BitBox02

Shift Cryptos BitBox02-hardware-tegnebog er en konkurrencedygtig mellemmand. I et forsøg på at tilbyde det bedste fra begge verdener med minimale kompromiser, tager den schweizisk fremstillede enhed elementer fra begge dele Trezor og Ledger. Resultatet er en imponerende mellemvej mellem open source-gennemsigtighed og fysisk sikkerhed. Og for at gøre det nemmere fungerer alt oven på den elegante BitBoxApp.

Skærmbillede af BitBox02 App BitBox02-app

Sammenligningerne med andre enheder slutter ikke her. Internt er BitBox02 meget ens med Coldcard Mk3. Begge hardware tegnebøger brug den sikre ATECC608A-chip. Men i modsætning til Coldcard har den en hurtigere 120 MHz mikrocontrollerchip. Dette gør multisig-opsætninger hurtigere og lettere at udføre.

BitBox02 – Schweizisk lavet hardware tegnebog

Desuden er indbyggingsprocessen på BitBox02 enkel og ubesværet. Du kan foretage den oprindelige opsætning inden for et par minutter, som din krypteret sikkerhedskopi bliver gemt på SD-kortet. Men for at øge din sikkerhed kan du også få din BIP 39-frøsætning fra BitBoxApp.

I komparative termer er BitBox02 hardware-tegnebogen, der:

1. følger Trezors open source-etos;

2. tager brugergrænsefladen enkeltheder fra Ledger;

3. tilbyder fysisk sikkerhed som Coldcard.

BitBox02-sammenligning Sammenligning af Bitcoin tegnebog

BitBox02 føles som den schweiziske hærkniv af hardware-tegnebøger. Men nu hvor vi har sammenlignet det med andre enheder, skal vi nævne de funktioner, der gør det unikt.

SAMMENLIGNING

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2019
 • PRIS: $ 119
 • BLUETOOTH:

KØB NU LÆS ANMELDELSE Blockstream Jade

Blockstream Jade

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2021
 • PRIS: $ 40

KØB NU LÆS ANMELDELSE Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2016
 • PRIS: $ 59

KØB NU LÆS ANMELDELSE Trezor Model T

Trezor Model T

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2018
 • PRIS: $ 159
 • RØRSKÆRM:

KØB NU LÆS ANMELDELSE

Først og fremmest er input og kontroller ulig noget andet på markedet. BitBox02 sportsberøringssensorer. Disse adskiller sig fra den mere almindelige berøringsskærm. Enhedens to sider indeholder disse sensorer, der muliggør berøringsbevægelser. Så hvis du vil indtaste din kommando, skal du trykke, stryge eller holde med to fingre på begge sider.

BitBox02 berøringsskærm

For det andet leveres BitBox02 med en USB-C-port til hanen. Dette betyder, at du kan oprette forbindelse til din computer eller Android-telefon uden et kabel. Ikke desto mindre er inkluderet i pakken også et forlængerkabel og en adapter til USB-A.

BitBox inde i kassen Inde i BitBox’s kasse

BitBoxApp har også et par strømbruger-tricks i ærmet. Det giver dig mulighed for at køre en fuld Bitcoin-node og har også Tor-routing. Det betyder, at du får mere privatliv og sikkerhed til dine transaktioner i standardappen.

Bitcoin-node og Tor-routing

BitBoxApp kombinerer også alle Bitcoin-adressetyper under en menu. Dette er fantastisk til nybegyndere, da de ikke behøver at skelne mellem arv og bech32. Ved at markere afkrydsningsfeltet “Coin Control”, får du også styret UTXO’er som en professionel. Det er en pæn strømbrugerfunktion, der øger dit økonomiske privatliv på en måde, som meget få tegnebøger gør.

Siden Monte Rosa opdatering fra 2021 er BitBox02 endnu mere sikker. For at øge tilfældigheden af ​​din frøsætning kan du nu kaste terningerne. Og for at undgå at lække din private nøgle gennem signaturer, får du også anti-klepto-beskyttelse. Sidstnævnte funktion er unik for BitBox02 og bruger forskning i Schnorr-signaturer.

BitBox02 kommer i to versioner: kun Bitcoin-firmware og multicoin. Sidstnævnte enhed understøtter Bitcoin, Litecoin, Ethereum og stort set hvert ERC20-token.

BitBox-understøttede mønter BitBox02 understøtter over 1500 mønter og tokens

Uden yderligere ado, lad os nedbryde alle vigtige detaljer om BitBox02.

