Nämä ovat eniten palkitsevia salaushanoja helmikuussa 2021

salaushanat

Bitcoin-hanat ovat helppo tapa saada kryptovaluutta ilmaiseksi. Internetissä on kymmeniä, joita kuka tahansa voi käyttää ja hankkia suosikki kryptovaluuttansa maksamatta niistä. Joillakin sivustoilla joudut suorittamaan muutamia tehtäviä saadaksesi salauksen vastineeksi, kun taas toisilla sinun tarvitsee vain pyörittää pyörää tai molempia.

Vaikka kaikki salaushanat tarjoavat ilmaisia ​​kryptovaluuttoja, jotkut ovat parempia kuin toiset. Tässä artikkelissa tarkastellaan niitä, jotka antavat eniten palkintoja. Olitpa vain pyörittämässä pyörää tai suorittamassa tehtäviä, voit olla varma, että nämä hanat tuovat sinulle parhaan mahdollisen korvauksen.

Ilmainen Dogecoin

ilmainen dogecoin - yksi parhaista salaushanoista

Dogecoin on äskettäin ottanut myrskyn kryptovaluutta-avaruuteen. Monilla ihmisillä on yhtäkkiä kehittynyt kiinnostus kryptovaluuttaan sen jälkeen, kun se kasvoi 300% yhdessä päivässä. Jos olet yksi sellaisista ihmisistä ja haluat saada DOGE: ta ilmaiseksi, Ilmainen Dogecoin on paikka mennä.

Tämä hana antaa yksinomaan Dogecoinia ja on yksi parhaista. Sen avulla voit voittaa jopa 145000 DOGEa yhdellä pyöräytyksellä. Dollarina voit voittaa jopa 15 dollaria tunnissa, ja voit pyörittää joka tunti voittaaksesi enemmän. Tässä hanassa on myös viiteohjelma, jossa voit ansaita 50% kaikista viitteistäsi ansaitsemistaan ​​pyöriin. Saat myös ilmaisen arvontalipun joka kerta, kun joku viitteistäsi pyörii pyörää. Voit halutessasi toimittaa Dogecoinisi henkilökohtaiseen lompakkoon joka viikko tai voit nostaa sen manuaalisesti lompakkoon.

Bonus Bitcoin

parhaat salaushanat

Tämän hanan avulla käyttäjät voivat ansaita jopa 5000 Satoshisia 15 minuutin välein pyörittäessään pyörää. Se ei vaadi tehtäviä, vain pyörii ja on yksi suurimmista Bitcoin-hanoista verkossa. Lähetysbonus maksaa sinulle 50% siitä, mitä viittaavat ystäväsi ansaitsevat eliniän ajan. Hana lisää 5% lompakon kokonaissaldosta tilillesi joka ilta, kunhan teet vähintään yhden vaatimuksen joka päivä.

Ilmainen hana

FreeFaucet - yksi parhaista salaushanoista

Tämä on yksi monivaluuttaisista salaushanoista, jotka antavat sekä Bitcoinia että altcoineja. Kryptovaluuttojen hankkiminen on yhtä helppoa kuin napsauttamalla verkkosivuston vaatimuspainiketta. Ilmainen hana tukee tällä hetkellä 17 salausta. Näitä ovat parhaat, kuten Bitcoin, Ethereum, XRP ja äskettäin suosittu – Dogecoin. Löydät helposti yhden suosikeistasi niiden joukosta.

Yksi asia, joka erottaa tämän verkkosivuston, on se, että se ei vain tarjoa sinulle ilmaista salausta, vaan se tarjoaa koulutusta kryptovaluutoista, jotta voit tietää enemmän tästä alasta. Voit ansaita enemmän osallistumalla muutamiin yksinkertaisiin tehtäviin, kuten kyselyihin, mainosten katseluun jne.

