De bedste Bitcoin-udvekslinger i 2018

De bedste Bitcoin-børser

Cryptos

Gebyrer

 • Producent: 0,0-0,1%; Taker: 0,1-0,2%

Målgruppe

 • Global

Valutaer

 • USD, EUR, GBP, JPY

Depositum

 • Bankkabel

Der er en grund til, at Bitfinex konsekvent producerer de højeste mængder USDBTC-likviditet, og det er ikke kun på grund af deres branchebedste 3: 1-spotmarginkonti. Bitfinex tilbyder en professionel handelsplatform med minimal latenstid, masser af forskellige kryptovalutaer, der tilbydes, og de laveste gebyrer for en spotbørs på markedet.

Det kan være lidt svært at få dine dollars ind på Bitfinexs Hongkong-baserede bankkonto, men mange aktive handlende indbetaler simpelthen bitcoin. Amerikanske forhandlere accepteres ikke, og Bitfinex rynker på den noget almindelige praksis med at bruge en VPN til handel.

På grund af massive volumener og deres relativt sofistikerede platform skal nye handlende indbetale $ 10.000 i fiat eller kryptoækvivalent for at begynde at handle.

Bitstempel

Bitstamps btceur-likviditet er blandt de højeste på markedet. Pålidelig, enkel og med anstændige gebyrer. Absolut værd at kigge på.

 • top fem udveksling efter volumen
 • tilbyder tjenester til de fleste lande
 • lave gebyrer og top fem tilgængelige kryptoer

Cryptos

Gebyrer

 • Taker: 0,2%; Producent: 0,0%

Målgruppe

 • Global

Valutaer

 • USD, EUR

Depositum

 • Kreditkort, bankkabel, SEPA, betalingskort

BitStamp er et solidt alternativ. For det første er den åben for beboere i USA, Europa og mange yderligere markeder. Det giver meget god likviditet på de vigtigste kryptoer, nemlig bitcoin, ethereum, litecoin og krusning, og gebyrerne er lave. Platformen er meget bare udbenet, og udvekslingsgrænsefladen tilnærmer en mægler nærmere.

Bedste samlede multicoin-udveksling

Binance

Binance er blevet den markedsledende børs med hensyn til likviditet, lave gebyrer og antal kryptopar. De er også banebrydende med hensyn til innovation og værdifulde gaver til kunder. Få 10% rabat på dine handelsgebyrer, eksklusivt for BitReview-kunder.

 • topvolumen på hundreder af altcoins
 • øjeblikkelig 2 bitcoin daglig tilbagetrækningsgrænse på en e-mail
 • Gebyrer så lave som 0,05%

Cryptos

Gebyrer

 • .03-0,1%

Målgruppe

 • Global

Valutaer

 • Kun krypto

Depositum

 • Kun krypto

Wow, kom Binance ud af ingenting! Hjernebarnet fra ex-okcoin CTO Changpeng Zhao, Binance rystede et multicoin-udvekslingsmarked, der var meget behov for en omrystning. Takket være de laveste kategorigebyrer, et stort udvalg af mønter, interessante kampagner og en stabil platform har Binance været i stand til at trone Poloniex og Bittrex som krypto til krypto-udveksling med mest volumen på mest alle de populære kryptoasset-par.

En yderligere ingrediens til denne fantastiske succes er deres understøttelse af multiplatform. Binance har applikationer i Android-butikken, og en iOS-app kommer snart. I modsætning til Poloniex er det let at handle på din mobil. Webplatformen er lige så god som konkurrencen, og den har endda udviklet en lynhurtig downloadbar klient.

Bedste udveksling for levereret handel

BitMEX

BitMEX har udviklet en kryptoderivathandelplatform, der understøtter gearing på op til 100: 1. Markedets højeste handelsvolumen. Få en eksklusiv rabat på 10% gebyr.

