Hvilken er den bedste Ripple (XRP) Desktop Wallet?

Ripple (XRP) er blandt de mest nøje overvågede digitale mønter, fordi det har vist meget modstandsdygtighed i det dynamiske kryptoområde, en ripple-tegnebog er det, du har brug for til opbevaring af disse mønter. Efter markedsværdi er det i øjeblikket den tredje højeste kryptokurrency derude – som et resultat vil de fleste kryptoentusiaster købe og gemme den digitale valuta.

Men hvor kan de gemme XRP sikkert? Der er flere måder at gemme dem på, men i denne artikel ser vi kun på de bedste Ripple desktop tegnebøger. Til at begynde med er det vigtigt at præcisere det desktop-crypto-tegnebøger er dybest set apps, der kan downloades på din computer.

Toast tegnebog

Toast Wallet Review

Toast er en gratis-at-bruge Ripple desktop tegnebog, der understøtter alle operativsystemer, inklusive Windows, Linux og Mac. Det er kompatibelt med iOS- og Android-enheder samt Chrome-browseren.

Generelt er Toast let at konfigurere og kan bruges af både nybegyndere og erfarne kryptokurrencyentusiaster. Dens fordel er, at den er på tværs af platforme, hvilket betyder, at den kan bruges med forskellige computere og software.

Hvordan virker det?

Toast-tegnebøger kan downloades på din pc. Alternativt kan du oprette en konto ved hjælp af din Chrome-browser.

Det kendetegnende ved Toast er, at den bruger både adgangssætningen og en PIN-kode. Adgangssætningen er en vigtig sikkerhedsfunktion, fordi den krypterer din tegnebog, så du kan få adgang til din konto igen, når den er kompromitteret. Desuden giver det brugerne mulighed for at oprette en sikkerhedskopi af deres tegnebog-adresse, når de konfigurerer den.

PIN-kode og adgangskode er vigtige for din tegnebogssikkerheds- og sikkerhedskopifunktioner, så det er vigtigt at skrive dem på et stykke papir, der skal opbevares sikkert.

Brugere kan enten bruge en eksisterende XRP-tegnebogadresse eller generere en ny. For at begrænse spam skal de deponere mindst 20 XRP, som er permanent gemt på platformen. 20 XRP-beløbet er også obligatorisk for aktivering af platformen. Bortset fra det er Toast gratis at bruge; det opkræver ingen gebyrer.

Atomic Wallet

Atomic tegnebog xrp

Atomar blev udviklet i 2017 af Konstantin Gladych, og det stammer sit navn fra en integreret mekanisme inden for platformen, der muliggør atomskifte. Tegnebogen er en XRP desktop-app, der er kompatibel med Mac OS, Windows, Fedora, Debian og Ubuntu-operativsystemer, hvilket gør den anvendelig på forskellige enheder.

Hvordan virker det?

Atomic-tegnebogen kan downloades på din pc, og den er gratis at bruge, selvom du muligvis vil have variable gebyrer, når du bruger bestemte tjenester.

Det er også meget let at bruge og sikkert. Kunder har fuld kontrol over deres digitale valutaer, da transaktionsdata og private nøgler kun er gemt på brugernes pc’er. Det understøtter 300+ mønter og tokens, der kan bruges på både stationære og mobile enheder.

Platformen giver klienter mulighed for at bruge sin decentrale Atomic Swap til at foretage krydskædeudvekslinger uden at involvere tredjeparter. Tegnebogen har indbyggede børser fra Changelly, ChangeNOW og ShapeShift for at lette transaktioner for mønter, der ikke understøttes af Atomic Swap.

Desuden giver Atomic brugerne mulighed for at købe digitale valutaer gennem fiat-valutastandarder, en funktion der mangler i de fleste cryptocurrency-valuta-platforme. Valutavekslinger inden for tegnebogen, peer-to-peer kan medføre variable gebyrer afhængigt af de valgte optioner og valutaer.

Teoretisk er Atomic meget sikker. Som en open source-platform er den isoleret fra enhver sårbarhed, der kan kompromittere dine midler. Desuden er adgangskoden krypteret og gemt lokalt på din enhed. Der er en sikkerhedskopi, der hjælper med at sikre din konto og til gendannelse. Det tilrådes at skrive sætningen et eller andet sted og opbevare det sikkert.

