Kuinka ostaa Bitcoinia PayPalin avulla

Bitcoinin ostaminen PayPalilla ei ole niin monimutkaista kuin se saattaa tuntua. Et voi ostaa Bitcoinia suoraan Paypalista (vielä), mutta voit ostaa Bitcoinia paypalilla melko hyvissä pörsseissä. Varmista vain, että sinulla on ensin PayPal-tili. Kun olet valmis, voit valita alustasi.

Luku 1:

Etoro

OSTA NYT LUE TARKISTUS Näyttökuva etoro.com-kotisivulta eToron kotisivu

Vuonna 2007 luotu eToro on usean omaisuuden salausalusta, joka mahdollistaa sijoittamisen kryptovaluuttoihin ja osakkeisiin. Se on merkittävä markkinapaikka niille, jotka haluavat ostaa ja myydä tuotteita, olipa kyse osakkeista, hyödykkeistä, kuten kaasu ja öljy, tai reaalimaailman valuutasta. Perustamisestaan ​​lähtien se on muuttanut tapaa, jolla ihmiset suhtautuvat rahanhallintaan, avaamalla rahoitusmarkkinat kenellekään riippumatta taustasta tai tuloista.

Muuten eToro on myös yksi helpoimmista tavoista ostaa bitcoinia PayPalilla. Halusitpa käyttää pankkisiirtoa, pankkisiirtoa tai PayPalia ja sen kilpailijoita, voit tallettaa sen tilillesi verkossa. Lisäksi voit myös nostaa varoja tililtäsi milloin tahansa.

Mielestämme eToro on alusta, jota käytetään, jos aiot sijoittaa bitcoinisi hyötymään siitä. Samassa mielessä se on hieno niille, jotka eivät ehkä tarvitse bitcoinia, mutta vaihto, jonka se lopulta tekee niistä markkinoilla.

Vaikka eToro on hyvä maksaa asioista bitcoinissa, on parasta olla vaihtamatta CFD: itä alustalla, varsinkin jos et tiedä mitä olet tekemässä. Kun rahan menettämisen riski on niin suuri, on parasta vain pitää kiinni sen vaihtokyvystä.

PLUSSAT

 • Hyvä maine
 • Erittäin helppo käyttää
 • Erittäin turvallinen
 • Välittömät talletukset ja nostot
 • Käyttäjäystävällinen
 • Alhaiset palkkiot

HAITTOJA

 • CFD-kaupankäynnin kohteet voivat olla vaarallisia, jos et ymmärrä niitä

Bitcoinin ostaminen PayPalilla eTorossa

 1. Rekisteröidy / kirjaudu olemassa olevalle tilille eTorossa
 2. Valitse Bitcoin / BTC avattavasta valikosta tai käytä hakupalkkia
 3. Klikkaus Käydä kauppaa
 4. Valita Käydä kauppaa (nykyiset markkinahinnat, nopeammat) tai Tilaus (odota ihanteellisia hintoja, hitaammin)
 5. Tulo kuinka paljon haluat vaihtaa bitcoiniksi tai kuinka paljon haluat ostaa
 6. Klikkaus Avoin kauppa

OSTA NYT LUE TARKISTUS

Häiritsevä

OSTA NYT LUE TARKISTUS Näyttökuva paxful.com-kotisivulta Paxfulin kotisivu

Paxful on henkilöiden välinen markkinapaikka, joka tukee kaikkiaan yli 300 maksutapaa. Pankkisiirroista lahjakortteihin ja muualle. Yksi kustannustehokkaimmista tavoista ostaa bitcoinia, kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi, on vahvistettu PayPal-tili. Kun on kyse PayPalin käytöstä sen kanssa, useimmat myyjät haluavat tietää, kenelle he myyvät laillisen henkilön. Kun olet vahvistanut, kaupankäynti on yksinkertaista, helppoa eikä vie aikaa ollenkaan.

