Marco Coino viser, at BCH mislykkedes

Tilbage i de tidlige dage af Bitcoin var der kun et par smarte mennesker, der identificerede potentialet i valutaen. Da valutaen er vokset i popularitet, og flere mennesker har bitcoins, har den imidlertid startet en bevægelse for at decentralisere valuta.

Bitcoin logo mønt

Med kun et problem.

Kreditkorttransaktioner er hurtige, men bitcoin-transaktioner er langsomme. Visa kan behandle omkring 1700 transaktioner pr. Sekund og behandler næsten 150 millioner transaktioner på en dag.

Bitcoin kan behandle syv.

Ikke syv tusind. Ikke syv millioner. Men syv transaktioner i sekundet. Dette tilføjer op til lidt over 600.000 transaktioner om dagen.

Det var på mange måder den næste udvikling af bitcoin som en global valuta.

Bitcoin Cash-handelsmapper som Marco Coino dukkede op for at fortælle brugerne, hvor de kunne bruge deres Bitcoin Cash.

Bitcoin, kreditkort og pos-terminal

Marco Coino indsamler brugergenereret information og viser, hvor du kan handle i BCH, og i et stykke tid lignede det en lovende indsats.

Tilhængere af BCH hyldede dette som den uundgåelige stigning og succes for BCH rundt om i verden.

Hvor gik det hele så galt?

Marco Coino-plateauet

I starten så det ud til, at Marco Coino kunne hjælpe den udbredte accept af BCH som en international valuta.

Blockchain baggrund med verdenskort

Bitcoin Cash-forhandlerkatalogen syntes klar og villig til at være et centralt knudepunkt for datadeling, og tallene så lovende ud.

Men bag kulisserne gik alt ikke godt.

Brugere rapporterede at have ventet over tre måneder på at se deres virksomheder godkendt – hvis de overhovedet var. Og mens BCH startede i Japan og Nord-Queensland, faldt andre dele af verden langt bagud.

Bitcoin koncept silhuet gruppe af forretningsfolk over verdenskortet

I Europa har Slovenien det højeste antal BCH-accepterende ejendomme med over 500 – men i resten af ​​Europa er der ikke engang 100 leverandører.

Mangler behovet for hastighed

Opdateringer til appen tager mange dage, og når de er afsluttet, konfigureres de ofte forkert eller slipper vigtige oplysninger.

Cryptocurrency-børs,

Den entusiasme, som virksomhederne viser, aftager, når de efter måneder stadig ikke ser sig indeholdt i biblioteket.

Da BCH blev introduceret som et hurtigere alternativ til Bitcoin, Marco Coino kan ikke leve op til BCH’s tidlige løfte.

Uden for BCH-evangelister bruger folk sandsynligvis ikke tid og kræfter på at støtte valutaen.

Marco Coino sikkerhedsspørgsmål

Endnu mere bekymrende end forsinkelserne er de potentielle sikkerheds- og sikkerhedsproblemer forbundet med Marco Coino.

Mand rører ved en skærm, der genererer data

En bruger har rapporteret at modtage et tidligt morgenopkald fra nogen, der forsøger at bekræfte deres notering fra nogen, der forbander og udsender bizarre trusler.

Selvom dette måske ikke er en dagligdags begivenhed, er det sket endnu en gang, det er nok til at udfordre legitimiteten af ​​BCH.

Marco Coino fremhæver problemerne med BCH

For BCH at bevise et levedygtigt alternativ til andre valutaer, det skal være tilgængeligt, pålideligt og sikkert. På alle tre punkter har Marco Coino mislykkedes.

Bitcoin blockchain kryptovaluta digital kryptering

Med den bedste vilje i verden og med alle de fordele, som Marco Coino havde som en tidlig Bitcoin Cash-forhandlerkatalog, synes der stadig at være en afbrydelse mellem BCH-entusiaster og resten af ​​verden. Og Marco Coino fremhæver hvert eneste problem.

For at BCH skal tages seriøst sammen med andre former for transaktioner, skal den gå meget længere for at bevise sin legitimitet.

Hver forsinkelse, hver sikkerhedsrisiko, og enhver ulovlig virksomhed på platformen beskadiger BCH’s troværdighed som helhed massivt.

Grundlæggende, og måske lidt ligesom BCH selv, forsøgte Marco Coino at løbe, før de kunne gå. Uden de systemer og processer, der var på plads, var der ingen praktisk måde for Bitcoin Cash-forhandlerkataloget at skalere på.

Global bitcoin

At lancere en international operation uden rammerne til at støtte er – og har – forårsaget massiv og varig skade på Bitcoin Cashs omdømme.

FAQ

Hvad er Marco Coino?

Marco Coino er en Bitcoin Cash-forhandlerkatalog, og den viser, hvor du kan handle med BCH.

Hvad betyder BCH??

BCH står for Bitcoin Cash, som er en altcoin-version af den mest populære kryptokurrency, Bitcoin.

Bruges Marco Coino i Europa?

Ja det er. Slovenien har det højeste antal BCH-accepterende ejendomme med over 500 – men i resten af ​​det europæiske fastland er der ikke engang 100 leverandører.

Hvad er forskellen mellem BTC (Bitcoin) og BCH (Bitcoin Cash)?

Den største forskel mellem dem er blokstørrelsen (BCH har en størrelse på 8 MB, mens BTC er begrænset til 1 MB).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me