Mikä on VPN-reititin

Halusitpa sitten suoratoistaa suosikkiohjelmasi, maksaa laskujasi tai käyttää tärkeitä pilvitiedostoja, Internet on sinun ratkaisusi. Valitettavasti selaustoimintasi on tuskin yksityistä. Hallitukset, Internet-palveluntarjoajat, valvontaviranomaiset ja tietoverkkorikolliset seuraavat jatkuvasti yksityisyyttäsi.

Rikolliset haluavat varastaa henkilöllisyytesi. Internet-palveluntarjoajat haluavat myydä tietojasi. Ja hallitukset haluavat usein rajoittaa sitä, mitä näet ja sanot verkossa. Tämä tarkoittaa, että tarvitset erityisen Internet-työkalun, jolla voit ylittää maantieteelliset rajoitukset, voittaa sensuurin ja suojata online-tietojasi.

A Virtuaalinen yksityinen verkko (VPN) on erinomainen työkalu, jolla voit selata Internetiä yksityisesti ja suojata tietosi. On kuitenkin vaikeaa asentaa VPN useille omistamillesi laitteille. Sinun on ladattava useita sovelluksia ja muista aina kytkeä VPN päälle ennen kuin surffaat Internetissä. Tee yksi pieni virhe yhdessä laitteessasi ja saatat paljastaa henkilöllisyytesi.

Onneksi, jos päätät asentaa VPN: n reitittimeesi, voit varmistaa koko kotiverkon suojauksen kerralla.

Mikä on VPN-reititin?

Tämä on tyypin reititin, joka on yhteensopiva VPN-yhteyksien kanssa ja johon on määritetty VPN. VPN-reititin voi muodostaa suojatun online-yhteyden koko verkolle – sekä ohjelmisto- että laitteistotasolla. Kun sinulla on aktiivinen tilaus, voit suojata useita laitteita, jotka on kytketty VPN-reitittimeen. Tämä sisältää älypuhelimet, tietokoneet, älytelevisiot, pelikonsolit, tabletit ja paljon muuta. Kuinka VPN-reititin toimii?

Yksinkertaisesti sanottuna integroitu VPN-reititin salaa ja suojaa verkkoliikenteen määritetyn reitittimen ja Internetin välillä. Aina kun yrität selata Internetiä, VPN-reititin salaa tietosi jo ennen kuin Internet-palveluntarjoaja näkee sen. Selausliikenne lähetetään nyt turvalliseen tunneliin ja reititetään VPN-palvelimen kautta, johon olet yhteydessä. Kaikki ulkoiset verkkosivustot ja uteliaat katseet näkevät liikenteen, joka tulee VPN-palvelimen peitetystä sijainnista – kätkemällä siten todellisen henkilöllisyytesi.

Tämän seurauksena jokainen laite, joka käyttää Internetiä VPN-reitittimen kautta, on suojattu automaattisesti. Tämä tarkoittaa, että voit liittää useita koti- / toimistolaitteita yhteen VPN-reitittimeen ja selata Internetiä katsomatta olkapääsi yli.

Kuinka saan VPN-reitittimet?

VPN-reititin voidaan hankkia kahdella tavalla. Voit ostaa a valmiiksi määritetty reititin, tai voit halutessasi ladata määritystiedostot ja asentaa ne manuaalisesti nykyiseen reitittimeen. Ostaminen a valmiiksi määritetty reititin on paras vaihtoehto – erinomainen ratkaisu ei-teknisille käyttäjille. Tämä on myös paras valinta, jos haluat ostaa uuden reitittimen kotikäyttöön.

Jos sinulla on kuitenkin jo reititin, suosittelen, että lataat määritystiedostot VPN: n viralliselta verkkosivustolta ja määrität VPN: n. Tämä vaihtoehto säästää uuden reitittimen ostokustannuksia, mutta määritysprosessi voi olla hankala. Onneksi voit ottaa helposti yhteyttä VPN: n asiakastukeen, ja heidän edustajansa auttavat sinua prosessin läpi. Voit myös seurata tämän oppaan miten VPN määritetään reitittimellesi.

