Kuinka ostaa Ripple (XRP) Yhdysvalloissa

Ripple on yksi markkinoiden suosituimmista virtuaalivaluutoista. Kaikki eivät kuitenkaan osaa ostaa sitä. Tässä artikkelissa selitämme sinulle, kuinka ostaa Rippleä Yhdysvalloissa. Päätavoitteena on jakaa kanssasi parhaita tapoja hankkia XRP tällä markkinoilla. 

On syytä mainita, että jokaisella maalla, jossa kryptovaluutat toimivat, on erilaiset säännöt. Kaikki lainkäyttöalueet eivät salli käyttäjien käsitellä digitaalisia resursseja samalla tavalla. Siksi jotkut vaihdot eivät toimisi joissakin maissa.

Mikä on aaltoilu?

Vaikka XRP on markkinoiden kolmanneksi suurin virtuaalivaluutta, on sijoittajia, jotka eivät tiedä siitä. Tämä on yksi kannattavimmista ja suurimmista digitaalisista hyödykkeistä maailmassa. CoinMarketCap osoittaa, että se on nyt suosituin salaus Bitcoinin (BTC), Ethereumin (ETH) ja Tetherin (USDT) jälkeen.. 

XRP: n ja sen kehityksen takana oleva yritys Ripple auttaa koko verkostoa laajentumaan. He allekirjoittavat uusia kumppanuuksia rahoitusyhtiöiden kanssa ja edistävät XRP: n käyttöä. XRP: tä voidaan käyttää rajat ylittävien siirtojen transaktiokustannusten alentamiseen. Tästä on varmasti hyötyä yrityksille, jotka tarjoavat rahalähetyspalveluja.

Yhdysvallat on tärkeä rahalähetysten markkina-alue. Suuri määrä ihmisiä työskentelee nyt Yhdysvalloissa ja lähettää varoja takaisin kotimaahansa. Nämä rahalähetysmarkkinat kasvavat päivä päivältä. Siksi on tärkeää tietää, miten ostaa Ripple Yhdysvalloista.

Rahoitusyrityksille on tarjottava parempia palveluja, jotka auttavat käyttäjiä lähettämään varoja rajojen yli. Siksi Ripple tekee majesteettista työtä, laajentaen XRP-käyttöä eri lainkäyttöalueilla. Tällä hetkellä Ripplen palveluja käyttää yli 300 yritystä ympäri maailmaa.

Kuinka ostaa Rippleä Yhdysvalloissa

Ripple etenee markkinoilla. Kuten aiemmin mainittiin, he yrittävät houkutella suurempaa määrää yrityksiä eri mantereilta. Tämä auttaa varmasti nostamaan XRP: n hintaa pitkällä aikavälillä.

Tässä osiossa jaamme kanssasi, mitkä ovat tehokkaimmat tapoja ostaa Ripple Yhdysvalloissa. Pohjimmiltaan vaihto on nopein ja yksinkertaisin vaihtoehto käyttäjille pääsyyn tähän virtuaalivaluuttaan. Jos käytät jo joitain suosituimmista pörsseistä, löydät tämän oppaan hyvin suoraviivaiseksi. Tässä mielessä saatat oppia uuden vaihtoehdon hankkia Ripple.

Binance.US-salausvaihto

Binance on ehkä suosituin salausalusta digitaalisen omaisuuden hankkimiseksi. Vaikka se toimi Binance.com-verkkotunnuksen alla, se tarjoaa nyt palveluja Binance.US: n kautta.

Perusratkaisu on spot-vaihto. Binance antaa kauppiaille mahdollisuuden vaihtaa virtuaalivaluuttoja dollareiksi Binance.US-versiossaan. Samaan aikaan ne sisältävät useita vakiomalleja kauppiaille, jotka pitävät salauksen käyttöä parempana. Binance on yksi helpoimmista tavoista ostaa Ripple Yhdysvalloissa. 

Sen lisäksi Binance on jo lisännyt futuurit ja marginaalikaupan virtuaalivaluutoille. Tämä on myös erittäin hyödyllistä kauppiaille, jotka haluavat parantaa kaupankäyntistrategioitaan. Lisäksi Binancella on paljon kauppapareja, mikä on hyvä hajauttaa salkkuasi.

Pörssi tarjoaa myös laajan valikoiman rahoituspalveluja. Ne antavat nyt käyttäjille mahdollisuuden panostaa virtuaalivaluuttoihinsa – tarvittaessa. Lisäksi Binance tarjoaa lainanantopalveluja, jotka auttavat käyttäjiä keräämään lisää varoja tileilleen.

Tämä tulee olemaan yksi helpoimmista tavoista ostaa Ripple Yhdysvalloissa. Binance auttaa myös käyttäjiä ostamaan digitaalisia valuuttoja luotto- ja maksukorteilla. Tämä on yksi yksinkertaisimmista tavoista ostaa ja myydä virtuaalivaluuttoja. Jos olet jo salauksen käyttäjä, voit lähettää varat Binancelle ja vaihtaa ne XRP: ksi.

Coinbase-salausvaihto

blog.coinbase.com

Coinbase on toinen suosittu salauskauppapaikka markkinoilla. Ne toimivat paitsi Yhdysvalloissa, mutta myös monissa maissa. Suurin ero Binancessa on se, että Coinbasessa on vähemmän kaupankäyntipareja. Siksi Binance olisi parempi alusta, jos sinulla on hajautettu salkku.

