Typpiurheilun katsaus

Kryptot

Lisätiedot

Kohdemarkkinat

  • Maailmanlaajuinen

Tallettaa

  • Bitcoin

Bonus

  • Ei rekisteröitymisbonusta

Plussat

  • Välittömät ja nimettömät talletukset ja nostot
  • Hyvät kertoimet ja urheilulaji
  • Erinomainen yhteisö

Haittoja

  • Välittömät ja nimettömät talletukset ja nostot

Yhteenveto

Typpiurheilu tarjoaa markkinoiden houkuttelevimman yhteisön urheilukokemuksen. Sosiaaliseen osallistumiseen suunnitellut kampanjat sekä aktiivinen ja vieraanvarainen chat-ruutu tarjoavat lämpimän ilmapiirin vedonlyöntiäsi varten.

Yhdistä tämä ilman sähköpostirekisteröintiä, loistavaan urheilu- ja tapahtumakattavuuteen sekä markkinoiden kilpailukykyisimpiin kertoimiin, ja on helppo ymmärtää, miksi typpiurheilu on yksi markkinoiden suosituimmista bitcoin-urheiluvedonlyönneistä.

Pelien sisäisten vedonlyöntien ja laajojen vetotyyppien puuttuminen saattaa olla joillekin käyttäjille lannistavaa tekijää, mutta jos et tarvitse liian paljon eksoottisia vetoja ja olet kunnossa ennen peliä (ja joissakin vuosineljänneksissä / puoliajassa panostamisilla), voit pitäisi antaa typen ampua.

Tilin avaaminen

Etkö halua rekisteröityä? Typpiurheilu ei vaadi sitä! Saapuessasi ensimmäisen kerran Nitrogen Sportsiin ilmoitat, että tili on jo luotu sinulle ja evästeitä käytetään automaattisen kirjautumisen ylläpitämiseen. Tarjolla on erityinen linkki, joka voi tarjota pääsyn tilille eri tietokoneilta.

Käyttäjätunnuksen ja salasanan lisääminen on erittäin suositeltavaa turvallisuuden näkökulmasta, ja enintään 128 merkin pituisia salasanoja tuetaan. Lisäksi käyttäjille tarjotaan kaksivaiheinen todennus kirjautumisen suojaamiseksi. Sähköpostitietoja ei koskaan pyydetä. Käyttäjät tunnetaan vain numeroiden mukaan, elleivät he anna itselleen lempinimeä.

Tallettaminen ja nostaminen

Bitcoin-osoitepalkki näkyy sivun yläosassa. Kun napsautetaan, osoitteesi luodaan. Kopioi ja liitä osoite yksinkertaisesti lempilompakkoosi, siirrä valittu bitcoin-määrä, ja sen pitäisi olla typpitilisi sisällä muutamassa sekunnissa.

Nostot ovat yleensä välitön myös edellyttäen, että ei ole manuaalista vahvistusta vaativia turvallisuusongelmia. Tällöin nostot voivat viivästyä 24 tuntia. Nostoja ei voida tehdä ennen kuin alkuperäinen talletus on saanut vähintään yhden vahvistuksen bitcoin-verkostolta. Tämä tarkoittaa, että varat ovat yleensä nostettavissa enintään 10 minuutin kuluessa talletuksesta.

Kassassa on myös pelaaja-pelaaja-siirtovaihtoehto. Syötä vain siirrettävä summa, käyttäjänumero ja salasana. Varmista, että kaikki tiedot ovat oikein, koska siirrot ovat peruuttamattomia.

Tervetuliaisbonus

Tervetulobonusta ei ole tarjolla, vaikka alla on monia mielenkiintoisia tarjouksia. Todennäköisesti bonusta ei ole, koska typpi ei vaadi käyttäjänimeä ja salasanaa, mikä johtaa siihen, että monet käyttäjät haluavat nostaa ja tallettaa varoja säännöllisesti. Tämä vaikeuttaisi bonuksiin liittyviä parhaita kierrätysvaatimuksia.

Ylennykset

Typpillä on todella ainutlaatuista ja hauskaa urheilumarkkinointia. Kampanjat tuottavat melko paljon huutoa pelaajakeskustelussa ja sosiaalisessa mediassa. Kiitos typelle myynninedistämisstrategian kehittämisestä, joka sivutuotteena auttaa lisäämään yhteisöllisyyttä sivustolla.

Parlay Jackpot

Pieni määrä jokaisesta kaikkien Nitrogen-käyttäjien asettamasta parlay-arvosta sijoitetaan kuukausittaiseen jättipottiin, joka maksetaan seitsemälle parhaimmalle parlay-voittajalle. Huomaa, että ei kumulatiiviset voitot vaan pikemminkin suurin yksittäinen parlay-voitto luokitellaan.

