Kuinka ostaa Bitcoinia ja kryptovaluutta

Luku 1:

Kappale 2:

Kun menet ulos ostamaan Bitcoin, sinun on valittava useita maksutapoja. On erittäin tärkeää olla varovainen, koska jokaisella on omat hyvät ja huonot puolensa.

Uskokaa tai älkää, jotkut vaihtoehdot ovat nopeampia ja kustannustehokkaampia kuin toiset. Lisäksi rajoitukset voivat vaihdella maksutavan mukaan. Lopuksi, et ehkä löydä kaikkia vaihtoehtoja yhdellä alustalla.

Jotkut verkkosivustot saattavat tarjota sinulle maksun pankkisiirrolla, mutta ei käteisellä ja päinvastoin.

Katsotaan:

Pankkisiirto

Vaikka pankkisiirrot eivät olekaan mukavin vaihtoehto, monet käyttäjät suosivat pankkisiirtoja, koska niillä on vähemmän rajoituksia.

Näyttökuva coinmama.com-sivustosta Coinmama.com – Osta bitcoin pankkitilillä

Tämä on paras, jos haluat ostaa suuria määriä Bitcoinia. Lisäksi se on myös yksi edullisimmista vaihtoehdoista, koska pankkisiirtomaksut ovat tyypillisesti matalampia kuin luottokorttimaksut. Tämän seurauksena saat hyvän hinnan.

Siihen liittyy kuitenkin joitain haittoja. Pankkisiirrot voivat olla hitaita etenkin joissakin osissa maailmaa. Voi kestää jopa viikon saada lupaa Isossa-Britanniassa. Tämän lisäksi sinun on toimitettava vahvistusasiakirjat, jotka voivat edelleen hidastaa prosessia.

Näyttökuva coinmama.com-sivustosta Coinmama.com – Nopeammat maksut

Meidän on myös mainittava, että pankkisiirrot voivat osoittautua joillekin ihmisille kalliiksi pankkien välisten palkkioiden ja muuntokulujen vuoksi. Varmista, että tarkastelet kaikkia näitä tekijöitä. Useimmat suuret vaihdot mukaan lukien Coinmama ja Kolikkopohja tarjota pankkimaksuja.

Pankki- tai luottokortti

Näyttökuva cex.io: sta Cex.io – Osta salaus debit- tai luottokortilla

Mikään ei voita luotto- ja maksukorttien helppoutta, koska ne vaativat vain vähän vaivaa. Suurin osa meistä on tottunut luottokortti maksut, minkä vuoksi tämä on suosituimpia vaihtoehtoja ostajien keskuudessa, mutta se ei ehkä ole paras vaihtoehto.

Sekä luotto- että maksukortit voivat olla erittäin kalliita. On palvelumaksuja ja muita maksuja. Lisäksi sinun on toimitettava henkilöllisyystodistus, jotta voit käyttää pankki- tai luottokorttia.

Vaihtelevat palkkiot sijainnin ja maksutavan mukaan Coinbase.com – Vaihtelevat palkkiot sijainnin ja maksutavan mukaan

Et ehkä pysty käyttämään ennakkomaksukortteja kaikissa sivustoissa vahvistusongelmien takia. Plus-puolella joillakin suosituilla sivustoilla on mahdollisuus tallentaa maksutiedot, jotta sinun ei tarvitse kirjoittaa luotto- tai maksukorttisi numeroa manuaalisesti aina, kun haluat tehdä ostoksen. Ole kuitenkin varovainen, koska vaihto ei ole aina turvallista ja tietorikkomukset ovat yleisiä.

Positiivisena puolena on, että useimmissa tapauksissa ei ole pitkää odotusaikaa. Bitcoins lisätään tilillesi muutaman minuutin kuluessa vahvistuksesta. Muista kuitenkin, että korttien käyttämiselle on rajoituksia – sekä liikkeeseenlaskijasta että ostamastasi pörssistä.

Tilirajoitukset salaukselle Coinmama.com Tilirajat

Lähes kaikki suuret alustat, kuten CEX.io, Coinbase ja Coinmama hyväksyvät pankki- ja luottokortit.

Käteinen raha

Päivänä ei ollut mahdollista käyttää käteistä Bitcoinsin ostamiseen, mutta nyt voit mennä käteisellä ja ostaa kolikoita jollakin seuraavista vaihtoehdoista:

Bitcoin-pankkiautomaatit

Niitä on yli 7700 Bitcoin-pankkiautomaatit levisi ympäri maailmaa – noin 74 prosenttia niistä Pohjois-Amerikassa.

