Weekly News Digest: VISA-kortti BTC-pisteillä, salausyritykset osuvat kollektiivisiin oikeusjuttuihin, Coinbase-perustaja tukee BTC-ETH Link -projektia

salaus

Etsitkö viimeisintä tapahtumaa salaus- ja estoketjuteollisuudessa? Sitten tutustu viikoittaiseen uutisyhteenvetomme pitämään itsesi ajan tasalla.

Taitto lisää BTC: n VISA-korttipalkintoihin

Lähde: Tradesilvania

Taita, salattu cashback-sovellus julkaisi uuden Visa-kortin, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita Bitcoin-palkintoja tavallisten pisteiden tai käteisen sijaan. Koska Fold sisältyi Visan Fintech Fast Track -ohjelmaan, tämä sallii salauksen käynnistyksen antaa saman tuotemerkin Visa-kortin.

Kun uuden Fold-kortin käyttäjät ostavat sen, he ansaitsevat Bitcoinia jokaisella käyttökerralla.

Foldin toimitusjohtaja Will Reeves uskoo, että integroimalla mahdollisuus tehdä ja pitää Bitcoin, kortti muuttaa tapaa, jolla ihmiset tekevät korttinsa käyttötottumuksia.

”Ihmiset eivät ole kiinnostuneita käyttämään Bitcoinia juuri nyt, mutta ovat kiinnostuneita keräämään sitä. Jos ihmiset eivät vielä ymmärrä Bitcoinia rahana, he varmasti ymmärtävät sen parempana palkkiona. “

Reeves selittää edelleen, että Fold-asiakkailla on suurempi etu kuin Bitcoinin kerääminen lentomatkojen, kanta-asiakaspisteiden ja muiden palkkioiden sijaan.

“Koska Bitcoinilla ei ole vanhentumispäivää, palkkioita voidaan käyttää korvaamaan kuluttajan seuraavan ostoksen, säästämisen tai nostamisen kustannukset – mikä antaa kuluttajille vapautta ja joustavuutta. Kuluttajat voivat myös käyttää rahaa Bitcoin-palkinnoistaan ​​ostamalla Fiat-sovelluksen vähittäiskauppiaille Fiat-määräisiä lahjakortteja käytettäväksi seuraavassa ostoksessaan tai antamaan arvon kerääntyä kuten säästötilillä. “

Fold-verkostoon kuuluvat suuret yritykset ja vähittäiskaupan tuotemerkit, kuten Amazon, Airbnb, Delta Airlines, Uber, Nike, Starbucks, Nintendo eShop, L.L.Bean, Domino’s ja Burger King.

Binance, Bitmex, Kucoin ja muut salausyritykset osuvat 11 oikeusjuttuun

35 oikeusjuttua yhdistää Hillin D-vitamiinikoiranruuan palauttamisen ...

Lähde; Lemmikkieläinten ruoka

Useita salauspörssejä ja yrityksiä, mukaan lukien Binance ja BitMEX, heille on annettu 11 ryhmäkanteen valitusta liittovaltion tuomioistuimessa Manhattanilla.

Asianajotoimistot, Roche Cyrulnik Freedman ja Selendy & Gay PLLC, jätti salaussijoittajien puolesta kollektiivisen haasteen 42 vastaajaa vastaan, joista vähintään kymmenen valitusta jätettiin New Yorkin eteläiselle kaupunginosalle 3. huhtikuuta. Jotkut näistä yhtiöistä olivat kryptovaluutanvaihtoa Binance ja BitMEX-operaattori HDR Global Trading, ja blockchain-projektit, kuten Tron, Civic, Block.One, Kyber Network, Status, Bibox, Quantstamp, Bancor ja Kucoin, ja heitä syytettiin salaustunnusten myymisestä yhdysvaltalaisille sijoittajille, vaikka he olivat rekisteröimättömiä arvopapereita.

Oikeudenkäynnissä mainitaan, että vastaajat rikkovat liittovaltion arvopaperilakeja jakamalla rekisteröimätöntä omaisuutta.