PLUSSAT

 • Erittäin turvallinen
 • Laaja valikoima mahdollisia maksutapoja
 • Erilaisia ​​myyjiä
 • Escrow-järjestelmä
 • Alhaiset palkkiot

HAITTOJA

 • Huijausvaara

Bitcoinin ostaminen PayPalilla Paxfulilla

 1. Mene Paxfuliin
 2. Syötä summa haluat maksaa
 3. Osuma Hae
 4. Tarkista myyjät – bitcoinisi on talletustilassa, kunnes et
 5. Kun olet saanut bitcoinin, vedä se bitcoin-lompakkoon säilytettäväksi – käsittelemme tätä myöhemmin

OSTA NYT LUE TARKISTUS

PaikallisetBitcoins

OSTA NYT LUE TARKISTUS Näyttökuva localbitcoins.com-kotisivulta LocalBitcoinsin kotisivu

Paxfulin tavoin toimiva LocalBitcoins on P2P-pörssi, jonka avulla ihmiset voivat käydä kauppaa yli 200 maasta. Fintech-käyrän eteen perustettiin LocalBitcoins Suomeen vuonna 2012. Siitä lähtien siitä on tullut uskomattoman luotettava tapa ostaa bitcoinia ja se hyväksyy yli 20 erilaista maksutapaa.

LocalBitcoin-myyjät asettavat omat hinnat paikallisessa valuutassaan. Alustalla on myös paljon, mikä tarkoittaa, että kilpailu on korkea ja hinnat saattavat toimia hyväksi. Kun olet löytänyt myyjän, joka hyväksyy PayPalin, olet valmis siirtymään prosessiin, joka kestää enintään 10 minuuttia.

Kuten Paxfulissa, myös bitcoin lukitaan turvatalletukseen, kunnes ostaja hyväksyy maksun. Tällä tavoin molempia osapuolia suojellaan menettämästä kauppaa. Voit myös käydä kauppaa nimettömästi alustalla, jota muut eivät tarjoa. Jotkut myyjät saattavat pyytää sinulta henkilöllisyystodistusta vain varmistaakseen.

PLUSSAT

 • Helppo rekisteröityminen
 • Helppo käyttää
 • Paljon myyjiä
 • Kilpailukykyiset valuuttakurssit
 • Escrow

HAITTOJA

 • Korotetut maksut Paypalille – tämä
 • PayPalin palkkioiden vuoksi
 • Voi kestää jonkin aikaa löytää ihanteellinen myyjä

Bitcoinin ostaminen PayPalilla LocalBitcoinsilla

 1. Siirry LocalBitcoins-sivustoon
 2. Valita kuinka paljon bitcoinia haluat
 3. Valitse Paikallinen valuutta
 4. Valita PayPal
 5. Osuma Hae
 6. Tarkista myyjät – selvitä kuinka luotettavia he ovat, mitä maksuja he hyväksyvät ja onko maksuja
 7. Kun olet valinnut, napsauta Ostaa
 8. Lähetä kauppapyyntö

OSTA NYT LUE TARKISTUS

xCoins

OSTA NYT LUE TARKISTUS Näyttökuva xcoins.io-kotisivulta xCoinsin kotisivu

xCoins toimii paljon eri tavalla kuin muut valitsemamme alustat. Peer-to-peer-lainausympäristö, se pyörii ihmisten lainaamalla Bitcoinia sen sijaan, että myisi sen pois. Ostot ovat siis vain kiinteän ajan, ja joudut maksamaan bitcoinin takaisin kertakorvauksena sinä ja lainanantaja keskustelemassa aikataulussa.

Koska xCoins sovittaa lainanantajat ostajien kanssa, jokainen laina on turvallinen ja siten palkkiot sisältyvät vakuuteen, jotta varmistetaan, että ei ole likaisia ​​kauppoja. Palkkiot sisältävät lainanantajan palkkion, joka on 10% talletuksestasi; lainan alku, joka on 3,5% siitä, ja PayPalin käsittelymaksut 2,9% talletuksesta plus 0,30 dollaria. Luottolainaus ei tietenkään ole kaikille, mutta jos pystyt ja haluat sen, se voi olla hieno tapa saada käsi bitcoiniin ilman investointeja.

