Weekly News Digest: Coinmarketcap Acquisition, Binance Mining Pool, OkCoin Japan, Huobi Lending

kryptonyheder

Hvis du vil finde ud af de seneste begivenheder, der fandt sted i den forløbne uge i kryptoverdenen, men ikke kan være generet af at se på alle nyhedswebstederne, her er vores ugentlige nyhedsoversigt:

Binance køber CoinMarketcap

Binance officielt afsløret at det har erhvervet CoinMarketCap, en af ​​de mest anvendte krypto- og udvekslingsdataaggregatorer.

Det blev påstået, at overtagelsen var værd omkring 400 millioner. Binance CEO Changpeng Zhao (CZ) erklærede, at aftalen blev indgået den 31. marts.

Ifølge udvekslingens indlæg den 2. marts: “CoreMarketCaps centrale DNA er stærkt tilpasset Binances etik og kultur, fra dets integritet til dens værdi af frihed, gennemsigtighed og brugerfokus. Vores fælles vision vil blive styrket af denne erhvervelse for yderligere vækst og indgyde gennemsigtighed i branchen. Dette gør det muligt for os at bygge videre på hinandens styrker, der sammen fungerer som infrastrukturudbydere af krypto. ”

Zhao afslørede også, at det fortsat vil hjælpe CoinMarketCap med at udvikle sig og levere yderligere nyttige produkter til kryptosamfundet. Den undvigende CoinMarketCap-grundlægger Brandon Chez trådte tilbage fra sin stilling som CEO, mens den nuværende CSO Carylyne Chan indtog sin plads som midlertidig CEO.

Brandon Chez sagde:

”Jeg tror, ​​at af alle holdene i rummet, der kunne erhverve CoinMarketCap, er Binance en af ​​de allerbedste muligheder. De er et hold, der gang på gang har vist, at de holder af deres brugere og vil gøre det bedste for dem, selv i de mest udfordrende tider. Denne ånd vil fortsat blive gentaget i vores egen brugerfokuserede filosofi på CoinMarketCap. ”

 ”Helt siden vores ydmyge start i 2013 har vi været offentlige om vores forpligtelse til at forblive neutrale ved at undgå censur og vurdering af projekter eller udvekslinger, som vi nævner, og foretrækker at lade brugerne tage deres egne beslutninger baseret på dataene. Vi er meget glade for, at Binance-teamet har været utvetydigt i at sikre, at vi kan fortsætte med at overholde vores metode uden fordomme. ”- var erklæringen fra Carylyne Chan.

”For mange er CoinMarketCap landingssiden i vores branche, og ligesom Binance har det bygget sit samfund omkring brugertillid. Vi planlægger at give CoinMarketCap mulighed for at fortsætte med at opbygge innovative, nyttige produkter til sine brugere og det globale samfund, ”sagde CZ.

En kilde med insiderkendskab til erhvervelsen oplyste, at handlen hovedsagelig blev foretaget i form af egenkapital samt BNB, det oprindelige token på Binance. En anden person sagde, at handlen faktisk var 300 millioner dollars værd.

Flere Binance-medarbejdere (som har valgt at forblive anonyme i et TheBlock-interview) har erklæret, at børsen overvejede at ændre CoinMarketCaps forretningsmodel fuldstændigt, gå fra en annoncebaseret model til en abonnementsmodel, hvilket betyder, at børserne skal betale for at være med på siden.

CoinMarketCap har tweetet, at det ”fortsætter med at køre som en uafhængig forretningsenhed. Binance kan ikke foretage ændringer ensidigt i vores forretningsmodel. ”

Binance Launching Mining Pool

Sidste tirsdag blev det bekræftet, at Binance CEO Changpeng Zhao vil lancere sin egen minedrift.

”Virksomheden har allerede ansat nogle fagfolk til dette formål, nogle af dem tidligere Bitmain-medarbejdere. Lanceringen er planlagt til 2. kvartal 2020, ”offentliggjorde Coinlife offentliggørelse.

Ja, der er en #BinanceMiningPool kommer snart. &# 128064;

En ny tilføjelse til vores pakke af #BinanceFinance produkter, vi tilbyder, herunder: Indsættelse, optjening, besparelser og lån.# brugBNB https://t.co/hYa48hynX4

– CZ Binance &# 128310;&# 128310;&# 128310; (@cz_binance) 1. april 2020

Lederen af ​​Sigmapool-minepuljen, Jakhon Khabilov, har afsløret, at Binance allerede tilbyder “generøse” henvisningsbonuser til sine potentielle kunder, og at børsen har kontaktet flere minearbejdere i Kina for at tilslutte sig den kommende nye service.