 • Leverer markedets topvolumen på futures og spotderivater
 • Lave gebyrer på tværs af alle kryptoassets
 • Få op til 100X gearing

Cryptos

Gebyrer

 • Fabrikant: -,025%; Taker: .075%

Valutaer

 • Kun krypto

Depositum

 • Kun krypto

Bitmex er den første kryptovalutaderivatudveksling, der tilbyder massive gearinger på et antal kryptoasset-par på både spot- og futuresmarkeder. Leverages er høje (kan tilpasses fra 1.1-100X), gebyrer er mikroskopiske, og volumener er helt massive.

Bitmex er 100% bitcoin. Indskud er kun i bitcoin. Al handel, selv ikke-bitcoin-derivater, er sikkerhedsstillet i bitcoin. Dette giver mulighed for helt anonyme konti, selvom amerikanske forhandlere ikke accepteres, og det anbefales ikke at bruge en VPN. Bitmex er en ansvarlig bitcoin-borger, der samler tilbagetrækninger en gang om dagen, hvilket hjælper både fra et sikkerhedsperspektiv såvel som at minimere overbelastning i blockchain.

Bitmex er unik, fordi den eksponentielle vækst ikke har undermineret dens støtte. Meget af supporten tilbydes offentligt via trollbox, men e-mails besvares også hurtigt. Dette kan meget vel skyldes Bitmexs enestående støtte til bitcoinindskud og udbetalinger, hvilket i høj grad minimerer transaktionsomkostninger.

Runner Up: OKCoin

Bedste udveksling for P2P-handel: LocalBitcoins

LocalBitcoins

Uanset hvor du bor, vil LocalBitcoins forbinde dig med bitcoin-sælgere, der vil imødekomme lokale forhold for at sikre et mest behageligt bitcoin-køb muligt.

Cryptos

Gebyrer

 • Sæt af sælger

Målgruppe

 • Global

Valutaer

 • USD, EUR, GBP, AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, DKK, HKD, HUF, IDR, INR, JPY, KES, KRW, MXN, MYR, NGN, NIS, PLN, RON, RUB, SEK, SGD, ZAR

Depositum

 • Kreditkort, bankkabel, ACH, SEPA, Paypal, betalingskort, interac, kontanter, OKPay, perfekte penge, kun crypto, e-overførsel, Neteller, Skrill, pengeoverførsel

LocalBitcoins har uden tvivl gjort mere for at sprede bitcoin til hvert hjørne af kloden end nogen anden virksomhed. Modellen er enkel: localbitcoins er et marked, der direkte forbinder lokale købere og sælgere, som muligvis handler, uanset hvad de vil, med den betalingsmetode, de vælger. Mens de tilbyder en escrow-mekanisme til online-udveksling, mødes mange brugere faktisk ansigt til ansigt ved hjælp af Localbitcoins omdømmehåndteringssystem, som samler feedback og antallet af transaktioner for hvert medlem for at give en tillids score.

Det smukke ved Localbitcoins er, hvor lokaliserede transaktionerne kan være. De mest almindelige eller efterspurgte indbetalingsmuligheder på hvert sted er generelt tilgængelige, da bitcoin-sælgere er meget opmærksomme på de lokale markedsforhold og krav. Afhængigt af markedet kan Localbitcoins blive dyre, men det skyldes ofte manglen på konkrete alternativer.

Alle indbetalingsmuligheder!

Alen

Cubits er en fremragende bitcoin-kun mæglervirksomhed til eurozonemarkederne. Meget intuitiv, rimelig prisfastsættelse og masser af lokale indbetalingsmuligheder.

 • Ofte overset mæglervirksomhed accepterer masser af valutaindskud
 • Ekstremt let at bruge med rimelige gebyrer
 • Masser af indbetalingsmuligheder til rådighed

Cryptos

Gebyrer

 • 0,9%

Målgruppe

 • Argentina, Australien, Østrig, Belgien, Brasilien, Canada, Kina, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Indien, Italien, Japan, Liechtenstein, Malaysia, Malta, Mexico, Holland, Norge , Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Sydafrika, Sydkorea, Sverige, Schweiz, Thailand, Tyrkiet, Det Forenede Kongerige, Venezuela

