EtherInc ICO anmeldelse og komplet analyse

EtherInc ICO anmeldelse & Bedømmelse

Oversigt

I dag er du klar til gennemgang af et projekt, der lover store krav med store samtaler, men i original er intet andet end helt overfladisk. Verdens næststørste kryptovaluta Ethereum er en platform, hvorpå decentrale applikationer kan bygges. Denne nye ICO forhandler Ethereum er kommet ind i billedet med løftet om at præsentere en meget bedre og hurtigere version.

Virkelig? Lad os se, hvordan det opnår det? Lad os dykke ned i vores EtherInc ICO anmeldelse at forstå, hvor godt det faktisk er!

EtherInc: Er der nogen original kode?

EtherInc er gaffelen i Ethereum, som er oprettet med replay-beskyttelse, der har alle kapaciteterne i Ethereum blockchain, mens den forbedres på en række måder.

Hvad er disse forbedringer?

Lad os se:

Virksomheden hævder at reducere blokeringstiden fra 15’ere til 6’ere, og tror du ikke, at hvis det har været så let at opnå, ville Ethereum have gjort det selv. Tilsyneladende kunne de ikke!

For det andet har de påståede 6’ere ikke noget bevis. Faktisk er der intet om, hvordan holdet planlægger at opnå dette.

Vi vil virkelig gerne vide svaret på “Hvordan”!

Desuden ville forbedringerne være i netværkstransaktion pr. Sekund med 2,5 gange og transaktionsbekræftelseshastighed med 2,5 gange, hvilket er lidt af det samme.

Med hensyn til at øge minearbejdsbelønningen med 2,5 gange holder det ikke nogen værdi for netværket. Fjernelse af onkelbelønningen afskrækker små puljer til minning, hvilket øger den centraliserede minedrift, samtidig med at sikkerheden reduceres.

Implementering af den endelige forsyning til minearbejdende mønter er et godt strejf, men igen er det ikke en forbedring.

Med henvisning til manglen på båndbredde, højere GAS-pris og skalerbarhedsproblemer i Ethereum blockchain årsagen til EtherInc blockchain, taler teamet ikke engang om at løse disse problemer.

Nu, evalueringstiden!!

 • En hvidbog med fyldstoffer

Whitepaper af EtherInc ICO består af fyldstoffer. I stedet for at tale om den rigtige aftale er det alt sammen på overfladen ting.

Da vi kiggede på GitHub-arkivet for projektet, ud af de 12 tilføjelser, er 11 af dem gaffelen i Ethereums blockchain, explorer, plugin og tegnebog.

Der er ingen oplysninger om budgeteringen af ​​token-salgsmidlerne, hvilket er et andet punkt imod dem.

 • Team: Mangel på teknisk ekspertise

EtherInc-teamet består af 8 personer, der involverer udvikler, grafisk designer, marketingchef og compliance-officerer, hvor halvdelen af ​​teamet har erfaring med at arbejde med store spillere på markedet, men i hvilken kapacitet, ingen idé, mens den anden halvdel ikke har meget at prale af.

Etherinc ICO anmeldelse - EincEINC ICO – Team

Tarun Malik – administrerende direktør, Han er uddannet fra Melbourne Business School og har tidligere arbejdet med PwC, SwissRe, Johnson & Johnson og Biogen.

Suryansh Kumar – CTO, Suryansh er et college dropout, der har grundlagt et antal produkter som Piplity, OBTrack og Codepanel.

Cernat Constantin – Blockchain-udvikler, Cernat er en softwareudvikler, der tidligere har arbejdet hos Bitron, Biesse Solution og Continental AG.

Holdet er stærkt marketingfokuseret. Du kan fortælle dette fra det faktum, at GitHub-siden ikke har nogen bidragydere, men dens Telegram-gruppe har over 14.000 medlemmer. For ikke at nævne det faktum, at teammedlemmerne ikke har meget erfaring inden for teknologiområdet.

EtherInc ICO anmeldelse - Einc detaljerEINC ICO – Detaljer

 • Forretningsmodel

ETI (EtherInc) -mønterne er kryptobrændstoffet og de drivende facilitatorer for EtherInc blockchain. Disse mønter vil blive brugt af en række årsager. For det første skal du bruge dem til at betale transaktionsgebyrer. Desuden vil ETI-mønter blive brugt til at indsætte elnc-organisationer, oprette elnc-forslag, betale lønninger og foretage betalinger, stemme om forslag, køre Dapps og gennemføre ICO’er (DAICO’er) på sin blockchain.

 • Opbakningsteknologi: EtherInc Blockchain

“EtherInc Blockchain blev oprettet som en gaffel af Ethereum på blok 5078585.”

EtherInc ICO udvikler deres egen blockchain og har allerede lanceret sin Mainnet og Ropsten (et testnet) i februar. Ifølge teamet har de lanceret omkring 7 noder i Mainnet og 3 i Ropsten som tilgængelige på GitHub.