PLUSSAT

 • Helppokäyttöinen
 • Yksinkertainen
 • Nopea käsittely

HAITTOJA

 • Korkeat palkkiot ja paljon niitä
 • Tapahtumarajat

Bitcoinin ostaminen PayPalilla xCoinsilla

 1. Rekisteröidy Kirjaudu sisään xCoinsiin
 2. Tulo kuinka paljon bitcoinia haluat
 3. Tee maksu
 4. Vastaanottaa bitcoin

OSTA NYT LUE TARKISTUS

Kappale 2:

Jokainen, joka on käyttänyt PayPalia vuosien varrella, tietää, että sillä on hyvät ja huonot puolet. Olitpa käyttänyt sitä eBayssa tai maksuvälineenä, sillä on niin paljon hyviä pisteitä kuin ei niin hyviä.

Hyödyt PayPalista

Plussat kirjoitettu ammattilaisille

 • Se on maailmanlaajuinen markkinapaikka: PayPalin avulla voit käyttää sitä minkä tahansa valuutan kanssa USD: stä INR: ään. Riippumatta siitä, missä asut maailmassa, voit ostaa tai myydä jotain jollekin muulle aivan eri paikassa. Vaikka sillä on valuuttakurssimaksut, ne eivät ole kovin huonoja.
 • Sitä on helppo käyttää: Lähes kaikki tietävät kuinka käyttää PayPalia iästä riippumatta. Se on yhtä helppoa kuin antaa jollekin PayPal-nimesi tai linkkisi, ja olet valmis.
 • Et tarvitse PayPal-tiliä maksaaksesi jollekulle PayPalin kautta: Sen sijaan voit maksaa pankki- tai luottokortilla.
 • Tonnia kauppoja ja yrityksiä käyttää PayPalia: Olkoon se Papa John’s tai Uber, voit käyttää PayPalia verkkokaupoissa melkein mitä tahansa. Samaa ei voida vielä sanoa kilpailijoistaan.

Miinukset PayPalista

Haittoja sana kirjoitettu puinen neliö

 • Palkkiot ovat tähtitieteellisiä: Vaihtopalkkioiden lisäksi PayPal-maksut voivat nousta uskomattoman korkealle. Esimerkiksi, jos olet maksanut suuren summan yrityksenä, menetät suuren osan siitä heidän palkkioihinsa. Yritysmaksujen lähettämisestä tai vastaanottamisesta peritään transaktiomaksut, takaisinperintämaksut ja kansainvälisten maksujen palkkiot.
 • Joskus epäluotettava: Vaikka PayPal toimii yleensä yhtä säännöllisesti kuin kellokoneisto, saatat silloin tällöin olla yllättynyt maksusta, joka on jumissa käsittelyssä. Jos odotat, että rahasi osuu tilillesi, se on huono-uutinen, kunnes se tyhjennetään.
 • Kaikkia valuuttoja ei lasketa: 25 valuuttaa voidaan käyttää, maailmassa on 180.

Luku 3:

Kuinka voin ostaa Bitcoinia PayPalilla?

Vaikka tämä voi olla turhauttavaa, sen takana on vankka päättely. Yksi PayPalin suurimmista vetovoimista on sen ostajasuoja. Tällöin ostaja on suojattu, jos hän ei saa mitä maksaa. Bitcoinin suhteen tapahtumia ei voida peruuttaa. Tämän seurauksena heidän politiikkansa ovat lopulta ristiriidassa. Koska ei ole mitään tapaa todistaa, että ostaja ei saanut ostamaansa kryptovaluutta, PayPal ei voi suojata heitä.

