BlockFi anmeldelse

Om BlockFi

BlockFi er en økonomistyringsplatform, der fokuserer på kryptokurrencyaktiver. Det tilbyder et udvalg af banklignende tjenester til din kryptokurrency, herunder rentekonti og kryptobagede lån samt bitcoin-udlånstjenester til store institutioner.

Blockfi bitcoin-bakket lån

BlockFi’s hjemmeside

Virksomheden har fået en masse trækkraft i de seneste år, og denne anmeldelse hjælper dig med at forstå nøjagtigt, hvordan BlockFi fungerer, og hvordan det kan være gavnligt for dig.

Køb mønter på BlockFi

BlockFi Fordele og ulemper

Fordele

 • Ekstremt konkurrencedygtige renter
 • Få et lån uden kreditkontrol
 • Lånene afvikles inden for 24 timer
 • Crypto to crypto handler let at udføre
 • Godt finansieret og reguleret platform, der sandsynligvis ikke løber væk med dine penge

Ulemper

 • Der opstod et databrud i 2020 – ingen stjålne mønter
 • Gaprisiko på rentekonti
 • Depotopkald

Fordele

Ulemper

 • Ekstremt konkurrencedygtige renter
 • Der opstod et databrud i 2020 – ingen stjålne mønter
 • Få et lån uden kreditkontrol
 • Gaprisiko på rentekonti
 • Lånene afvikles inden for 24 timer
 • Depotopkald
 • Crypto to crypto handler let at udføre
 • Godt finansieret og reguleret platform sandsynligvis ikke løbe væk med dine penge

Hvad er BlockFi?

BlockFi er en privatejet udlånsplatform med fokus på kryptokurrency, der blev grundlagt i 2017. Dens grundlægger og administrerende direktør, Zac Prince, har mange års ledelseserfaring hos flere teknologivirksomheder, herunder ledelse af forretningsudviklingsteams på Orchard Platform og Zibby.

zac prins interview

Zac Prince videre Squawk på gaden

Flori Marquez, medstifter og VP of Operations, har også mange års erfaring med at administrere alternative udlånsprodukter. Blandt andet hjalp hun med at skalere en portefølje på $ 125MM til Bond Street.

zac prins interview

Flori Marquez ved Sydamerikansk Bitcoin-konference

Virksomheden blev oprettet for at efterligne banker i kryptokurrencyområdet og samtidig se på opsparingskonti og kryptokreditkort. I dag tilbyder BlockFi rentekonti, der giver kunder mulighed for at tjene renter på deres krypto og lån bakket op af en klients kryptovaluta.

BlockFi opererer med flere kryptokurver, men fokuserer primært på Bitcoin, Litecoin og Ethereum. Andre aktiver inkluderer USD-baserede stabile mønter såsom GUSD eller USDC.

Hvad er BlockFi’s vigtigste tjenester?

Rentekonti og kryptolån er de to hovedtjenester, der i øjeblikket er tilgængelige. Rentekontiene giver brugerne mulighed for at tjene renter på kryptokurrency.

Blockfi bitcoin-bakket lån

Samtidig er lånene velegnede til dem, der ønsker et USD-lån bakket op af deres valuta, så de behøver ikke at sælge deres valuta for at kunne få et traditionelt lån.

CRYPTO-LÅN & RENTEKONTIER

BlockFi-logo

BlockFi

 • Kryptorentekonti tjener op til 8,6%
 • Har rejst over $ 108 millioner i VC-finansiering
 • Understøtter Bitcoin, Litecoin og Ethereum samt GUSD og Tether

KØB NU LÆS ANMELDELSE Ledn-logo

Ledn

 • Fantastisk til canadiske Bitcoin hodlers, der leder efter CAD-lån
 • Kryptorentekonti tjener op til 7,5%
 • Mønter i depot for forsikrede Bitgo-konti

KØB NU LÆS ANMELDELSE Unchained Capital-logo

Ukædet kapital

 • Få adgang til lån på mindre end 48 timer
 • Let at bruge, intuitiv platform
 • Bitcoin gemt i Multi-sig tegnebøger

KØB NU LÆS ANMELDELSE

Udover disse to hovedprodukter tilbyder BlockFi også handelsfaciliteter, så brugerne kan administrere deres kryptoaktiver og optimere deres portefølje. I modsætning til mange virksomheder i kryptokurrency-sektoren er BlockFi reguleret og underlagt Bank Secrecy Act.

Blockfi bitcoin-bakket lån

Lad os se nærmere på BlockFi’s tilbud.