Bitcoin-kultaiset kolikot ja paperikuitti

Mikään muu vaihtoehto ei voi täyttää Bitcoin-pankkiautomaatin nopeutta. Prosessi on yksinkertainen. Etsi lähelläsi oleva henkilö, kopioi lompakkosi osoite, käy pankkiautomaatissa, syötä käteinen, anna tarvittavat tiedot, suorita prosessi ja olet valmis.

Koska Yhdysvalloissa on tuhansia pankkiautomaatteja, lähelläsi ei ole paljon ongelmia. Käytä tätä Bitcoin-pankkiautomaattietsintä löytääksesi yhden läheltä.

Näyttökuva coinatmfinder.comista Coinatmfinder.com – Etsi Bitcoin-pankkiautomaatti

He työskentelevät ympäri vuorokauden ja useimmat ovat strategisella paikalla, lähempänä suosittuja kauppoja, kuten Walmart. Joillakin voi kuitenkin olla rajoituksia ostettavien kolikoiden määrälle.

Meetups

Tämä voi olla yllätys – loppujen lopuksi Bitcoins ovat digitaalisia – mutta voit ostaa kryptovaluutta tapaamalla toisen henkilön.

Sivustot, kuten Häiritsevä Yhdistä ostajat ja myyjät ja anna heidän tavata kasvotusten liiketoimien loppuunsaattamiseksi.

Näyttökuva paxful.com-sivustosta Paxful.com – Paxfulin kotisivu

Vaikka tämä on yksi nopeimmista vaihtoehdoista, se ei ehkä ole turvallisin tai mukavin, koska joudut matkustamaan tapaamaan toisen henkilön, mikä on sekä riskialtista että aikaa vievää.

Tämä vaihtoehto on hyvä, koska saatat pystyä neuvottelemaan hinnan, kun tapaat jonkun; useimmissa tapauksissa hinnasta on kuitenkin sovittava etukäteen. Lisäksi saat mahdollisuuden muodostaa ammattisuhde ja tehdä enemmän liiketoimia tulevaisuudessa.

Näyttökuva paxful.com-sivustosta Paxful.com – Paxfulin vertaisohjelma

Lisäksi se ei vaadi henkilötodistusten vaihtoa; Saatat kuitenkin joutua toimittamaan tietoja alustalle, jota olet käyttänyt kolikoiden ostamiseen.

Viimeiseksi tämä vaihtoehto on melko nopea. Saat rahaa heti maksun suorittamisen jälkeen

PaikallisetBitcoins

PaikallisetBitcoins on P2P-foorumi, joka yhdistää ostajien ja myyjien välisen kuilun ja antaa heille mahdollisuuden ostaa Bitcoinia. Jännittävä osa tästä vaihtoehdosta on, että se tarjoaa erilaisia ​​paikallisia vaihtoehtoja ja palvelee ihmisiä ympäri maailmaa.

Luo tili ja järjestelmä valitsee sijaintisi automaattisesti ja näyttää lähellä olevat myyjät. Jokainen myyjä mainitsee tietyn summan, joka saattaa olla neuvoteltavissa. Voit käyttää sisäänrakennettua messengeriä keskustellaksesi ehdoista.

Maksuvaihtoehtoja ovat pankkisiirrot, PayPal ja jotkut paikalliset maksutavat. Voit valita nopeimman ja edullisimman menetelmän.

Näyttökuva osoitteesta localbitcoins.com Localbitcoins.com – Osta ja myy Bitcoinia kaikkialla

LocalBitcoins on suosittu käyttäjien keskuudessa, koska se on turvallista ja yleensä nopeaa. Koska pankkisiirrot ovat paikallisia, maksuja tai vaihtomaksuja ei peritä. Lisäksi odotusajat eivät ole pitkiä.

Vaikka määrä ei yleensä ole valtava, se voi osoittautua suureksi, jos käydään kauppaa valtavilla määrillä. Plus-puolella saatat pystyä löytämään Bitcoineja alhaisemmalla hinnalla, koska monet paikalliset myyjät kiirehtivät myymään.