Freebitcoin.io

parhaat salaushanat

Jos etsit palkitsevimpia Bitcoin-hanoja, et varmasti voi sivuuttaa tätä. Freebitcoin.io antaa sinulle jopa 300 dollaria Bitcoinia tunnissa; sinun tarvitsee vain pyöriä. Se takaa myös 50% bonuksen viittaustulostasi, mikä on huomattava bonus, kun otetaan huomioon, kuinka paljon he voivat ansaita. Vedät Bitcoins henkilökohtaiseen lompakkoon, kun olet saavuttanut vähimmäismäärän vaivattomasti, ja käytät sitä mihin haluat.

Moremoney.io

Kuten nimestä voi päätellä, tämä hana kirjaimellisesti maksaa enemmän kuin useimmat avaruudessa. Yhden tunnin kierroksella voit voittaa 500 dollaria Bitcoinissa. Sinulle on 25% suositusbonus, jos ohjaat ystäväsi hanaan ja he alkavat ansaita, mutta sitä on vielä enemmän. Voit saada lisää Bitcoinia suorittamalla yksinkertaisia ​​tehtäviä, kuten vierailemalla lyhyissä linkeissä, täyttämällä PTC ja tarjousseinät. Tällä hanalla ansaitsemiseen ei ole rajoituksia, koska voit pyöriä niin monta kertaa kuin haluat ja kutsua niin monta ystävää kuin haluat.

Allcoins.pw

Etsitkö monivaluuttaista lompakkoa? Allcoins.pw on yksi parhaista. Kuten nimestä käy ilmi, se on hana kaikille kolikoille, mutta suurin osa palkkioista maksetaan Bitcoinissa. On klassinen hana ja myös automaattinen hana. Voit pelata useita pelejä voittaaksesi BTC: n, jonka voit muuntaa helposti muiksi hanan krypto-valuuttoiksi, jos haluat. Moneron kaivostoiminnalle on myös toiminnallisuus, joka maksaa kaivospalkkioita myös Bitcoinissa. Palkinnot voidaan nostaa FaucetHubille tai henkilökohtaiselle lompakollesi.

ES hana

Tämä on yksi tunnetuista salaushanoista, jotka tukevat 13 kryptovaluuttaa, jotka voidaan saada ilmaiseksi. Sillä on lyhyt 5 minuutin korvausväli, mikä tarkoittaa, että saat pyörittää useammin ja ansaita mahdollisesti enemmän. Toisin kuin monet hanat, joudut ratkaisemaan captchan pikemminkin kuin pyörittämään varsinaista pyörää. Kryptovaluuttojen lisäksi hanalla on omat kolikkonsa ES-kolikot, jonka voit myös ansaita ja muuntaa helposti mihin tahansa tuetuista kryptovaluutoista. Voit osallistua tarjousseiniin ja PTC: hen ansaitaksesi enemmän, ja voit kaivaa oman salauksesi. Coinbase-käyttäjät nostavat palkkionsa ilmaiseksi.

Firefucucet

Firefucucet antaa ilmaisia ​​palkkioita 8 kryptovaluutassa, nimittäin Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin, Dash, Tron, Zcash ja Digibyte. Palkitaan pääasiassa yksinkertaisten tehtävien suorittamisesta, kuten kyselyistä, tarjousseinistä ja pelien katselusta. Lisäksi voit saada saavutuspalkintoja ja useita muita sekä viittausbonuksia kaikille ystävillesi, jotka lisäät hanaan. Voit helposti nostaa palkintosi milloin tahansa.

Johtopäätös

Nämä ovat hyvin maksavia salaushanoja, joiden avulla voit saada ilmaisia ​​digitaalisia resursseja helmikuussa 2021. Olitpa uusi salausvaluutta tai haluatko vain saada lisää maksamatta niistä, nämä hanat auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Se ei ehkä ole paljon, mutta ei haittaa tehdä hauskoja juttuja ja saada siitä palkkioita, joten kokeile sitä.

Esillä oleva kuva: thecareercookbook.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me