BlockFi Bitcoin rentekonti

Blockfi bitcoin-bakket lån

En BlockFi-rentekonto fungerer ligesom en almindelig opsparingskonto, du måtte have i din bank. Kontoen giver brugerne mulighed for at tjene interesse i flere understøttede valutaer. Dette er et længe forsinket produkt på kryptokurrencymarkedet, da det giver dig mulighed for at tjene op til 8% APY-renter i stedet for at lade din kryptokurrency gå i tomgang.

Blockfi APY

BlockFi’s årlige renter i højre kolonne

Renterne udbetales i slutningen af ​​måneden, og du kan vælge mellem flere niveauer, hvis du vælger at holde din Bitcoin på kontoen. Du får 6% for de første 5 BTC og 3,2% APY for din saldo over 5. Alle priser nævnt i denne anmeldelse kan ændres.

BlockFi’s rentekonti kan sammenlignes med andre i rummet

Den gode nyhed om BlockFi Interest Account er, at du kan tjene mere interesse end på en bankkonto. I mange lande går den interesse, du kan tjene på en opsparingskonto, ikke over 1,5%, og den er ofte mindre end det.

Som sådan kan du købe en stabil mønt fra en børs og deponere den på en BlockFi-rentekonto for at tjene mere interesse, end din bank ville tilbyde dig.

Ikke desto mindre skal du altid huske på, at BlockFi har følgende erklæring klart nævnt på deres hjemmeside:

Som sådan sker deponering af kryptokurrency på denne form for konto på egen risiko.

Tilbagetrækningsgrænser

Tilbagetrækningsgrænser er en anden ting at huske på, for som i tilfældet med mange andre depotinstitutioner er der grænser på plads, når det kommer til, hvor meget du kan trække ud ad gangen.

Fra 2020 kan du trække 100 BTC ud hver uge, hvilket generelt burde være mere end nok for langt de fleste brugere. Dog kan strømbrugere måske se på tilbagetrækningsgrænserne og gebyrerne for hver valuta.

Blockfi APY

BlockFi-interessekonti er tilgængelige for kunder over hele verden med et par undtagelser, der er angivet på deres websted. Rentekontoen er tilgængelig for kunder i de fleste stater i USA med undtagelse af New York.

BlockFi Crypto-Backed Lån

Blockfi bitcoin-bakket lån

Som du måske samler dig fra navnet, giver BlockFi kryptobagede lån dig mulighed for at optage et lån i USD, GUSD eller USDC ved at bruge din kryptokurrency som sikkerhed. Fordi lånet til værdi er på 50%, kan du optage et lån på op til 50% af værdien af ​​de kryptoaktiver, du deponerer.

Det tager et par minutter at ansøge om et sådant lån, og hvis din ansøgning er vellykket, kan du forvente at have pengene på din bankkonto på under 90 minutter.

Der er flere grunde til, at du måske vil tage et kryptobakket lån, med eksempler, herunder køb af et hjem, diversificering af investeringer, afbetaling af gæld eller finansiering af en virksomhed.

At købe ejendom er en af ​​hovedårsagerne til, at folk beslutter at optage et kryptobakket lån, da traditionelle långivere ikke accepterer betalinger for et hjem i krypto.

Derudover er lånesatser meget bedre end traditionelle långivere, da BlockFi’s risiko er så meget lavere

blockfi-lånesammenligning

BlockFi’s udlånsrenter er meget bedre end traditionelle långivere

Endelig er den sidste grund til at bruge denne teknik behovet for at låne midler uden afvikling af aktiver. Desuden kan du også få nogle skattefordele, fordi IRS behandler kryptovaluta som ejendom, og at optage et lån mod dine kryptoaktiver er ikke en skattepligtig begivenhed.

Crypto til Crypto-handler

BlockFi giver brugerne mulighed for at bytte enhver af de aktuelle aktiver, de har på indskud, med andre aktiver, der understøttes af platformen. Der er et mindre gebyr involveret ved handel mellem aktiver. Du kan foretage krypto til kryptotransaktioner mellem et af følgende aktiver:

 • Bitcoin (BTC)
 • Litecoin (LTC)
 • Coinbase dollars (USDC)
 • Ethereum (ETH)
 • Paxos (PAX)
 • Tvillingedollar (GUSD)

blockfi crypto til crypto handler

Blockfi’s kryptohåndteringsskærm

Afsendelse af kontanter via ledning

Evnen til at sende kontanter via wire er tilføjet i marts 2020, og det er den første service, der tilbydes af platformen til dem, der aldrig har købt kryptovaluta før. Brugere kan sende USD-ledninger til BlockFi-platformen for at købe stabile mønter og tjene renter på op til 8,6%.

