Bedste Cryptocurrency Groups til at deltage på Facebook i 2021

kryptovaluta grupper

Cryptocurrency-grupper findes på alle sociale medieplatforme på grund af den stigende popularitet af digitale aktiver. For at få de nyeste oplysninger om sådanne aktiver skal du bare deltage i disse kryptokurrencygrupper. Denne artikel fokuserer på kryptovaluta-grupper på Facebook, som du skal deltage i 2021.

Cryptocurrency Collectors Club

kryptovaluta grupper

Nogle Facebook-kryptokurrencygrupper er en guldgruve for nybegyndere i kryptorummet. Cryptocurrency Collectors Club er en af ​​dem med over 75.000 medlemmer. Dette gør en masse viden tilgængelig fra forskellige erfarne medlemmer af gruppen. Således er det et ideelt sted for nybegyndere at stille spørgsmål og få svar.

Dem med spørgsmål vedrørende kryptohandel vil finde denne gruppe særlig nyttig på grund af det specialiserede medlemskab inden for dette område. Selvom den er ideel til nybegyndere, er den også velegnet til alle på ethvert stadie af viden i kryptovalutaindustrien. Der er altid noget for enhver smag, og så hvis du ønsker at finde svar, er dette en gruppe at tjekke ud.

Cryptocurrency Academy

kryptovaluta grupper at deltage i

Som navnet antyder, er dette et sted, hvor medlemmer kan lære om kryptokurrency. Mens de fleste Facebook-kryptokurrencygrupper primært fokuserer på handel, Cryptocurrency Academy giver information ud over ekspertisen i handel. Hvis du leder efter information om blockchain-teknologi, er dette stedet at gå.

I gruppen finder du oplysninger om de bedste ICO’er, livestreams af konferencer og generelle cryptocurrency-artikler, som er en vigtig kilde til information om branchen. Med hensyn til lovligheden af ​​denne platform behøver du ikke bekymre dig. Husk Ben Yu er administrerende direktør for StreamToken? Nå, han er gruppeadministrator, så du kan være sikker på, at du får de rigtige oplysninger fra den.

Bitcoin

Facebook-kryptokurrencygrupper

Det er rigtigt. Gruppen er opkaldt efter selve kryptovalutaen. I denne gruppe finder du de seneste oplysninger om Bitcoin. Derudover er der tutorials om de mest interessante aspekter af Bitcoin baseret på den seneste udvikling. Et nyt emne, der er dækket, er spørgsmålet om transaktionsgebyrer, der bliver hovedpine, hver gang Bitcoin er på et tyremarked.

Gruppen er ikke kun aktiv, men er også åben, hvilket betyder, at alle kan få adgang til den uden særlig tilladelse. Du har også adgang til Youtube-videoer om kritiske emner om det største digitale aktiv. Så det er en perfekt måde at være opdateret med i spidsen for hændelser i kryptorummet.

SCM – Suppoman’s Crypto Masterminds

kryptovaluta grupper

Suppoman’s Crypto Masterminds er en af ​​de mest betroede kryptokurrencygrupper på Facebook. Det har næsten 25.000 medlemmer, med nye tilføjet dagligt. Det er også en meget aktiv gruppe med nyt indhold sendt hver dag for at holde dit sind fyldt med information om kryptokurrency.

Gruppen blev oprettet af Suppoman, en fremtrædende figur i kryptovalutaområdet for hans studerende. Suppoman leverer indhold om priserne på kryptovalutaer og giver forudsigelser om, hvad der sandsynligvis vil ske med kryptos. Hvis dette lyder godt for dig, skal du tilmelde dig gruppen for at få adgang til den.

Crypt0’s News Group

kryptovaluta grupper at deltage i

Som navnet antyder, Crypt0’s News Group handler om kryptovaluta-nyheder. Dette inkluderer alt om Bitcoin og andre kryptokurver. Der er også sladder om kryptokurrency, rygter og prisdiskussioner. Oprettet i 2018 er det en ung, men voksende gruppe med lidt over 2.000 medlemmer. Som de fleste andre kryptokurrencygrupper er det en privat gruppe, så du bliver nødt til at ansøge om at deltage i gruppen, og du kan få adgang til alt indholdet, når din ansøgning er godkendt.

