Bedste VPN til Kina

Ønsker at omgå Kinas store firewall og få adgang til forbudt indhold i dette land?

Nå skal du bruge en VPN-tjeneste. Men ikke en hvilken som helst VPN vil gøre. Du skal vælge en VPN-tjeneste, der er pålidelig, sikker og anonym. Først da får du adgang til forbudt indhold, når du er i Kina.

Kina-væg

Efter mange tests af forskellige VPN-tjenester har jeg anbefalinger til de bedste VPN-tjenester, der fungerer i Kina. Men først en oversigt over Kinas store firewall. Jeg deler analyse af de kvaliteter, en VPN skal have, så den kan overvinde de kinesiske juridiske og teknologiske udfordringer.

Hurtig info

Bedste Kina VPN’er

SAMMENLIGNING

NordVPN-logo

Nord VPN

KØB NU LÆS ANMELDELSE ExpressVPN-logo

Express VPN

 • Mest private VPN
 • Flammer hurtigt
 • De fleste servere og lande af alle VPN’er

KØB NU LÆS ANMELDELSE Surfshark logo

Surfshark VPN

 • Store hastigheder
 • Stor sikkerhed rekord
 • Ny VPN

KØB NU LÆS ANMELDELSE

Kinas store firewall – det grundlæggende

Dette system er en blanding af juridiske og teknologiske fakta, der begrænser brugen af ​​Internettet i Kina. Folk i Kina har ikke adgang til informationswebsteder som Google eller Wikipedia. Sociale netværk som Twitter og Facebook er også forbudt. En masse streamingtjenester som Netflix, HBO, BBC iPlayer og mere er også utilgængelige her.

Lovene siger, at folk har forbud mod fri adgang til Internettet. Dette kunne skade den nationale sikkerhed, statens interesser og kunne føre til afsløring af statshemmeligheder. Jeg kan forstå og være enig i at begrænse folks adgang til seksuelt eller voldeligt indhold. Jeg kan ikke tolerere dette system i sin helhed, da det også forbyder adgang til information og har en stærk censurpolitik.

Kina-hegn

I Kina overvåges, spores og lagres alle online-aktiviteter. Derudover er mange af siderne ikke tilladt, meget af indholdet ons censureres. Så du er ikke i stand til frit at se en YouTube-video, læse nyhedswebsteder eller endda kontrollere din Gmail-konto.

I lang tid har folk brugt forskellige teknikker for at få adgang til forbudt indhold. Disse inkluderer brug af proxyservere, åbne proxies som Freegate, Ultrafurf og lignende. Tor og I2P bruges også som den krypterede DNS, Shadowsocks og ved hjælp af en VPN-tjeneste.

Hvilke kvaliteter skal en VPN have i Kina?

Den Store Firewall i Kina er meget restriktiv. Ikke alle VPN’er kan give adgang til begrænset indhold i Kina. Mange af disse kan endda ikke downloades eller installeres i Kina. Således er folk nødt til at ty til alternative metoder til installation af en VPN.

For at kunne navigere i den kinesiske internetcensur har en VPN brug for flere kvaliteter:

 • Fremragende sikkerhedsprotokoller
 • Fremragende kryptering
 • Kill-switch-funktion
 • Stærk omgåelse af geo-blokke
 • Anonym forbindelse

Råd: Du skal installere VPN, inden du når til Kina. Det er ofte umuligt at downloade og oprette en VPN, når man er på det kinesiske fastland. Alle kinesiske internetudbydere blokerer adgangen til VPN-websteder. Folk går normalt ud af staten med deres enheder for at installere en VPN.

Bedste VPN til Kina

Her bringer jeg dig de tre bedste VPN-tjenester, der tilbyder adgang til begrænset indhold i Kina. Læs videre for en detaljeret beskrivelse af deres vigtigste tjenester, og hvorfor de arbejder i Kina.

SAMMENLIGNING

NordVPN-logo

Nord VPN

KØB NU LÆS ANMELDELSE ExpressVPN-logo

Express VPN

 • Mest private VPN
 • Flammer hurtigt
 • De fleste servere og lande af alle VPN’er

KØB NU LÆS ANMELDELSE Surfshark logo

Surfshark VPN

 • Store hastigheder
 • Stor sikkerhed rekord
 • Ny VPN

KØB NU LÆS ANMELDELSE

NordVPN

Tilbage i de tidlige dage af NordVPN, denne tjeneste var ikke tilgængelig i Kina. Men takket være de dedikerede ingeniører er NordVPN blevet en af ​​de førende VPN-tjenester, der skal bruges i Kina. Denne service har overkommelige priser og tilføjet anonymitet, hvis du betaler med kryptokurrency. Hvis du rejser til USA, kan du endda betale kontant for dit abonnement på NordVPN og få en kasseinstallation. Dette er den mest anonyme betalingsmetode, og du kan installere NordVPN-appen og bruge den hvor som helst.

nordvpn

NordVPN-servernetværket inkluderer 5706 servere i 59 lande. Der er over 300 servere i nærheden af ​​Kina. Der er servere i Japan, Taiwan, Hongkong, Sydkorea og Vietnam. De understøtter P2P, obfuscated og Double VPN-forbindelse. Disse er meget vigtige, når det kommer til at bruge en VPN i Kina. NordVPN har en streng nul-log-politik og er registreret i Panama. Panama har strenge love om beskyttelse af privatlivets fred.