Coinbasen käytön tärkein etu liittyy sen käyttäjäystävällisiin ratkaisuihin. Se voi olla hieno foorumi uusille tulokkaille, jotka eivät osaa käsitellä digitaalisia valuuttoja. Tämä vaihto tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa Rippleä ja muita virtuaalivaluuttoja vain muutamalla napsautuksella.

Samalla, jos olet edistyneempi käyttäjä, voit yksinkertaisesti avata Coinbase Pro -tilin. Coinbase Pro on Coinbasen tarjoama salattujen kauppapalvelujen edistynyt versio. Jos haluat käydä kauppaa digitaalisella omaisuudella, tämä on erittäin hyödyllinen foorumi sinulle.

Lisäksi Coinbase tarjoaa samanlaisia ​​palveluita kuin Binance panostuksen suhteen. Ottaen huomioon, että joidenkin virtuaalivaluuttojen avulla käyttäjät voivat ansaita palkintoja panostamalla, pörssit hyödyntävät sitä. Yksi digitaalisista hyödykkeistä, joka nyt tarjoaa näitä ratkaisuja, on Tezos (XTZ). Tulevaisuudessa myös Cardano (ADA) voidaan lisätä.

Sekä Coinbase että Binance noudattavat läheisesti Yhdysvaltain määräyksiä. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos vaihdossa ilmenee oikeudellinen ongelma. Monien salausyritysten oli aikaisemmin pitänyt lopettaa toimintansa johtuen siitä, että ne eivät noudattaneet paikallisia määräyksiä.

Coinbase voi myös lisätä käyttäjille määräaikaisia ​​sijoitusratkaisuja. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä houkutellakseen uusia kauppiaita. Sijoittajat etsivät erilaisia ​​tapoja hajauttaa sijoituksiaan ja rahastojaan. Kuten aiemmin sanoimme, Coinbase on erittäin hyödyllinen uusille käyttäjille ja niille, joilla ei ole paljon kokemusta.

Bitstamp-salausvaihto

Bitstamp on myös suosittu kryptovaluutanvaihto, joka on keskittynyt vain muutamaan kaupankäyntipariin käyttäjille. He tarjoavat nyt yksityishenkilöille mahdollisuuden käydä kauppaa XRP: llä myös USD: n ja EUR: n kanssa. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, joilla on pankkitilejä sekä euroina että Yhdysvaltain dollareina.

Se toimii hyvin yksinkertaisesti. Ripplen hankkimiseksi sinun on lähetettävä varoja alustalle. Kun siirto on käsitelty, sinulla on mahdollisuus hankkia haluamasi XRP.

Bitstampilla voit käydä kauppaa XRP: llä BTC: tä, EUR: ta ja USD: tä vastaan, kuten edellä mainittiin. Nämä kolme kauppaparia edustavat 15% alustan koko kaupankäyntimäärästä. Jos olet kiinnostunut vain Ripplen hankkimisesta, tämä tulee olemaan erittäin helppo tehdä Bitstampista.

Lisäksi monipuolistaminen voi aina olla minimaalista. Voit esimerkiksi hankkia tässä pörssissä Bitcoinin, Ethereumin ja Litecoinin. Tulevaisuudessa Bitstamp voi myös alkaa tarjota muita palveluja, kuten Coinbase ja Binance tekevät tällä hetkellä.

Ledger Hardware -lompakko

shop.ledger.com

Suosituimpien kryptovaluuttojen – mukaan lukien Ripple – pitäminen vaihdossa on vaarallinen asia. Jos sinulla on suuri määrä XRP: tä, paras tapa on käyttää laitteistolompakkoa. Näiden lompakoiden avulla voit olla paitsi varojesi todellinen omistaja myös suojautua hyökkäyksiltä.

Hakkerit tavoittavat tavallisesti salakirjoituksia varastamaan varojaan. Kun näin tapahtuu, kaikki online-alustallasi olevat varat voivat kadota helposti. Siksi Ledger on kehittänyt kaksi parasta ratkaisua Ripplen ja muiden kryptovaluuttojen säilyttämiseen.

Ledger Nano S ja Ledger Nano X ovat suosituimpia Ledgerin luomia laitteita. Nämä kaksi laitteistolompakkoa tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden hallita varojaan. Samanaikaisesti he ovat suojattuja salaushakkeilta ja pörssin hyökkäyksiltä.

Johtopäätös

Tässä artikkelissa vastasimme kysymykseen siitä, kuinka ostaa Ripple Yhdysvalloissa. On kolme pääalustaa, joiden avulla voit tehdä niin: Coinbase, Binance ja Bitstamp. Siitä huolimatta maassa on monia muita alustoja, joista ostaa Ripple. Voit jopa ostaa Ripplen käteisellä, jos ystäväsi myy tätä virtuaalivaluuttaa.

Samanaikaisesti suosittelemme, että hankit laitteistolompakon digitaalisten omaisuuksien säilyttämiseen. Tällä tavoin rahasi ovat aina suojattu hyökkääjiltä ja hakkeroilta, joita salauksenvaihto kärsii.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me