Parlay-voiton puuttumisesta johtuvien iskujen vähentämiseksi kilpailuun voidaan myös osallistua liput, jotka ovat jääneet maksamatta yhdellä näytelmällä..

Tässä kuussa paras voittaja näyttää olevan valmis viemään kotiin noin 7 bitcoinia jättipottipalkinnoksi, ja toiseksi sijoittui noin 3 bitcoinia, 3rd 1.5, aina 12 bitcoiniin asti seitsemänneksi. Jättipotin koko näkyy sivuston yläosassa sinisenä.

Valitse kulta

Kahdeksan erilaista haastetta, joista jokainen liittyy typpi-kirjaimeen, lähetetään kuukauden alkuun. Nämä haasteet liittyvät yleensä tiettyjen voittoon. Pelaaja, joka suorittaa eniten haasteita – todistettu jakamalla vetopelisi typen twitterissä, facebookissa tai blogisivulla, voittaa 2 kt. Vain vetoliput, joiden panokset ovat vähintään 005 bitcoinia, ovat kelvollisia kampanjaan.

NFL Survivor Pool

Kansallisen jalkapalloliigan perhe-allas kulkee koko NFL-kauden. Jokainen kausi on useita erilaisia ​​altaita, jotka vaihtelevat ilmaisesta uima-altaasta, jolla on 1 typen tuottama bitcoin-palkinto, 10 bitcoinin buyin-altaaseen. Joka viikko pelaajien on valittava joukkue, jonka he uskovat voittavan. Ainoastaan ​​voittajajoukkueen valinta antaa pelaajan selviytyä seuraavaan viikkoon saakka. Viimeinen pelaaja seisoo – hän, joka kesti pisin vain oikeilla poiminnoilla, vie potin kotiin.

Ohjelmistot ja pelit

Ensinnäkin rakastamme puhdasta ja käyttäjäystävällistä typpi-verkkosivustoa. Urheiluvedonlyönti-, kasino- ja pokerivälilehdet vasemmanpuoleisen siirtymispalkin yläpuolella muuttavat alla olevaa sisältöä vastaavasti. Henkilökohtaiset tilitiedot, kuten kassa, tilitiedot, kierrätyshistoria ja tapahtumat, ovat kätevästi Typpi-välilehden alla.

Sivuston yläosassa on chat-ominaisuus, joka voidaan maksimoida, jos pelaaja haluaa osallistua. Moderaattori on aina läsnä tarjoamaan henkilökohtaista tukea, maltillisia triviapelejä ja suojaamaan uistelulta tai muulta chat-laatikon väärinkäytöltä. Käyttäjien keskuudessa vallitsee kamaraderialaisuuden henki, joka voi tuntua katsellen tai osallistumalla meneillään oleviin 24/7 keskusteluihin. Tämä johtuu todennäköisesti pienestä osasta siitä, että typpi painottaa vedonlyönnin sosiaalista puolta, jota vahvisti sen ylennykset ja jatkuva maltillinen maltillisuus.

Urheiluvedonlyönti on hienosti suunniteltu, ja ottelut on jaettu ”pian alkaviin” ja pelityyppikategorioihin. Pelityypin alla on mahdollisuus valita pelejä liigan mukaan tai aloitusajan mukaan. Kun olet valinnut tietyn luokan, pelit näytetään kronologisesti erittäin suurilla kertoimilla ja panostyypeillä helpon katselun takaamiseksi. Vedonlyönti seuraa käyttäjää, kun hän vierittää näyttöä alaspäin, ja tarjoaa suorat, parlay- ja kiusausvetot (vain koripalloon ja jalkapalloon). Teaser-vaihtoehdon avulla käyttäjät voivat säätää panosten levinneisyyttä hänen parlallaan voittoaan varten vastineeksi pienemmästä mahdollisesta voitosta. Käyttäjät voivat vaihtaa desimaalimäärien ja amerikkalaisten kertoimien välillä asetusvälilehdellä, joka sijaitsee vasen sivupalkki.

Typpiurheilu tarjoaa valtavan valikoiman yhdysvaltalaisia ​​ja maailman urheilulajeja, mukaan lukien amerikkalaiset Prol- ja NCAA-urheilulajit, jalkapallo, kriketti, rugby, tennis, golf, käsipallo, snooker, pöytätennis, taistelulajit ja jatkuvasti suositut (ja Typpi) e-urheiluluokka, mukaan lukien StarCraft, League of Legends, Dota ja Dreamhack.

