OKCoin-arvostelu

Kryptot

Lisätiedot

 • Takaaja: 0,2%; Valmistaja: 0,0% kaupankäyntimaksut
 • Futuurimarginaali
 • [email protected] Sähköposti

Kohdemarkkinat

 • Maailmanlaajuinen

Tallettaa

 • Pankkilanka

Valuutat

 • USD

Plussat

 • Upeat futuurivälineet aasialaisille yleisöille.
 • Erinomainen tuote edistyneillä kaupankäyntivaihtoehdoilla
 • Alhaiset palkkiot, suuret määrät

Haittoja

 • Tuki on vähän roskaa
 • Jatkuva johtajien vaihtuvuus herättää kulmakarvoja
 • Monet toistuvat huhut markkinoidensa manipuloinnista.

Yhteenveto

OKcoin, yksi kolmesta suuresta kiinalaisesta bitcoin-pörssistä, teki ensimmäisen ja menestyneimmän siirtymisen USD-markkinoille, vakiinnuttamalla itsensä toiseksi suurimmaksi USD / BTC: ksi bitfinexin takana. Tämä on osoitus sen erinomaisesta kaupankäyntialustasta, kilpailukykyisestä palkkarakenteesta, jatkuvasta tuoteinnovaatiosta ja huipputason kansainvälisestä tuesta.

Alhaisten palkkioidensa, edistyneiden ominaisuuksiensa, kuten futuurit, marginaalikauppa ja luotonantomarkkinat, sekä eräiden suurempien kauppiaiden mielestä kehitettyjen ainutlaatuisten tilauslajien vuoksi OKcoinia tulisi pitää tärkeimpänä vaihtoehtona vakaville kauppiaille. Vaikka yhdysvaltalaisilta kauppiailta asetetaan talletusten ja nostojen rajoituksia, eikä pankin sijainti ole optimaalinen pankkisiirtomaksun näkökulmasta, vain sähköpostiosoite ja salasana tarvitaan vain bitcoin-tilin avaamiseen. On syytä harkita paikallisen pörssin käyttöä talletus- ja nostoyhdyskäytävänä ja OKcoin bitcoin-kaupankäyntialustana.

Turvallisuus

OKcoin tarjoaa tekstiviestillä tai google-todentajalla kaksivaiheisen todennuksen (2fa) varojen nostolle ja siirtämiselle, salasanan ja suojausominaisuuksien muokkaukselle. Kun 2fa on asetettu, on valinnainen järjestelmänvalvojan salasanaominaisuus, jota tarvitaan aloitettaessa, kun käydään kauppaa, peruutetaan ja muokataan suojausasetuksia. Käyttäjät saavat määrittää, kuinka usein järjestelmänvalvojan salasanaa pyydetään kaupankäyntiin. Lisäksi suojausosassa on kirjautumishistoria, joka sisältää yksityiskohtaiset tiedot jokaisesta kirjautumisesta, mukaan lukien IP-osoite ja aika. Asiakkaat voivat käyttää tätä tunnistamaan epäilyttävät kirjautumistoiminnot.

Tuen mukaan riskienhallintajärjestelmä tutkii automaattisesti useita erilaisia ​​parametreja, joiden tarkoituksena on tunnistaa epäilyttävä tilikäyttäytyminen – esimerkiksi uteliaita tilimuutoksia ennen nostopyyntöä. Jos tili merkitään riskin perusteella, nostaminen estetään tarkistamiseen asti.

Suurin osa varoista pidetään multisig-kylmäsäilytyslokeroissa – ja elokuussa 2014 okcoin-tarkastus osoitti, että 105% asiakkaan kokonaisvaroista pidettiin varannossa. Tämä näyttäisi mahdollistavan yli 100%: n varojen säilyttämisen kylmävarastossa, samalla kun se tarjoaa riittävästi likvidiä lompakkoa nestekaupan ylläpitämiseksi. Jos lompakossa olisi kuuma rikkomus, OKcoinilla ei olisi mitään ongelmaa absorboida osumaa.

OKcoin tallentaa enintään 1000 bitcoinia kylmää lompakon osoitetta kohden, joista kukin vaatii kaksi avainta siirtojen allekirjoittamiseen. Yksi on pankin tallelokerossa Pekingissä, toinen kaupungissa Yhdysvaltain länsirannikolla. Kummankin kaupungin valvontalaatikkoon tarvitaan kaksi erilaista ihmistä. He eivät matkustaa yhdessä.

avaamalla okcoin-tilin

Yksilötaso 0Taso 1Taso 2
Päivittäiset talletus- ja nostorajat 0 2000 dollaria – ei dollarin nostoja sallittu 50000 dollaria
Todentamisvaatimukset Sähköposti ja salasana henkilökohtaiset tiedot – syntymäpäivä, nimi, kansalaisuus, passi / henkilötunnus, osoite Passin / henkilöllisyystodistuksen lataaminen, asuinpaikan todentaminen – yleishyödyllinen lasku tai pankkitili
Yritys Taso 0 Taso 1 Taso 2
Päivittäiset talletus- ja nostorajat 0 2000 dollaria – ei dollarin nostoja sallittu 500 000 dollaria
Todentamisvaatimukset Sähköposti ja salasana Yrityksen nimi, jos se on perustettu, yrityksen numero, perustamispäivä, rekisteröity osoite ota yhteyttä suoraan tukeen lisävaatimuksia varten

OKcoin-ohjelmiston tarkistus

OKcoin-alusta on yksi markkinoiden vakaimmista, likvideimmistä ja edistyneimmistä. Se seuraa vain Bitfinexiä BTC / USD-kaupankäynnin likviditeetin suhteen, mutta ammattimaiselle kauppiaalle se on vertaansa vailla..