Huomaa: Halusitpa ostaa ennalta määritetyn reitittimen tai ladata määritystiedostot reitittimellesi, tämä ei automaattisesti anna sinulle VPN-palvelua. Sinun on ostettava VPN-tilaus, jotta saat käyttöösi VPN-reitittimen edut.

Hyödyt VPN-reitittimen käytöstä

Saatat kysyä, miksi kaikki nämä ongelmat ovat vaivan arvoisia? Mitä etuja VPN-reitittimen käyttäminen antaa sinulle vain VPN: n käyttämisestä normaalilla tavalla?

Kertaluonteinen asennus

Sinun on määritettävä VPN-reititin vain kerran. Sinun ei tarvitse ladata ja asentaa erilaisia ​​VPN-asiakkaita koti- tai toimistolaitteisiisi. Tämä tarkoittaa, että voit suojata vaivattomasti jokaisen liitetyn laitteen selausliikenteen.

Säästä tilauskuluissa

VPN-reitittimen tilauksesta ei aiheudu ylimääräisiä kustannuksia. Yhden lisenssin avulla voit suojata rajattoman määrän laitteita päivittämättä pakettiasi. Siksi, jos olet budjetissa, VPN-reititinpaketin ostaminen on erinomainen valinta useiden laitteiden suojaamiseen kerralla.

Muista, että sinun on silti ostettava VPN-reititin, vaikka omistat ennalta määritetyn reitittimen.

Tukee kaikkia laitealustoja

VPN-reitittimet ovat yhteensopivia kaikkien laitteiden kanssa, jotka voivat muodostaa yhteyden Internetiin. VPN-reitittimen valinta säästää vaivaa, kun sinun on ladattava eri VPN-asiakkaita kaikille omistamillesi laitteille. Lisäksi useimmat VPN: t eivät tue kodin laitteita, kuten älytelevisioita ja pelikonsoleita. Onneksi voit käyttää VPN-reititintä suojaamaan ne kaikki kerralla.

Se säästää myös aikaa Internetin pyyhkimiseen etsimällä yhteensopivia sovelluksia useille laitteillesi.

Varmista täydellinen turvallisuus

VPN: n asentaminen kotireitittimeen tarkoittaa, että koko kotiverkkosi on suojattu uteliailta katseilta. Hyvä VPN lisää ylimääräisen tietoturvakerroksen, joka voi torjua verkkoosi kohdistuvat verkkorikolliset ulkoiset hyökkäykset.

Älä koskaan unohda käyttää VPN: ää

VPN-reititintä käytettäessä ei ole virheitä. Olet todennäköisesti unohtanut ajoittain käynnistää VPN: n, kun käytät laitettasi. Onneksi näin ei ole VPN-reitittimissä. Kaikki saapuva ja lähtevä Internet-liikenne salataan automaattisesti reitittimen tasolla, ennen kuin se saapuu koti-gadgeteihisi. Tämän ansiosta voit jättää liitetyt laitteet tahattomasti katsomatta olkapääsi yli.

Paketoida

Epäilemättä VPN-reitittimet ovat erinomaisia, jos haluat suojata koti- tai toimistolaitteesi vaivattomasti.

Parasta: Voit leikata kustannuksia, jotka muuten kulutat ostaessasi useita tilauksia laitteillesi. Tämä johtuu siitä, että yksi premium-lisenssi riittää VPN-reitittimesi suojaamaan tonnia laitteita. Siellä on kuitenkin saalis.

Jos suurin osa kotikäyttäjistäsi on yleensä matkalla tai viettää suurimman osan ajastaan ​​ulos koti- / toimistoverkosta, VPN-reititin ei ole paras ratkaisu.

Mutta jos vietät suurimman osan ajastasi kotona tai toimistossa, voit helposti asettaa VPN-reitittimen ja nauttia Internetistä ilman rajoja. Nauti samalla nimettömyydestä, huippuluokan turvallisuudesta ja huippunopeuksista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me