Alle ledninger udskiftes straks til GUSD, og ​​funktionen er tilgængelig i udvalgte amerikanske stater og internationalt i øjeblikket med henblik på at blive gjort tilgængelig globalt i den nærmeste fremtid. Du skal have en BlockFi-rentekonto, så alle dine stablecoin-køb kan deponeres der, og du kan begynde at tjene renter med det samme.

blockfi crypto til crypto handler

Blockfi’s nyligt tilføjede bankoverførsel som en kontofinansieringsmetode

Selvom der muligvis opkræves gebyrer fra den bankinstitution, du bruger til at sende en bankoverførsel, opkræver BlockFi ikke brugerne for det beløb, de modtager, hvilket alle vil blive afspejlet i din konto. Der er et minimumsbeløb på $ 10, du kan overføre, og processen med at tilføje midlerne til din konto tager en til tre hverdage.

Er BlockFi en sikker platform?

BlockFi deponerer klientaktiver hos deres primære depot, tvilling, et tillidsfirma med licens fra New York State Department of Financial Services. Gemini har digital aktivforsikringsdækning og overholdes til bankoverholdelsesstandarder og specifikke kapitalkrav.

zac prins interview

BlockFi besidder alle kunders midler på Gemini Custody

Som sådan er BlockFi lige så sikker som Gemini er. Der er naturligvis risici forbundet med denne platform, og måske er den største modpartsrisiko (også kendt som standardrisiko).

Dette refererer til risikoen enhver, der låner penge til nogen, bliver udsat for. Fordi det grundlæggende fungerer som en bank, er BlockFi ikke anderledes, så du sætter dig selv i standardrisiko, når du bruger dens tjenester.

Platformen er meget gennemsigtig om, hvad der ville ske i tilfælde af et dommedagsscenarie. Holdet nævnte, at i tilfælde af at platformen bliver hacket, opbevares aktiverne i kølerum af Gemini, BlockFi’s primære depotforvalter, som er forsikret af Aon.

Skærmbillede af Twitter

Hvis brugerkonto er kompromitteret, specificerede protokollen, at kontoen bliver frossen i en uge, indtil holdet er i stand til at afholde en videokonference med kontohaveren for at være i stand til at bekræfte deres identitet.

Hvis identiteten bekræftes, får brugeren adgang til sin konto, og deres e-mail-adresse og adgangskode ændres.

Alle, der misligholder deres lån, er et meget usandsynligt scenario med enhver finansiel institution, og BlockFi er sikker på, at dette ikke er noget, der kan ske, simpelthen fordi de har en grundig risikostyring og kreditanalyseproces på plads.

påmindelse om betaling af blokfi-lån

BlockFi-app lånebetaling på grund af anmeldelse

Fordi platformen kun låner ud til institutionelle låntagere eller enkeltpersoner, der er villige til at stille sikkerhed, forbliver alle, der misligholder deres lån, et meget usandsynligt scenario.

Alt, hvad BlockFi skal gøre for at håndtere risikoen, er at ringe op til deres låntagere, hvis markedet bevæger sig imod dem. Dette er grunden til, at BlockFi ikke foretager en kreditcheck mod låntagere – de har allerede bogført mindst dobbelt så meget som lånets værdi.

CRYPTO-LÅN & RENTEKONTIER

BlockFi-logo

BlockFi

 • Kryptorentekonti tjener op til 8,6%
 • Har skaffet over $ 108 millioner i VC-finansiering
 • Understøtter Bitcoin, Litecoin og Ethereum samt GUSD og Tether

KØB NU LÆS ANMELDELSE Ledn-logo

Ledn

 • Fantastisk til canadiske Bitcoin hodlers, der leder efter CAD-lån
 • Kryptorentekonti tjener op til 7,5%
 • Mønter, der opbevares for forsikrede Bitgo-konti

KØB NU LÆS ANMELDELSE Unchained Capital-logo

Ukædet kapital

 • Få adgang til lån på mindre end 48 timer
 • Let at bruge, intuitiv platform
 • Bitcoin gemt i Multi-sig tegnebøger

KØB NU LÆS ANMELDELSE

Tilbyder BlockFi tofaktorautentificering?

