Parhaat altcoinit, joihin kannattaa varautua vuonna 2020

parhaat altcoins

Salausekosysteemissä asiat muuttuvat nopeasti. Vaikka voimme ennustaa parhaista altcoineista, jotkut tänään välttämättömänä vaikuttavat mittarit voivat yhtäkkiä muuttua muutamassa kuukaudessa.

Siitä huolimatta, kun astumme uuteen vuosikymmeneen, tarkastelemme joitain tärkeitä tapahtumia, jotka todennäköisesti muokkaavat markkinoita vuonna 2020. Ottaen huomioon, että kryptovaluuttamarkkinat lämpenevät, on aika tarkastella joitain lupaavia altcoineja.

Syy siihen, että keskitymme altcoineihin, on se, että ne heijastavat uskomattomia voittoja. Lisäksi ne ovat myös erittäin edullisia, mikä eliminoi kaikki hankinnan esteet. Itse asiassa muutamalla dollarilla voit ostaa useita tuhansia altcoineja ja odottaa, että niiden arvo nousee.

Tässä oppaassa saat parhaat altcoinit, joista kannattaa varautua vuonna 2020. Luettuasi löydät tarvittavat tiedot näistä kolikoista, joiden avulla teet tietoisen sijoituspäätöksen. Tarkastellaan siis vuoden 2019 parhaita altcoineja ja perustellaan, miksi niitä katsellaan vuonna 2020.

TRX

tron-logo

Heinäkuu 2018 oli kuukausi, jolloin asiat alkoivat kiteytyä BitTorrent. TRON osti BitTorrentin, maailman suurimman peer-to-peer-tiedostojen jakamisprotokollan, ja saavutti parhaiden altcoiinien luettelomme, jossa on yli 100 miljoonaa käyttäjää ja joka muodostaa 33% koko Internet-liikenteestä.

Kaupan avulla TRON pyrki yhdistämään blockchain-verkkonsa BitTorrentin P2P-verkkoon. Yhteistyö, nimeltään Project Atlas, luo infrastruktuurin hajautetulle jakelualustalle maailmanlaajuiselle käyttäjäkunnalle.

TRON-verkko on hyödyllinen torrent-ekosysteemille lisäämällä alustalle tallennustilaa ja kaistanleveyttä. Aluksi BitTorrent-verkko toimi kannustinmallin avulla, jonka avulla nopeammin lataavat käyttäjät voivat ladata nopeammin. TRON-tekniikan tullessa kuitenkin BitTorrent tarjoaa nyt TRX-tunnuksia korvaukseksi osallistumisesta. Uuden tekniikan käyttäjät saavat nyt nopeamman latauksen tekemällä tarjouksia TRX-tunnuksilla.

Kun tarkastellaan TRONin vahvuutta yhdistettynä BitTorrentin vahvuuteen, on epätodennäköistä, että Project Atlas epäonnistuu vuonna 2020. Koska BTT-tunnus myydään tällä hetkellä alhaisella hinnalla, se tarjoaa kannustimen taitaville sijoittajille ostaa. Perusteet viittaavat merkin arvon nousuun vuonna 2020, mikä voi lyödä useita miljonäärejä. 

IoTeX osa parhaista Altcoineistamme

IoTeX-logo

Perustettu vuonna 2017, IoTeX on avoimen lähdekoodin projekti, joka luo uuden tietosuojakeskeisen lohkoketjualustan esineiden internetin (IoT) helpottamiseksi. Esineiden Internet viittaa digitaalisen vuorovaikutuksen mahdollisuuteen henkilökohtaisten laitteiden ja tietokoneiden lisäksi kaikkien digitaalisten ominaisuuksien sisältävien laitteiden sisällyttämiseksi. Arviot osoittavat, että vuoteen 2022 mennessä IoT-laitteiden määrä ylittää 50 miljardin. Ja koska turvallisuus on suuri huolenaihe Internet-yhteensopivassa maailmassa, tarvitaan turvallisia viestintämenetelmiä. IoTeX on tarkoitettu täyttämään tämä markkinarako.

IoTeX: n arkkitehtuuri käyttää lohkoketjua, joka tarjoaa verkon turvallisuuden ja tarjoaa samalla hallinnon ja erilaisten sivuketjujen hallinnan eri toimintojen suorittamiseksi. Sivuketjujen avulla käyttäjät voivat yhdistää IoT-laitteita eri kriteerien, kuten luottamustasojen, toimintojen tai vastaavien ympäristöjen perusteella.

IoT: n toinen etu on se, että se on yksityisyyttä suuntautunut. Siinä on erityisesti kaksi tietosuojamekanismia – maksukoodit ja allekirjoitukset – kaupan vastaanottajaosoitteen piilottamiseksi.