Viimeiseksi sinun on saatava tilisi vahvistettu voidaksesi ostaa ja myydä Bitcoineja alustalla. Jokaisella myyjällä on erityisiä vaatimuksia vähimmäis- tai enimmäismäärälle Bitcoineja, joita voi ostaa tai myydä.

Näyttökuva osoitteesta localbitcoins.com Localbitcoins.com – Bitcoin-lompakko

LocalBitcoinsilla on oma lompakko, joka helpottaa työtä. Prosessi kestää yleensä 2 tuntia, mutta se voi olla tuskallista, koska et saa varojasi ennen kuin myyjä on hyväksynyt tapahtuman, mikä voi kestää melko kauan, koska myyjä ei välttämättä ole jatkuvasti tietokoneen näytön edessä.

Sinun on tehtävä riita alustan kanssa. Riitojen käsittely kestää yleensä 48 tuntia. Olet turvassa niin kauan kuin noudatat ohjeita oikein.

Paypal

Näyttökuva paypal.comista Paypal.com – Paypalin kotisivu

PayPal on yksi suurimmista ja luotettavimmista maksujärjestelmistä, mutta et löydä PayPalia mistään suuresta pörssistä, koska yrityksen ehdot eivät salli kauppiaiden myydä Bitcoineja tai muita digitaalisia kolikoita.

Et myöskään voi käyttää suoraan PayPal ostaa bitcoineja. Sinun on ostettava muita digitaalisia tuotteita PayPalin avulla ja muunnettava ne Bitcoiniksi. Toinen vaihtoehto on käyttää P2P-alustoja ja löytää myyjä, joka hyväksyy PayPal-maksut.

Ei vahvistusta

Suurin osa pörsseistä ja P2P-alustoista vaatii vahvistuksen, varsinkin jos haluat ostaa suuren määrän kolikoita.

Atm bitcoin -analyysi

Voit kuitenkin valita Bitcoin-pankkiautomaatit tai henkilökohtaisen kassanvaihdon, jos et halua käydä läpi henkilöllisyyden vahvistamisen vaivaa. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on suojata henkilöllisyytesi henkilöllisyysvarkauksien riskin vuoksi.

Käytä pikemminkin pankkiautomaatteja tai peer2peer-alustoja kaikkiin tällaisiin tarkoituksiin.

Luku 3:

Tässä on muutamia tekijöitä, jotka on otettava huomioon, kun valitset vaihdon Bitcoinin ostamiseksi verkossa:

Rajat

Useimmissa pörsseissä on rajoituksia sille, kuinka paljon käyttäjä voi ostaa tai myydä 24 tunnin kuluessa. Nämä rajoitukset koskevat yleensä vahvistamattomia tai uusia käyttäjiä.

Kolikkopeli, esimerkiksi kieltää uusia käyttäjiä tekemästä nostoja. Perustileillä on nostoraja 500 dollaria ja edistyneillä tileillä 100 000 dollaria 24 tunnin aikana.

Kuvakaappaus coinsbit.io: sta Coinsbit.io – Palkkioaikataulu

Joissakin tapauksissa voi olla myös vuotuisia rajoituksia. Suosittelemme, että tarkistat tilisi päästäksesi eroon näistä rajoituksista.

Palkkiot

Sinun on oltava varma siitä, kuinka paljon kryptovaluutta ostaa pörsseistä.

Ensinnäkin kaikki pörssit voivat liittyä vapaasti. Sinulta ei peritä maksua, ellet tee liiketapaa mihinkään tarkoitukseen (talletukset, ostot tai myynnit).

Kaupankäynnin tausta havainnollistamalla läpinäkyvää sinistä kynttiläkaaviota, joka nousee ylöspäin

Palkkiotaulukot on suunniteltu motivoimaan usein käydä kauppaa suurilla määrillä.

Suurin osa pörsseistä kannustaa ostajia käymään kauppaa kolikoilla, ja jotkut eivät edes tue fiat-valuuttoja. Saatat pystyä säästämään rahaa, jos ostat Bitcoinia käyttämällä muita kryptoja.

