CryptoFacilities anmeldelse

Cryptos

Yderligere information

 • Producent: 0; Taker: så lave som.0008 handelsgebyrer
 • Futures, Spot Margin Margin Trading
 • [email protected] E-mail

Målgruppe

 • Global

Depositum

 • Kun Crypto

Valutaer

 • Kun Crypto

Løftestang

 • Op til 50: 1

Fordele

 • Den eneste FCA-godkendte bitcoin futures handelsplatform med forsikrede indskud.
 • Lave gebyrer
 • Trade Ripple, Ethereum og Bitcoin-derivater op til 50: 1.

Ulemper

 • Volumen er der endnu ikke til seriøs handel.
 • KYC er meget mere involveret end alternative crypto-eneste platforme.

Cryptofacilities Bitcoin og Ripple Futures Trading Platform

Cryptofacilities er en FCA-reguleret derivatbørs, der opererer uden for Storbritannien. Hele børsen kører på Ripple og Bitcoin, både med hensyn til tilladte indskud og også handel med sikkerhedsstillelse. Der er nu seks forskellige instrumenter, en bitcoin-usd-fremtid, en ethereum-usd-fremtid, en bitcoin-usd-turbo, der tilbyder 50X gearing, en krusning-usd-fremtid, en krusning-bitcoin-fremtid og sidst men ikke mindst en litecoin-kontrakt. Der er et antal kontraktlængder inden for hver af disse instrumenttyper.

Cryptofacilities har lave gebyrer og er en af ​​kun en håndfuld bitcoin futures trading platforme. Cryptofacilities har for nylig bundet sig til Akuna Capital for at levere likviditet, der er nødvendig til afvikling af kontrakt.

Kom godt i gang

Åbning af en konto med kryptofaciliteter er en mikrokosmos af den større trækkamp mellem krypto og almindelig finansiering. Al handel er sikkerhedsstillet i Bitcoin eller Ripple, og så teoretisk set bør en øjeblikkelig registrering og indbetaling være mulig a la BitMEX; på den anden side har du kryptofacilities ’tilladelse til at levere regulerede tjenester og produkter i regi af Storbritanniens Financial Conduct Authority.

FCA kræver minimumsstandarder blandt autoriserede leverandører, der er beregnet til at beskytte forbrugerne, og mange finder komfort i disse beskyttelser. Andre vil være helt slukket af KYC-kravene – til sidstnævnte gruppe anbefaler vi bitMEX. Uanset din tilbøjelighed har kryptofaciliteter takket være dets lovgivningsmæssige status og sikkerhedsforanstaltninger sikret forsikring for USD-værdien af ​​al bitcoin, der er indeholdt i tegnebogen.

Futures i kryptovaluta på Cryptofacilities

Cryptofacilities begrænser futureskontrakter til fire forskellige kontrakttyper, der er anført nedenfor. Af særlig opmærksomhed er gebyrtabellen, som er lavest på markedet. Også bemærkelsesværdigt er manglen på finansieringsgebyr eller swaprate. Så ja, du skal igennem en KYC, men i den anden ende af tunnelen er den mest konkurrencedygtige krypto-futures-platform på markedet.

F-XBT: USDT-XBT: USD (Turbo) F-XRP: USDF-XRP: XBT
Kontraktstørrelse 1 BTC 1 BTC 10.000 XRP 10.000 XRP
Udnyt lang 5: 1 49: 1 7: 1 5: 1
gearing Short 7: 1 51: 1 9: 1 5: 1
Producentgebyrer 0 0 0 0
Takstgebyrer .0008 .0008 8 .00012
Modenheder 1,2W; 1,2,3Q 1,2W 1,2W; 1,2,3Q 1,2W; 1,2,3Q

Gebyrerne fastsættes i enten bitcoin, ethereum eller Ripple afhængigt af din kontrakt. Opsigede, likviderede eller endelige afregninger behandles som handler.