Typpillä on maine kilpailukertoimilla, ja maksimipanokset ovat yleensä 10 BTC-alueella. Nitrogen Sports -tapahtumien kattavuus on kiistatta markkinoiden paras, tarjotut vedot ovat jäljessä, etenkin Euroopan puolella. Kaikille urheilulajeille tarjotut vedot vaikuttavat virtaviivaisilta. Amerikan puolella voitot / tappiot, erilaiset leviämiset ja yli / alle, samalla tavalla Euroopan / maailman urheilupuolella, hyväksyvät kolme tapaa suoran voiton / häviön sijaan. Neljänneksen ja puoliajan vedot ovat käytettävissä vain koripallossa ja amerikkalaisessa jalkapallossa. Ei ole myöskään live-vedonlyöntiominaisuutta, joka on pelote joillekin pelaajille.

Typen sivupelit

Tarjolla on muutamia sivupelejä, jotka auttavat vedonlyöjiä kulkemaan ajan esipelin. Nitrogen Sports lanseerasi HTML5-pokeriohjelman syyskuussa. Se toimii ruotsalaisessa bitcoin-pokeriyhtiössä Cubeiassa, mutta ei jaa likviditeettiä minkään muun huoneen kanssa. Tämä pitää huoneen asutun pääasiassa urheiluvedonlyönnin pelaajien keskuudessa, mikä tarjoaa yleensä suhteellisen pehmeää kilpailua.

Se, että typpi ei istu verkossa, heikentää kuitenkin vakavasti myös pelaajien äänenvoimakkuutta. Vielä on nähtävissä, houkutteleeko hylkykerhojen hiljattain suljettu pokerin tyhjiö pelaajia typpipokeriin. Nykyisessä tilanteessa ei ole tarpeeksi toimia, jotta pokeriohjelmaa suositellaan itsestään voimakkaasti – vaan yksinkertaisesti hauskana lisäyksenä urheiluasiakkaalle. Freerolleja on kaksi tunneittain, ensimmäinen on yhden mBTC-ilmaisturnaus, toinen voittaja vie kaikki 10 mBTC. Taatuissa turnauksissa on melkein aina päällekkäin. No limit -käteispöytien ympärillä voi olla muutama pelaaja, jos olet niin taipuvainen.

Typpi tarjoaa myös yhden kannen ja kahdeksan kannen todistettavasti oikeudenmukaisen blackjackin. Käyttäjät voivat lyödä vetoa välillä 001 – 1 BTC kättä kohti.

Matkapuhelin

Sivusto on suunniteltu vastuullisesti ja näyttää hyvältä kaikilla kämmenlaitteilla. Kaikki urheilutoiminnot ovat saatavilla mobiililaitteiden ja tablettien kautta, samoin kuin blackjack.

Turvallisuus

Kahden tekijän valtuutus on käytettävissä, ja sitä suositellaan tilin käyttöön. Tämä edellyttää käyttäjänimen ja salasanan määrittämistä. Asetuksissa pelaajat voivat halutessaan ilmoittaa sähköpostitse kaikista kassan muutoksista tai panoksista, mikä edellyttää tietysti sähköpostiosoitteen syöttämistä. Kolikkotallennusmenetelmistä ei jaeta tietoja, ja kuten aina, suosittelemme kolikon pitämistä turvallisissa, kolmansien osapuolien lompakoissa, kun et aio pelata lähitulevaisuudessa.

Asiakaspalvelu

Asiakastuki on todella hienoa. Ja tukea ei todellakaan ole olemassa, jotta voimme yksinkertaisesti reagoida, jos asiakkaiden kanssa on ongelma. He osallistuvat ennakoivasti keskustelun kautta ja auttavat rakentamaan yhteisöllisyyttä. Sivuston kautta on lippupalvelu, ja vastaukset vastaanotetaan yleensä muutamassa tunnissa.

Bottom Line

Typpiurheilu tarjoaa hauskan ja nimettömän vedonlyöntiratkaisun. Rekisteröinti ja talletus vaatii nolla henkilökohtaista tietoa ja hyväksyy pelaajia ympäri maailmaa. Tarjoukset ja chat-ominaisuudet ovat riittävä syy sosiaalisesti taipuvaisille valita typpi. Niille, jotka haluavat lyödä vetoa yksityisesti, käyttöliittymä, kertoimet ja tapahtumien kattavuus ovat markkinoiden parhaimpia.

Heitä talletuksia ja nostoja sekä hauskoja kasino- ja pokeripelejä, ja saat itsellesi upean tuotteen. Suosittelemme sydämestäni Nitrogen Sports, napsauta alla olevaa painiketta aloittaaksesi pelaamisen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me