Binance har fulgt i fodsporene på OKex og Huobi, som oprettede deres minedrift i henholdsvis august og september 2019.

Vicepræsidenten for Poolin, Alejandro de la Torre, siger, at årsagen til, at børsen kom ind i bitcoin-minedrift, er likviditet. Minedrift er den billigste måde at tilføre likviditet til børser på, sagde vicepræsidenten.

Administrerende direktør for Bitriver-minegården i Rusland, Igor Runets, ser dette skridt som et logisk skridt for kryptobørs: ”Begge disse virksomheder er softwarebaserede, så der er ikke behov for yderligere faglige færdigheder. Kundebasen vil stort set overlappe hinanden: mange brugere af minedriftspuljer er også klienter til børser. ”

Okcoin lancerede ny børs i Japan

OKCoin skal ekspandere til Japan og acceptere prætilmeldinger nu ...

Kilde: insidebitcoins

OKMønter etableret en officiel filial i Tokyo og afsluttede registreringsprocessen for at starte sin krypto-udvekslingsvirksomhed.

OK Group, moderselskabet til filialen, har udtalt, at det sigter mod at være fuldt ud i overensstemmelse med den kryptorelaterede lov Payment Service Act, de administrative retningslinjer og de selvregulerende regler håndhævet af det japanske finansservicebureau (FSA) og Japan Virtual Currency Exchange Association (JVCEA) henholdsvis.

Udvekslingen var også forpligtet til at søge licens til “et operativsystem til at bruge tjenester sikkert og adskillelsesadministration af brugers ejendom og information.”

John Feng, administrerende direktør for OKCoin Japan fortalte Bitcoinist:

”Licensen, der blev udstedt i dag på trods af den alvorlige koronavirus-situation i Tokyo, var et klapp på ryggen for os. Det viser ikke kun regulatorens engagement i kryptoindustrien, men også dets stærke støtte til OKCoin Japan. Dette er den første licens udstedt i år – og den første nogensinde til en global kryptobørs, der fik den gennem den regelmæssige ansøgningsproces. ”

Gruppen afslørede også, at de har flere planer i vente end bare at starte en kryptobørs i landet:

”Ud over at drive en virtuel valutaveksling arbejder vi på udvikling og kommercialisering af blockchain-teknologi i samarbejde med førende lokale partnere i oversøisk ekspansion. Ved at udforske banebrydende teknologier med blockchain-idealerne realiserer vi teknologisk innovation og industriel omstrukturering og bidrager aktivt til udviklingen af ​​industrien. ”

Brugere skal registrere sig på forhånd for at få adgang til den nye platform. OKCoin Japan vil understøtte den japanske yen og et antal kryptoer som BTC, ETH, ETC, LTC og BCH.

Huobi tilbyder nu Crypto-udlån

Huobi Wallet tilføjer support til udlån og låntagningstjenester ...

Kilde: ihold.com

Crypto exchange Huobi giver nu brugerne mulighed for at tjene renter ved at holde deres aktiver ved at samarbejde med decentral kryptolåneplatform Cred.

Udvekslingen annonceret den 1. april, at det har integreret Creds udlåns- og lånetjenester i sin Huobi Wallet, som i øjeblikket understøtter mere end 1.000 kryptoaktiver.

Selvom det endnu ikke er kendt den fulde liste over understøttede kryptoaktiver til tjenesten, er det blevet bemærket, at Bitcoin (BTC), Ether (ETH) og stablecoins såsom Universal Dollar (UPUSD) vil blive inkluderet i udlånsfunktionaliteten.

Cred er en licenseret långiver og stiftende medlem af en koalition af kryptovaluta- og blockchain-virksomheder kaldet Universal Protocol Alliance. Det californiske firma er bakket op af topvirksomheder som Binance Labs, Arrington XRP Capital, Blocktower og FBG Capital.

Cred-CEO Dan Schatt udtrykte sin begejstring for det nye partnerskab og sagde, at virksomheden var ivrig efter at levere sine decentrale finansielle tjenester til brugerne i disse “tider med finansiel ustabilitet.”

”Huobi Wallet-brugere vil være i stand til at låne deres kryptoaktiver og modtage månedlige rentebetalinger med mulighed for at overføre pantsatte aktiver i yderligere perioder. Der er ikke behov for et minimumskrav, og der kan betales renter i stablecoins eller cryptocurrency. Huobi Wallet-brugere med $ 150.000 eller mere i digitale aktiver kan også planlægge et opkald med Cred’s Private Client Associates for at udvikle et brugerdefineret program. ”- læs indlægget.

Fremhævet billede: ico.li

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me