BitBox02’s emballage og præsentation

BitBox02 opretholder den minimalistiske emballagestil i deres originale Digital BitBox. Men denne gang føles det mere premium. Først skal du observere, at den eksterne kartonæske er hermetisk forseglet. På kanterne af denne plastindpakning kan du se Shift Crypto-logoet. Så længe der ikke kommer luft ud af emballagen, betyder det, at den er sikker. Gennem denne beskyttede plastindpakning sikrer ShiftCrypto enhedens integritet. Det forhindrer angreb på forsyningskæden og garanterer, at ingen andre åbner din BitBox02.

Shift Cryptos kompetence strækker sig også til området for sabotageposer. Dette betyder, at de ved en ting eller to om at sikre pakkernes integritet. Så det er dejligt, at de kombinerer denne ekstra kvalifikation for at gøre BitBox02 mere sikker. Inden du fortsætter med installationen, skal du altid kontrollere emballagen. Brug ikke enheden indeni, medmindre du finder kassen forseglet med den korrekte emballage.

BitBox emballage BitBox02-emballagen

Ud over denne sikkerhedspose finder du en dobbeltlags kartonæske. Du skubber dækslet sidelæns for at afsløre den elegante sorte kasse, der er indeni. Bemærk, at materialerne er miljøvenlige og lette at genbruge. Åbn den sorte boks, så finder du et nedbrudskurs i de 3 grundlæggende bevægelser, som du bruger til at betjene BitBox02. Enheden har ingen fysiske knapper, så du bliver nødt til at trykke, glide og holde med to fingre.

Træk derefter det første lag af kassen mod dig. Inde finder du BitBox02-hardware-tegnebogen, et Sandisk 8 GB SD-kort og en USB-C til USB-A-adapter. Det nederste lag er en stor lomme, hvor du finder tilbehør og klistermærker. De mest nyttige to er USB-C forlængerkablet og manualen, som hjælper dig med at komme i gang. Andre godbidder inkluderer tre gummitræk til din nøglering og en masse klistermærker.

Bemærk også det hvide kartonrum, der forbinder de to indre moduler. Der står, at du skal besøge shiftcrypto.ch/start webside for at fortsætte med din opsætning. URL’en fører dig til en side, der hjælper dig med at downloade BitBoxApp til dit operativsystem. Det er her, situationen bliver mere alvorlig.

Opsætning af BitBox02

For at bruge din BitBox02-hardware-tegnebog skal du downloade BitBoxApp. Den er tilgængelig til Windows, Mac OS, Linux og Android. Selv hvis du planlægger at bruge enheden med Wasabi eller Electrum, skal du først installere firmwareopdateringerne. Så i starten er BitBoxApp et must-install.

Kompatibilitet med OS

Så snart du tilslutter din BitBox02 og kører appen, lærer du de tre bevægelser: tryk, glid og hold nede. Disse kontroller har en futuristisk følelse og tilbyder også fortrolighedsfordele.

For at skrive bogstaver skal du trykke på en af ​​de 3 pletter, der vælger kolonner. Så for at vælge et af de 26 bogstaver i alfabetet udfører du 3 tryk. For bogstavet A skal du vælge den venstre kolonne 3 gange i træk. For bogstavet B skal du trykke to gange på den venstre kolonne og en gang på den midterste kolonne. Du får boret. Det gennemsnitlige frø kræver mange vandhaner på enheden. Så det bliver umuligt at spore fingeraftryk. Identifikation af mønstre vil give potentielle hackere en meget hård tid. Derudover kan du tørre overfladen af ​​med et stykke klud for at fjerne alt bevis.

Denne inputmetode tager noget tid for indkvartering. Først er den langsommere end Trezor Model T-berøringsskærmen eller de gummiagtige fysiske knapper på Coldcard. Men det er stadig hurtigere end design med to knapper. Når du er vant til at banke, stryge og holde på BitBox02, bliver det sjovt.

SD-kort kan forringes over tid og blive uleselige. Afhængigt af vejrforholdene og temperaturen, kan dette før eller senere være. Så for at undgå problemer med datakorruption, skal du også skrive din frøsætning ned.

For at gøre dette skal du gå til menuen “Administrer enhed” på venstre side. Klik derefter på “Vis hemmeligheder” under “Vis genoprettelsesord”. BitBoxApp viser en advarselsmeddelelse for at afskrække dig fra at lække BIP 39-frøsætningen. Tag aldrig billeder af det, gem det i digitalt format, eller læs ordene højt. Så snart du forstår fortrolighedsprocedurerne, skal du klikke på “Bekræft”.

Skærmbillede af administrer enhed

I det næste afsnit skal du skrive de 24 frøord ned i den rigtige rækkefølge. Når du er færdig, skal du bekræfte hvert ord på enhedens skærm. Men i stedet for at skrive dem, skal du vælge de rigtige fra en liste. Når du er færdig med bekræftelsen, kan du også sætte ordene på din Billfodl. På denne måde kan din sikkerhedskopi modstå alle mulige naturlige og menneskeskabte farer såsom brande og oversvømmelser.

