AvaTrade anmeldelse

Cryptos

Yderligere information

 • BTCUSD: 1%; EURUSD: .00015; GBPUSD: .0002; GULD: .5; OLIE: .03 Handelsgebyrer
 • CFD’er Marginhandel
 • [email protected] E-mail

Målgruppe

 • Global

Depositum

 • Kreditkort, banktråd, Paypal, Neteller, Skrill

Valutaer

 • USD, EUR, GBP, AUD, CAD

Løftestang

 • 20: 1 Crypto, 200: 1 Mainstream-instrumenter

Fordele

 • Praktisk CFD-mægling for fiat-indehavere, der leder efter kryptoer
 • Seks forskellige kryptokurrency-kontrakter tilgængelige til handel
 • Overnatningsgebyrer relativt lave

Ulemper

 • Accepterer ikke amerikansk trafik.
 • Faste spreadrater lidt høje.

AvaTrade – Fem forskellige kryptovalutaer på gearing op til 20: 1

AvaTrade tilbyder marginhandel med bitcoin, ethereum, litecoin, ripple og dash på MetaTrader 4 eller deres egen proprietære platform. Marginkrav er blandt de laveste på markedet, så hvis du leder efter en mægler, der tilbyder chancen for store positioner til relativt lave omkostninger, skal du se på Ava.

Deres spreads kan blive en smule høje, men swaprenter – deres rente på daglige positioner – er relativt lave, og rækkevidden af ​​kryptoer til rådighed for gearet handel er bedst på markedet. Der er også en velkomstbonus, der kan give forhandlere op til $ 10.000 gratis – og selvom det ikke er det nemmeste at rydde, kommer bonusen fri for små bogstaver, der påvirker evnen til at indbetale, hæve eller handle som du vil. Så det hele er på hovedet.

Åbning af en konto

Du kan åbne en demo-konto, der giver nye kunder 21 dage til at spille rundt med $ 100.000 i virtuelle penge for at vænne sig til platformen. Alt, hvad der kræves, er en e-mail og adgangskode for at åbne en demo-konto. For at komme i gang med at handle kryptokurrency med avatrade for rigtige penge skal du udfylde nogle biografiske detaljer og skitsere din handelsoplevelse. Når du bliver bedt om din foretrukne handelsplatform, skal du vælge enten AvaTradeAct eller MT4-platformen, de er de to, der tilbyder krypto. Du kan nemt åbne flere platformskonti efter registrering, så dette er ikke kritisk.

Giv derefter baggrund for din økonomi, beskæftigelse og erklær, at du ikke er statsborger i USA (er du en amerikansk statsborger? Evolve. Markets er dit bedste valg for bitcoin CFD’er, og 1broker er dit sted, hvis du vil handle mainstream instrumenter med bitcoin).

Deponering og tilbagetrækning

Du får derefter dit brugernavn og anmodes om at deponere, hvilket kan ske ved hjælp af visum eller mastercard eller via bankoverførsel. Du bliver nødt til at uploade et regerings-id og en regning for at låse kreditindbetalingsmuligheden op, uden tvivl for at beskytte mod tilbageførsel. Minimumsindbetaling er $ € £ 100 på kredit- eller betalingskort, mens bankoverførsler kan foretages fra $ 500.

AVATrade velkomstbonus

Ava lokker nye brugere til at tage springet og trække derud kreditkort med en bonus svarende til 20% af indbetalingsbeløbet. Bonusen er gyldig ved indbetalinger over $ 200 og er begrænset til et samlet beløb på $ 10.000. For at indløse bonusen skal brugerne omsætte $ 10.000 for hver $ 1 i bonus – eller $ 10 pr. Lothandel – hvilket er en stor sum, men så mange brugere arbejder med 200: 1 gearing, det er ikke så uoverskueligt som det vises muligvis først. Ak, for kryptokurrencyentusiaster blandt os, begrænset til en 20: 1 gearing, kan denne bakke være lidt vanskelig at klatre.

Uanset hvad er det gratis penge. Indbetalingsbeløb og indtjening kan trækkes tilbage uanset bonusstatus, og så er det hele opad, hvis du formår at nå omsætningskravene.

Protip – da bonusen er alt eller intet, kan det være værd at pege på din forventede omsætning inden for de næste 12 måneder, bestemme det beløb, der vil blive ryddet, og derefter foretage din første indbetaling i overensstemmelse hermed. Omsætning fra efterfølgende indskud tæller med i omsætningskravet, og det kan derfor være din bedste chance for at maksimere bonuskapitalen.

Handel med kryptovaluta med AvaTrade

AvaTrade tilbyder en række forskellige platforme, og du kan have adskillige demo- eller rigtige konti. Hver handelskonto har et tilknyttet bruger-id, der kan findes på din “min konto” -side, og din hovedadgangskode er den samme på alle platformskonti.

Hvis du har brug for at handle webbaseret, er AvatradeACT din løsning. To platforme kan downloades, AvaTrader og MetaTrader 4. Vi gennemgår AvaTrade ACT nedenfor.

