Yleinen opas: Kuinka lahjoittaa Bitcoinin (BTC) avulla

Hyväntekeväisyys, käsite, joka on ollut olemassa maailmamme alusta lähtien, ja jotain, joka ei ole vain erittäin ilahduttavaa, mutta se on myös yksi arvokkaimmista ja sielullisimmista tekoista, joita ihminen voi suorittaa.

Hyväntekeväisyys on epäilemättä tärkeää, koska se koskettaa ihmisen ydintä niin monella tasolla. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että ystävällisyyden laajentaminen muihin ehdoitta, epäitsekkäästi ja odottamatta mitään vastineeksi on merkittävä mielialan kohottaja ja sillä on paljon muita etuja, mukaan lukien henkilökohtaisten arvojen vahvistaminen.

Rakkauden merkitys yhteiskunnassamme ei ole muuttunut niin paljon historiamme aikana. Ihmiskunnan viime vuosikymmeninä kokeneen ilmiömäisen kasvun ansiosta hyväntekeväisyys ei kuitenkaan ole vain helpompaa, vaan myös vaikuttavampaa nyt kuin koskaan ennen.

Tämänpäiväisessä artikkelissa keskustelemme viimeisimmästä (ja mahdollisesti parhaasta) lahjoitustavasta, nimittäin Bitcoinin, kryptovaluutan ja alustan / palvelun avulla, jota meidän on kiitettävä suuresta määrästä elämää muuttavia innovaatioita näemme tällä hetkellä maailmassa.

Käymme huolellisesti läpi useimmat Bitcoinin avulla tapahtuvan lahjoituksen tekniset yksityiskohdat sekä mitkä ovat mainitun menetelmän edut ja haitat.

Miksi sinun pitäisi harkita lahjoittamista Bitcoinin kanssa?

Jos tiedät vähän Bitcoinista ja kryptovaluutoista yleensä, tiedät varmasti jo, että Bitcoinilla on useita etuja verrattuna perinteisiin maksujärjestelmiin. Ensinnäkin, “blockchain” -nimisen järjestelmän ansiosta Bitcoinin hajautettu luonne on todennäköisesti sen suurin myyntipiste.

Sen avulla kuka tahansa voi ohittaa välittäjän palkkiot. Nämä palkkiot korvataan verkkomaksuilla, jotka annetaan erityisesti kaivostyöläisille palkkiona heidän palveluistaan. Ei vain tämä, mutta Bitcoin-liiketoimet ovat sensuurittomia. Tämä tarkoittaa, että mikään ulkoinen (tai sisäinen) viranomainen ei voi sanella, mitä liiketoimia pitäisi tai ei pitäisi tehdä.

Muita Bitcoin-tapahtumien suuria etuja edustaa niiden nimettömyys ja läpinäkyvyys. Koska lohkoketju varmistaa, että tietueet ovat muuttumattomia ja avoimia yleisölle, Bitcoin-transaktiot tarjoavat maksimaalisen läpinäkyvyyden ja turvallisuuden. Useimmiten, kun otetaan huomioon, että erilaiset erityisehdot täyttyvät, Bitcoin voi myös auttaa ketään säilyttämään yksityisyytensä.

Siksi on helppo nähdä, kuinka Bitcoin on avannut uuden oven niille hyväntekeväisyyteen taipuvaisille henkilöille, jotka haluavat tukea syitä, joihin he uskovat. Lyhyesti sanottuna, Bitcoin-lahjoitukset antavat hyväntekeväisyystieteilijöiden pysyä tuntemattomina, seurata tarkasti lahjoituksiaan ja ohittaa välittäjä sekä tavanomaiset vaihtomaksut.

Viimeiseksi, Bitcoin voi myös edustaa vastausta yhteen hyväntekeväisyysliikkeen ongelmallisimpiin kysymyksiin, varjoisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kysymykseen. Kaikkien edellä kuvattujen etujen ansiosta Bitcoin voi hyvinkin estää useita epäilyttäviä hyväntekeväisyysjärjestöjä keräämästä huomattavia laittomia voittoja, mikä tarkoittaa, että lahjoitukset saapuvat sinne, missä niitä todella tarvitaan.