Ostajan suojakuvitus

Tästä huolimatta on olemassa tapoja kumota tämä käyttämällä alustoja, jotka hyväksyvät – tai voisivat mahdollisesti – hyväksyä PayPal-maksuja. Paljon ihmisiä on ostanut bitcoinia PayPalilla vuosien ajan kolmansien osapuolten verkkojen ja vaihdon ansiosta.

VERTAILU

Etoro-logo

Etoro

 • Aloita kaupankäynti nopeasti; korkeat rajat
 • Helppo tapa uusille tulokkaille saada bitcoineja
 • Pääomasi on vaarassa

OSTA NYT

Emme edistä, tue tai ansaitse palkkioita minkäänlaisten arvopapereiden kaupasta, mukaan lukien CFD: t, mutta eToro edellyttää, että toimitamme sinulle seuraavan vastuuvapauslausekkeen: CFD: t ovat monimutkaisia ​​instrumentteja, ja niihin liittyy suuri riski menettää rahaa nopeasti hyödyntää. 62% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun käydään kauppaa CFD: llä tämän tarjoajan kanssa. Sinun tulisi miettiä, ymmärrätkö CFD: n toiminnan ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

Paikallinen Bitcoins-logo

Paikalliset bitcoinit

 • Tuki lähes kaikille maille
 • Laaja valikoima maksutapoja hyväksytään
 • Luotettu vaihto noin vuodesta 2012

OSTA NYT

Pitäisikö minun ostaa Bitcoin PayPalin avulla?

Digitaalisen maksun käsite

Tällä hetkellä Bitcoinin ostaminen PayPalilla ei ole yhtä helppoa kuin perinteisten maksujen avulla. Mutta se on mahdollista. Ajatuksella siitä, että PayPal toteuttaa salausvaihdon lähitulevaisuudessa, on helppo tuntea positiivinen suhtautuminen digitaaliseen, demokratisoituneeseen ikään.

Vaikka sinun on vielä otettava PayPal-maksut huomioon tällä hetkellä, se on niin kätevää, että tuntuu väärältä olla tekemättä.

Luku 4:

Aikaisemmin bitcoin oli jotain, josta vain Internetin käyttäjät puhuivat. Uusi tapa käyttää ja sijoittaa; tapa pysyä hallinnassa omaa talouttasi. Paljon on kuitenkin muuttunut vuoden 2009 jälkeen, ja nyt – jotkut saattavat sanoa lopulta – jopa PayPal on etenemässä salausmaailmaan.

Bitcoin-pesä dollarin laskuihin

Sen perustamisen yhteydessä vuonna 2009 bitcoinia oli vaikea ostaa. Sinun ei tarvitse vain osata ostaa sitä, vaan myös minne mennä. Vuosien ajan, ei yhtäkään Valuutanvaihto myi sen. Joten oli paitsi vaikea löytää luotettavaa vaihtoa, myös todellisen maailman maksujen hyväksyminen oli vielä vaikeampaa.

Nainen käyttää tablettia verkkokaupoissa

Vuoteen 2010 mennessä se oli nousussa valtavirtaan. Lisää yrityksiä alkoi harjoittaa liiketoimintaa verkossa, ja ”Fintech” oli viimeisin muotisana. Ihmiset voisivat maksaa kaikesta verkossa PayPalin, Venmon, CashAppin kautta. On vain sanomattakin selvää, että bitcoin oli mukana matkalle.

Digitaalinen kryptovaluutta käsite

Nykyään kryptovaluuttaekosysteemi on valtava ja monimutkainen 5000 kryptovaluutta olemassa tänään. Tämän seurauksena on myös enemmän tapoja kuin koskaan ostaa. Pankki- ja luottokorteista pankkisiirtoihin bitcoin on laajalti saatavilla kaikille, jotka haluavat sitä. Ei vain sitä, mutta voit käyttää myös PayPalia.