Valutaer

 • USD, EUR, GBP, AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, DKK, HUF, INR, JPY, KRW, MXN, MYR, PLN, RUB, SEK, SGD, ZAR

Depositum

 • Kreditkort, bankkabel, SEPA, betalingskort, OKPay, Neteller, Skrill

Cubits er en undervurderet bitcoin-mægling, der tilbyder en række indskudsmuligheder, der henvender sig til ca. 20+ forskellige markeder og valutaer. Cubits slår konkurrenter Coinmama og CEX ud ikke kun fordi de tilbyder lavere gebyrer på kreditkortindskud, men på grund af deres integration af en række betalingsmuligheder, der er vigtige uden for EU, som OKPay og Skrill.

I modsætning til CEX er Cubits prisindeks ret tæt på branchens konsensus, så den citerede pris er mere eller mindre bredt accepteret.

Hold øje med Cashapp

Det amerikanske bitcoin-marked har været stort set domineret af Coinbase, som kom tidligt på markedet og samlede masser af likviditet takket være deres smukke og brugervenlige produkt.

Indtast CashApp fra Square, som begyndte at prøve en køb bitcoin-option på applikationen. Der er massivt forstyrrende potentiale her. Der er få pengeoverførselsapplikationer i verden, der når ud til et så massivt publikum. Paypal er en. Square Cash er en anden. Spil ikke mod Jack Dorsey, bevæbnet med Square’s $ 16b markedsværdi, og overfor et selskab i Coinbase, der laver den ene fejl efter den anden.

Suit and Tie Exchange

Coinbase

Forsikrede konti, massive likviditetsvolumener og integrerede debetkort mod tvivlsomme prioriteringer, overivrig overholdelse og lurvede understøttelse. Få $ 10 gratis på den bedste bitcoin-udveksling i USA.

Cryptos

Gebyrer

 • Producent: 0%; Taker: 0,25-0,1%

Målgruppe

 • Australien, Østrig, Belgien, Bulgarien, Canada, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Finland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Malta, Holland, Norge, Polen, San Marino, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien, USA

Valutaer

 • USD, EUR, GBP

Depositum

 • Kreditkort, bankkabel, ACH, hurtigere betalinger

Coinbase er stadig den bedste udveksling i USA, uden tvivl verden, for bitcoinhandlere. HOWEVA – Jeg bruger denne bedste side til at udsende klager.

Husk ikke, at deres støtte har vist sig at være utilstrækkelig til at håndtere øget efterspørgsel. Glem ikke deres administrerende direktørs irriterende vane med at sende meddelelser på twitter, som måske eller måske ikke modsiger hans egen virksomheds udsagn, og husk de konstante serviceafbrydelser og fryser (bedre skal jeg være opmærksom på).

Hvad der virkelig gitter ved Coinbase er opfattelsen af, at de (eller deres CEO mere specifikt) slags forsøger at underminere bitcoin. Det lyder kontra intuitivt, ikke? Og stadigvæk:

 1. De klager over omkostningerne ved transaktioner, som de selv uforholdsmæssigt bidrager til, men investerede ikke en krone for at afhjælpe problemet indtil meget sent.
 2. Det tog dem måneder at integrere segwit, og de har stadig ikke batch-transaktioner (se punkt 1), men de fandt tid til at gøre dumme ting som at integrere cryptokitties.
 3. De overraskede markedet med en bitcoin kontantintegration, der forårsagede en stigning takket være insiderhandel og derefter et sammenbrud, som uden tvivl mistede mange af deres kunder en masse penge.
 4. De fortsatte med at støtte S2X hård gaffel mod samfundets overvældende vilje, indtil det punkt, at det teknisk mislykkedes på en meget offentlig og ydmygende måde og styrtede ned ved lanceringen.
 5. Deres administrerende direktør aflæssede det meste af sin bitcoin for at købe Ethereum, og så synes der at være en ganske interessekonflikt, som hjælper med at forklare alle disse andre ting.

Men de er stadig den bedste amerikanske bitcoin-udveksling, og deres ansættelse af PR-ledere vil forhåbentlig hjælpe med at forhindre nogle af ovenstående ting.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me