Sådan handler du Bitcoin Futures derivater med Cryptofacilities

De fire futures, der tilbydes, løber over den øverste midt på skærmen, og et klik åbner en liste over instrumenterne, bestilt efter nærmeste afregningsdato, illustreret i dage under monikeren DTM.

Bemærk præmieprocenten, som simpelthen er prisen på futuresprisen i forhold til spotprisen, der årliggøres til et år, afhængigt af de resterende dage til afvikling. På almindeligt engelsk, hvis XBT: USD-instrumentet handles til en negativ præmie, betyder det, at markedet, i det mindste udtrykt af kryptofacilities, forventer, at bitcoin-spotprisen falder.

Efter et instrument er valgt, kan der placeres grænse- og markedsordrer fra nedenstående handelskort.

Markedsordrer vil ikke blive udfyldt mere end 10% fra den aktuelle middelpris, og forhandlere kan derfor opleve delvis udfyldning. Brugere kan indstille stop loss-instruktioner ved udførelse eller på et fremtidigt tidspunkt.

Stop loss ordrer har to komponenter, stopprisen og grænseprisen. Stopprisen udløser din ordre, mens grænseprisen er den værste pris, hvor din position kan blive afviklet. Dette er påkrævet, da ordreboksdybde kan have et stort kløft mellem priserne på bestemte øjeblikke, og dette forhindrer kunstigt deprimeret afvikling.

Krav om kryptofaciliteters margen

Brugere er oprettet med kontantkonti i bitcoin eller ripple, og interne overførsler skal foretages til hvert enkelt instrument for at kunne handle. Hvert instrument fungerer på en indhegnet måde. Manglende opretholdelse af margin i et instrument vil ikke påvirke et andet eller kontantkontoen, men brugeren er ansvarlig for at sikre marginkrav i hver enkelt instrumentkonto. Se nedenfor marginkravene.

XBT: USD FuturesXRP: XBT Futures
Margen Lang Kort Beskyttelse Lang Kort Beskyttelse
Påkrævet .2 .1429 16,7% .0204 .0196 2%
Vedligeholdelse .15 .1071 12,5% .0179 .0172 1,75%
Likvidation .09 .0643 7,5% .0153 .0147 1,5%
Afslutning .06 .0429 5% .0051 .0049 .5%

XRP: USD FutureXRP: XBT Futures
Margen Lang Kort Beskyttelse Lang Kort Beskyttelse
Krav 1.429 1.111 12,5% .03 .03 20%
Vedligeholdelse 1.027 883 9,4% .0224 .0224 15%
Likvidation 643 500 5,6% .0135 .0135 9%
Afslutning 429 333 3,8% .009 .009 6%

Beskyttelsesprocenten viser prisændringen i modsætning til din position, hvilket ville resultere i det samlede tab af investering, idet man ignorerer det faktum, at positionen ville blive afviklet inden en sådan begivenhed.

Det kan have det bedre andre steder, hvis:

Du har brug for alvorlige mængder.

Cryptofacilities har udviklet et godt produkt, men de har endnu ikke tiltrukket den kritiske masse, der er nødvendig for en robust handelsoplevelse. Vi finder få grunde i øjeblikket til at anbefale cryptofacilities over BitMex, som har etableret sig som den førende kryptoderivatudveksling efter volumen.

Bundlinie

CryptoFacilities er en af ​​en håndfuld cryptocurrency-derivatplatforme på markedet og den eneste, der er reguleret i Storbritannien. Mens det tillader forsikring af midler, betyder det dog, at brugerne skal gennemgå en faktisk KYC-proces, lidt irriterende i betragtning af, at platformen kun accepterer krypto. Vi kan dog forestille os, at mange brugere foretrækker FCA-regulering sammen med KYC mod fraværet af begge.

Når KYC er afsluttet, har brugerne adgang til en af ​​de øverste platforme på markedet med de laveste gebyrer og det største udvalg af modenhedsdatoer. Og for den betydelige Ripple-holding, derivathandel, skal have en britisk licenseret driftsniche, du har lige fundet Mekka.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me