Binance Launchpad osoittautuu siunaukseksi salausteollisuudelle

mainos Phemex

Vuoden 2019 alussa Binance, suurin kryptovaluutan vaihto volyymin mukaan, aloitti altcoin-varainhankintaohjelmansa, Binance-käynnistyslevy, joka tarjosi uusia mahdollisuuksia altcoineille ja niiden mahdollistamille alustoille.

Hankkeesta lähtien ohjelma on ollut menestys. Esimerkiksi BitTorrent, yksi Binance Launchpadin ensimmäisistä ja odotetuimmista tunnisteista, keräsi 7,12 miljoonaa dollaria viidentoista minuutin aikana, uudistamalla alan luottamus uusien salaushankkeiden elinkelpoisuuteen.

Muut alustat, kuten Fetch.AI, saivat myös valtavia varainhankintanumeroita, tuoden sisään 6 miljoonaa dollaria 10 sekunnissa..

Nyt kun olemme yli kuusi kuukautta projektissa, on nyt oikea aika tarkistaa Binance Launchpad ja jotkut yritykset, jotka ovat käyttäneet tätä mekanismia aloitustensa aloittamiseksi.

Tässä on katsaus kolmeen merkittävään alustaan, jotka osallistuivat Binance Launchpadiin, ja niiden kehitykseen myynnin jälkeen.

# 1 Matic-verkko

Matic Network keskittyi tekemään hajautetusta ekosysteemistä helppokäyttöisemmän ja käyttäjäystävällisemmän neljäs merkki myynti Binance Laukaisualusta.

MATIC-tunnus myytiin Binance Networkin uusimmalla lotto-ohjelmalla, ja kaikki 1,9 miljardia rahaketta myytiin, mikä tuotti 5 miljoonaa dollaria yrityksen kehityksen rahoittamiseen. Heidän verkkonsa käyttää sivuketjutekniikkaa luodakseen verkon, jolla on edulliset, nopeat lohkovahvistukset, jotka tukevat sekä maksuja että älykkäitä sopimuksia.

matic-verkko

Tunnusmyynnin jälkeen MATIC-tunnus toimii edelleen hyvin, 445% enemmän kuin julkaisun jälkeen.

Nyt Matic Network on kumppanina Cere-verkko alustan token-ennakkomyynnille. Sopimuksen mukaan Matic-rahakkeita voivat käyttää yksityiset myyntiosapuolet Cere: ssä. Cere, joka on jo palannut 3,5 miljoonan dollarin siemenrahoitukseen ja Amazonin, Twitchin ja Bebon entisten jäsenten tekniseen asiantuntemukseen, on tulossa CRM-markkinoille, ja heidän integraationsa Matic Networkin kanssa tekee tästä liikkumisesta näkyvämmän ja mahdollisen.

Tämä kumppanuus antaa Matic Network -käyttäjälle mahdollisuuden ostaa pala yritystä Matic Coinilla, mikä on merkittävä tilaisuus molemmille verkoille.

Kaiken kaikkiaan Matic Network toteuttaa ideaalejaan ja luo teknologisen infrastruktuurin hajautetun kokemuksen parantamiseksi, mikä näkyy selvästi heidän kumppanuudessaan Cere Networkin kanssa..

# 2 Wink

Wink, Binance Launchpadin ensimmäinen blockchain-pohjainen pelialusta, antaa käyttäjien pelata pelejä, olla yhteydessä pelaajiin ja panostaa useisiin blockchain-ekosysteemeihin. Alustaa tukee TRON-säätiö ja niiden myyntitulokset, jotka olivat ilmoitettiin 31. heinäkuuta paljasti, että prosessiin osallistui 40 870 ihmistä.

silmänräpäys

Tämä on merkittävä lisäys alustalle, mikä keskimäärin 4000 aktiivista käyttäjää joka päivä.

Siitä lähtien kun se osallistui Binance Launchpadiin, Wink on saanut Gamaca-Curacao-lisenssin. Curacaon saarivaltio on verkkopeliyritysten keskus, ja tämä lisenssi on iso askel blockchain-pohjaisiin pelialustoihin yleensä.

Lisäksi Wink hankki Costa Rican patenttitodistus. Heidän jatkuva kehitys osoittaa, että heidän kypsyytensä ei pysähtynyt Binance Launchpadilla, mutta kuten nimestä voi päätellä, se oli vasta aloittamassa.

# 3 Harmonia

Harmonyn avoin infrastruktuuri pyrkii tarjoamaan blockchain-teollisuudelle suuren suorituskyvyn, matalan viiveen ja alhaisen maksun konsensusalustan, joka voi johtaa hajauttamisen tulevaisuuteen. Painopisteenä skaalautuvuus, Harmony on keskittynyt yritystoimintaan tarjoamalla mekanismin kaikkeen kanta-asiakaspisteistä kiinteistökauppoihin.

harmonia. yksi

Harmony-tunnuksen lanseerauksen aikana myytiin 1,58 miljardia ONE-tunnusta, ja merkki toimii edelleen hyvin sen myynnin jälkeen.

Lisäksi Harmony keskittyy edelleen Mainnetinsa ja heinäkuussa yhtiön käynnistämiseen ilmoitti, että kaikki heidän kehityksensä olisi avointa lähdekoodia, tuomalla uudelle tasolle avoimuutta ja näkemystä niiden jatkuvasta kehityksestä.

Kun Mainnetin kolmas vaihe on vielä tulossa, Harmony on hyvässä asemassa toimiakseen toimivammana ja helpommin käytettynä blockchainina yrityksille.

Johtopäätös

Binance Launchpad jatkaa uusien merkkihankkeiden esittelyä joka kuukausi, jolloin uudet alustat altistuvat suurelle yleisölle, jolla on merkittävä halu hajautettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Jos Matic Network-, Wink- ja Harmony-tulokset ovat osoitus, näillä tulevilla projekteilla on hyvät mahdollisuudet ymmärtää, että niiden potentiaalit ovat saaneet Binance Launchpadin tarjoaman taloudellisen tuen ja laajan altistuksen.

Vaikka tulevaisuus on aina kiinni, oikeat mahdollisuudet voivat kirkastaa kaikkien projektien näkymiä, ja tämä on lopullinen johtopäätös ensimmäisestä Binance Launchpad -aloitteista.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me