NordVPN har AES-256-kryptering, der er i stand til at skjule IP-adressen og onlinetrafikken. Kill Switch-funktionen blokerer øjeblikkeligt trafik, hvis forbindelsen til serveren går tabt. På denne måde får du en fremragende VPN-tjeneste, der kan låse op for mange sider i Kina. Et abonnement kan bruges på seks enheder. Du kan chatte med den fremragende 24/7 live support på NordVPN-webstedet og finde en passende løsning på dit problem.

Læs NordVPN-anmeldelse

ExpressVPN

En af de førende VPN-tjenester, ExpressVPN er et godt valg for at få adgang til indholdet i Kina. Denne service har et netværk på over 3000 servere fordelt på 160 serverplaceringer i 94 lande. Dette giver dem en fordel i forhold til de fleste andre VPN’er. Det har servere i lande omkring Kina. Japan, Hong Kong, Sydkorea, Vietnam, Bhutan, Taiwan, Nepal og andre nabolande.

expressvpn

ExpressVPN har fremragende AES-256-kryptering og Trusted Server-teknologi, der kører på RAM-kun-servere. Denne VPN er registreret på De Britiske Jomfruøer og er under de stærke privatlivslove. Det har en streng politik, der ikke er logget, hjulpet af RAM-kun-serverne. Kill Switch blokerer trafik, hvis forbindelsen til serveren falder. Der er en god geo-blokeringsfunktion og en VPN-tunnelfunktion.

Du kan omdirigere en del af din trafik for at gå gennem VPN og en del af trafikken for at gå gennem den normale ISP-kanal. På denne måde kan du surfe på det enorme, ucensurerede internet via VPN i en browser som Tor. Brug af en anden browser til at få adgang til godkendte kinesiske websteder giver god dækning. Hvis du bliver fanget, har du søgehistorikken fra den normale ISP-kanal for at bevise din online aktivitet. ExpressVPN har fantastisk 24/7 kundesupport. Det er lidt pebret, men stadig værd at prisen, da du får en fremragende service.

Læs ExpressVPN anmeldelse

Surfshark

En af de mest omkostningseffektive VPN’er i dag, Surfshark har funktioner, der kan virke for gode til at være sandt, men det er det ikke. Surfshark har gode sikkerhedsfunktioner og tjenester. Det giver adgang til censureret indhold og giver mulighed for at navigere i den store firewall i Kina.

surfshark

Surfshark-servernetværket inkluderer 1700+ servere i 63+ lande. Mange er omkring Kina, i Japan, Sydkorea, Vietnam, Taiwan og Hong Kong. Dette hjælper med en hurtig forbindelse, når du bruger denne VPN i Kina. En god sikkerhedsfunktion er deres NoBorders-tilstand, der navigerer gennem strenge geo-blokke. Camouflage-tilstanden skjuler det faktum, at du bruger en VPN-tjeneste. Denne funktion er især praktisk, når du bruger Surfshark i Kina.

MultiHop er en funktion, der er nyttig til uforstyrret surfing på nettet i Kina. Der er en Kill Switch-funktion for at beskytte din trafik. Den cyberwebbeskyttende funktion beskytter din enhed mod malware, annoncer og trackere. Denne VPN-tjeneste er placeret på De Britiske Jomfruøer og har en nul-log-politik. Du kan forbinde et ubegrænset antal enheder med et abonnement. Du får også en god 24/7 live supporttjeneste.

Læs SurfsharkVPN anmeldelse

Konklusion

Når du prøver at oprette forbindelse til et eksternt websted eller en ekstern tjeneste i Kina, skal du vide, at dette land har strenge internetcensurlove. Så brug af VPN er en nødvendighed, hvis du vil bruge Google, Facebook, Gmail, YouTube og meget mere.

Ovenstående er tre topbedømte VPN’er til at omgå kinesisk censur. Disse tre har overlegne tjenester og tilbyder gode hastigheder. Efter at have testet dem og hørt folk i Kina kan jeg frit anbefale deres tjenester.

SAMMENLIGNING

NordVPN-logo

Nord VPN

KØB NU LÆS ANMELDELSE ExpressVPN-logo

Express VPN

 • Mest private VPN
 • Flammer hurtigt
 • De fleste servere og lande af alle VPN’er

KØB NU LÆS ANMELDELSE Surfshark logo

Surfshark VPN

 • Store hastigheder
 • Stor sikkerhed rekord
 • Ny VPN

KØB NU LÆS ANMELDELSE

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me