Tegnebogen stræber efter enkelhed, så alle kan bruge den, samtidig med at de tilbyder forskellige tilgængelige funktioner. Udskiftningsfunktionen i Atomic gør det til en fremragende Ripple desktop tegnebog i øjeblikket.

Exodus Wallet

udvandring tegnebogforex.academy

Exodus Movement INC., Udvikleren af Exodus, blev grundlagt i 2015 af Daniel Castagnoli og JP Richardson. Tegnebogen blev lanceret i 2016.

Multivaluta-platformen har ry for sit æstetisk tiltalende intuitive design. Den har en ligetil og forståelig brugergrænseflade, der gør det muligt for nybegyndere at bruge den let, så alle er i stand til at handle på platformen ved blot at følge en trinvis proces.

Hvordan virker det?

Exodus har tre vigtige dele – design af flere aktiver, portefølje og udveksling. På grund af det brugervenlige design vælger du bareWallet ”på sin grænseflade og klik på eventuelle mønter og tokens, du er interesseret i. Du kan også bruge funktionen“ Wallet ”til at sende og modtage penge, kontrollere transaktioner og kontrollere saldi. Desuden kan du filtrere dine transaktioner, så du kan få en organiseret visning af dine handler.

Når du installerer Exodus-tegnebogen, får du en 12-ords gendannelsesadgangssætning. Udtrykket er vigtigt i tilfælde af genopretning, især når din enhed går tabt, hacket eller stjålet. Af sikkerhedshensyn skal du skrive og opbevare det sikkert. Desværre understøtter Exodus ikke tofaktorautentificering.

Et fremragende træk ved Exodus er, at det har et visuelt sammensat cirkeldiagram, der fuldstændigt viser din portefølje af mønter og tokens. Funktionen giver dig mulighed for at spore dine aktiver i realtid, og det giver dig også den procentvise opdeling af al den kryptokurrency, du ejer, og dollarværdier.

Den mest betydningsfulde ulempe ved Exodus er, at den ikke er open source. Imidlertid er udviklere opmærksomme på de sikkerhedsudfordringer, det udgør, og de arbejder på at løse dem. På trods af manglerne gør den fantastiske og brugervenlige platform det til et fremragende valg for begyndere.

Hvis du værner om brugerkundskab og kundeservice frem for alt andet, så er Exodus den bedste Ripple desktop tegnebog til dig.

Coinomi tegnebog

Coinomi tegnebogcryptoslate.com

Coinomi blev udgivet i 2014 og understøttede oprindeligt kun Bitcoin, Litecoin og Ethereum, men den blev godt modtaget af kryptoentusiaster dengang. I 2017 udvidede dets udviklere listen over tokens og mønter, der blev understøttet på platformen. Desuden integrerede de tegnebogen med ShapeShift og Changelly, hvilket letter lette og hurtige udvekslinger.

Hvordan virker det?

Coinomi er en tegnebog med flere aktiver, og den er tilgængelig til både stationære og mobile enheder. Det er også open source, hvilket betyder, at det kan downloades frit. Platformen er meget brugervenlig og har en strømlinet proces til at modtage og sende betalinger fra forskellige blockchains.

Hvis du bruger mobilappen, kan du nemt gendanne dit tegnebogsfrø og administrere tjenesten fra din computer. Desktopversionen har en meget brugervenlig grænseflade med funktioner, der ligner dem på den mobile tegnebog. Coinomi understøttes på Windows, macOS og Linux.

Installationsprocessen er ligetil. Kør blot downloadfilen og følg flittigt instruktionerne på skærmen. Derefter accepterer du licensaftalen, vælg en tegnebogskatalog, og det er det.

Inden for støtte til kryptokurver er Coinomi meget robust og understøtter 125 digitale mønter, der kører på deres respektive blockchains og over 380 tokens, hvilket giver i alt over 500 digitale aktiver.

Bortset fra de over 380 tokens, der understøttes på platformen, giver Coinomi dig mulighed for at oprette en tokenspecifik tegnebog, så længe den opfylder standarden for ERC-20. Processen er manuel og indebærer kopiering og redigering af detaljer om tokenet fra en Ethereum blockchain explorer, Etherscan.

Med tilladelse til sin integration med Changelly har Coinomi en nyttig fiat-funktion til at udvide den allerede eksisterende krypto-til-krypto-handelsgrænseflade. Desuden giver integrationen adgang til Changellys kreditkortservice, der giver dig mulighed for at købe krypto med fiat.

