Miksi Billfodlilla on vain 4 kirjainta kustakin sanasta

Johdanto

Olet juuri saanut Billfodl-postisi, ja kun asennat sitä, huomaat, että jokaiseen paikkaan mahtuu vain 4 kirjainta. “VOI EI!” luulet. “Tämä Billfodl on rikki! Se ei pidä koko siemenlauseeni?

Älä huoli. Billfodlillasi ei ole mitään vikaa.

On erittäin hyvä syy, että Billfodlilla on vain 4 kirjainta kutakin sanaa, ja selitämme alla olevan syyn.

BIP39-sanaluettelo

Billfodl on ruostumattomasta teräksestä valmistettu laite, joka on suunniteltu palautuslauseesi tallentamiseen.

Palautuslause koostuu 12, 18, 0r 24 sanasta BIP39-sanaluettelosta. Tämä sanaluettelo sisältää 2048 sanaa.

Esimerkiksi pidä avain laitteistolompakko käyttää vain 12 sanaa. Lompakoiden pääkirjasarja käyttää 24. Jotkut ohjelmistolompakot istuvat keskellä 18 varmuuskopiosanalla.

Olet ehkä huomannut, että jotkut näistä sanoista ovat korkeintaan kahdeksan merkkiä. Miksi sitten Billfodl antaa sinun varmuuskopioida vain neljä kirjainta?

Koska tarvitset vain neljä ensimmäistä kirjainta, BIP39-sanaluettelon tarkastelu helpottaa sen ymmärtämistä.

Katsotaanpa sanoja # 2016: voittaja ja # 2017: talvi. Heillä on samat kolme ensimmäistä kirjainta ”voittaa”. Mutta neljäs kirjain on erilainen.

Yritä nyt verrata kahta muuta luettelossa olevaa sanaa. Tulet huomaamaan, että ei ole kahta sanaa, joilla on samat neljä ensimmäistä kirjainta. Kaikki sanat ovat ainutlaatuisia neljän ensimmäisen kirjaimen sisällä.

Monta kertaa huomaat, että kirjaimet ovat ainutlaatuisia kolmen ensimmäisen kirjaimen sisällä. Jotkut sanat, kuten # 1889: rumat, ovat ainutlaatuisia vain yhden kirjaimen sisällä.

Mitä tapahtuu, jos sinun on palautettava salauslompakko?

Kun luot uuden lompakon, valitset eniten palautusvaihtoehdon lompakot on tämä ominaisuus.

Se pyytää sinua syöttämään palautuslauseesi.

Kun kirjoitat ensimmäisen sanan kirjaimelta, huomaat, että lompakko alkaa täyttää loput sanasta puolestasi. Esimerkiksi, jos ensimmäinen sanasi on “tyyppi”, syötät “t” ja “y”. Tässä vaiheessa lompakko näyttää todennäköisesti tyypin ja tyypillisen ja antaa sinun valita yksi.

Sinun ei tarvitse jatkaa kirjainten valitsemista. Lompakko yrittää helpottaa palautumista.

Otetaan taas “ruma” esimerkkinä. Heti kun syötät kirjaimen “u”, se todennäköisesti pakottaa sinut valitsemaan “ruma”, koska se on ainoa sana, joka alkaa “u”: lla BIP39-luettelossa.

Tämän BIP39-ominaisuuden takia yli neljän ensimmäisen kirjaimen varmuuskopiointi ei ole tarpeen.

Miksi ei varmuuskopioida jäljellä olevia kirjaimia?

On neljä syytä, miksi emme varmuuskopioi jäljellä olevia sanoja.

Kustannus

Varmuuskopioimalla enemmän kirjaimia kuin on välttämätöntä, meidän on annettava enemmän ruutuja. Meidän olisi myös tehtävä Billfodl suuremmaksi.

Se edellyttäisi enemmän työvoimaa ja enemmän raaka-aineita. Ja lisääntyneet materiaalit tekisivät sen raskaammaksi ja maksaisivat enemmän lähetyksiä. Säästämättä rahaa säästämällä tarpeetonta työvoimaa ja painoa.

Vakaus

Pienet muunnokset, kuten Billfodl, kestävät paremmin ääriolosuhteissa, kuten kuumuudessa. Haluamme, että Billfodl suojaa palautuslausekkeesi mahdollisimman monessa näistä olosuhteista. Mitä pienempiä voimme tehdä siitä paremman.

Asennuksen helppous

Enemmän laattoja tarkoittaa pidempää asennusta. Totuus on, varmuuskopion luominen ei ole hauskaa. Se on ikävä, riippumatta siitä, kuinka viipaloit sen. Emme suostu siihen, että vietät siihen enemmän aikaa kuin on tarpeen. Varsinkin kun siitä ei ole mitään hyötyä.

Uusittavuus

On pieni mahdollisuus, että enemmän kirjaimia kuin tarvitset, on varmuuskopioinnin kannalta huono. Olemme yrittäneet suunnitella Billfodlin niin, että lukko ei aukea tahattomasti. Emme kuitenkaan aina voi ennustaa tätä.

Esimerkiksi, jos Billfodl on tulipalossa ja sen päälle putoisi raskas palkki, lukko saattaa rikkoutua. Kun menet noutamaan sitä, on mahdollista, että salpa irtoaa ja laatat putoavat.

Jos näin tapahtuu, saatat joutua keräämään laatat ja yrittämään raakaa lauseen käyttöä tietokoneella. Tässä tapauksessa haluat signaaliin mahdollisimman vähän kohinaa.

Jos ylimääräisiä kirjaimia on tiilipinossa, tämä vain vaikeuttaa prosessia. Tämä johtuu siitä, että se lisää mahdollisten yhdistelmien kokonaismäärää.

Johtopäätös

Jos sinulla on muita kysymyksiä siitä, miksi tarvitset vain neljä kirjainta Billfodlille tai olet utelias jostakin muusta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Autamme mielellämme!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me