Kuinka suojata kuuma kryptovaluutta lompakko

kryptovaluutta lompakko

Kyllä, kuuma (online) kryptovaluutta-lompakko ei todellakaan ole turvallisin tapa tallentaa bitcoinia. Jopa uusin newb tietää sen. Mutta tunnustetaan – sinun on silti käytettävä sellaista BTC: n ja muiden salausten ostamiseen ja myyntiin.

Tänään näytämme sinulle, kuinka suojata kryptovaluutta lompakko verkossa. Olemme keränneet alle seitsemän tietoturvavinkkiä ja muutamia muita salauslompakon suojaustoimenpiteitä bonuksena.

1. Pidä virtuaalisessa lompakossa vain pieni summa kolikoita

Kannatko kaikki säästösi taskussa päivittäin? Ei? No, jos haluat turvallisen bitcoin-lompakon, sinun on sovellettava samaa lähestymistapaa siihen.

Jos tarvitset päivittäisiä salaustapahtumia, säilytä vain niin paljon BTC: tä kuin tarvitaan kyseisiin tapahtumiin. Älä todellakaan säilytä kaikkia salauksiasi pörssissä, vaihda niin paljon kuin tarvitset ja siirrä sitten kuuman lompakon kolikoita. Missä? Laitteiston lompakko on turvallisin kryptovaluutta-lompakko, joten hanki yksi ja tallenna salaussäästösi sinne.

2. Käytä salausvaluutan suojaamiseen 2FA: ta

Kuinka suojata Bitcoin-lompakko verkossa? Jokainen lompakko on suojattu käyttäjän salasanalla, ja jotkut kuumien lompakoiden tarjoajista tarjoavat kaksivaiheisen todennuksen turvatoimenpiteenä. 2FA lisää toisen vahvistuksen yhteiseen sisäänkirjautumiseen satunnaisesti luodulla aikaherkällä kertaluonteisella salasanalla. On olemassa useita tapoja saada kertakäyttöinen salasana toimitetuksi. Jotkut heistä ovat turvallisempia kuin toiset.

  • Protectimus Slim NFC. Tämä pieni ohjelmoitava laitteistotunnus on paras online-lompakon suoja, jonka saat. Tunnuksessa ei ole Internet-yhteyttä, joten sitä ei voida vaarantaa haittaohjelmien kanssa, eikä sen luomia salasanoja voida siepata. Jos etsit bitcoin-kyberturvallisuutta, se on se.
  • 2FA-sovellus. Tämä on vähemmän luodinkestävä vaihtoehto bitcoin-turvallisuudelle 2FA: lla. Kertakäyttöinen salasana toimitetaan älypuhelimeesi asennetun sovelluksen kautta. Tällainen 2FA-salasana voidaan siepata monella tapaa.
  • TEKSTIVIESTI. Monet vahvistavat, että SMS 2FA ei ole turvallinen lompakon suojaukselle. On liian monta tapaa vaarantaa tekstiviestien välittämä kertakäyttöinen salasana sosiaalisesta suunnittelusta haittaohjelmien injektointiin. Silti se on silti parempi kuin ei lainkaan 2FA: ta.

3. Salaus on yksinkertainen, mutta korvaamaton toimenpide online-bitcoin-lompakon suojauksessa

Salaus tarkoittaa tässä salasanan lisäämistä, jotta pääset kuumaan lompakkoon. Emme kuitenkaan puhu yksinkertaisesta salasanasuojauksesta. Tällöin toiminnassa on oltava vahva salasana, vähintään 16 merkkiä pitkä, ja kaikki siihen on täytetty (isot ja pienet kirjaimet, numerot ja erikoismerkit).

4. Luo varmuuskopiot säännöllisesti

Jos puhelimesi katoaa, tietokone kaatuu tai et pääse vaihtolompakkoosi jostain muusta syystä, menetät periaatteessa kaikki siellä olevat kolikot.

Varmuuskopioiden luominen aina, kun sinulla on uusi tapahtuma, saattaa vain säästää varojasi yhtenä päivänä. Joissakin lompakoissa on avaimet piilossa, joten koko lompakon varmuuskopiointi on hyvä idea. Jos lompakko on salattu, luo myös varmuuskopio salausavaimesta (salasanasta). Ja tallenna varmuuskopiot muutamaan turvalliseen paikkaan, ei vain yhteen.

5. Pidä ohjelmisto ajan tasalla

Kuten minkä tahansa muun ohjelmiston kohdalla, myös bitcoin-palveluohjelmistosi on oltava ajan tasalla, jotta se pysyy turvassa ja vaikea hakkeroida. On kuitenkin hyvä odottaa viimeisimmän päivityksen tarkistamista ja mahdollisten virheiden korjaamista ennen päivityksen tosiasiallista käyttöönottoa.

6. Moniallekirjoitus on yksi parhaista Bitcoin Wallet -suojaimista

Moni-allekirjoitus luotiin eliminoimaan mahdollisimman suuri bitcoin-riski mahdollisimman pienellä vaivalla. Tämän nerokkaan lähestymistavan soveltamiseksi turvallisimman bitcoin-lompakon luomiseen sinulla on oltava 3-4 muuta lompakkoa ryhmässä sinun. Jokainen tapahtuma, joka suoritetaan ryhmän lompakolla, vaatii vähintään 3 allekirjoitusta, ei vain lompakon omistajalta. Tällä tavoin kolikoiden varastaminen on käytännössä mahdotonta, vaikka yksi liitetyistä lompakoista hakkeroitaisiin.

7. Suunnittele tulevaisuus

Kyllä, yleensä avainten antaminen ja heidän kanssaan pääsy kryptovaluuttaasi jollekin muulle on turvallisuusriski. Mutta jos olet yhtäkkiä työkyvytön, etkö halua, että rakkaillasi on tapa hakea varojasi?

Säilytä avaimesi turvallisessa paikassa (esimerkiksi tallelokerossa) ja varmista, että ilmoitat perheenjäsenellesi heidän sijainnistaan ​​ja siitä, mitä tehdä heidän kanssaan saadakseen varat, jos sinulle tapahtuu jotain..

8. Hieman lisää siitä, miten suojaat bitcoin-lompakon

Kaikilla verkossa tapahtuvilla tapahtumilla voit poistaa tavallisimmat turvallisuusriskit. Joten tässä ovat alussa lupaamamme bonussuojalompakon vinkit:

  • Tarkista jokaisen sähköpostin ja verkkosivuston URL-osoite oikeinkirjoituksen suhteen.
  • Käytä selainta ilman lisäosia.
  • SSL on pakollinen jokaisessa tapahtumassa (URL-osoitteen on aloitettava HTTPS: llä).
  • Älä koskaan käytä julkista Wi-Fi-verkkoa mihinkään kryptovaluuttaan liittyvään.
  • Luo erillinen ei-julkinen sähköposti salaustapahtumia varten.
  • Tarkista vastaanottajaosoite aina, kun sinun on käytettävä kolikoitasi.
  • Vaihda lompakon tarjoaja muutaman kuukauden välein.

Viimeinen sana

Et voi koskaan olla liian varovainen, kun on kyse bitcoinista ja tapahtumiesi turvaamisesta. Toivomme, että yllä olevat vinkit ovat hyödyllisiä ja auttavat sinua pysymään turvassa. Tarvitsetko lisätietoja siitä, mikä kryptovaluutta lompakko on, miten se todella toimii, kuinka suojata kaiken tyyppisiä lompakoita, ei vain kuumaa? Tässä on kattavin opas Kuinka suojata Bitcoin-lompakko.

Esitelty kuva: Gurock-blogi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me