Hvordan bruges Crypto-signaler til at tjene penge?

kryptosignaler

Det er sikkert, at enhver erhvervsdrivende gerne vil vide en hemmelighed, takket være hvilken man uden problemer kan multiplicere midler i kryptokurververdenen. Det er dog ikke let for brugere, der ikke fuldt ud kan fordybe sig i at observere nyheder og vigtige begivenheder for det valgte ekspertiseområde. De seneste oplysninger såvel som fremtidige begivenheder er nøglefaktoren, der bestemmer prisen på en bestemt kryptokurrency.

Hvordan analyseres for at være dygtig på markedet? Eksperter, der bruger dage på at observere diagrammer og fortolke omstændigheder, der er ansvarlige for pumpning eller dumping af nogle af kryptoprojekterne, kender svarene på dette spørgsmål. Disse eksperter driver deres egne telegramgrupper med kryptosignaler, hvor de informerer interesserede parter med de skridt, de er ved at tage. Desuden skriver de om positioner, de åbner, og definerer specifikke salgsmål. Interessant nok minder de os også om at stoppe færre sikkerhedsforanstaltninger.

Så hvordan bruger man cryptocurrency-tjenester og -værktøjer for at maksimere overskuddet i handel på sådanne børser som Binance, KuCoin, Bittrex, Bitmex osv.? Den følgende artikel forklarer trin for trin, hvad man skal bruge, og beskriver, hvad man skal undgå.

Vælg gruppen med bedst betalte kryptosignaler

Der er virkelig meget at vælge imellem. Du får adgang til utallige kanaler, der deler deres signaler med andre brugere via Telegram. At finde en gruppe er virkelig let. Vi skal dog specificere nøjagtigheden og effektiviteten.

Dette er meget sværere at opnå. Ikke desto mindre kan du bruge snesevis af placeringer, anmeldelser og anbefalinger for at støtte dit valg.

Baseret på de ovennævnte faktorer indså vi, at de mest pålidelige signaludbydere er:

Signaler Blå,

Fat Pig Signals,

Kryptosignaler Guru,

CryptoWolf’s,

MyCryptoParadise.

Hver af disse grupper adskiller sig med hensyn til den måde, de fungerer på, den måde, de forbereder analyser på, og hvilke metoder de bruger. Imidlertid er deres mål altid det samme – at generere fortjeneste ved hjælp af kryptoopkald. De ovennævnte grupper med telegram-kryptosignaler er ifølge internetbrugere de bedste tilgængelige udbydere i verden. Deres forudsigelser opnår den bedste effektivitet og kan generere en stor fortjeneste.

På dette tidspunkt er det værd at fraråde brug af gratis kanaler. I langt størstedelen drives de af uerfarne administratorer uden ordentlig viden, med lidt at gøre med handel på kryptomarkedet. Du skal simpelthen betale for viden og erfaring, og det er noget, du skal huske på hele tiden. Ingen vil give prognoser gratis, især hvis de skulle bruge meget af deres fritid på at forberede dem.

signaler

Vælg den passende udveksling, der er kompatibel med kryptosignalgruppen

Først og fremmest skal du være opmærksom på, hvilke kryptovalutaudvekslinger der er tilladt i den region, du bor i. Oftere er der visse begrænsninger og forbud pålagt bestemte regioner, så sørg for, at intet forstyrrer din handel.

Tilbudet om parhandel er også et vigtigt aspekt. Vi bør fokusere på kvalitet i stedet for kvantitet. Den udveksling, vi vælger, skal være kompatibel med den signalgruppe, vi er ved at bruge. Som et resultat vil vi være i stand til at bruge de købs- og salgsadvarsler, de giver os. For eksempel, hvis du beslutter at bruge Signals Blue, tilrådes det at have en konto på en af ​​disse børser: Binance, Coinbase Pro, Bittrex, KuCoin, Bitmex. På denne måde vil vi være i stand til at åbne og bruge hvert kryptosignal.

Vælg den bot, der vil automatisere din handel

Der er ikke noget sjovere end en selvrealiserende fortjeneste. For at vores handel kan udføres uden meget arbejde, er det værd at finde en mellemmand, der giver os værktøjer til åbning og lukning af positioner takket være brugen af ​​API-udveksling – løsninger er kendt som bots.