Litecoin (LTC Official) Ingen bots

kryptovaluta grupper

Er du fan af Litecoin? Det her side er især for Litecoin-fans, og du vil finde mange ligesindede i den. Gruppen er ny, oprettet den 10. januar 2021 med kun 74 medlemmer i øjeblikket. Alle diskussioner skal være relateret til Litecoin, og hensigtsmæssige medlemmer skal besvare et par spørgsmål, før deres medlemskab kan godkendes. Selvom alle kan finde denne gruppe, er det en lukket gruppe, der kun tillader medlemmer at se andre medlemmer, og hvad de laver.

Investering i kryptovaluta

Facebook-kryptokurrencygrupper

Investering i kryptovaluta er en gruppe for kryptoinvestorer. I denne gruppe finder du relevant information om investering, herunder videoer, indlæg, og du kan også stille spørgsmål, du har om krypto. Gruppen offentliggør også nyheder og et par prisforudsigelser. Hvis du er ny inden for krypto og leder efter vejledning om, hvordan du investerer i det, kan du prøve denne åbne gruppe med over 74.000 medlemmer. Du har ikke brug for nogen særlig tilladelse til at deltage i gruppen, så hvorfor ikke give den et skud?

Bitcoin Argentina

kryptovaluta grupper

Bitcoin Argentina er et sted for kryptokurrencyentusiaster, der taler spansk. Selvom den eneste Bitcoin vises i titlen, vil du være i stand til at finde oplysninger om kryptokurrency generelt. Hvis du forstår spansk og leder efter svar på problemer, der berører kryptokurver, er det stedet at gå.

Gruppen har nu over 62.000 medlemmer og vokser hurtigt. Det er en privat, så du bliver nødt til at ansøge om og blive godkendt til at deltage og komme ind i den fantastiske kryptoverden for spansktalende.

Kaptajn Altcoin – Cryptocurrency Community

Kaptajn Altcoin – Cryptocurrency Community er en platform for kryptoinvestorer, handlende og entusiaster. Dybest set har enhver, der er nysgerrig efter krypto, et sted i gruppen, hvor diskussioner løbende vedrører kryptovalutaer. Gruppen er ret aktiv med nyt indhold hver dag. Det hjælper dig med at forstå kryptovalutaindustrien bedre og have et mere solidt fundament i handel og investering generelt.

Crypto Warriors

Crypto Warriors er en unik gruppe til information om kryptokurrency på Facebook. Selvom det giver generel information om kryptokurver, er det den eneste gruppe, der har sit eget token, Crypto Warriors Token (CWT), som er specifikt til Facebook-gruppen. Medlemmer bruger tokenet til at deltage i konkurrencer og vinde præmier.

Gruppen forsøger at bringe indhold af høj kvalitet fra den store mængde information på Internettet. Hvis du vil have en kvalitetsdiskussion om krypto og muligheden for at vinde nogle belønninger, er Crypto Warriors gruppen for dig.

Cryptocurrency News 2021

kryptovaluta grupper

Denne gruppe blev oprettet i 2018 og tiltrækker fortsat flere og flere mennesker, der er interesseret i de seneste kryptonyheder. Cryptocurrency News 2021 er oprettet for at holde dig ajour med de mest værdifulde nyheder. Disse 20,3K-medlemmer beviser, at det indsendte indhold er af høj kvalitet for at tiltrække så mange som muligt kryptoentusiaster.

Desuden viser de daglige stillinger, hvor alvorlig denne gruppe er. Hvis du er tiltrukket af kryptoverdenen og vil berige din viden inden for dette felt, skal du bare være med for ikke at gå glip af de seneste nyheder.

Konklusion

Dette er de bedste Facebook-Facebook-grupper at følge i 2021. Uanset om du er en investor, en erhvervsdrivende eller bare en krypto-entusiast, vil mindst en af ​​disse grupper levere den slags indhold, du leder efter. Hvis du er en nybegynder i krypto, vil du også opdage, at mange af grupperne giver den slags støtte, du søger. Så slut dig til dem og start din rejse for at blive en kryptoexpert.

Fremhævet billede: tradersdna.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me