Hvad er den nemmeste måde at købe Bitcoins med det samme i 2019

Køb Bitcoin

I dagens artikel præsenterer vi nogle af de hurtigste måder, du kan købe Bitcoin på i 2019.

Bitcoin-logo pngSom Bitcoin er steget i popularitet, har det muligheden for at købe verdens bedste krypto. Selvom det kan være svært for nogle handlende at købe Bitcoin på grund af geografiske begrænsninger og komplicerede procedurer, er der flere børser, der giver brugerne mulighed for let at købe BTC gennem flere betalingsmetoder.

Hvad er de hurtigste måder at købe Bitcoin på?

De tre mest øjeblikkelige måder at købe Bitcoin er enten igennem kredit- / betalingskort, PayPal eller pengeautomater.

Køb Bitcoin gennem kreditkort

Der er mange børser eller betalingstjenester, der understøtter Bitcoins øjeblikkelige køb med et kreditkort. Coinbase, Cex.io, eToro, Coinmama, Bitpanda, Bitstamp er alle børser, der understøtter kreditkortbetalinger. Markedspladser som LocalBitcoins og Paxful tillader også Bitcoin-køb med kreditkort, hvis de to parter har aftalt denne betalingsmetode.

Coinbase

For at købe bitcoin med et kreditkort på Coinbase skal du først oprette en konto. Klik på “Opret konto”, Indtast de nødvendige oplysninger og bekræft din e-mail og dit telefonnummer. Forbind dit betalingskort eller kreditkort til din Coinbase-konto som din betalingsmetode.

Du bliver derefter bedt om at uploade ID-fotos af dig og dit kort. Efter din ID-verifikation kan du frit købe bitcoin. Indtast det ønskede beløb, og klik på knappen “Køb”.

Hvis du er en amerikansk kunde, kan du ikke bruge kreditkort, men du kan linke din konto til at bruge betalingskort.

Coinbases kredit- og betalingskortgebyrer er fastsat til en sats på 3,99%, hvilket er lidt lavere end industristandarder. For at få højere købsgrænser skal du give yderligere dokumenter for at få din konto verificeret.

Køb Bitcoin med Coinbase

cryptocompare.com

Coinmama

For dem, der ønsker at købe Bitcoin uden at gennemgå verifikationsprocessen, er Coinmama et godt alternativ.

Mens købsgrænserne er ret lave, sat til $ 150, kan du købe bitcoin med det samme med et kreditkort uden verifikation.

Følg nedenstående trin for at gøre handlen:

 1. Gå til Coinmama og tilmeld dig en konto;
 2. Log ind på din konto;
 3. Klik på “Køb Bitcoins;”
 4. Vælg kredit- / betalingskort som betalingsmetode;
 5. Udfyld din bitcoin tegnebog adresse;
 6. Angiv dine faktureringsoplysninger og adresse
 7. Indtast dine kredit- eller betalingskortoplysninger;
 8. Bekræft dit telefonnummer og e-mail;
 9. Uploading af ID-verifikation kan springes over, hvis Coinmama ikke kræver det;
 10. Vent på bekræftelses-e-mailen.

Køb Bitcoin med Coinmama

Køb Bitcoin via PayPal

Flere platforme inkluderer PayPal-tjenester, selvom du har færre muligheder i forhold til børser, der tilbyder kreditkortbetalinger.

LocalBitcoins

LocalBitcoins-logoLocalBitcoins er en online markedsplads, der matcher købere og sælgere fra hele verden for at foretage Bitcoin-handler.

 1. Gå til Localbitcoins og Tilmelde ved at indtaste dit brugernavn, e-mail, adgangskode og videregive captcha;
 1. Derefter skal du uploade et identitetsdokument, såsom et pas eller et nationalt ID-kort, og udfylde din profil, når du har åbnet din konto. De fleste forhandlere vil nægte at handle med dig, hvis du har en ufuldstændig profil;
 2. For at foretage et køb skal du klikke på “Hurtigt køb” og vælge dit land i rullemenuen. Du vil ikke være i stand til at søge på mennesker over hele verden, da platformen antager, at du kun vil se efter lokale forhandlere til at foretage personlige transaktioner. Dette betyder, at du bliver nødt til at se gennem hvert land individuelt for at finde alle de ordrer, der understøtter PayPal;
 3. Vælg din foretrukne betalingsmetode og gå til rullemenuen ‘Alle onlinetilbud’ for at finde alle de handlende, der matcher dit valg;
 4. Undersøg og vælg det tilbud, du kan lide, og klik på knappen “Køb” for at finde ud af flere oplysninger om sælgers omdømme, handelshistorik, feedback-score og status for profilbekræftelse for at vurdere, om han er en pålidelig forhandler. Du bliver nødt til at være meget forsigtig på dette tidspunkt, da mange brugere på platformen kan forsøge at svindle dig med dine midler. Husk, at tilbud, der synes for gode til at være sande, normalt er fælder, hvor du ikke kan se nogen BTC. Som sådan har de fleste legitime sælgere højere valutakurser på deres tilbud;
 5. Når du har fundet dit tilbud, skal du gå til handelsskærmen og udfylde de nødvendige oplysninger for handlen og betalingsvinduet. Forvent, at nogle sælgere vil nægte din handel, hvis du er ny, da de vil være mistænkelige over for enhver, der ikke har et solidt ry på platformen. Men når du har nogle handler under dit bælte, vil du lettere finde folk at handle med;
 6. Husk at give feedback, når du har afsluttet din transaktion.

LocalBitcoins opkræver et gebyr på 1% for alle udførte handler uanset betalingsmetode. Den samme proces gælder, når du køber Bitcoin ved hjælp af dit kredit- eller betalingskort på platformen.