Bitcoin menee valtavirtaan

Bircoin-uutiset neonkyltti

Mahdollisesti yksi suurimmista tapahtumista salausmaailmassa oli sen tunnustaminen valtavirran myyntipisteissä. Jonkin aikaa jotkut ajattelivat kuulleensa viimeisen bitcoinin. Mutta pian, fintech-yrityksiä sisällyttivät salaukseen liittyviä palveluja alustoilleen. Nyt on melko vaikea löytää epätavallinen rahoitussovellus, joka ei tarjoa jonkinlaista salausta.

Näyttökuva squareup.com -sivun osiosta Squareupin kotisivu

Tämä integraatio tapahtui hitaasti, mutta yhtäkkiä. Bitcoin-kauppiaat sanoivat: “Sanoin niin!” kun taas ne, jotka eivät olleet aiemmin kiinnostuneet siitä, kiinnittivät huomiota. Yksi ensimmäisistä esimerkkeistä kryptovaluuttojen valtavirrasta tuli verkkomaksumagnaatin Square-verkkokäsi. Cash App -sovelluksella on nyt yhtä helppoa käydä kauppaa bitcoinilla heidän kanssaan kuin minkä tahansa fyysisen valuutan. Näin ollen se on todella kannattavaa: Squaren viime vuosineljänneksen liikevaihto nousi 367%.

Ihmiset, joilla on kirkkaita ideoita

Vaikka PayPal on aiemmin tunkeutunut salausideologiaan, ei tiedemiehiltä tarvitse selvittää, miksi he muuttavat nyt mieltään. Kesäkuussa 2020 kävi ilmi, että PayPal pyrkii sallimaan kryptovaluutan suoran ostamisen alustallaan. Vaikka joukkue ei ole virallisesti ilmoittanut siitä, Square-yhtiön voittojen huomiotta jättäminen vaatii erityisen yrityksen. Loppujen lopuksi PayPalilla on aktiivinen käyttäjäkanta 325 miljoonaa tiliä. Vertailun vuoksi Square on 24 miljoonaa.

PayPal ja Bitcoin: Mikä muuttui?

Bitcoin ja säröillä oleva lasi

Vaikka olet aina voinut käyttää PayPalia ostaa bitcoinia kolmansien osapuolten kautta, siellä on huonoa verta. Historiallisesti PayPal ei ole toivottanut kryptovaluuttoja tervetulleiksi. Sen perustajajäsen ja toimitusjohtaja Bill Harris meni jopa niin pitkälle, että kutsui bitcoinia “Historian suurin huijaus”. Vaatimalla kryptovaluutat huijasi sijoittajansa, hän vastusti sen arvoa. Kuten vanha sanonta sanoo, sinun täytyy nähdä se uskoaksesi siihen. Arvaa hän otti sen kirjaimellisesti.

Joten, mikä on muuttunut?

Mies osoittaa kasvavaa kuvaajaa näytön monitoriin

No, Square teki valtavan voiton. Ja mitä tulee yrityksiin, jos on mahdollista saada voittoa, he haluavat sen olevan taskussaan. Jos suhteellisen kapealla maksualustalla kuten Square voisi kasvaa nopeammin kuin muut, kuten Venmo, ajattele vain, mitä bitcoin voisi tarkoittaa PayPalille, jota kaikki käyttävät.

PayPal tekee salaushypyn

Digitaalinen kädenpuristus liiketoimintasopimus

Harris syrjään, PayPal- ja bitcoin-suhde ei ole aivan uusi. Suhteellisesti ottaen he ovat olleet mukana jonkin aikaa.

Vuonna 2014 PayPal ilmoitti kumppanuuksista kolmella bitcoin-prosessorilla, mukaan lukien suosittu Kolikkopohja. Vuoteen 2018 mennessä ihmiset Yhdysvalloissa voivat suoraan maksaa ja nostaa digitaalisten lompakoidensa sisällön PayPal-tililleen. Samana vuonna se koetti omaa blockchain-pohjainen kannustinohjelma työntekijöille.