Crypto CFD’er på AvaTradeACT-platformen

For at tilpasse AvaTrader-platformen til kryptovaluta-overførsel skal du klikke på “instrumentkataloget” i navigationspanelet øverst på siden, fremhæve dine valgte kryptoer og klikke på “abonner”. Dette vil føje dem alle til tabellen med handelsrater på venstre side af skærmen, rul ned til bunden for at se. Højreklik på instrumentet for at få et centerbillede på skærmoversigten samt for at åbne handelskortet med et klik på “Individuelt transaktionsvindue”. Klik derefter på køb eller salg.

handelsskema

Handelsbeløb defineres i bitcoin snarere end partier, så hvis du køber beløb 1, får du 1 bitcoin. Handelsområdet giver dig mulighed for at indstille antallet af kerner i begge retninger, du er villig til at tage din position; Dette er nyttigt i markeder, der hurtigt bevæger sig, hvor udførelsen måske forsinkes lidt. Klik på “indstil forudbestemt stop / tab” for at indstille stoptab, tage fortjeneste eller efterfølgende stopinstruktioner. Dette kan også gøres, når handlen er udført fra nedenstående oversigt over åbne positioner.

Vi købte en bitcoin på 2333,95, og vores p / l er på – $ 20,16, hvilket var spredningen på tidspunktet for vores ordre. Bliv ikke foruroliget over P / L-linjen, som afspejles i kerner, hvor hver pip svarer til en øre. Klik på fanen Kontooplysninger for at kontrollere helbredet for din samlede portefølje.

Vi spiller her med en demo-konto, så der er cirka $ 100.000 på kontoen. Den anvendte margen er kun $ 116,67 eller nøjagtigt 5% af den lige åbnede position.

Procenten på aktiekapitalniveau viser den aktuelle situation for din kontokapital i forhold til et marginopkald. De fleste mennesker åbner ikke en position ved hjælp af $ 116 margin på en $ 100.000 konto, og derfor ville aktie niveau procentdelen være en hel del mindre end 85.500% over margin call. AvaTrader og MetaTrader udfører også et marginopkald, når den samlede kontokapital – saldo plus p / l – rammer 10% af usd-marginbeløbet. I dette tilfælde til $ 11,60.

I tilfælde af et marginopkald afvikler AvaTrade ACT alle dine positioner; MT4 lukker først den største tabende position og fortsætter indtil din kontokapital er mindst 10% af din brugte margin. Tjek gearing og marginbeløb nedenfor ved hjælp af krypto.

Udnyt margen
Bitcoin 20: 1 5%
Ethereum 10: 1 10%
Litecoin 5: 1 20%
Krusning 5: 1 20%
Dash 5: 1 20%

Tanker på platformen

Så hvad, hvis nogen, er fordelene ved at bruge AvaTrade-platformen frem for MT4 til kryptokurrencyhandel?

Den eneste virkelige fordel, vi ser ved brugen af ​​Avatrade, er deres supplerende tilbud af signaludbydere Zulutrade og Mirrortrader. Hvis du er interesseret i at følge specifikke signaludbydere gennem en af ​​disse to platforme eller endda automatisere din handel, kan disse være af interesse.

MT4 tilbyder dog meget bedre weekendhandel-funktionalitet. Mens handel med kryptokurrency er begrænset på begge platforme i løbet af weekender, tillader MT4 handlende at interagere med eksisterende åbne positioner, der simpelthen forbyder åbning af nye; Ava tillader ikke nogen interaktion med åbne positioner, hvilket betyder, at din eneste mulighed på et dårligt marked er at opretholde marginkrav. Det er således sandsynligvis bedst at lukke AvaTrade-positioner på fredag ​​inden handelens afslutning.

Du foretrækker sandsynligvis også metatraderens brugergrænseflade (og logikken lidt sværere med Avatrade – (forklar, hvordan marginalen der er underlig). Så lang historie kort: Hvis du kommer til dette for første gang og ikke har din egen, specifikke grund til at bruge AvaTrade, anbefaler vi at handle med Avatrade via MT4.

Gebyrtabel – Gebyrer er konstant over MetaTrader og AvaTradeACT

Spread (minimum) Swaps LongSwaps Short
Bitcoin $ 20 -0,0556% -0,0417%
Ethereum $ 3 -0,0556% -0,0417%
Litecoin $ 0,50 -0,0556% -0,0417%
Krusning $ 0,0030 -0,0556% -0,0417%
Dash $ 2,50 -0,0556% -0,0417%

Bemærk, at minimumsspredningen også er den mest sandsynlige, du vil støde på.

Mobil

Android- og iOS-applikationer er tilgængelige til både MT4 og AvaTrade ACT med fuld funktionalitet.

Kan se andre steder, hvis:

Du kan få fat i noget faktisk bitcoin.

Bitcoin-indehavere har en verden af ​​handelsmuligheder ved deres små kryptofinger. Bitmex er en bitcoin-kun futures- og spot-derivatudveksling, der tilbyder lave gebyrer, massiv likviditet og et gennemsigtigt prisindeks. Der er masser af muligheder til rådighed – tjek vores top bitcoin-derivatplatforme for at lave en smule prissammenligning.

Bundlinie

AvaTrade er en pålidelig mægler med over ti års erfaring på markedet. Generelt er det, som handlende har med Ava, deres spreads, som er lidt højere end gennemsnittet på Forex-markederne; da det vedrører kryptovalutaer, er denne forskel ikke så udtalt. Derudover er deres kryptoswapsrater blandt de laveste derude, hvilket skal kompensere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me