Platformen tilbyder tofaktorautentificering til alle online-konti, der følger branchestandarden for sikkerhed. Ved at aktivere tofaktorautentificering kan du tilføje et andet beskyttelseslag til kontoen, og du bliver bedt om at indtaste en verifikationskode, der genereres af en app, hver gang du logger ind på din konto.

Beklager, din browser understøtter ikke integrerede videoer.

Det LastPass-godkendelse er vores foretrukne app-baserede U2F-mulighed

BlockFi anbefaler, at alle brugere aktiverer tofaktorautentificering på deres konti og ikke tager ansvar for uautoriserede brugere, der muligvis kan få adgang til kontoen, hvis du ikke har tofaktorautentificering aktiveret.

Vi reagerede ud til BlockFi og spurgte om hardwareautentificering via en enhed som Yubikey. De fortalte os, at de arbejdede på det, så forhåbentlig ser vi det snart.

Hvordan tjener Block-Fi penge?

påmindelse om betaling af blokfi-lån

Platformen tjener penge ved at låne kryptoaktiverne til handlende og investeringsfonde eller over-the-counter market makers. De kan også låne aktiverne til virksomheder, der har brug for at have en oversigt over krypto for at kunne levere likviditet til deres kunder.

BlockFi nævner i et blogindlæg, at det fungerer med institutioner, der har behov for likviditet og låner dem til kryptoaktiver til en højere sats. Hovedtyperne af låntagere inkluderer følgende:

Handlende og investeringsfonde

Disse låntagere har brug for kryptokurrency, enten for at give deres handelsstrategier brændstof eller for at lukke fejl ved manglende pris mellem børser.

Over-the-counter markedsproducenter

Disse låntagere forbinder købere og sælgere, der ikke ønsker at foretage deres transaktioner via offentlige børser i bytte for det, der ofte er en stejl påslagning. Disse låntagere skulle generelt have kryptoaktiver ved hånden for at kunne imødekomme efterspørgslen, så de låner fra långivere som BlockFi for at imødekomme deres behov.

påmindelse om betaling af blokfi-lån

handlende og OTC-markedsproducenter låner fra BlockFi

Pengeautomater med kryptovaluta og andre virksomheder, der har brug for en beholdning af kryptovaluta

Disse virksomheder har brug for flydende kryptokurrency til deres daglige drift, men de foretrækker at holde størstedelen af ​​deres aktiver i kølerum.

bitcoin pengeautomat

BlockFi’s fremragende forsøg på finansiering af venture-finansiering

Platformen begyndte at blive velkendt i kryptovalutaverdenen, da den begyndte at modtage nogle udestående venturefinansiering. I august 2019 modtog virksomheden en $ A-fond på $ 18,3 millioner, som derefter blev efterfulgt af en Serie B-fond på 30 millioner dollars.

zac prins interview

Val Ventures stod foran den anden venturefond, og der var flere bemærkelsesværdige investorer involveret, herunder CMT Digital, Purple Arch Ventures, Arrington XRP Capital, Winklevoss Capital, Morgan Creek Digital, Avon Ventures, Akuna Capital, PJC, Castle Island Ventures, Kenetic Capital, og HashKey Capital.

HashKey Capital var en af ​​de mest profilerede investorer i Block-Fi, og det var grunden til, at virksomheden var i stand til at udvide det singaporeanske marked på mindre end et år.

Hidtil har BlockFi hævet over 108 millioner dollars.

BlockFi Mobile App

zac prins interview

I maj 2020 lancerede BlockFi en mobilapp tilgængelig til iOS- og Android-brugere med det formål at tilbyde nem adgang til platformen, mens du er på farten. Nogle af funktionerne i appen inkluderer:

Tilmelde

Nem og sikker tilmelding

Det tager kun et par minutter at komme i gang og få adgang til hele din portefølje fra din telefon.

Tilmelde

Åbning af konti, der tjener renter

Du kan åbne en BlockFi-interessekonto fra din telefon og begynde at tjene renter på alle populære kryptovalutaer, inklusive Bitcoin, Litecoin og Ether.

Tilmelde

Lån penge gennem appen

Samme dag kryptobagede lån er tilgængelige med blot et par tryk på din telefon, så du får adgang til kontanterne, så du ikke behøver at sælge dine kryptoaktiver og udløse skattepligtige begivenheder.

Tilmelde

Nem mobil overførsel

Du kan overføre penge direkte fra en af ​​din krypto tegnebøger ind på din BlockFi-konto. Appen giver dig også mulighed for at diversificere din portefølje uden at skulle foretage nye investeringer.