VERTAILU

Etoro-logo

Etoro

 • Aloita kaupankäynti nopeasti; korkeat rajat
 • Helppo tapa uusille tulokkaille saada bitcoineja
 • Pääomasi on vaarassa

OSTA NYT

Emme edistä, tue tai ansaitse palkkioita minkäänlaisten arvopapereiden kaupasta, mukaan lukien CFD: t, mutta eToro edellyttää, että toimitamme sinulle seuraavan vastuuvapauslausekkeen: CFD: t ovat monimutkaisia ​​instrumentteja, ja niihin liittyy suuri riski menettää rahaa nopeasti hyödyntää. 62% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun käydään kauppaa CFD: llä tämän tarjoajan kanssa. Sinun tulisi miettiä, ymmärrätkö CFD: n toiminnan ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

River-logo

Joki

 • Yhdysvalloissa toimiva Bitcoin-vaihto
 • Erittäin korkeat osto- ja myyntirajat
 • Puhdas, ammattimainen käyttöliittymä

OSTA NYT Kraken-logo

Kraken

 • Suuri likviditeetti ja alhaiset palkkiot
 • Tukee useimpia maita
 • Luotettu vaihto, alkoi vuonna 2011

OSTA NYT Binance-logo

Binance

 • Suurin vaihto maapallolla
 • Helppokäyttöinen
 • Alhaiset palkkiot

OSTA NYT

Tämän lisäksi saatat joutua maksamaan erilaisia ​​maksuja, mukaan lukien nostomaksut, kaupankäyntimaksut, talletusmaksut ja ylläpitomaksut.

Kaupankäyntimaksu on yleensä 0,2 prosenttia, mutta jotkut pörssit saattavat veloittaa enemmän.

Näyttökuva bitforex.com-sivustosta Bitforex.com – Palkkiot

Nosto- ja talletusmaksut ovat välillä 0,3 ja 0,6 prosenttia, mutta jotkut pörssit pitävät siitä BitForex on ilmaisia ​​talletuksia. Lopuksi tietyn talletuksen tai maksutavan käytöstä saatetaan periä maksu.

Nopeus

Koska useimmilla meistä on kiire – varsinkin kun Bitcoinin hinnat muuttuvat hetkessä – on täysin ymmärrettävää, miksi haluaisimme valita nopean vaihdon.

Nopeuden suhteen on ajateltava useita asioita. Ensinnäkin, tarkastele kuinka kauan tiimillä kestää tilien hyväksyminen. Suurin osa vaihdoista kestää noin 48 tuntia vaadittujen asiakirjojen lähettämisen jälkeen, mutta osa voi olla hitaampaa.

Näyttökuva luno.com-kirjautumissivusta Luno.com – Rekisteröidy sivu

Seuraavaksi tarkastele, kuinka kauan tapahtumien hyväksyminen kestää. Tämä riippuu yleensä tekijöistä, mukaan lukien tapahtuman koko, sijaintisi ja maksutapa.

Näyttökuva etoro.com pay with paypal -palvelusta eToro.com – Rahoita tiliäsi

Jotkut menetelmät, kuten luottokortit, ovat välittömiä, kun taas jotkut menetelmät, kuten pankkisiirrot, voivat viedä jopa viikon.

Viimeiseksi, tarkista asiakastuki. Valitse pörssi, joka asettaa asiakkaat etusijalle, jotta sinun ei tarvitse odottaa päiviä vastauksen saamiseen kyselyyn.

Näyttökuva river.comista River.com – Tukisivu

Vaihtokurssi

Hintavalvontakuva neon-tyylillä

Niin outoa kuin se saattaa kuulostaa, virallista Bitcoin-hintaa ei ole, minkä vuoksi hinta voi vaihdella hieman vaihtokursseista sen valuutan hinnan perusteella, jota haluat vaihtaa.

Luotettavuus

Varmista, että käytät luotettavaa vaihtoa. Huijaukset ovat yleisiä, ja sinun velvollisuutesi on olla turvassa.

maksutavat

Näyttökuva binance.com-sivustosta Binance.com – Vaihtoehtoja ostaa ja myydä salausta

Jos haluat pitää kiinni tietystä maksutavasta, kuten pankkisiirrosta, etsi sitä tukevaa vaihtoa. Suosittelemme kuitenkin valitsemaan vaihdon, joka tarjoaa useita maksutapoja, jotta voit helposti vaihtaa kahden tai useamman vaihtoehdon välillä.

Tarkista tämä ominaisuus, jotta sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

Yksityisyys ja turvallisuus

Et voi todella käyttää vaihtoa ja odottaa yksityisyyttä, koska ne kaikki vaativat vahvistuksen. Jotkin pörssit eivät anna sinulle mahdollisuutta ostaa tai myydä mitään Bitcoinia, ellet vahvista henkilöllisyyttäsi ja sijaintiasi.

