Parhaat Bitcoin Cash (BCH) -lompakot vuodelle 2019

Tämän päivän artikkelissa tarkastelemme joitain parhaita Bitcoin Cash -lompakoita, joita sinun pitäisi kokeilla vuonna 2019, sekä niiden ominaisuuksia.

Bitcoin Cash on Bitcoinin haarautunut kolikko vuonna 2017. Jos olet kiinnostunut ostamaan ja käymään kauppaa BCH: n kanssa, tarvitset lompakon kolikoidesi tallentamiseen ja lähettämiseen muihin osoitteisiin.

Tämän päivän artikkelissa tarkastelemme parhaita Bitcoin Cash -lompakoita kokeilemaan vuonna 2019.

Atomic-lompakko

bitcoin_cash_crypto_wallet

Atomic-lompakko loi Changellyn perustaja ja toimitusjohtaja Konstantin Gladych vuonna 2017. Lompakossa on monipuolinen luettelo tuetuista varoista, ja siinä on yli 300 salausta. Käyttäjät voivat tallentaa, lähettää ja vastaanottaa Bitcoin Cashia sekä ostaa kolikon kanssa Visa- tai Mastercard-luottokorteilla. On myös mahdollisuus muuntaa Bitcoin Cash muiksi kolikoiksi ja päinvastoin suoraan lompakosta.

Atomic Walletilla ei ole pääsyä, eikä se tallenna palautussiemeniä, yksityisiä avaimia ja salasanoja. Kaikki tapahtumasi ja käyttäjätiedot salataan AES-symmetrisen algoritmin kautta, eivätkä koskaan jätä laitetta, jota käytät lompakkoosi pääsemiseen.

Voit ladata ja asentaa lompakon laitteisiin, joissa on Windows-64-bittinen, macOS, Ubuntu, Debian, Fedora, ja jos olet mobiilikäyttäjä, saatavilla on myös Android- ja iOS-sovelluksia..

Ledger Nano S

Ledger Nano S on suosittu laitteistolompakko, joka tarjoaa turvallisen säilytysvaihtoehdon monille kolikoille ja rahakkeille. Lompakko on erittäin kiitetty turvallisuustoteutuksistaan, mikä takaa yksityisten avaintesi turvallisuuden pitämällä ne PIN-koodilla suojatussa turvallisessa elementissä.

Se sisältää kaksivaiheisen todennusmekanismin ja tapahtumat voidaan vahvistaa manuaalisesti OLED-tuen kautta painamalla palvelun painikkeita. Bitcoin Cashin lisäksi Ledger Nano S tukee myös Bitcoinia, Ethereumia, Litecoinia ja pitkää luetteloa muista salauksista.

medium.com

Guarda-lompakko

Virolaisen yrityksen vuonna 2017 perustama Guarda lompakko on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka on yhteensopiva useiden laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa (Android, iOS, Web, Chrome-laajennus, Windows, Linux, Mac OS).

Tätä lompakkoa voidaan käyttää Bitcoin Cashin ja monien muiden kolikoiden ja rahakkeiden tallentamiseen (40 ja yhä laskeva).

Kaikissa lompakon sovellusversioissa voit vaihtaa kolikoita suoraan käyttämällä Guardan sisäänrakennettua vaihtoa ja ostaa kolikoita fiatilla luottokortillasi.

Mitään käyttäjien henkilökohtaisista tiedoista tai yksityisistä avaimista ei ole tallennettu Guardan palveluihin, joten voit hallita tietojasi ja varojasi täysin.

Trezor

Trezor on Ledgerin kilpailija nro 1, koska tämä laitteistolompakko tarjoaa myös suojausta kryptovaluutalle tallentamalla ne offline-tilaan ja suojaamalla varoja haittaohjelmilta ja hakkeroilta.

Yksityiset avaimet on salattu voimakkaasti, ja laitteeseen pääsee painikkeilla ja sisäänrakennetulla näytöllä tapahtumiesi tarkistamiseksi ja vahvistamiseksi. Trezorilla voidaan tallentaa laaja luettelo kolikoista, mukaan lukien Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum, Ethereum Classic ja monet muut.

Electron Cash

Electron Cash on Electrumin haarautunut lompakko. Tämä Bitcoin Cashin yksinkertaistetun maksun tarkistuksen (SPV) lompakko voidaan varmuuskopioida muistisiemenlauseella. Lompakkoa voidaan käyttää työpöydän käyttöjärjestelmissä, kuten Windows, OS X ja Linux, sekä Android-laitteilla.

Electron Cash on kevyt lompakko, joka helpottaa pääsyä ja käyttöä, koska sinun ei tarvitse odottaa koko Bitcoin Cash -lohkoketjun lataamista. Lompakko sallii myös monisignaalisen toiminnallisuuden, mikä lisää varallisuutesi turvallisuutta.

