Bedste Crypto-udvekslinger for sydkoreanske brugere

Koreanske børser

Sydkorea er hjemsted for et stort antal velrenommerede cryptocurrency-udvekslinger. På trods af de nuværende hindringer genereret af regeringen og banker er Korea stadig et af de lande, der har et udviklet marked for udveksling af kryptokurrency. I dagens artikel vil vi se på nogle af de bedste krypto-udvekslinger for sydkoreanske brugere i 2019.

UPbit

UPbit er en af ​​de største koreanske kryptokurrencyudvekslinger efter daglig handelsvolumen. Udvekslingen blev grundlagt i 2017 af Song Chi-Hyung, en af ​​de rigeste mænd i Sydkorea.

Mens i 2018 blev UPbit-grundlæggeren og to andre seniormedlemmer beskyldt for at oprette falske konti for at øge deres handelsvolumen, blev kravet afvist af virksomheden, og børsen er stadig i de koreanske præferencer..

UPbit har en brugerbase på næsten 1,2 millioner og en daglig handelsvolumen på $ 192.422.573 USD.

Børsen understøtter den sydkoreanske Won, hvilket er fantastisk for lokale brugere, der ønsker at bruge fiat-valuta for at købe krypto. Fiat-indskud kan foretages ind og ud af sydkoreanske bankkonti.

Gennem sit Bittrex-samarbejde er UPbit i stand til at liste en lang række kryptokurrencymønter og tokens. Brugere er i stand til at handle med alle de top 100 kryptokurver efter markedsdækning samt nogle eksotiske altcoins.

Da udvekslingen understøttes af fintech-giganten Kakao, er de sikkerhedsforanstaltninger, der anvendes til UPbit-brugerfonde, førsteklasses. Wallet-sikkerhed tilbydes af BitGo, en global udbyder af multi-signatur tegnebøger, der bruges af mange store krypto-udvekslinger.

Bithumb

Bithumb blev grundlagt i 2013 med base i Seoul, Sydkorea. Det er en populær børs i Korea med en handelsvolumen på $ 627.306.115 USD. Brugere er i stand til at handle omkring 90 typer kryptokurver mod den sydkoreanske vundet (KRW). Børsen ejes af firmaet BTC Korea.com Co. Ltd.

I 2017 blev Bithumb hacket to gange og tabte 30.000 kunders personlige data. Et andet hack opstod i juni 2018, hvor $ 30 millioner kryptokurrency gik tabt i hændelsen. I marts 2019 blev yderligere 20 millioner dollars kryptokurrency stjålet fra børsen i et sikkerhedsangreb.

På grund af hyppigheden af ​​hack fungerede udvekslingen sammen med KISA (koreansk internet & Security Agency) for at forsøge at genvinde deres tab. Fra hacket på 30 millioner dollars lykkedes det Bithumb at få 14 millioner dollars tilbage.

Bithumb tilbyder meget konkurrencedygtige priser for sine gebyrer, 0,15% for at være mere præcis, hvilket er under markedsgennemsnittet på 0,25%.

Bithumb afslørede, at de har planer om at installere kiosker på restauranter og caféer i hele Sydkorea, hvor kunderne vil være i stand til at betale ved hjælp af kryptokurrency. De udviklede også Touchpad, Touchbone og Bithumb Cache for at lette brugen af ​​kryptobetalinger til deres kunder.

Korbit

Korbit var den første kryptobørs i landet, der tilbød handel mod den koreanske vundet. Handelsplatformen betragtes som den 3. største kryptobørs i Korea. Børsen ejer 6% af den koreanske markedsandel.

Korbit understøtter omkring 30 kryptoer, inklusive bitcoin, Litecoin, Ethereum, Zcash, XRP, Bitcoin Cash og endda Qtum og Zilliqa, som alle kan handles mod KRW.

Gebyrsystemet er mest fordelagtigt for dem, der handler i højere mængder, da den opkrævede procentdel falder i henhold til det handlede beløb. Brugere kan finansiere deres konti med KRW enten med kredit- eller betalingskort eller bankoverførsler.