Kaupankäyntialusta on jaettu spot- ja futuurikaupan luokkiin, joista kullakin tarjotaan litecoinia ja bitcoinia. Lyhyt ja pitkä markkina- / limiittitilaus on helppo antaa yhdessä useiden edistyneiden tilaustyyppien kanssa, kuten peräkkäiset lopetusmääräykset, Iceberg-tilaukset ja TWAP-tilaukset. Siellä on tilausnäyttö, joka näyttää avoimet vakiotilaukset sekä tilikaupan historian.

Napsauttamalla suoraan tilauskannan yläpuolella olevaa “koko näyttö” -painiketta käynnistyy hienostunut kartoitusominaisuus, johon sisältyy integroitu kaupankäyntivarasto ja syvyyskaavio. On olemassa laaja valikoima erilaisia ​​teknisen analyysin asetuksia useille aikaväleille, indikaattoreille ja kaaviotyypeille, ja se on saatavilla sekä spot- että futuurikaupoille. Teidän keskuudessanne oleville teknisille analyytikoille voit rakentaa trendiviivoja fibonacci-retracementeilla, tuulettimilla ja linjoilla. Vaikka joitain edistyneitä kaupankäyntitilauksia ei ole saatavana koko näytön kaupankäyntialustalla, se on suunniteltu yhden napsautuksen kaupankäyntiin markkina- ja limiittitilauksilla. Useat prosenttipainikkeet – 10, 20, 50 ja 100% – antavat elinkeinonharjoittajan sijoittaa kätevästi vastaavan prosenttiosuuden tilisi saldosta mihin tahansa kauppaan.

Marginaalikauppa

Aivan pääkauppaketjun yläpuolella on näkyvästi “lainaa” -painike, joka tarjoaa muiden käyttäjien rahoittaman vipuvaikutteisen kaupankäynnin. VIP-tasosta riippuen (selitetään alla), käyttäjät saavat käyttää 2–3-kertaista vipuvaikutusta ja lainoja voidaan ottaa mistä tahansa 5–360 päivästä. Lainatilaukset asetetaan erilliseen pörssiin, jossa lainanottajat ja lainanantajat valitsevat haluamansa päivittäisen koron ja vastaavasti tehdään ottelut. Kun viimeksi tarkistimme, lainapuolella oli suhteellisen niukkaa likviditeettiä, kahdella tarjouksella, joiden päivittäinen korko oli 02%, 90 päivän ajan tai yhteensä 1,8%. Lainapuolella oli tarjolla melko massiivisia summia, ja neljännesmiljoonaa dollaria oli saatavilla.05%: n päiväkurssilla.

Marginaalikutsu soitetaan, kun käyttäjän saldo on alle 20%, mutta positioita ei suljeta väkisin, ennen kuin käyttäjätilin saldo putoaa 10 prosenttiin avoimista kaupankäyntisopimuksista, jolloin positiot likvidoidaan ja palautetaan kauppiaalle vähennettynä koronmaksu luotonantajalle. OKcoinin suurten kaupankäyntimäärien perusteella luotonantajien varojen tulisi olla suhteellisen hyvin suojattuja sellaisilla marginaalipyynnötasoilla, mutta massiiviset markkinoiden sokit voivat johtaa kyvyttömyyteen purkaa positioita ja menettää osan tai kaikki lainatut varat. OKcoin ei ota vastuuta tällaisessa tilanteessa.

OKcoin tulevaisuuden kaupankäynti

OKcoin tarjosi ensimmäisenä futuurikauppaa BTC / USD-markkinoilla ja on edelleen suurin likviditeetin suhteen.

Kolme nappia kaupankäyntialustan yläpuolella vastaavat sopimusten toimituspäiviä – jotka molemmat ovat 100 dollaria – yksi viikko, kaksi viikkoa ja neljännesvuosittain. Neljä viimeistä numeroa, jotka näkyvät kussakin painikkeessa, ilmoittavat toimituspäivän kuukauden ja päivän, ja sopimukset maksetaan klo 8.00 GMT.

Kaikki samat spot-markkinoilla olevat kauppatilaukset ovat saatavana futuureilla. Elinkeinonharjoittajat voivat valita 10- tai 20-kertaisen vipuvaikutuksen – suosittelemme, ettei ylitä 10-vipuvaikutusta – lyhyillä tai pitkillä kaupoilla ja antaa raja- tai markkinatilauksen. Koko näytön vaihtoehto mahdollistaa suuremman karttatoiminnon, mutta tarjoaa rajoitettuja tilaustyyppejä.