Merkki tulevalle

Blockchain-tausta maailmankartalla

Siitä lähtien kun kävi ilmi, että PayPal oli siirtymässä kohti kryptovaluutta, ihmisillä oli sanottavaa. Vaikka on paljon kriitikoita, jotka pitävät salausta siirtymässä valtavirtaan pahana, se ei välttämättä pidä paikkaansa. Enemmän kysyttyjä bitcoin-hintoja on vielä kuumempi hyödyke ja yksi, joka kestää ajan testin.

Ripple- ja dash-salaukset

Itse asiassa useampi cryptocurrency -vaihtoa integroiva maksualusta saattaa valaista rajatylittävää rahoitusta. Tai jopa kuinka yhteiskunta toimii taloudellisesti kokonaisuutena. Lisäksi useampi yritys, joka ottaa bitcoinin käyttöönsä, luo enemmän altistumista sen nykyisille käyttäjille. Sama voidaan sanoa muista kryptovaluutoista, kuten Ripple tai Dash.

Kuka tietää missä olemme vuoden kuluttua, Bitcoin-mielessä, mutta olemme melko innoissamme nähdäksesi missä kaikki menee.

Luku 5:

Joten olet valmis ostamaan bitcoinia ensimmäistä kertaa ja sinulla on PayPal valmiina: Mitä nyt?

P2P: t yhdistävät myyjiä ja ostajia, jolloin he voivat käydä kauppaa keskenään. Monet näistä henkilöistä käyttävät PayPalia, jotkut eivät. Vaihtojen ja ketjujen kanssa se on päinvastoin. Ihmiset voivat ostaa ja myydä bitcoiniaan, mutta useimmat eivät anna sinun käyttää PayPalia.

Katsotaanpa paremmin.

Kryptovaluutanvaihdot

maksu älypuhelimen kautta käyttämällä älypuhelimen rahakonseptia

Paras esimerkki kryptovaluutanvaihdosta on nyt lakkautettu VirWox. Tällä menetelmällä käyttäjät voivat vaihtaa kybervaluuttoja, kuten Second Life Linden -dollareita, Bitcoiniksi. Sitten voit nostaa kryptovaluuttasi dollareiksi PayPalin kautta.

Peer-to-Peer Marketplace

Kaksi miestä kättelee kuvitus

Vertaisverkkomarkkinat tuovat ostajat ja myyjät suoraan kauppaan. Digitaalisena tapana tämä toimii hyvin primitiivisenä keinona käydä kauppaa: Yksi henkilö myy tavaran, toinen ostaa sen.

Vertaislainausalustat

lainaneuvottelut luotonantajalle ja lainanottajalle

P2P-lainausalustat ovat pikemminkin lainanantajille ja lainanottajille kuin ostajille. Ne on tarkoitettu ihmisille, jotka tarvitsevat bitcoinia kiireessä tai haluaisivat vain olla odottamatta. Toiminta ei ole toisin kuin lainausalusta, tämä on nopea, helppo tapa saada bitcoin.

Toisin kuin perinteiset luotonantajat, et kuitenkaan kerää korkoa.

Kappale 6:

Suositellut Bitcoin-lompakot

Lompakko, jossa on Bitcoin-lähikuva

Kun ostat Bitcoinisi Paypalilla, tarvitset jonnekin pitämään sitä. Vaikka on mahdollista pitää se alustalla, jonka sait, on paljon turvallisempaa ulkoistaa ja etsiä vaihtoehtoisia vaihtoehtoja lompakot. Valitettavasti kaikki online-kohteet ovat vaarassa hakkeroida, ja viimeinen haluamasi asia on, että joku ottaa bitcoinisi sinulta.

Trezor-malli T.

Trezor-malli T.

Trezor-malli T. Julkaistu2018 Hinta 159 dollaria Näyttö Kyllä Kyllä ConnectorUSB Type-C OSTA NYT!

Trezor-malli T on yksi markkinoiden ylellisimmistä laitteistolompakoista. Se tarjoaa värillisen kosketusnäytön ja magneettisen telakointiaseman. Sen on rakentanut myös yksi vanhimmista Bitcoin-yrityksistä: Satoshi Labs.

