TTM-salakortti: Salausmaksaminen ei koskaan ollut näin helppoa

salakortti

Bitcoin-käyttäjien määrä ylitti 60 miljoonaa, kun taas aktiivisten Bitcoin-lompakoiden, viimeisen 24 tunnin aikana tapahtumiin osallistuneiden lompakoiden, määrä on pysynyt tasaisesti noin miljoonalla viimeisten kuukausien aikana. Nämä tilastotiedot eroavat merkittävästi salausalan yhden aliarvioitujen alojen – pankkikorttien analogisen salakortin – kasvuvauhdista. Eri liikkeeseenlaskijoiden kortinhaltijoiden määrä on vasta lähes miljoona. Miksi salausteollisuuden kokonaisuudessaan ja salakortti-teollisuuden kasvunopeuksien välillä on tällainen ero??

Keskeiset tilastot Bitcoin-käyttäjistä

  • Bitcoin-osoitteiden määrä on 63 miljoonaa Blockchain.comin mukaan
  • Vähintään 1 dollarin Bitcoin-osoitteiden määrä on BitInfoChartsin mukaan yli 31,8 miljoonaa, kun taas päivittäin aktiivisten lompakoiden määrä (jotka ovat osallistuneet tapahtumiin joko lähettäjinä tai vastaanottajina) on yli 1,1 miljoonaa.
  • Amerikkalainen salausvaihto Coinbase kertoo, että sen käyttäjäkunta ylitti 35 miljoonaa. Joillakin näistä ei ehkä ole erillistä Bitcoin-lompakkoa, koska ne saattavat käyttää vaihtotiliä sekä kaupankäyntiin että salausvaluuttojen tallentamiseen, vaikka sitä ei suositella turvallisuuden kannalta.
  • 9% eurooppalaisista asukkaista myönsi omistavansa jonkin kryptovaluutan jossain vaiheessa ING International Survey -sosiologisen kyselyn mukaan. Turkissa tällaisten asukkaiden määrä on 18 prosenttia.

Vaikka on olemassa miljoonia ihmisiä, jotka omistavat kryptovaluuttoja, markkinat tukeville rahoitustuotteille, jotka sallivat salauksen käyttämisen jokapäiväisessä elämässä, ovat edelleen lapsenkengissään. Itse asiassa kryptovaluuttoja käytetään nykyään laajemmin investointeihin tai kaupankäyntiin kuin päivittäisiin ostoksiin.

Pankkikortti on yksi mukavimmista maksuvälineistä, jota ilman on vaikea kuvitella ostoksia. Visa, MasterCard ja AmEx ovat niin syvälle juurtuneet elämäämme, että joissakin maissa, esimerkiksi Ruotsissa, käteisen käyttöaste on jo alhaisempi kuin pankkikortin käyttö. Ensimmäiset yritykset luoda pankkikorttianalogi pankkitoiminnan ja salausalojen yhdistämiseksi tehtiin yli viisi vuotta sitten. Asettaen sivulle ensimmäiset oikeudenkäynnit salakortin myöntämisestä vuosina 2012-2013 BitInstantilta, jonka perustajista tuli syytettyjä rahanpesutapauksessa Yhdysvalloissa, ensimmäisen debit-bitcoin-kortin myönsi käsittelypalvelu BitPay vuonna 2016. käyttäjät voivat veloittaa korttitilinsä kryptovaluutoilla, maksaa tavaroista POS-päätelaitteiden kautta ja nostaa fiat-rahaa pankkiautomaateissa. Vastaavat projektit seurasivat BitPayn vaiheita ja lupasivat salauksen haltijoille kätevän työkalun päivittäisiin ostoksiin.

Siitä huolimatta suosituimpien lähettäjien myöntämien korttien kokonaismäärä ei ole läheskään suuri: optimistisimmatkin luvut eivät ylitä miljoonaa. Tärkein syy nykyisten salakorttien vähäiseen suosioon on sopimaton tapa veloittaa korttitilejä.

Virhe lähtöviivalla

Jokaisella salauskortilla on omat erityispiirteensä. Mutta useimmilla salauskorteilla on samanlainen ominaisuus – korttitilien veloitusprosessi. Salatun kortin lataamiseksi salauksen haltijoiden on ensin luotava henkilökohtainen tili, jossa on lompakko kortin lähettäjän alustalla. Ensin salausvaluutat on siirrettävä alustan lompakkoon (käyttötilille), ja vasta sitten salauksen haltija voi veloittaa korttitilin. Lisäksi kun talletat korttitilille, kryptovaluutat muunnetaan välittömästi fiat-valuuttoiksi, kuten Yhdysvaltain dollareiksi tai Euroiksi. Joissakin maissa kryptovaluuttojen hyväksyminen maksuvälineeksi on laitonta, mutta toisinaan se voi olla haitallista kauppiaille. Loppujen lopuksi yritykset maksavat useimmissa tapauksissa tuotantokustannukset, tilojen vuokrauksen ja verot fiat-rahana.