Näyttökuva gemini.comista Gemini.com – Kaksosten turvasivu

Todellinen kysymys on turvallisuus. On aina vaarana, että yksityiset tietosi pääsevät vaarallisiin käsiin. Monet suuret ja pienet vaihdot on hakkeroitu aiemmin.

Näyttökuva coinbase.com-sivustosta Coinbase.com – Lompakko

Esimerkiksi Coinbase tiedetään olevan turvallinen ja vakuutettu. Se pitää vain 2 prosenttia asiakkaan varoista verkossa. Kraken ja Binance ovat kaksi muuta nimeä, joiden tiedetään olevan turvallisia.

Sijainti ja palvelualueet

Ensinnäkin, muista, että kaikki vaihdot eivät tue kaikkia maita. Lisäksi jotkin pörssit, jotka tarjoavat palveluitaan Yhdysvalloissa, eivät välttämättä tue kaikkia Yhdysvaltojen osavaltioita. Binance, Esimerkiksi ei toimi 10 Yhdysvaltain osavaltiossa.

Näyttökuva binance.us -sivun osiosta Binance.us – Toteaa, että Binance.US ei tällä hetkellä tue

On tärkeää, että valitset pörssin, joka tarjoaa palveluja rekisteröidyssä paikassa. Peliin tulee kaksi tekijää – sijainti, jossa olet fyysisesti, ja sijainti, jossa asut.

Saatat joutua toimittamaan joitain asiakirjoja henkilöllisyytesi ja sijaintisi vahvistamiseksi. Prosessi voi viedä muutaman päivän, mutta se antaa sinulle oikeuden käydä kauppaa Bitcoinilla, vaikka olisit maassa, jossa pörssi ei tarjoa palveluja.

VERTAILU

Etoro-logo

Etoro

 • Aloita kaupankäynti nopeasti; korkeat rajat
 • Helppo tapa uusille tulokkaille saada bitcoineja
 • Pääomasi on vaarassa

OSTA NYT

Emme edistä, tue tai ansaitse palkkioita minkäänlaisten arvopapereiden kaupasta, mukaan lukien CFD: t, mutta eToro edellyttää, että toimitamme sinulle seuraavan vastuuvapauslausekkeen: CFD: t ovat monimutkaisia ​​instrumentteja, ja niihin liittyy suuri riski menettää rahaa nopeasti hyödyntää. 62% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun käydään kauppaa CFD: llä tämän tarjoajan kanssa. Sinun tulisi miettiä, ymmärrätkö CFD: n toiminnan ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

River-logo

Joki

 • Yhdysvalloissa toimiva Bitcoin-vaihto
 • Erittäin korkeat osto- ja myyntirajat
 • Puhdas, ammattimainen käyttöliittymä

OSTA NYT Kraken-logo

Kraken

 • Suuri likviditeetti ja alhaiset palkkiot
 • Tukee useimpia maita
 • Luotettu vaihto, alkoi vuonna 2011

OSTA NYT Binance-logo

Binance

 • Suurin vaihto maapallolla
 • Helppokäyttöinen
 • Alhaiset palkkiot

OSTA NYT

Luku 4:

Lompakoiden esittely

Jotkut pörssit edellyttävät, että sinulla on oma lompakko, ennen kuin voit ostaa Bitcoineja.

Jos Googlen termi on Google, kohtaat tämän määritelmän:

“Digitaalinen lompakko, jota kutsutaan myös nimellä” e-lompakko “, on elektroninen laite, ohjelmisto-ohjelma tai online-palvelu, jonka avulla yksi osapuoli voi tehdä sähköisiä liiketoimia toisen osapuolen kanssa, joka vaihtaa tavaroita ja palveluita digitaalisena valuuttana.”

VERTAILU

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • NÄYTTÖ:
 • Vapautettu: 2019
 • HINTA: 119 dollaria
 • BLUETOOTH:

OSTA NYT LUE TARKISTUS Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • NÄYTTÖ:
 • Vapautettu: 2016
 • HINTA: 59 dollaria

OSTA NYT LUE TARKISTUS Trezor-malli T.

Trezor-malli T.