OKcoin antaa marginaalikutsun 20%: lla tai vähemmän ja likvidoi positiot automaattisesti 10%: lla tai vähemmän. Elinkeinonharjoittajille tarjotaan kahta marginaalin vaihtelua – kiinteät ja ristikkäiset marginaalit. Ensimmäinen asettaa marginaalin sijaintia kohti, kun taas jälkimmäinen keskittää kaiken sijainnin suorituskyvyn marginaalipyyntöjen ja likvidointitasojen määrittämiseksi.

Koska bitcoin-futuurimarkkinat ovat yleensä vähemmän likvidejä ja epävakaampia kuin perinteiset futuurimarkkinat, voi tapahtua, että marginaalipyyntöjä ei pureta ajoissa, mikä johtaa negatiiviseen tilin saldoon. Tämän varmistamiseksi ei ole OKcoinilla vakuutusrahastoa. OKcoin rahoittaa tilin viikoittain 25 BTC: llä ja lisää siihen niin sanotun “selvitystase” tai jäljellä olevan marginaalisaldon, joka olisi palautettu käyttäjälle, kun positio suljettiin automaattisesti. Tämän on tarkoitus estää käyttäjiä antamasta tileilleen automaattisen selvitystilan tasoa. Siinä tapauksessa, että suurten markkinaliikkeiden seurauksena negatiiviset saldot ylittävät vakuutusrahaston määrän, on olemassa sosiaalistettu tappiorakenne, joka vähentää prosenttiosuuden saman ajanjakson kannattavista futuuriasemista.

VIP-tasot

Käyttäjän VIP-taso määräytyy kertyneiden “palkintopisteiden” lukumäärän perusteella, jotka ansaitaan pääasiassa kaupankäynnin kautta, mutta jotka myönnetään myös KYC-vaatimusten täyttämiseen. VIP-taso määrittää käyttäjän palkkiot, lainarajat ja sallitun kaupankäyntivivun. Palkintopisteet eivät koskaan vanhene, joten kun käyttäjä on saavuttanut tietyn VIP-tason, hänen tulee säilyttää tämä tila, vaikka VIP-käytännöt voivat muuttua.

Käyttäjätaso Vaaditut pisteet
Peruskäyttäjä <8888
VIP 1 >8888
VIP 2 >88,888
VIP 3 >288,888
VIP 4 >588,888
VIP 5 >888888
Kulta-tili Maksettu päivitys VIP 5: stä

Palkkion rakenne

Kaupankäyntimaksut

Makerimaksu * Takaajamaksu **
30 päivän kaupan määrä btc: ssä Maksu Käyttäjätaso Maksu
0 0 Peruskäyttäjä 0,2%
500 0 VIP 1 0,18%
2000 0 VIP 2 0,16%
5000 0 VIP 3 0,14%
15 000 0 VIP 4 0,12%
25 000 0 VIP 5 0,1%
0 Kulta-tili 0,1%

* Makerimaksu peritään ostettaessa bitcoinia

** Takumaksua sovelletaan myydessään bitcoinia

Talletus- / nostomaksut

Digitaalisen valuutan nostosta peritään 0001 kaivosmaksua.

USD-talletuksen vähimmäis nostosumma
Pankkisiirto (talletus / nostot) 0% /. 1%, min. 15 dollaria Vähintään 500 dollaria
OKpay 1,5% maksu Ei vähimmäismäärää
täydellinen raha 3% Ei vähimmäismäärää

* OKcoin ei veloita maksuja talletustapahtumista. Ota yhteyttä pankkiin ja määritä sovellettavat maksut niiden lopussa.

Matkapuhelin

Kaikki toiminnot, mukaan lukien futuurikauppa, ovat käytettävissä okcoin android -sovelluksessa. OKcoin odottaa tällä hetkellä Applen hyväksyntää futuurikaupan sisällyttämiseksi IOS-kauppaan, mutta kaikki muut toiminnot ovat käytettävissä käyttäjäystävällisessä sovelluksessa.

OKCoin ei välttämättä sovi sinulle, jos:

Asut länsimaassa.  

Vaikka OKCoinilla on englanninkielinen tuote, se voi olla hieman karkea reunojen ympärillä, ja on paljon vaihtoehtoja, jotka keskittyvät ensisijaisesti länsimaiseen yleisöön. Jos haluat yksinkertaisesti ostaa bitcoinia tai salausta, kolikkopohja on hyvä vaihtoehto yhdysvaltalaisille sijoittajille, bitfinex muualla asuville. Jos olet tullut OKcoiniin futuurimarkkinoille, suosittelemme katsomaan sen sijaan bitmexiä. Edelleen epävarma? Katso vaihto vertailutyökalumme luettelo tuotteista, jotka sopivat tarpeisiisi.

Bottom Line

Asutko Kiinassa? Japani? Etelä-Korea? Tämä on erinomainen vaihto sinulle. Länsimaiden asukkaat arvostavat myös suuria likviditeettimääriä ja erinomaista futuurialustaa, mutta todennäköisesti palvelevat niitä paremmin muualla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me