I denne henseende er de førende løsninger på markedet blandt andet SignalGroups (gratis, meget intuitivt panel, hvor vi nemt kan forbinde API fra Binance, Bittrex og Bitmex), Gunbot og Kryll.io. Vi foreslår at se på hver af dem separat. Takket være det vil du være i stand til at vælge den mulighed, der passer dig bedst. Det er en god ide kun at bruge disse bots, når vi kan støtte dem med legitime signaler, der kommer fra de bedste telegramgrupper med kryptosignaler, som dem vi nævnte før.

Bemærkelsesværdigt er også det faktum, at bot alene ikke er noget helt nødvendigt. Vi kan manuelt åbne og lukke givne positioner uden brug af eksterne værktøjer. Nogle grupper har tendens til at sende information om, at salgsmålet på det givne tidspunkt er nået. Det antyder, at vi skal lukke målet. Baseret på disse data kan vi simpelthen gå til børsen og sælge, mens vi tjener penge.

Vælg en Crypto Price Tracker

Vi bør oprette prisadvarsler, når vi åbner hver position. På denne måde kan vi modtage information om at bryde det givne mål eller nå et bestemt stop loss-niveau. Det er værd at se prisen, som på grund af forskellige faktorer kan gøre et pludseligt træk. På denne måde vil vi være i stand til at afgøre, om der er et yderligere opad- eller nedadgående potentiale og nulstille vores niveauer, som vi tidligere har sat i vores kryptobot. Det er bedst at bruge applikationer, der er tilgængelige på smartphones med iOS- eller Android-operativsystemer. På markedet er der masser af løsninger, du med succes kan bruge. De øverste værktøjer til Android-enheder er som følger: Delta, Crypto Tracker & Bitcoin-pris – møntstatistik, regnskab – Crypto Tracker. For iOS kan vi anbefale følgende: Blockfolio – Crypto Tracker, Coin Stats – Crypto Portfolio, Coin Ticker: Bitcoin & Altcoin.

Næsten alle applikationer, som vi nævnte ovenfor, tilbyder muligheden for at oprette forbindelse til udvekslings-API’en, hvilket derudover letter sporing af dine egne transaktioner. Derudover definerer den specifikke prisadvarsler for dem.

Som i det foregående tilfælde er brugen af ​​kryptoprissporere ikke obligatorisk. Dette er blot yderligere værktøjer, der kan gøre vores arbejde relateret til kryptohandel nemmere og sjovere.

krypto

Udnyt markedsmulighederne lige nu ved at bruge Telegram Crypto-signaler

Måske er det nu det bedste øjeblik at se nærmere på kryptomarkedet. Det er let at bemærke, at interessen for det helt sikkert vokser år for år. Det svarer også til et større samfund, der slutter sig til hype, som også ledsager Bitcoin og resten af ​​altcoins. Af denne grund er det værd at vide, hvad man skal købe, og hvad man skal sælge for fuldt ud at udnytte indtjeningspotentialet for kryptokurver.

Som nævnt tidligere anbefaler vi at stole på mennesker eller virksomheder, der allerede gør det opnåede betydelige overskud på markedet. Deres viden gør det muligt for alle let at fordybe sig i en verden af ​​kryptokurver. Takket være dem vil vi også være i stand til at lære teknikker til at analysere og bestemme potentialet for forskellige genstande på markedet. Hvis du bruger Bitmex-signaler eller Binance-signaler, er det også muligt effektivt at udvide vores egen blockfolio. Bemærkelsesværdigt er det faktum, at omkostningerne ved at få adgang til gruppen med altcoin-signaler og bitcoin-signaler ofte kan tilbagebetales efter et par timer eller dage.

Det er ikke en hemmelighed, at det selv at træffe handelsbeslutninger ofte kan resultere i at miste en hel del og dermed være som et skud i knæet. Hvis vi ikke fuldt ud afsætter os til markedet, kan vi ikke identificere de potentielle muligheder for udvalgte kryptovalutaer. På dette tidspunkt kan vi ofte blive drevet af følelser og hurtige beslutninger, der til sidst ender med tabet af hele vores kapital. Desuden er det meningsløst at lytte til råd fra mennesker, der udtrykker sig i sociale medier eller tematiske fora. En sådan amatørkryptohandler vil altid hævde, at den position, han har åbnet, vil tjene penge.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me