 • NÄYTTÖ:
 • Vapautettu: 2018
 • HINTA: 159 dollaria
 • KOSKETUSNÄYTTÖ:

OSTA NYT LUE TARKISTUS Trezor Yksi

Trezor Yksi

 • NÄYTTÖ:
 • Vapautettu: 2013
 • HINTA: 59 dollaria

OSTA NYT LUE TARKISTUS

Jokaisessa lompakossa on osoite, jota käytetään kolikoiden ostamiseen ja myyntiin.

Miksi sinun pitäisi pitää kolikot omassa lompakossasi

Vaihto lompakot käytetään vain kaupankäyntiin, eivätkä ne anna todelliselle omistajalle omaisuuden omistusta kokonaan.

Digitaalinen lompakko. lompakon kuvake tehty valuuttasymboleilla. tausta valuuttamerkkejä

Digitaaliset lompakot ovat toisaalta turvallisempia. Ne sisältävät julkisten ja yksityisten avainten käytön tapahtumiin. Lisäksi lompakolla voit hyväksyä kolikoita keneltä tahansa, mukaan lukien yksittäiset myyjät ja vaihdot.

Nämä edut eivät välttämättä ole aina käytettävissä lompakoiden vaihdossa.

Kuumat lompakot vs kylmät lompakot

Laitteiston lompakko vs kylmä lompakko

Teknisesti molemmat ovat tottuneet tallentaa salauksen mutta he eivät ole samanlaisia. Kylmät lompakot ovat offline-tilassa, kun taas kuumia lompakoita ovat verkossa tai yhteydessä Internetiin.

Kylmät lompakot tarjoavat enemmän turvallisuutta, mutta sinun on tehtävä kompromisseja helposti. Toisaalta kuumat lompakot tarjoavat helpon pääsyn, mutta vähemmän turvallisuutta.

Kuumat lompakot eivät välttämättä ole vaarallisia, ne ovat vain riskialttiita. Kylmät lompakot eivät sitä vastoin ole 100-prosenttisesti hakkerointeja. Voit valita kahden tyyppisen – paperilompakot ja laitteistolompakot.

Paperilompakot ovat riskialttiita, se on vain tulostus yksityisestä avaimestasi ja julkisesta osoitteestasi paperille. Paperin menettäminen tarkoittaa tilisi käyttöoikeuden menettämistä.

Laitteiden lompakoita on saatavana eri nimillä, kuten Ledger Nano S. Ne vaativat salasanoja varojen saamiseksi ja ovat turvallisempia.

Siirtäminen pörssistä lompakkoon

Varoja on mahdollista siirtää vaihdosta lompakkoon ja päinvastoin.

Tarvitset lompakkosi osoitteen ja pääsyn vaihtoon, jotta voit tehdä siirron.

Siirrettävän rahan määrän on oltava pienempi kuin saldosi. Harkitse lisäksi, onko olemassa rajoituksia sille, kuinka paljon rahaa voit siirtää päivässä.

Sinun on maksettava transaktiomaksu, joka eroaa vaihdosta toiseen. Tapahtumat ovat tyypillisesti nopeita ja ne tehdään sekunneissa.

Pidä kolikot turvassa lompakossasi

Tässä on muutamia asioita, joita voit tehdä pitämään kolikkosi turvassa lompakossa:

 • Valitse luotettava lompakko; laitteistolompakoiden sanotaan olevan luotettavampia. Voit valita eri nimistä, kuten Ledger ja Trezor.

Legder- ja trezor-laitteistolompakko

 • Harkitse yksityisen avaimesi pitämistä offline-tilassa, jotta hakkerit eivät pääse siihen.
 • Älä koskaan käytä turvattomaa Internet-yhteyttä ja vältä kirjautumista lompakkoon, kun olet julkinen.
 • Asenna laitteeseesi luotettava virustentorjuntaohjelma vakoiluohjelmien ja muiden vastaavien ohjelmien riskin vähentämiseksi.
 • Älä tee virhettä avaamalla epäluotettavia linkkejä riskin vähentämiseksi tietojenkalasteluhyökkäykset.
 • Käytä salasanoja, joita on vaikea arvata. Vältä perinteisten salasanojen, kuten syntymäpäiväsi, lemmikkisi nimen jne. Käyttöä.