Yksityisyyden suojan ja kyvyn muodostaa yhteys useisiin laitteisiin IoT lupaa olla pelinvaihtaja vuonna 2020. Sijoitusta hakeville on omaisuutta muuttava sijoitus hankkimalla osake IoTeX: stä VITA-kolikon kautta..

NPXS

NPXS-logo

NPXS on kolikon luonut Pundi X käytettäväksi heidän blockchain-projektissaan. Projektin tarkoituksena on käyttää kryptovaluutta helpottamaan käteisvastaisia ​​maksuja maailmanlaajuisesti. Pundi X eroaa muista alustoista, koska sillä on blockchain-yhteensopiva Point-of-Sale (XPoS) -laitteisto salausvaluutan siirron mahdollistamiseksi. Kauppiailla on oltava vain XPoS vähittäismyymälöissään, ja käteismaksut suoritetaan vaivattomasti.

XPoS toimii matkapuhelimen (XWallet) kanssa, jota ostajat käyttävät maksamiseen tiili- ja laastiliikkeissä. Siinä on käyttöliittymä, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä BTC: tä, XEM: ää, ETH: ta ja QTUM: ta. Siinä on myös lähtöselvitysvalikko, joka sallii ostot salauksen avulla. Lisäksi XPoS seuraa varastoja ja tilauksia tulostaessa kuitteja jokaisen tapahtuman jälkeen.

Pundi X aikoo jaella 100 000–700 000 laitetta yli 12 maahan seuraavien kolmen vuoden aikana. Hongkongissa menestyvän projektin menestys tekee merkistä parhaiden etsittävien altkoiinien joukossa vuonna 2020. Ja kun NPXS: n hinta on tällä hetkellä alhainen, ostat NPXS-tunnuksen nyt ja odottavat härkäajoa tulee olemaan omaisuudenmuuttaja vuonna 2020.

Cardano

Cardano-logo

Vuonna 2017 perustettu Cardano on markkina-arvoltaan maailman 12 suurin kryptovaluutta. Sen perusti Charles Hoskinson, Ethereumin perustaja. Se tarjoaa paitsi älykkäille sopimuksille ja Dapps-alustalle myös muita teknisiä edistysaskeleita kuin Ethereum.

Toisin kuin muut parhaat altcoinit, Cardano ei tosin ole tuottanut sijoittajille suurta tuottoa. Se on kuitenkin kehittäjien suosikki, koska se lupaa rakentaa vankan lohkoketjun, jonka tarjoavat muut kolikot, kuten Ethereum.

Vuonna 2020 markkinoiden odotetaan käynnistävän (uudelleen) kaksi alan PoS-verkkoa – Cardano ja Ethereum. Cardano pyrkii nimenomaisesti päivittämään olemassa olevan PoS-alustansa julkisena verkkona. Päivitetyssä verkossa on 100 kertaa enemmän ihmisiä, jotka käyttävät sen ohjelmistoa kuin Ethereum, Bitcoin tai muut PoW-järjestelmät. Tämä kehitys on alku Cardano-protokollan luovuttamiselle yleisölle.

Cardano ratkaisee kolme pääkysymystä, joita 1. ja 2. sukupolven blockchain-projektit kohtaavat – yhteentoimivuus, skaalautuvuus ja kestävyys. Lisäksi protokollassa käsitellään myös kansainvälisen maksunsiirron ongelmaa, joka on aikaa vievää ja kallista. Lohkoketju lyhentää kulunutta aikaa tai kansainvälisiä siirtoja muutamasta päivästä muutamaan sekuntiin.

Kaikkien näiden kehitysten myötä Cardano on yksi parhaista altcoineista, joita on syytä varoa vuonna 2020. Sen suhteellisen alhainen hinta Ethereumiin verrattuna tekee siitä ihanteellisen niille, jotka haluavat ostaa lisää. Lisäksi Cardano todistuskolikoksi mullistaa PoS: n kuin koskaan ennen.

Parhaat Altcoins Loppuhuomautukset

Kun olet antanut sinulle vilauksen yllä olevien altkoiinien historiaan ja tulevaan kehitykseen, tiedät nyt parhaat altkoiinit, joihin kannattaa varautua vuonna 2020. Markkinoiden dynamiikka voi tietysti muuttua, ja odottamattomat tapahtumat voivat yllättää meidät uudella. Mutta kun otetaan huomioon, että vuosi 2020 on jo alkanut, uskomme, että nämä kolikot pitävät tulevaisuutta.

Esillä oleva kuva: hacked.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me