksuksi. Sitä ei kuitenkaan vieläkään hyväksytä riittävän laajasti, joten jotkut haluavat sen mieluummin muuntaa käteiseksi.

Tässä oppaassa annamme sinulle yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten se todella muutetaan kulutettavaksi fiat-käteiseksi. Tähän on useita tapoja, mutta käsittelemme vain yleisimmät, jotka voit helposti suorittaa.

Kuinka muuttaa Bitcoin käteiseksi pörssien avulla

Kryptovaluutanvaihto on perinteinen kohde krypto-valuuttojen ostamiseen ja myymiseen fiat-rahalla ja niiden vaihtamiseen myös toiseen. Bitcoinin muuttamiseksi käteiseksi voit siirtyä mihin tahansa kryptovaluutan vaihtoon ja luoda tilin. On mahdotonta, että alustalla, jota pidetään parhaana salausvaluutanvaihtona, ei ole Bitcoinia.

Tilin luominen pörssissä on yleensä yhtä helppoa kuin sähköpostin ja salasanan käyttö. Jotkut saattavat vaatia sinua käymään läpi KYC: n, kun taas toiset eivät välttämättä, mutta varmista, että valitset luotettavan vaihdon. Esimerkkejä tällaisista vaihdoista ovat Binance, Kolikkopohja, Kaksoset, ja Bittileima.

Kun olet luonut tilin, voit siirtää Bitcoinisi yksityisestä lompakosta vaihto-lompakon osoitteeseen. Sieltä voit sitten tehdä vaihtotilauksen saadaksesi USD, EUR, AUD tai mitä haluat. Kun olet saanut sen vaihto-lompakkoosi, voit aloittaa noston ja saada sen fiat-pankkitilillesi. Huomaa, että saatat joutua suorittamaan lisätarkistuksen ennen käteisnostoa.

Lähde: Freepik.com

Peer-to-Peer (P2P) -kauppa

Jos etsit kuinka muuttaa Bitcoin käteiseksi, tämä on toinen tapa, josta on tulossa erittäin suosittu – P2P-kauppa. Useat kryptovaluutan haltijat väittävät, että tämä on paljon kätevämpää kuin pörssin tavanomainen käyttö Bitcoinin vaihtamiseksi rahaksi. Mielenkiintoista on, että jotkut salausvaihdot helpottavat tätä kauppaa palvelemalla välittäjinä sen varmistamiseksi, että kukaan ei huijaa.

On myös P2P-kauppapaikkoja, jotka on tarkoitettu tällaiseen kauppaan, kuten LocalBitcoins, Localcrypto, Paxful ja paljon muuta. Sinua voidaan vaatia myös tilin luominen erittäin helpolla tavalla, ja sitten pääset markkinoille. Siellä voit valita myyntivaihtoehdoista ja valita sitten listatun ostajan. Hyväksyessään ostamisen foorumi lukitsee Bitcoinisi ja ilmoittaa ostajalle lähettämään sovitun käteissumman (antamaasi pankkitilin numeroon) määrätyn ajan kuluessa. BTC lähetetään ostajalle, kun olet vahvistanut maksun vastaanottamisen.

Kuinka muuttaa Bitcoin käteiseksi käyttämällä BTC-maksukortteja

Bitcoin-maksukorttien käyttö on tulossa yhä suositummaksi. Tämä johtuu siitä, että se tarjoaa enemmän joustavuutta hyödykkeen käytölle ja käytölle. Yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä näillä maksukorteilla, on muuttaa Bitcoin käteiseksi.

Jos sinulla on tällainen kortti, jossa on Bitcoin, voit muuntaa Bitcoinisi helposti käteiseksi myyntipisteessä tai Bitcoinin pankkiautomaatissa. On monia yrityksiä, jotka antavat bitcoin-maksukortteja, kuten Wirex ja BitPay. Jos sinun on vaihdettava Bitcoin käteiseksi säännöllisesti, ja tämä menetelmä kuulostaa hyvältä, saatat haluta hankkia yksi näistä korteista.

Muunna ja käy kaupassa

Muunna- ja käsikaupankäynti (OTC) on kehittyvä tapa muuttaa Bitcoin rahaksi muuttamalla se yksinkertaisesti mihin tahansa tuettuun fiat-valuuttaan. Tämän palvelun tarjoaa myös pörssi ja se on maksuton. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on siirtää Bitcoins verkkopankkiin, jossa palvelua tuetaan, ja suorittaa sitten kauppa ja nostaa. Tätä tukevat pörssit ovat Binance ja Poloniex.

Bitcoin-pankkiautomaatit

Bitcoin-pankkiautomaatit ovat alkaneet tulla suosituiksi, aivan kuten perinteisetkin. Niiden tarkoitus on yksinkertainen, ostaa tai myydä BTC: tä, joten voit vain lähestyä omalla alueellasi olevaa, joka tukee Bitcoinin myyntiä. Huomaa, että useimmat Bitcoin-pankkiautomaatit on tarkoitettu ostamaan Bitcoineja pikemminkin kuin myyntiin, joten varmista, että se sallii myynnin. Voit käyttää tätä hienoa palvelua, joka tunnetaan nimellä Kolikkopankin tutka löytää pankkiautomaatteja ympäriltäsi.

Kun aloitat prosessin, sinulle annetaan selkeät ohjeet näytöllä seurata ja myydä BTC: täsi ja saada käteistä vastineeksi.

Muistettavia asioita, kun muutat Bitcoinin rahaksi

Lähde: Freepik.com

Jos haluat tietää, kuinka muuttaa Bitcoin käteiseksi oikealla tavalla, sinun on tiedettävä, että on otettava huomioon kaksi pääasiaa.

Ensimmäinen on verot. Esimerkiksi Yhdysvalloissa salauksen sääntelykehys on edelleen hieman sumea, mutta ne ovat hyvin selkeät salauksen verotuksessa. IRS on julkaissut monia asiakirjoja salaustapahtumien verotuksesta. Yksi toimista, jotka houkuttelevat selvästi verotusta, on kryptovaluuttojen ostaminen ja myyminen. Jotkut pörssit tarjoavat tietoja salausvoitoista ja tapahtumista veroviranomaisille, joten tätä ei voi välttää, jos olet tällaisessa lainkäyttöalueessa.

Toinen tärkeä näkökohta on palkkiot. Vaikka jotkut näistä palveluista ovat maksuttomia, toiset, kuten pörssin käyttäminen Bitcoinin (ensimmäinen piste) myyntiin, houkuttelevat maksuja. Jopa P2P-kaupankäynti sellaisissa paikoissa kuin LocalBitcoins perii maksuja, joten sinun on oltava valmis siihen. Huomaa myös, että palkkiot voivat muuttua merkittävästi, erityisesti Bitcoinissa, vallitsevasta markkinatilanteesta riippuen.

Johtopäätös

Lopuksi oppaamme siitä, miten Bitcoin voidaan muuttaa rahaksi, kaivetaan näitä tapoja uudelleen. Joten voit käyttää pörssiä myydäksesi, harjoittamalla P2P-kauppaa, käyttää Bitcoin-maksukorttia ja käyttää OTC-palvelua tai Bitcoin-pankkiautomaattia. Muista, että joistakin maista saatat joutua maksamaan veroa, kun taas toisissa joudut huolehtimaan vain maksuista. Tämän sanottuamme toivomme, että nämä tiedot auttavat sinua tekemään Bitcoinistasi käteistä.

Esitelty kuva: freepik.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me