Billfodl

Send og modtag transaktioner på BitBox02

På BitBoxApp sker al magien i afsnittet “Konti” på venstre side. Du vælger din kryptokurrency (Bitcoin, Litecoin eller Ethereum) og klik på den. Derefter kan du kontrollere din saldo eller sende, modtage eller købe mønter. En anden interessant mulighed er at eksportere din transaktionshistorik til en Excel-fil.

Kontoindstillinger

Når du kontrollerer din saldo, kan du se den både i kryptoform og i fiat. Først kan du skifte mellem USD, EUR og CHF. Men hvis du vil tilføje en anden valuta, skal du gå til menuen “Indstillinger” og vælge den fra listen.

BitBox02 giver dig mulighed for at sende transaktioner på to forskellige måder. Den første involverer et automatisk valg af UTXO’er. Men for at forbedre dit privatliv skal du gå til menuen “Indstillinger” og vælge “Aktivér møntkontrol”. Du finder det i panelet “Ekspertindstillinger”, men det er ret nemt at bruge. Når den er aktiveret, vælger du fra hvilken lomme på din tegnebog du vil sende mønterne. På denne måde ved modtageren ikke, hvor mange mønter du har i de andre lommer (UTXO’er).

En integreret del af afsendelsen af ​​transaktioner er at vælge det korrekte gebyr. Som standard vælger tegnebogen gebyret for dig og søger at få din transaktion bekræftet hurtigere. Men hvis du ved hvad du laver, kan du aktivere brugerdefinerede gebyrer fra indstillingsmenuen. Efter dette skal du tjekke en tjeneste som f.eks mempool.space. I henhold til din tidsindstilling og dit budget skal du overveje det rigtige gebyr og indstille det manuelt.

Som det er tilfældet med alle hardware-tegnebøger, skal du bekræfte transaktionen på enhedens skærm. Så dobbelttjek afsendelsesadressen ved at skubbe overfladen for at rulle gennem den. Og når du først er sikker på, at adressen og beløbet er korrekt, kan du bekræfte. Du bekræfter ved at udføre “hold” -bevægelsen med to fingre på modsatte sider af BitBox.

Bekræftelse af en transaktion

Modtagelse af transaktioner på BitBox02 er også unik. BitBoxApp bruger din offentlig nøgle at generere 20 nye modtagelsesadresser. Så når du beslutter dig for at modtage midler, skal du vælge en af ​​dem. I tilfælde af Bitcoin vælger du også mellem SegWit og bech32.

ShiftCrypto giver dig også mulighed for at købe mønter fra BitBoxApp-grænsefladen. Til dette formål samarbejdede de med MoonPay. Mens metoden er praktisk, gør gebyrerne det ikke til den bedste måde. MoonPay er også en KYC-tjeneste, der beder dig om et nationalt ID og et billede. Så vær opmærksom på, at dette ikke er en meget privat eller overkommelig service til køb af bitcoins. Alligevel er det meget nyttigt for brugere, der ønsker at spare tid og energi.

Moonpay-tjeneste Køb dine mønter direkte i BitBoxApp

BitBox02 avancerede funktioner

Under menuen “Ekspertindstillinger” tilbyder BitBox02 5 nyttige muligheder. Den første er “Aktivér brugerdefinerede gebyrer”, som hjælper dig med at spare på transaktionsgebyrer. Jeg har allerede beskrevet det i det foregående afsnit, så jeg går videre. Hvis du ved, hvad du laver, skal denne mulighed være aktiveret.

Den anden ekspertindstilling er møntkontrol. Dette giver dig mulighed for at administrere UTXO’er (lommer fra din tegnebog). Hver gang du sender en transaktion, kan du vælge UTXO (lomme). Dette er nyttigt for privatlivets fred, da modtageren kun vil vide om de midler, du vælger at sende.

Sådan bruges møntkontrol Vær klar til selvsuverænitet

Så lad os sige, at du har 3 UTXO’er på 1 BTC, 0,5 BTC og 0,01 BTC. Du vil sende 0,005 BTC. For at udføre denne opgave ville det være klogt at vælge din tredje UTXO. På denne måde ved den person, der modtager betalingen, kun at du ejer 0,001 BTC og ikke har nogen idé om de andre UTXO’er.

Den tredje ekspertindstilling giver dig mulighed for at have separate konti efter adressetype. Så for Bitcoin kan du have separate faner til SegWit- og bech32-adresser. Dette kan hjælpe dig med at spare gebyrer, men ellers er det ikke så skiftende spil som de andre.