Ledger Nano X

Ledger Nano X

Ledger Nano X Julkaistu2019 Hinta 119 dollaria ScreenYes Storage2MB OSTA NYT!

Ledger nano X tarjoaa yhden markkinoiden turvallisimmista bluetooth-yhteensopivista laitteista. Se tarjoaa myös muutamia muita olennon mukavuuksia, kuten heidän Ledger Live -sovelluksensa vianmääritykseen sekä kolikoiden lähettämiseen ja vastaanottamiseen helposti – ota huomioon, että sen käyttäminen tarkoittaa, että Ledger tietää lompakon sisällön.

KylmäKortti

ColdCard Mk3

ColdCard Mk3 Julkaistu2019 Hinta 119 dollaria ScreenYes StorageSD-kortti OSTA NYT!

Ylivoimaisesti turvallisin laitteistolompakoista, tämä Bitcoinin ainoa laitteistolompakko on peittänyt eniten markkinoiden ominaisuuksia. Se on edistyksellinen lompakko, koska ei ole kylmäkortti lompakko-ohjelmistoa, jolla sitä voi korjata, joten elektrumin ymmärtäminen ja oman solmun perustaminen on tärkeää.

Jos etsit äärimmäistä turvallisuutta bitcoinillesi, laitteistolompakot ovat parhaita kylmävarasto. Usein USB-muistit muistuttavat nämä pienet mutta tehokkaat elektroniset laitteet rakennettiin ainoana tarkoituksena kryptovaluuttojen turvaamiseksi.

Nämä laitteistoratkaisut ovat paljon turvallisempia kuin online-vaihtoehdot, koska ne on liitettävä laitteeseesi käytettäväksi.

Edge – Ilmainen ohjelmistolompakko

Näyttökuva edge.app -sivun osiosta Edge-sovelluksen kotisivu

Edge on kätevä mobiilisovellus, joka on saatavana sekä Apple App Storesta että Google Play Kaupasta. Rekisteröitymällä saat suojatun tilin, jolla voit pitää salausvaluutasi yhdessä paikassa. Toinen hieno asia Edgessä on sen maine. Sen arvostelut eivät vain sano, että se on turvallinen, vaan kirjautumisjärjestelmä on myös niin turvallinen, että muut yritykset ovat käyttäneet sitä itse todennusjärjestelmänä.

Johtopäätös

Pian voimme elää maailmassa, jossa bitcoinin ostaminen PayPalin kautta on yhtä helppoa kuin pizzan tilaaminen.

Siihen asti nämä hyvämaineiset salausvaihdot ovat loistava tapa ostaa bitcoin mihin tahansa, mihin haluat käyttää sitä.

UKK

Voitko ostaa Bitcoinia luottokortilla?

Kyllä sinä voit. Mutta koko prosessi ei ole kuin yksinkertaisesti vierailla verkkosivustolla ja ostaa tavaroita. Sinun on käytävä läpi erikoistuneen alustan, jota kutsutaan välitykseksi tai vaihdoksi. Tämän palvelun avulla fiat-rahasi vaihdetaan kryptovaluutaksi, tässä tapauksessa Bitcoiniksi.

Voitko ostaa Bitcoinia maksukortilla?

On täysin turvallista ostaa Bitcoin debit-kortilla, kunhan käytät luotettua vaihtoa.

Voitko ostaa Bitcoinia PayPalilla?

Ei suoraan. Voit käyttää PayPalia yhdessä kaupankäyntialustan, kuten Etoron, tai vertaismarkkinoiden kanssa..

Onko PayPalilla bitcoin-lompakko?

Ei. Et voi rahoittaa PayPal-tiliäsi Bitcoinilla PayPalin kautta. Coinbasen kaltaisen pörssin avulla voit kuitenkin myydä bitcoineja PayPal-tilillesi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me