Tilmelde

Ekstra lag af sikkerhed

Alle transaktioner, der foretages via mobilappen, er sikre via BlockFi’s primære værge, Gemini.

Fra juni 2020 har mobilappen ikke handelsfunktioner og ansigtsgenkendelse til logning, men det er funktioner, som BlockFi lovede, at de vil gøre tilgængelige i fremtiden.

Har BlockFi et henvisningsprogram?

BLockFi har et henvisningsprogram på plads til kunder, der ønsker at bringe deres venner til platformen. Fra maj 2020 kan alle BlockFi-klienter tjene op til $ 20 i BTC for hver ven, de henviser, der åbner en BlockFi-interessekonto. Kunder kan tjene $ 10 i BTC for de første fem venner, de henviser, og $ 20 i BTC for de følgende.

zac prins interview

Har BlockFi nogensinde været hacket?

I maj 2020 var hackere i stand til at kompromittere platformens sikkerhedssystemer og formåede at få uautoriseret adgang til følsomme oplysninger, der omfattede brugernes navne, fødselsdatoer, e-mail-adresser, hjemmeadresser og aktivitetshistorik.

BlockFi offentliggjorde en hændelsesrapport på sin hjemmeside og understregede, at hackerens aktivitet er blevet låst og som et resultat “ingen midler, adgangskoder, personnumre, skatteidentifikationsnumre, pas, licenser, bankkontooplysninger eller lignende ikke-offentlige identifikationsoplysninger ”var blevet eksponeret.

send mønter til blockfi

Ifølge hændelsesrapporten blev hackingforsøget udført via en SIM-swap-angreb på en af ​​virksomhedens medarbejdere. Flykaprere var i stand til at kontrollere medarbejderens telefonnummer og var i stand til at nulstille medarbejderens e-mail-adgangskode og komme ind i BlockFi-systemerne.

De forsøgte uden held at foretage uautoriserede tilbagetrækninger. Databruddet varede i cirka 90 minutter, da BlockFi reagerede hurtigt og suspenderede medarbejderens adgang for at forhindre yderligere misbrug.

BlockFi udsendte en erklæring nævner, at virksomheden var i stand til at forhindre et andet angrebsforsøg. De sætter også yderligere identitetskontrol for alle medarbejdere på plads i den nærmeste fremtid og suspenderer enhver anden SMS-faktor.

Er BlockFi en legitim platform?

På trods af hackingen i maj 2020 indikerer alt, at BlockFi er en legitim platform, der giver brugerne mulighed for at høste fordelene ved at modtage renter på deres kryptokurrencyaktiver og få adgang til kryptokurrency-støttede lån.

Som med alt, hvad der har at gøre med kryptokurrency, der forlader din tegnebog, skal du forstå, at der er en vis risiko forbundet med den, hvilket betyder, at dine aktiver ville være i fare, hvis platformen ville opleve et katastrofalt hack.

Sådan oprettes en konto på BlockFi

 1. Gå til BlockFi.com. Vælg “Kom igang”

  Blockfi hjem

 2. Udfyld formularen ved hjælp af din rigtige e-mail-adresse (BlockFi sender en bekræftelses-e-mail til den.)

  Blockfi-formular

 3. Klik på bekræftelseslinket i e-mailen. Dette omdirigerer tilbage til BlockFi.

  Bekræft e-mail

Herfra skal du vælge, uanset om du vælger en Bitcoin-rentekonto eller et Bitcoin-støttet USD-lån.

Trinene for at få hver af disse konti er nedenfor.

Sådan får du en Bitcoin-interessekonto fra BlockFi

 1. Nu hvor du er tilbage på blockfi-siden, skal du vælge Rentekonto.

  vælg rentekonto

 2. Gå gennem trinnene til Udfør KYC-verifikationen.

 1. Gå tilbage til BlockFi’s side og Log på. Klik derefter på Depositum.

  Blockfi bitcoin-bakket lån

 2. Nu skal du vælge, hvilket krypto-aktiv du skal deponere og tjene renter på. Klik på en af ​​Crypto-aktiverne nedenfor.

  Blockfi bitcoin-bakket lån

 3. Brug din tegnebog til send mønter til den krypto-adresse, som BlockFi viser dig på næste side.

  Du kan enten kopiere adressen eller scanne QR-koden.

  Blockfi bitcoin-bakket lån

Lad os nu tale om Bitcoin-støttede lån. Find ud af, hvordan du starter din konto, trin for trin, ved hjælp af nedenstående vejledning.