EtherInc’s blockchain-netværk har et indbygget programmeringssprog, hvilket betyder, at enhver i økosystemet kan oprette smarte kontrakter og decentraliserede apps med sine egne transaktionsformater og overgangsfunktioner.

Projektet leverer en hvidliste og følger et KYC-krav, mens det begrænsede område er USA.

 • Kryptosalgs modstandsdygtighed

Virksomheden er indarbejdet i Australien, som i den seneste tid er begyndt at definere lovgivningsmæssige rammer for kryptokurver og ICO’er, mens de fastholder ICO-svindlerne på vej.

Holdet har 8 rådgivere, der er fra forskellige sektorer, nemlig. Teknologi, marketing og økonomi og har også arbejdet med store brancheaktører.

Token Distribution

Ud af den samlede forsyning på 997.528.142 ETI vil 9,78 procent, dvs. 97.528.142 ETI blive distribueret til ethereumholdere i forholdet 1: 1 på tidspunktet for gaffel. Omkring 45 procent af den samlede tokenforsyning vil være op til møntsalg. 100 millioner ETI-mønter vil gå til strategiske partnerskaber for at opbygge og fremme ETI-økosystem. Cirka 10 procent af aktien er afsat til fremtidig udvikling, der vil være optjent i 5 år, og yderligere 10 procent til opstartsfond, der registrerer deres organisation på einc.io platform.

De resterende 15 procent vil gå til elnc-samfundet, hvis yderligere distribution er givet. Ud af disse 150.000.000 ETI-mønter tildeles den største del af 40 procent mønter til elnc-udviklingen, mens den mindst dvs. 5 procent vil gå til rådgivningen. Elnc-teamet ville få 25 procent andel og markedsføringsafsnittet af projektet får 10 procent, mens de resterende 20 procent er til reserver.

 • Fællesskabsaccept

Med hensyn til samfundets aktivitet er projektet tilgængeligt på Twitter med over 5k tilhængere, Bitcointalk, Youtube, Medium, Reddit, GitHub og Mail. De har tæt på 14.500 medlemmer på Telegram.

EINC ICO - Bedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 6,6 / 10

 • Køreplan

Projektets fase:

Køreplanen for projektet starter fra 3. kvartal 2017, der består af eInc Dapp, blockchain, tegnebog og minedrift, som alle er Ethereums fork. Lige nu er det et fællesskabsbygningsstadie, der starter salget.

Røde flag:

Projektet foreslår ikke gyldige og materielle forbedringer på gaffelen, selv grundlæggeren af ​​projektet kunne ikke give et svar på, hvad EtherIc nøjagtigt kan tilbyde, som Ethereum ikke kan.

Hans svar,

”Den største forskel mellem Ethereum og eInc er, at eInc ikke kun er en blockchain til at køre applikationer og smart kontrakt, men også køre organisationer. eInc er et økosystem, hvor decentrale organisationer kan blomstre. ”

Wow, det er meningsfuldt og forklarende, når det er værst! Hvad er anderledes i dette end at implementere en smart kontrakt på ethereum blockchain.

En note til investorer: Et fladt ‘Nej’

En ethereumgaffel med intet nyt som resultat. Hver eneste udvikling i projektet har endnu været forkert af Ethereum uden tilføjelser fra EtherInc. Et team uden nogen teknologisk eller blockchain-specifik interesse, generelt ser det ud til en god markedsføring og emballage.

Hvidbogen giver ikke nogen værdi, kun fyldstoffer. Holdet ser ud til at drage fordel af manglende viden i samfundet om Ethereum og præsenterer alt, hvad Ethereum tilbyder i en ny pakke.

Metodologi

For at bedømme en ICO følger vi en liste over parametre, der grundlæggende er KPI’erne (Key Performance Indicators) for et projekt, nemlig:

 • Hvidt papir – Tilgængelighed af kode eller prototype, fordeling af midler, tegnebog til Crowdsale
 • Holdprofil – Holdets styrke og omdømme
 • Forretningsmodel – Problem løst, formål & nytten af ​​symbolet og den økonomiske model
 • Opbakningsteknologi – Blockchain-infrastruktur, klarhed i vilkårene & betingelser og token software
 • Crypto-salg modstandsdygtighed – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risici og sikkerhedsaspekt
 • Fællesskabsaccept – Klarhed & hyppighed af kommunikation og tilstedeværelse på sociale medier

Ved at stille de rigtige spørgsmål opretholder vi vores integritet og levedygtighed ICO gennemgang mens man følger en vurderingsmetode, der er baseret på kritikken af ​​en bestemt faktor. For eksempel har elementer som token utility og opdeling af midler fået den største betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om at tiltrække en brugerbase er af mellemlang kritik.

Vi har et hold af robuste fagfolk, der vurderer ICO-projekter på fuldstændig upartisk måde.

Vil du have din ICO gennemgået af Coingape? Lad os vide

Advarsel: Coingape offentliggør kun ICO-projektanmeldelser for informationsformålet. Det er ikke en invitation til investering. Når du tager investeringsbeslutninger, skal du foretage din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me