“Binance ja liikkeeseenlaskijat tekivät väärin miljoonia tapahtumia – mukaan lukien arvopapereiden pyytäminen, tarjoaminen ja myynti – rekisteröimättä tokeneja arvopapereiksi ja rekisteröimättä Binancea SEC: ään pörssi- tai välittäjä-jälleenmyyjänä. Tämän seurauksena sijoittajille ei ilmoitettu näiden sijoitusten merkittävistä riskeistä, kuten liittovaltion ja osavaltion arvopaperilaki edellyttävät. “

“Toisin kuin asuntolainakriisi, joka johti suureen taantumaan, pörssien ja liikkeeseenlaskijoiden väitetty väärinkäytökset tuottivat miljardeja voittoja väärinkäyttäjille yleisen luottamuksen pettämisen kautta”, asianajotoimiston Selendy kumppani & Gay, Philippe Selendy, totesi tänä maanantaina.

Yhdysvaltojen säännökset odottavat väitteissä, että ICO: n kautta liikkeeseen lasketut kryptovaluutat ja rahakkeet kuuluvat arvopapereiden luokkaan. Näillä perusteilla kantajat väittävät, että liikkeeseenlaskijat, kuten Block.one ja Tron, sekä pörssit, kuten Binance ja BitMEX, ovat toimineet Yhdysvaltojen lakien vastaisesti, koska ne ovat tarjonneet rahakkeita, jotka olivat itse asiassa arvopapereita.

Arvopapereita tarjoavien kryptovaluutta-alustojen tulisi rekisteröityä kansalliseksi pörssiksi, vaihtoehtoiseksi kaupankäyntijärjestelmäksi tai välittäjä-jälleenmyyjäksi SEC: ssä.

Valituksen mukaan monilla alustoilla tarkoitetaan termiä ”vaihto”, ja niillä on omat listakriteerinsä uusille kryptovaluutoille. Tämä voi johtaa harhaan sijoittajia uskomaan, että he ovat säänneltyjä tai täyttävät sääntelystandardit, kun todellisuudessa SEC ei ole mukana tässä prosessissa eikä voi taata näiden sijoitusten turvallisuutta.

“Olemme tietoisia useista blockchain- ja cryptocurrency -yrityksistä tehdyistä opportunistisista valituksista. Meille ei ole toimitettu mitään vaatimuksia, mutta olemme hyvin valmistautuneet vastaamaan mihin tahansa mahdollisesti syntyvään “, – Block.one kirjoitti sähköpostilla Reutersille.

Roche Cyrulnik Freedman, yksi salaussijoittajia oikeudenkäynneistä edustavista asianajotoimistoista, on osallistunut kahteen muuhun korkean profiilin salausoikeudenkäyntiin, toisiinsa Tetheriä ja toiseen Craig Wrightin oikeustapaukseen..

Coinbase-perustaja tukee Bitcoin- ja Ethereum-silloitusprojekteja

RSK parantaa Blockchain-yhteensopivuutta Bitcoin-Ethereum Bridgen kanssa

Coinbase-perustaja Fred Ehrsam investoi itsenäisesti useita miljoonia dollareita projektiin, joka luo hajautetun sillan Bitcoinin ja Ethereumin välille.

Pidä verkko otettu vastaan 7,7 miljoonaa dollaria yksityisellä rahoituskierroksella, johon osallistuivat kiinalainen riskipääomarahasto Fenbushi Capital ja tekninen VC -yritys Collaborative Fund ja monet muut yritykset. Kierroksen piti Paradigm Capital, joka on riippumaton sijoituspalveluyritys, jonka johtajana on Coinbasen perustaja..

Keep-verkko mahdollistaa bitcoinien tallennuksen lompakkoon ja niiden muuntamisen Ethereum-yhteensopivaksi tunnukseksi. Bitcoin-haltijat voivat sitten käyttää tunnuksia pääsemään moniin Ethereumin lohkoketjussa toimiviin dappeihin. Uutta tunnusta kutsutaan tBTC: ksi, ja sitä voidaan käyttää DeFi-sovelluksissa vakuudeksi lainoille tai marginaalikaupalle. Pyydä tokenit takaisin Bitcoiniin, sinun on vain muunnettava tBTC BTC: lle Keep-verkon kautta.

Keep Networkin perustaja Matt Luongo uskoo, että tBTC yhdistää parhaan osan Ethereumista ja Bitcoinista.

“Tavoitteena on antaa Bitcoinille supervoimat, jotka älykkäillä sopimuksilla on Ethereumilla, ja myös tuoda Bitcoin vakuudeksi hajautettuun rahoitukseen.”

Julkaisupäivää ei ole vielä paljastettu, mutta yritys on ilmoittanut, että he julkaisevat tBTC: n tulevina viikkoina.

Ominaisuudet: Kolikkotutka

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me