Bitcoin rajoittamaton

Kehittäjät osoitteessa Bitcoin rajoittamaton käynnisti virallisesti Bitcoin Cash 1.5.1.0 -version BCH-tallennustilaan 20. joulukuuta 2018.

Tämä työpöydän lompakko voidaan ladata Windows-, Linux- ja Mac-käyttöjärjestelmille.

BTC.com

BTC.com on verkkopohjainen lompakko ja kaivosallas, jonka Bitmain aloitti vuonna 2015. Sitä voidaan käyttää sekä mobiili- että työpöytäsovelluksissa.

Bitmain Technologies on kiinalainen yritys, joka tunnetaan salauksen kaivosteollisuuden suurimpana toimijana. Se mahdollistaa Bitcoin Cashin ja Bitcoin-varojen tallennuksen, lähettämisen ja vastaanottamisen. BTC.com on yhteensopiva sekä Android- että iOS-versioiden kanssa.

Tämä hierarkkinen deterministinen lompakko mahdollistaa master-siemenen käytön menetettyjen varojen hakemiseen ja sisältää myös moniallekirjoitustoiminnon sekä kaksivaiheisen todennuksen..

Rahakott

Rahakott on kryptovaluutta-lompakko, jonka avulla käyttäjät voivat hallita kolikoitaan helposti mistä tahansa, jolla on Internet-yhteys.

Rahakottin ainutlaatuisin asia on, että sisäänkirjautumiseen ei tarvita sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa tai käyttäjänimeä. tarvitset vain muistilausekkeen. Lompakossa on myös kaksivaiheinen todennus ja se tukee useiden lompakoiden luomista yhdeltä tililtä ja niiden määrittämistä tietyille maksuille..

Rahakott on “algoritminen” lompakko, mikä tarkoittaa, että uudet osoitteet luodaan aina, kun tapahtuma tehdään käyttäjien nimettömyyden lisäämiseksi..

Lompakossa on rajoitettu luettelo tuetuista valuutoista: Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Zcash ja Dash.

Coinomi

Coinomi on suosittu lompakko, joka tarjoaa monivaluuttatukea. Tähän lompakkoon voit tallentaa laajan määrän kolikoita ja rahakkeita, mukaan lukien Bitcoin Cash, Bitcoin, Dash, Ethereum, Litecoin jne. Sen käyttäjäystävällistä käyttöliittymää voivat käyttää kuka tahansa kätevästi salauksen lähettämiseen, vastaanottamiseen ja tallentamiseen..

Coinomi on kevyt lompakko, joten sinun ei tarvitse tuhlata aikaa odottaessasi sen lataamista ja synkronointia BCH: n blockchainin kanssa.

Coinomi on hierarkkinen, deterministinen lompakko, mikä tarkoittaa, että yksityisiä avaimia pidetään vain laitteellasi ja 15 sanan alkulause syntyy rekisteröitymisen yhteydessä. Lausetta käytetään varojen palauttamiseen, jos lompakolle tapahtuu jotain.

Voit myös suorittaa välitöntä vaihtoa lompakon salakirjoitusten välillä sen ShapeShift-integraation ansiosta.

Jaxx

Tämä HD-lompakko tukee useita valuuttoja ja antaa käyttäjän säilyttää yksityisten avainten hallinnan pitämällä niitä laitteessa. Lompakkoa voidaan käyttää älypuhelimissa ja työpöydän käyttöjärjestelmissä, ja se on yhteensopiva Windows-, Linux- ja OS X -käyttöjärjestelmien kanssa.

Jaxxia voidaan käyttää myös mobiililaitteissa, jotka tukevat Androidia ja iOS: ää Chrome-selainlaajennuksen lisäksi. Lompakossa on saumaton käyttöliittymä, jota jopa aloittelevat kauppiaat voivat käyttää, ja sillä on yksinkertainen asennusprosessi.

Bitcoin Cashin lisäksi tuetaan myös useita kryptoja, kuten Bitcoin, Dash, Ethereum, Litecoi ja monet muut.

CashAddress

CashAddress on paperilompakko, joka tallentaa salaustesi yksityiset avaimet offline-tilassa tulostamalla ne fyysiselle paperille. Tämä lompakko on ihanteellinen Bitcoin Cashin säilyttämiseen pitkäksi aikaa, koska se ei ole niin kätevä käyttää nopeaa kaupankäyntiä varten. Mutta pidä mielessä, että tällä menetelmällä ei ole palautusmekanismia, jos menetät paperin.

Viimeiset sanat

Tällä tavoin päätämme artikkelimme Bitcoin Cashin parhaista lompakoista. On suositeltavaa tutkia perusteellisesti kiinnostavan lompakon turvaominaisuudet, ennen kuin päätät siirtää kolikot siihen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me