Coinberry-tilin turvaaminen onnistuneesti kaksivaiheisella todennuksella Coinberry – Coinberry-ohjekeskus – 2FA

 • Älä koskaan jaa yksityistä avainta kenellekään.
 • Jos käytät säännöllisesti Bitcoineja, harkitse kahden lompakon käyttöä – toista varastointitarkoituksiin ja toista päivittäisiin tapahtumiin.
 • Tarkista lompakon osoite ennen varojen lähettämistä tai siirtämistä.
 • Harkitse digitaalisen lompakon varmuuskopiointia, jotta voit käyttää sitä, jos kadotat laitteen.

VERTAILU

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • NÄYTTÖ:
 • Vapautettu: 2019
 • HINTA: 119 dollaria
 • BLUETOOTH:

OSTA NYT LUE TARKISTUS Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • NÄYTTÖ:
 • Vapautettu: 2016
 • HINTA: 59 dollaria

OSTA NYT LUE TARKISTUS Trezor-malli T.

Trezor-malli T.

 • NÄYTTÖ:
 • Vapautettu: 2018
 • HINTA: 159 dollaria
 • KOSKETUSNÄYTTÖ:

OSTA NYT LUE TARKISTUS Trezor Yksi

Trezor Yksi

 • NÄYTTÖ:
 • Vapautettu: 2013
 • HINTA: 59 dollaria

OSTA NYT LUE TARKISTUS

Luku 5:

Kuten aiemmin mainittiin, huijaukset ovat melko yleisiä siellä. Sinun on ryhdyttävä toimiin rahasi suojaamiseksi.

Tässä on joitain tunnetuimpia huijauksia digitaalikolikoiden historiassa ja joitain vinkkejä sijoituksesi suojaamiseen:

BitConnect

Tämä on yksi suosituimmista poistumishuijauksista. BitConnect yhtäkkiä ilmoitti päätöksestään lopettaa pörssi- ja lainauspalvelut, kun se tuli markkinoille ICO: n kanssa vuonna 2016.

Kultaiset bitcoinit putoavat mustalla taustalla

BitConnect lupasi tarjota jopa 40 prosentin tuoton. Kolikko sai valtavaa huomiota, ja sen trendi oli noin 400 dollaria markkina-arvoltaan yli 2,6 miljardia dollaria. Se sai kuitenkin kritiikkiä ja monet kutsuivat sitä “Ponzi-järjestelmäksi”. Se houkutteli pian viranomaisia ​​ja sai useita lopettamis- ja hylkäyskirjeitä. Kolikon arvo putosi hetkessä dollariin ja aiheutti valtavia tappioita sijoittajille.

Plustoken

Sanottiin olevan arvoltaan 6 miljardia dollaria, tämä Ponzi-huijaus johti yli 100 ihmisen pidättämiseen Kiinassa.

Huijausvaroitus

Järjestelmä houkutteli yli 2 miljoonaa sijoittajaa, ja promoottoreilla oli kerralla tarpeeksi rahaa vaikuttaa Bitcoinin ja muiden valuuttojen hintaan.

Järjestelmä esitti salauslompakkoa ja kannusti käyttäjiä investoimaan ”PLUS” -merkit käyttämällä ETH: ta tai BTC: tä. Poletit tarjoavat korkean tuoton, korkein hinta oli 350 dollaria kolikkoa kohden.

Altcoins

Blockchainin käsite

Altcoins viittaa muihin digitaalisiin kolikoihin kuin Bitcoineihin. Löydät satoja näitä markkinoilta ja useimmat katoavat hetkessä – varastettuasi ansaitut rahasi.

Kappale 6:

Tässä on joitain yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä Bitcoinin ostamisesta verkossa:

Kuinka paljon Bitcoinia voin ostaa kerralla?

Riippuu vaihdosta ja tilisi rajoituksista. Suurin osa vaihdoista rajoittaa tapahtumia, jos sinulla on vahvistamaton tili.

Ovatko Bitcoin-pörssit vakuutettu?

Bitcoin-tilejä ja vaihtoa ei ole vakuutettu missään liittovaltion tai hallituksen ohjelmassa. Vuonna 2019 SFOX ilmoitti suunnitelmistaan ​​tarjota Bitcoin-sijoittajille FDIC-vakuutus, mutta rajoitettuihin määriin. Binance vakuuttaa myös osan varoistaan.

Kuinka usein Bitcoinin hinnat muuttuvat?

Hinnat muuttuvat 30 päivän välein ja vaihtelevat vaihdosta toiseen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me