Mitkä ovat Bitcoinin lahjoittamisen mahdolliset haitat?

Niin ihanteellinen kuin tämä menetelmä saattaa tuntua, kuten kaikki asiat tässä elämässä, se ei ole täydellinen. Ennen sitoutumista lahjoittamaan Bitcoinia on muutama haitta, jotka kannattaa pitää mielessä. Ensimmäinen liittyy yhteen suurimpiin kriittisten valuuttojen ongelmiin – epävakaat, epävakaat markkinat.

Tämä tarkoittaa, että Bitcoinin hinta voi hyvinkin kokea tähtitieteellisen nousun, jolloin kaikki on hyvää. Päinvastoin, se voi myös pudota jyrkästi, jolloin lahjoituksesi on paljon vähemmän tyydyttävä ja hyödyllinen. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että harvat hyväntekeväisyysjärjestöt todennäköisesti pitävät kiinni mainituista Bitcoin-lahjoituksista liian kauan.

Toinen Bitcoin-lahjoitusten haittapuoli liittyy kryptovaluuttojen monimutkaiseen tapaan ja blockchain-tekniikkaan yleensä. Jos kuitenkin olet salakirjoittaja ja sinulla on jo Bitcoins, on hyvät mahdollisuudet, että koko prosessi ei pelota sinua.

Kuinka todella lahjoittaa Bitcoinin avulla (yleinen opas)

Lahjoitusprosessi voi tietysti vaihdella hyväntekeväisyysjärjestön luonteesta ja käytännöistä riippuen, mutta tässä artikkelissa selitetyn perusprosessin tulisi olla riittävän tarkka auttaakseen sinua saamaan yleisen kuvan.

Ilmeisesti sinun on omistettava Bitcoin, jotta voit lahjoittaa Bitcoinia. Bitcoinin voi hankkia kahdella tavalla, voit joko kaivaa sen tai voit ostaa sen esimerkiksi pörsseistä Binance, OKEx, Huobi, Bithumb, ja niin edelleen.

Seuraava vaihe edellyttää, että sinun on varastoitava BTC Bitcoin-yhteensopivaan lompakkoon. Ilmeisesti voit tallentaa Bitcoinisi useimpien pörssien tarjoamiin peruslompakkoihin, mutta tätä ei suositella suurten turvallisuusriskien takia..

Kun olet saanut Bitcoinisi valmiiksi ja tutkittuasi ahkerasti organisaation, jolle haluat lahjoittaa, sinun on aloitettava varsinainen lahjoitusprosessi siirtymällä organisaation viralliselle verkkosivustolle ja etsimällä “Lahjoita” -osio tai -painike.

Lyhyesti sanottuna sinun on valittava haluamasi määrä Bitcoinia ja lähetettävä se organisaation viralliseen lompakon osoitteeseen. Nyt on jäljellä vain odottaa, että tapahtumasi rekisteröidään perusteellisesti blockchainiin. Verkon saatavuudesta riippuen tämä voi kestää muutamasta minuutista pariin tuntiin.

Mistä löysin hyväntekeväisyystarkoituksia tai organisaatioita, jotka hyväksyvät Bitcoin-lahjoituksia?

Hyvä paikka aloittaa hyväntekeväisyysjärjestöjen etsiminen, jotka hyväksyvät Bitcoin-lahjoituksia, on tarkistaa lista on Bitcoinforcharity.com verkkosivusto. Jotkut suosituimmista Bitcoinia hyväksyvistä hyväntekeväisyysjärjestöistä ovat The Water Project, Omni Nano, Seans Outpost, Save the Children, AntiWar, TunaPanda ja Run 2 Rescue.

2018 on ollut jännittävä vuosi kryptovaluutoille ja blockchain-sektoreille markkinoiden ylä- ja alamäistä huolimatta. Yksi asia on kuitenkin varma: kryptovaluutat ja niiden taustalla oleva tekniikka parantavat edelleen elämämme eri puolia. On luonnollista, että näemme yhä enemmän hyväntekeväisyystapoja tai organisaatioita, jotka hyväksyvät Bitcoin-lahjoitukset tulevaisuudessa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me