Bech32 adresseformat Vær klar til selvsuverænitet

Den fjerde ekspertindstilling lader dig aktivere Tor proxy. Dette er fantastisk til privatlivets fred på netværksniveau. Det er, hvad mere avancerede tegnebøger som Wasabi har som standard. Et mindre problem med BitBoxApp er, at du skal skrive adressen til Tor-proxyen. 127.0.0.1:9150 eller 127.0.0.1:9050 skal fungere godt og øge dit privatliv. På denne måde vil det være sværere for ShiftCrypto at identificere din enhed efter IP-adresse.

Coonect via Tor Vær klar til selvsuverænitet

Den femte ekspertindstilling er både den vigtigste og den sværeste at bruge. “Forbind din fulde knude” hjælper dig med at følge Bitcoin’s “Don’t trust, verify” -etos. Det eneste problem er, at den Bitcoin Core-klient, du kører på din pc, ikke er tilstrækkelig. Til denne integration skal du køre en Electrum-server og oprette forbindelse til dens slutpunkt. At omdanne din forekomst af Bitcoin Core til en Electrum-server, følg denne vejledning.

Sådan installeres Electrum Sådan installeres en Electrum-server ved hjælp af Full Bitcoin Node og ElectrumX

Når du er indstillet, skal du indsætte slutpunktværten og porten i det første felt. Indsæt derefter din servers certifikat i det andet felt. Klik på “Download fjerncertifikat”, så BitBoxApp kan opdatere med din nodeinfo. Kontroller derefter forbindelsen ved at trykke på “Kontroller” -knappen. Hvis alt går godt, skal du klikke på knappen “Tilføj” og genstarte BitBoxApp. Næste gang du åbner softwaren, kører du den i suveræn tilstand.

Oven i det hele fungerer alt beskrevet i dette afsnit på BitBoxApp-mobilappen. ShiftCrypto tror på mobilenheders styrke og målretter mod dette markedssegment. Deres forsøg er vellykket, da det mandlige USB-C-stik gør alting enkelt. De fleste Android-enheder har i disse dage USB-C-port, så processen skal være problemfri.

SAMMENLIGNING

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2019
 • PRIS: $ 119
 • BLUETOOTH:

KØB NU LÆS ANMELDELSE Blockstream Jade

Blockstream Jade

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2021
 • PRIS: $ 40

KØB NU LÆS ANMELDELSE Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2016
 • PRIS: $ 59

KØB NU LÆS ANMELDELSE Trezor Model T

Trezor Model T

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2018
 • PRIS: $ 159
 • RØRSKÆRM:

KØB NU LÆS ANMELDELSE

BitBox02 – Den schweiziske kniv til hardware-tegnebøger?

BitBox02 er bestemt en unik enhed, der giver god og overkommelig sikkerhed. Fra et hardwareperspektiv er det som et Coldcard. Fra et softwareperspektiv ligner det meget en Ledger – men mere open source. Og set ud fra et sikkerhedsforskningsperspektiv holder det sit hold mod Trezor.

BitBox02

Det kan være en imponerende første hardware-tegnebog til nybegyndere og et mægtigt værktøj i hænderne på professionelle. Og det faktum at du kan bruge det på både computere og Android-telefoner gør det mere attraktivt.

Fås på computere og Android-telefoner

Ved at købe en BitBox02 understøtter du også en masse nyttig sikkerhedsforskning. ShiftCryptos open source-arbejde hjælper alle enheder med at blive mere sikre. Så virksomhedens tilstedeværelse på markedet har egne fordele og fordele.

FAQ

Hvad er BitBox02?

BitBox02 er en hardware-tegnebog.

Hvem udvikler BitBox02?

Det er udviklet og produceret i Schweiz af Shift Crypto AG, et privatejet firma med base i Zürich.

Hvilke mønter understøtter BitBox02-den eneste Bitcoin-udgave?

BitBox02-kun Bitcoin-udgaven understøtter udelukkende Bitcoin.

Hvilke mønter understøtter BitBox02 Bitcoin-Multi-udgaven?

BitBox02 Multi-udgaven understøtter Bitcoin, Litecoin, Ethereum og ERC-20 tokens.

Kan jeg bruge BitBox02 med en telefon?

Ja, du kan bruge BitBox02 med Android-telefoner.

Kan jeg bruge flere BitBox med den samme BitBoxApp?

Ja du kan. Du kan bruge BitBoxApp med flere BitBox02. De forskellige BitBox02-enheder kan indeholde forskellige tegnebøger.

Hvilke enheder og operativsystemer understøttes af BitBox02?

BitBox02 understøtter Windows (Windows 7, Windows 10), MacOS (10.13+), Debian GNU / Linux (Stretch og Buster), Ubuntu (16.04+), Fedora (26+), Android (5.0+).

Kan jeg frakoble min BitBox02, mens en transaktion er ‘afventende’?

Ja du kan. Transaktionen er underskrevet og sendt til netværket, men den er endnu ikke inkluderet i blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me