CoinMate anmeldelse

Cryptos

Yderligere information

Målgruppe

  • Østrig, Belgien, Tjekkiet, Tyskland, Holland

Depositum

  • Bankkabel, SEPA, Sofort, MoneyPolo

Valutaer

  • EUR, CZK

Fordele

  • Stort udvalg af betalingsmuligheder
  • Direkte og gratis indskud fra Polen og Tjekkiet
  • Gode ​​gebyrer

Ulemper

  • Likviditet er ikke stor

Resumé

Coinmate er et innovativt outfit, der har formået at skære deres egen lille niche på markedet på trods af at de ankommer sent til scenen. De har meget gode czk-markeder i både bitcoin og litecoin. Sofort er beregnet til nogle EU-kunder, og gennem integrationen af ​​MoneyPolo har de udnyttet et massivt netværk af lokale mursten- og mørtelindbetalingspunkter over hele kloden. Minimal KYC kræves for MoneyPolo-deponering af konti.

Fra moneypolo-siden, hvis du bruger indbetalingen til kontantindskud – hvilket virkelig er grunden til, at indstillingen er der – skal du kun kontrollere identiteten i mursten og mørtel postanvisning, hvilket skal være mere praktisk afhængigt af din særlige placering.

Med lave gebyrer og en række meget lokaliserede måder at få penge på konti er Coinmate en glimrende mulighed for forhandlere, der er placeret på markeder med ringe service. Volumen halter lidt, men for små ordrer på nogle få mønter eller mindre bør køb og salg ikke være et problem.

Sikkerhed

På klientsiden er alle konti sikret med 2fa, og adgangskoder hashes før lagring på møntkammeratsservicen. Tilsyneladende opbevares alle kontanter og bitcoin adskilt fra møntkammeratens operationelle konti, og 95% af kundens mønt opbevares offline og distribueres flere steder – inden for pengeskabe. Vi kan ikke uafhængigt bekræfte disse krav.

Åbning af en konto

Indtast og bekræft din e-mail og adgangskode for at få adgang til platformen. For at begynde at handle skal du bekræfte din konto. Nedenfor finder du bekræftelsesniveauer og tilhørende kontoprivilegier.

Krav Deposit / Tilbagetrækningsgrænser (dag / måned) Indbetalings- / udbetalingsmuligheder
Registreret E-mail og adgangskode 20/100 btc Kun Bitcoin
Grundlæggende Navn, DOB, telefon € 1.000 / 5.000 OkCoin, MoneyPolo, kuponer
Bekræftet Bevis for identifikation (statslig id), bevis for ophold (regning, lønseddel osv.), Kontoudtog. For forretningsregnskaber, vedtægter 5.000 € / 20.000 Tilføj SEPA-, Sofort- og standardkabler
VIP Udfyld yderligere spørgeskema € 12.500 / 100.000 (for højere grænser, kontakt support) Samme som bekræftet

CoinMate Exchange

Coinmate tilbyder to separate handelsgrænseflader – en “hurtig køb / salg”, der i det væsentlige er en markedsordregrænseflade, der viser den bedste pris, der er tilgængelig fra ordrebogen i en stor blå boble. Brugere skal blot indtaste det beløb, de ønsker at købe / sælge, og trykke på bekræft – et klik! – at have deres konto krediteret den tilsvarende møntbit. Afhængigt af det ønskede beløb vil prisen naturligvis ændre sig alt efter levering i ordrebogen. Bemærk, at disse ordrer automatisk opkræves et takstgebyr.

Fanen handel åbner en mere involveret grænseflade, der muliggør begrænset bestilling. Der er en simpel lille kortfunktion, der tilbyder Coinmate-priser tilgængelige med forskellige tidsintervaller, en ordrehistorik og en erhvervsdrivende chatboks. Den faktiske ordrebog vises under handelskortet. Coinmate er en top 8 BTC / EUR-udveksling, men volumen kan være lidt let, og at udfylde ordrer over et par bitcoin vil sandsynligvis give dig en gennemsnitlig spredning på omkring EU 3 eller deromkring.

Handelsgebyrer

MakerTaker
Standard 0,05% 0,35%
Top 10 forhandler 0 0,1%

 Depositum og udbetalingsgebyrer

Betalingstype DepositWithdrawal
SEPA € 1 € 1
Sofort 1,5% min € 2 NA
Indenlandsk tjekkisk 0 € 1
Indenlandske Polen 0 € 1
OKbetaler 0,5% 1,5% min € 1
MoneyPolo € 1 0,5% min € 1
Rabatkupon 0,0 0,1%

Hvis overførsler sendes i ikke-EUR pålydende værdi, udveksles der i henhold til yahoo-finansieringssatser + 0,5%.

Mobil

Coinmate er responsivt designet og kan ganske enkelt bruges på de fleste håndholdte enheder.

Det kan være bedre at se andre steder, hvis:

Du har andre valg

Coinmate er en god udveksling for tjekkiske beboere eller Sofort-brugere, men synes for os noget af en udveksling af sidste udvej for dem, der bor andre steder. Det er ikke en lille smule mod Coinmate – det er bare, at hvis du skal bruge MoneyPolo, er det sandsynligt, at du ikke har fået et andet valg. Hvis du har et andet valg, sandsynligvis bedst at tjekke de bedste bitcoin-børser og vælge et alternativ.

Bundlinie

Coinmate tilbyder globale brugere lokale og relativt billige metoder til at få kontanter ind i bitcoin-økonomien. Udvekslingstjenesterne er tilstrækkelige med ok gebyrer og god nok likviditet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me