Selvom det ikke er officielt reguleret, er Korbit blandt de første børser, der forsøger at følge alle de regler, der er fastsat af den koreanske regering.

Korbit har et godt ry i kryptosamfundet og vurderes som en pålidelig og pålidelig udveksling.

Coinone

Coinone er en af ​​de største krypto-udvekslinger i Sydkorea med en døgnhandelsvolumen på $ 49.744.290 USD. Mens børsen planlægger at ekspandere til Sydøstasien, især Hong Kong og Singapore, er det stadig en populær handelsplatform i sit hjemlige Sydkorea.

Coinone er også en gateway-udveksling, da den understøtter handel med koreansk vandt mod et antal kryptoer. Crypto-indskud accepteres også. Crypto-udvalget, der tilbydes af Coinone, omfatter næsten 50 digitale aktiver, herunder Bitcoin, Ethereum, EOS, XRP, OmiseGo, Tron, IOTA, Stellar og mange flere.

Gebyrstrukturen er også baseret på handelsvolumen, og brugerne kan sænke gebyrer for producenter og takere ned til henholdsvis 0,02% og 0,06%.

Coinone Transfer er et datterselskab af udvekslingsselskabet, der håndterer betalinger, der er ansvarlig for lanceringen af ​​den første Blockchain remitteringsmobilapp i landet. Appen Cross remittance er baseret på Ripples xCurrent, der muliggør hurtig grænseoverskridende transaktion.

Huobi Korea

Huobi Korea er et af datterselskaberne, der administreres af Huobi, en kryptobørs, der har været siden 2013, og som har andre filialer i Asien. De har kontorer i Singapore, Japan, Kina og Hong Kong samt i USA. Huobi er den 5. største kryptobørs på global skala efter justeret volumen.

Børsen viser mere end 100 mønter og 208 markeder, hvoraf 19 handles mod den koreanske vundet. Sikkerhedsmæssigt opbevares 98% af kundens midler i kolde tegnebøger for at forhindre hackingsforsøg.

Huobi Korea styrkede for nylig sine procedurer til bekæmpelse af hvidvaskning af penge, overvågede alle mistænkelige transaktioner på deres platform og gennemgik dets udbetalings- og indbetalingsprocesser.

OKTilmeld Korea

Et andet datterselskab af en populær kryptobørs er OKCoin Korea, filialen af ​​det kinesiske kryptoselskab OKMønter.

Børsen understøtter mere end 60 digitale valutaer parret med den koreanske vundet. OKCoin Korea blev imidlertid irettesat for ikke at kunne gemme deres brugers personlige data. De modtog også sanktioner for procedurer for lukning af konti for at være for komplicerede.

OKCoin implementerer SSL-sikkerhedskryptering på bankniveau, kold opbevaring af kryptofonde, GSLB og distribuerede servere og overvågning af indskud og tilbagetrækning i realtid.

OKCoin administreres af det samme Malta-baserede firma, der ejer kryptobørs OKEx.

GOPAX

GOPAX, forkortet fra Global Online Professional Assets Exchange, er den 5. største sydkoreanske Bitcoin-børs.

Børsen understøtter mere end 40 kryptoer, og den koreanske vundet er den eneste fiat-valuta parret med de digitale aktiver. De andre basisvalutaer er Bitcoin og Ethereum.

Handelsgebyrerne er meget lave i betragtning af markedsgennemsnittet med et producent-taker-gebyr på 0,040% baseret på et 30-dages volumen.

Det er meget let at registrere en konto på GOPAX. Det er den eneste udveksling, der modtager ISMS-certificeringen (Information Security Management System) fra KISA.

De har også lanceret en handelsplatform for deres udenlandske brugere, men koreanske servere har ikke adgang til webstedet.

Konklusion

Der er masser af sydkoreanske børser, der understøtter kryptohandel. Vi håber, at vores liste vil hjælpe vores sydkoreanske brugere med at finde den mest bekvemme handelsplatform for dem.

Fremhævet billede: CCN-markeder

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me