salakorttiLähde: cryptocards.store

Yhdistämällä salauksenhaltijoiden maksutarpeiden tyydyttäminen digitaalisilla kolikoilla ja kauppiaiden halu saada fiat, on olemassa maksuyhdyskäytäviä, jotka mahdollistavat salausvaluutan välittömän muuntamisen fiatiksi. Tällaiset yhdyskäytävät ovat win-win-ratkaisu: ostajat voivat maksaa salauksella, kun taas myyjät saavat maksut valitsemallaan valuutalla. Huipputeknologian ansiosta nämä tapahtumat ovat lähes saumattomia ja helppoja sekä ostajalle että myyjälle.

Siksi salauksen haltijoille tarjotaan mahdollisuus tallentaa osa kolikoistaan ​​ei valitsemaansa lompakkoon, vaan tiliin tietyllä alustalla. Tämä prosessi näyttää hyvin samanlaiselta kuin perinteisillä pankkikorteilla. Kun pankkiasiakas saa maksu- tai luottokortin, pankki avaa tilin. Mutta mikä saattaa sopia pankkialalle, ei välttämättä sovi salausteollisuudelle, joka luotiin vaihtoehtona perinteisille rahoituslaitoksille. Ajatus kryptovaluutoista on rakennettu sellaisille arvoille kuin riippumattomuus ja täysi hallinto varojen hallussa, joka pysyy haltijan käsissä. Ei ihme, että vaatimus valuuttojen tallentamisesta kolmannen osapuolen tilille käänsi monet käyttäjät pois salakortilta.

Uusi lähestymistapa

Vuonna 2020 eurooppalainen virtuaalipankki TTM-pankki esitteli uuden lähestymistavan salakorttien lataamiseen. TTM Bankin salakortit, samankaltaisina rahoitustuotteina, veloitetaan salausvaluutoilla. Mutta TTM Bankin käyttäjien ei tarvitse ensin siirtää digitaalista omaisuutta liittyvän palvelun käyttötilille, toisin kuin muut lähettäjät. Tällöin salauksen haltijat voivat ladata korttitilin suoraan valitsemastaan ​​lompakosta. TTM Bankin käyttäjät eivät siis menetä hallintaa kryptovaluuttansa suhteen eivätkä siirrä kolikoita säilytystä varten muihin palveluihin.

TTM Bankin salakortti hyväksytään kaikkialla: sitä voidaan käyttää kaupoissa, ravintoloissa, tavaroiden ja palveluiden maksamiseen Internetissä. Korttitilien jakelua, jakelua ja hallintaa hoitaa yhtiön kumppani, rahoituspalvelujen tarjoaja UAB Walletto, Liettuassa rekisteröity yritys, joka on VISA-maksuverkoston jäsen. Tämän ansiosta TTM Bankin salakortteja voidaan käyttää missä tahansa paikassa, jossa VISA hyväksytään. TTM-pankkikortilla on myös mahdollista nostaa käteistä pankkiautomaateissa. Nostomaksu on vain 1,5 € + 2%.

Tällä hetkellä, TTM-pankki kortteja voidaan veloittaa viidellä digitaalisella omaisuudella (BTC, ETH, USDT, BNB ja TRX). Talletuksen yhteydessä kryptovaluutat muunnetaan välittömästi euroiksi. Tulevaisuudessa TTM Bank aikoo integroida mahdollisuuden ladata salakortti perinteisellä pankkikortilla. Tässä tapauksessa summa poistetaan fiat-muodossa.

TTM Bank -kortin myöntäminen vie vain vähän aikaa ja tietoa. TTM Bankin salakortin saamiseksi käyttäjän on vahvistettava sähköposti, täytettävä profiili (nimi, sukunimi, asuinosoite ja kansalaisuus) ja läpäistävä tavallinen KYC-menettely. Joissakin maissa käyttäjiä pyydetään esittämään henkilöllisyystodistus. Rekisteröityessään asiakkaalla on kaksi vaihtoehtoa: virtuaalinen tai muovikortti.

”TTM Pankkikortti on kätevä työkalu päivittäisiin ostoksiin, ei varojen varastointiin. Pidämme sitä näkemystä, että täyden hallinnan kryptovaluutoista tulisi olla haltijan käsissä, koska juuri tämä tekee salauksesta erottuvan. Tämä on korttityyppi, jota me kaikki halusimme – kortti, jonka avulla voit tuntea itsesi täysin riippumattomaksi pankeista. Ja emme olleet yksin tässä halussa. Data puhuu puolestaan. Alle vuodessa julkaisun jälkeen TTM Bankin salauskortinhaltijoiden määrä on ylittänyt 40 000 ”, kertoi TTM Bankin toimitusjohtaja Vladislav Utushkin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me