Lysestage – Forex handelsstrategier

Lysestakekort er de mest almindelige korttyper, der bruges af detailhandlere og investorer. Der er mange andre typer diagrammer såsom linjediagrammer, søjlediagrammer osv., Men de fortæller ikke historien om tidligere prishandlinger som lysestageindikatormønstre gør. Når aktiv handel udelukkende er baseret på teknisk analyse, er projektion af fremtidig prishandling rodfæstet i, hvordan prisen har opført sig tidligere.

Lysestage-analyse er en meget nyttig form for teknisk analyse. Det fungerer næsten perfekt i ustabile tider, men fungerer også tilstrækkeligt i mindre ustabile tider. Alt i alt fungerer lysestager samt handel med lysestager ret godt isoleret eller når det kombineres med en eller to andre indikatorer.

Lysestager repræsenterer udsving i prisen i en bestemt periode. Varigheden kan være så lidt som et minut eller så stor som en uge eller måned. Lysestakens krop er prisforskellen mellem åbning og lukketid. De to lodrette linjer på hver side, der kaldes skygger eller væger, viser det højeste og det laveste punkt i prisen i denne periode.

Den grønne lysestage på billedet nedenfor er en bullish lysestage, hvor lukkepunktet er højere end åbningen. Den røde lysestage er en bearish lysestage, hvilket indikerer, at prisen ved lukning var lavere end ved åbningen. Kroppens farver er irrelevante, du kan indstille dem til din personlige præference.

farvet lysestage.png

I handel med lysestager er et grønt lys hausse, og et rødt lys er baisse. 

Nu hvor vi har forklaret, hvad en lysestage er, skal vi se de forskellige former, som en lysestage kan tage.

Handel med lysestage: Populære kortmønstre

Handlende udfører teknisk analyse for at opbygge ideer og strategier til udførelse af fremtidige handler. Lysestageformationer er et meget nyttigt værktøj til at indikere mulighederne for ind- og udgange. Deres former viser dig meget tydeligt, hvad der sker med prisen. Lad os se på nogle af de mest populære og lette at genkende mønstre i lysestagehandel.

Dojis: I en doji åbner og lukker prisen næsten på samme niveau efter at have været handlet på begge sider. Købere og sælgere har begge en chance for at skubbe prisen højere og lavere, men endelig ender prisen ved startpunktet. Dette betyder, at kræfterne er de samme fra begge retninger. Efter en uptrend, hvor købere havde overhånden, indikerer en doji, at sælgerne er i gang igen. Dette betyder, at en vending eller i det mindste en tilbagetrækning er ved at finde sted. Det modsatte gælder for en nedadgående tendens.

doji.png

Venstre – en typisk doji-lysestage

Højre – tilbageførsel angivet med doji lysestage.

Pins / Reverse Pins: I en lysestage med nål handler prisen under åbningsniveauet og ender på det samme niveau på tidspunktet for lukningen af ​​perioden. Dette betyder, at køberne matcher sælgernes overbevisning. I en nedadgående tendens betyder det, at bjørnene mister damp, derfor kan der ske en vending. I en uptrend indikerer en nål, at sælgerne havde en chance for at skubbe prisen ned, men blev overgået af køberne. Dette er en bekræftelse af trend fortsættelse og længsler har meget bedre odds end shorts.

pin reversal.png

I en nedadgående tendens indikerer en lysestage normalt en vending.

pins.png

I en uptrend indikerer lysestager normalt fortsættelsen af ​​tendensen.

Omvendte ben er de samme som ben, men handler i den modsatte retning. Stearinlyset åbner, tyrerne får fat, og derefter løber bjørnen ind for at tage prisen tilbage til åbningsniveauet. I en uptrend betyder det, at en downtrend er ved at begynde – i en downtrend indikerer en reversering pin en trend fortsættelse.

inv pin reversal.png

I en uptrend indikerer omvendte lysestager normalt starten på en bearish tendens.

Hammere / omvendte hamre: Ved handel med lysestager er hamre dybest set det samme som stifter og omvendte stifter, men med stærkere momentum. I en downtrend hammer åbner og handler prisen nedenfor, inden den lukkes over åbningsniveauet. Det betyder, at køberne mere end matchede sælgerne.

Skyggens størrelse kan variere. Nogle hævder, at det skal være mindst dobbelt så stort som kroppen, men en ting er sikkert; jo større skygge / væge, jo større og stærkere vendes. Dette gælder også for ben. I en uptrend er en hammer et tegn på en fortsættelse af trenden. Omvendte hamre er det modsatte, det samme som omvendte ben. De indikerer trendændring i en uptrend og trend fortsættelse i en downtrend.

hammer.png

Hamre indikerer, at trendomlægning er på plads.

rev hammer.png

Omvendt hammer i en uptrend indikerer en vending af tendensen.

Morgen / aftenstjerne: Morgenstjerner og aftenstjerner kan kun betyde en ting i lysestagehandel – tilbageførsel. En morgenstjernedannelse inkluderer tre stearinlys, et baishert stearinlys, et neutralt stearinlys og et hauselys. Formationen betyder, at prisen vil stige, deraf navnet ‘morgenstjerne’. Aftensstjerner består af et bullish lys, et ubeslutsomt og et baishert lys. De indikerer, at der er et fald i prisen. Mellem de tre stearinlys antages der at være huller, som kun kan ske på daglige eller ugentlige diagrammer, men det er ikke altid tilfældet.

morgen aften stjerne.png

Aften- og morgenstjerner indikerer altid en vending.

Bearish / Bullish Engulfing: En bearish opslugt er et meget større bjørnelys end det tidligere tyrelys. Det nye lys omslutter kroppen af ​​det forrige lys. I denne formation betyder tendensen ikke noget, da det indikerer et fald uanset trend. Omvendt for det bullish opslugende lys.

opslugt bearish.png

Bearish opslugende tilbageførsel – fald følger hvert bearish opslugende lys.

tyr egulf.png

Omvendelse og fortsættelse af bullish opslugt – bullish dannelse af opslugt efterfølges af stigninger i prisen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me