Paxful

Paxful er en anden P2P-markedsplads, der accepterer Bitcoin-køb via PayPal. I sammenligning med LocalBitcoins er platformen mindre og mindre kendt.

Processen med at købe BTC er enkel og ukompliceret, som du vil se i følgende instruktioner:

Gå til Paxfuls hjemmeside og tilmeld dig en personlig konto.

 1. Vælg betalingsmetode, som i vores tilfælde vil være PayPal;
 2. Kig efter en sælger. Som med LocalBitcoins skal du være meget forsigtig med, hvem du valgte at engagere dig i handel. Som ethvert sted, der involverer aflevering af store summer, vil der være mennesker, der prøver at fidus dig;
 3. Når du har fundet din forhandler, kan du starte en samtale med ham via en live chat for at indstille detaljerne i din handel;
 4. Når du har foretaget din betaling, frigives Bitcoins fra deponering og ind på din konto.

Paxful køb Bitcoin

Husk, at du ikke har meget tid at spilde, når du har besluttet at gennemføre aftalen, da du bliver nødt til at foretage betalingen på mindre end en halv time for at gennemføre handlen. Hvis du ikke gennemfører din aftale inden for det angivne tidsrum, annulleres handlen automatisk.

Ligesom LocalBitcoins opkræver Paxful også et gebyr på 1%. Du kan også købe Bitcoin på Paxful ved hjælp af dit kredit- og betalingskort.

eToro

Mens Coinbase kun understøtter PayPal-udbetalinger, tillader eToro også brugere at købe bitcoin ved hjælp af betalingstjenesten. Det er sandsynligvis en af ​​de nemmeste metoder til at få BTC på vores liste.

Ikke desto mindre er der nogle begrænsninger for denne type betalingsmulighed. Selvom du muligvis kan købe Bitcoin, kan du ikke trække den tilbage, sende eller handle med den, da du kun kan konvertere BTC tilbage til fiat-valutaer.

Denne mulighed er kun ideel for dem, der bare vil holde Bitcoin til at spekulere i prisen, da du ikke vil være i stand til at udføre nogen transaktioner med den. Stadig kan du tjene noget overskud, hvis du udnytter BTC-prissvingninger, da prissvingninger kan gå fra hundreder til tusinder af dollars.

Følg nedenstående trin for at foretage et køb:

 1. Gå til eToro og tilmeld dig en konto;
 2. Vælg din betalingsmetode, gennem hvilken du vil foretage indbetalingen;
 3. Vælg det beløb, du vil købe med, og i hvilken valuta;
 4. Foretag indbetalingen, og vent på, at pengene krediteres din konto;
 5. Klik på “åben handel” nederst;
 6. Vælg hvor meget BTC du vil købe;
 7. Køb BTC.

Køb Bitcoin på eToro

Du kan også købe Bitcoin på eToro ved hjælp af kredit- eller betalingskort, hvor processen har lignende trin. EToro-gebyret på $ 25 for udbetalinger og det mindste udbetalingsbeløb er $ 50; de gebyrer, der genereres fra spredningen, opkræves, når en position er lukket.

Køb Bitcoin via pengeautomater

Hvis du har kontanter, og hvad du skal købe Bitcoin med det samme, er der også mulighed for at bruge en pengeautomat. Problemet er, at hvis en ikke er placeret i dit område, bliver du nødt til at rejse til den nærmeste nær dig, Bitcoin-pengeautomater kommer normalt med høje gebyrer, der opkræver fra 5 til 10 procent af din transaktion.

1. Find en Bitcoin-pengeautomat

Der er mere end 1200 Bitcoin-pengeautomater over hele verden, og der er et kort, der viser dig, hvor hver enkelt er placeret. Husk, at de fleste pengeautomater normalt vil være i store byer, så hvis du er i en lille by, har du måske ikke held og lykke med at have en i nærheden.

Bitcoin via pengeautomater

cnbc.com

2. Brug pengeautomaten

Processen kan variere lidt afhængigt af pengeautomatudbyderen, men generelt har de fleste maskiner den samme købsproces.

 • Tryk på skærmen for at igangsætte transaktionen;
 • Du bliver derefter spurgt, hvor meget Bitcoin du vil købe;
 • Begynd verifikation ved at indtaste dit mobiltelefonnummer, så du kan modtage en SMS (SMS) bekræftelsesmeddelelse;
 • Angiv din Bitcoin-tegnebogmodtagelsesadresse;
 • Generer din adresse fra din bitcoin tegnebog i form af en QR-kode, der kan scannes;
 • Hold QR-koden, der vises i tegnebogen, op til pengeautomaten, og scan den. Følg instruktionerne på skærmen for at sikre, at maskinen scanner koden korrekt.
 • Bekræft adressen i din tegnebog – kontroller igen for at sikre dig, at den er korrekt, inden du fortsætter;
 • Indsæt kontanterne i maskinen. Du skal være i stand til at indbetale ethvert beløb mellem de indstillede minimums- og maksimumgrænser for BATM. Skærmen skal indeholde den mængde Bitcoin, du køber, denomineret i din lokale valuta;
 • Gennemfør transaktionen.

Pengeautomaten skal udskrive kvitteringen, der indeholder transaktionsoplysningerne. Når processen er afsluttet, skal du modtage BTC-fonden i din tegnebog.

Konklusion

Der er mange måder, hvorpå man kan købe Bitcoin med det samme. Selvfølgelig er der nogle ulemper, såsom et højere gebyr på kreditkort- og pengeautomattransaktioner, og på P2P-markeder skal du altid være på udkig efter svindlere.

Fremhævet billede: livetradingnews.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me