Som en decentraliseret tegnebog leverer Coinomi en sætning på tolv ord for at sikre din tegnebog. Udtrykket gør det meget vanskeligt for hackere at bryde de allerede krypterede private nøgler på din tegnebog.

Coinomi er SegWit-aktiveret, hvilket betyder, at XRP, Bitcoin, Litecoin og andre digitale aktivtransaktioner udføres hensigtsmæssigt og billigt på platformen. Derudover understøtter tegnebogen flere sprog, såsom engelsk, fransk, tysk, kinesisk, spansk og russisk, med flere snart.

Jaxx tegnebog

Jaxxjaxx.io

Jaxx er en populær, relativt ny tegnebog, der blev udviklet af et canadisk firma, Decentral Inc.. Det kan arbejde på flere operativsystemer og platforme, herunder Linux, Android, iPhone, Google Chrome, Windows og iPad.

Hvordan virker det?

Hvis du leder efter den bedste ripple-tegnebog, passer Jaxx perfekt til beskrivelsen. Platformen understøtter over 70 kryptokurver, hvoraf de fleste er ERC-20-tokens. Det er en open source-tegnebog, så når du har gennemført download, kan du oprette en ny, hvis det er første gang. Men hvis du allerede har en anden tegnebog, kan du parre den med din nuværende enhed.

Hvis du er førstegangstimer, er proceduren som følger:

  • Vælg din ønskede digitale valuta;
  • Vælg en fiat-valuta, du vil have til visning;
  • Generer en 12-ords backup-sætning for at sikre din tegnebog og hjælpe dig under gendannelse af tegnebogen, hvis den er hacket;
  • Vælg en firecifret sikkerheds-PIN, der giver dig adgang til tegnebogen og nogle af dens funktioner.

Jaxx har en pænt arrangeret brugergrænseflade, der giver dig let adgang til enhver funktion. Tegnebogen er integreret med ShapeShift for at lette krypto-til-kryptotransaktioner.

Selvom den ikke understøtter fiat-valutaer, kan tegnebogen udtrække markedsoplysninger fra internettet og bruge den til at beregne værdien af ​​dine digitale aktiver i fiat.

Da Jaxx er gratis, understøttes omkostningerne ved transaktion på platformen af ​​netværket af det involverede digitale aktiv. Når du sender penge, er alt hvad du behøver, modtagerens adresse og beløbet. Heldigvis har tegnebogen en adressebog, der giver dig mulighed for let at finde modtagerens adresse.

For at modtage penge skal du sende remitteren QR-koden eller adressen, der vises i vinduet. Du kan også foretage en betalingsanmodning ved at angive beløbet i enten fiat eller crypto ved at klikke på “Generer”. Med det sendes en anden QR-kode til remitteren.

Guarda tegnebog

Guarda tegnebog

Guarda er en ikke-frihedsberøvende tegnebog, der blev lanceret i 2017 med det eneste mål at give en sikker platform til kryptobrugere med henblik på at administrere deres virtuelle valutaer fra ét sted. Det understøttes på desktop, web og mobil. XRP open source-platformen er også kompatibel med OSX-, Windows-, Linux-, Android- og iOS-operativsystemer.

Hvordan virker det?

Guardas private nøgler opbevares altid af brugeren og er sikkert krypteret på enheden. Nøglen sletter sig automatisk, når brugeren logger ud af tegnebogen og efterlader ingen klientoplysninger. Platformen er også hierarkisk deterministisk, hvilket betyder, at brugerne kan generere flere par private og offentlige nøgler.

Da tjenesten understøttes på desktop, web og mobil, kan brugerne få adgang til deres krypto fra enhver enhed, der er forbundet på internettet eller en, der er synkroniseret på tværs af platforme.

Guarda er en fantastisk Ripple desktop tegnebog, der understøtter omkring 40+ andre aktiver, såsom BTC, BCH, ETH, LTC og flere tokens. Desuden har den køb og udveksling af optioner med valutaspecifikke funktioner.

Afsluttende tanker

Som du kan se, er der forskellige Ripple-tegnebøger, du skal passe på. Alle disse tegnebøger har forskellige muligheder og funktioner af interesse for kryptoentusiaster, der ønsker at finde den bedste, der passer til alle deres præferencer. Glem derfor ikke at informere dig selv på forhånd for at nyde en behagelig oplevelse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me