Kucoin anmeldelse

Cryptos

Yderligere information

Målgruppe

 • Global

Depositum

 • Kun krypto

Valutaer

 • Kun krypto

Fordele

 • Tilby nogle mønter, som andre ikke gør, og har ofte salgsfremmende møntdråber
 • Del i Kucoins succes med deres KCS-mønt.
 • Ingen KYC i øjeblikket

Ulemper

 • Handelsplatform mangler vigtige ordretyper
 • Engelsk kommunikation er dybest set uforståelig
 • Volumener, der endnu ikke er der for vigtige kryptoaktiver

Kucoin er en af ​​en håndfuld multicoin-udvekslinger, der dukkede op i 2017 og straks greb en betydelig del af markedet. De har mærket sig selv som “folks børs” på grund af, at jeg tænker på deres udbud af Kucoin-aktier, KCS, en mønt, der kan handles på børsen og tilbyder en procentdel af KuCoins månedlige indtægter. People’s Exchange er en interessant måde at mærke din ICO på, men jeg formoder, at det er en folkeudveksling på samme måde, som ethvert børsnoteret selskab er et folks selskab (kun fraværende regulering, tilsyn, forbrugerbeskyttelse osv. – men vi afviger).  

Selvom Kucoin ikke har den store handelsvolumen for de store fiat-accepterende børser, og heller ikke kommer tæt på altcoin-monstre som Binance, er der en række grunde til, at man kan beslutte at handle med Kucoin i og for sig selv:

 1. Det kan håndtere sine kunder. Binance og lignende har vist sig ude af stand til at klare massiv tilstrømning af trafik og support og sikkerheden har uden tvivl lidt under som resultat. Ingen sådanne problemer med Kucoin fra denne artikels udgivelse.
 2. De tilbyder gode volumener på nogle små cap-alts, du måske er interesseret i, og som ikke findes andetsteds, og de parrer ofte lanceringer med generøse gaver.  
 3. Fra nu af er der ingen KYC påkrævet for udbetalinger. Der er en fane til kontobekræftelse, så vi antager, at oprettelse af en KYC for bestemte udbetalingsbeløb en dag kan blive vedtaget.  

Platform

Få din konto oprettet med din e-mail og en adgangskode. For at trække dig ud skal du konfigurere tofaktorautentificering på din konto, så det kan lige så godt tage sig af det ud af porten.

Indskud er aktiveret i ligesom 100 forskellige altcoins, dit udtag. I øjeblikket kræves der ingen yderligere oplysninger for at deponere eller hæve. Udbetalinger behandles af Kucoin inden for 30 minutter, og derefter dikteres overførselstiden af ​​netværket af det relevante altcoin.

Når din konto er krediteret, giver et klik på fanen markeder et intuitivt layout af alle de forskellige tilgængelige mønter. Kucoin tilbyder markeder i btc, eth, neo, usdt, kcs og bch. Handelsvolumener vises i både det specifikke altcoin og USD. Oplysningerne og mønterne, der vises, kan justeres, og du kan tilføje mønter til favoritterne for nemheds skyld. Du kan hurtigt købe eller sælge markedsordrer direkte fra denne grænseflade eller klikke på handelsikonet for at omdirigere til børsen.

Handelsplatformen har diagrammer integreret af tradingview, hvilket er bedre end de charts, der er bygget internt af meget konkurrence, og ordrebogen har en anstændig dybde, især på deres mest populære par.  

Du kan oprette grænseordrer ved blot at spille med den pris, der tilbydes på handelskortet. Imidlertid er et stort, skarpt negativt på Kucoin-platformen en mangel på stoptab, for ikke at nævne yderligere ordretyper, der virkelig vil hjælpe med at øge Kucoins tiltrækningskraft. For daghandlere, der kan lide at lege med alts, er manglen på stoptab et stort problem, og Kucoin ville gøre det godt at løse dette ASAP.

Du har måske det bedre andre steder, hvis:

Du er daghandler.  

Alt-dagshandlere vil sandsynligvis ikke ønske at risikere handel uden stoptab og tage profitfunktioner. Det er bedre at gå med Binance eller endda Bitfinex, hvis du ikke handler små mønter.

Du vil have gearing.  

BitMex tilbyder gearing på et lille udvalg af altcoins og er et overlegen produkt med brancheførende mængder. Hvis du er i orden med at handle alt-derivater (og ikke køber for at holde), er det en bedre mulighed.

Du skræmmer let.

Ja, Kucoin er endnu ikke blevet hacket. Men de er en nybegynder og har ikke rigtig set nogen rigtige tests. Ingen idé om, hvordan de ville håndtere en seriøs udfordring – tjek vores valg for de bedste altcoin-børser, hvis du vil shoppe rundt.

Bundlinie

Kucoins største fordel er, at det tilbyder nogle små caps, der ikke tilbydes andre steder. Dette er efter vores mening ikke en bæredygtig forretningsmodel på et marked, der i øjeblikket ser, at regulatorer bliver mere ugunstige for spekulative alts. For at overleve er Kucoin nødt til at forbedre sit produkt og fokusere mere på at opbygge reel likviditet og platformværdi og mindre pumpe sin egen mønt og få gebyrer fra sh * tcoin airdrops.    

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me