Få et Bitcoin-støttet USD-lån fra BlockFi

 1. På dette tidspunkt har du bekræftet din e-mail, og du er tilbage på Blockfis websted. Vælg Kryptolån fra menuen.

  vælg rentekonto

 2. Gå gennem trinnene til Udfør KYC-verifikationen.

 1. Gå tilbage til BlockFi’s side og Log på. Klik derefter på Depositum.

  Blockfi bitcoin-bakket lån

 2. Klik på Nyt lån knap

  Blockfi bitcoin-bakket lån

 3. Nu skal du vælge, hvilket krypto-aktiv du skal deponere og tjene renter på. Klik på en af ​​Crypto-aktiverne nedenfor.

  Blockfi bitcoin-bakket lån

 4. Indtast det USD-beløb, du ønsker, at lånet skal være, og klik på Beregn dit tilbud

  Blockfi bitcoin-bakket lån

 5. Vælg derefter din Lån til værdi (LTV).

  Blockfi bitcoin-bakket lån

 6. Vælg Fortsæt.

  Blockfi bitcoin-bakket lån

 7. Udfyld dine bankoplysninger, og hvad du har brug for pengene til, og klik Fortsæt.

  Blockfi fortsæt

 8. Inden for 24 timer skal du modtage en e-mail fra BlockFi. Det ser ud som det nedenfor. Blockfi bitcoin-bakket lån
 9. Låneaftalen vil blive inkluderet i e-mailen. Underskriv det og returner det til BlockFi.

 10. Brug din tegnebog til send mønter til den krypto-adresse, som BlockFi giver dig efter returnering af den underskrevne aftale.

send mønter til blockfi

Inden for en dag efter modtagelsen af ​​sikkerheden sender BlockFi enten USD til din bankkonto via bankoverførsel eller en stablecoin til en Wallet-adresse, du vælger.

Og det er det! Du har nu kontanter i hånden, og du behøver ikke at sælge din Bitcoin!

CRYPTO-LÅN & RENTEKONTIER

BlockFi-logo

BlockFi

 • Kryptorentekonti tjener op til 8,6%
 • Har rejst over $ 108 millioner i VC-finansiering
 • Understøtter Bitcoin, Litecoin og Ethereum samt GUSD og Tether

KØB NU LÆS ANMELDELSE Ledn-logo

Ledn

 • Fantastisk til canadiske Bitcoin hodlers, der leder efter CAD-lån
 • Kryptorentekonti tjener op til 7,5%
 • Mønter i depot for forsikrede Bitgo-konti

KØB NU LÆS ANMELDELSE Unchained Capital-logo

Ukædet kapital

 • Få adgang til lån på mindre end 48 timer
 • Let at bruge, intuitiv platform
 • Bitcoin gemt i Multi-sig tegnebøger

KØB NU LÆS ANMELDELSE

Bedømmelse: 9,4 / 10

BlockFi er vores topvalg for Bitcoin og crypto hodlers ønsker at tjene lidt passiv indkomst på deres bedrifter. Der er selvfølgelig risici. Store markedsbevægelser kan potentielt forhindre BlockFi i at gennemføre deres risikoreducerende foranstaltninger, men det er derfor, de har så store sikkerhedskrav. Dette er den primære risiko, BlockFi-brugere skal acceptere. Den anden risiko er hacks, og selvom BlockFi har haft et brud, slap ingen med mønter. Men på alle andre fronter er BlockFi meget lav risiko, og belønningerne er rigelige. Deres brugervenlige grænseflade gør det let at åbne og finansiere konti, og selve produkterne er gode, afhængigt af dit behov.

Vi giver BlockFi en score på 9,4 ud af 10!

Fordele

 • Ekstremt konkurrencedygtige renter
 • Få et lån uden kreditkontrol
 • Lånene afvikles inden for 24 timer
 • Crypto to crypto handler let at udføre
 • Godt finansieret og reguleret platform sandsynligvis ikke løbe væk med dine penge

Ulemper

 • Der opstod et databrud i 2020 – ingen stjålne mønter
 • Gaprisiko på rentekonti
 • Depotopkald

Fordele

Ulemper

 • Ekstremt konkurrencedygtige renter
 • Der opstod et databrud i 2020 – ingen stjålne mønter
 • Få et lån uden kreditkontrol
 • Gaprisiko på rentekonti
 • Lånene afvikles inden for 24 timer
 • Depotopkald
 • Crypto to crypto handler let at udføre
 • Godt finansieret og reguleret platform sandsynligvis ikke løbe væk med dine penge

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me