Nitrogen Sports Review

Cryptos

Yderligere information

Målgruppe

  • Global

Depositum

  • Bitcoin

Bonus

  • Ingen tilmeldingsbonus

Fordele

  • Øjeblikkelige og anonyme indskud og udbetalinger
  • Gode ​​odds og sportsdækning
  • Fremragende samfund

Ulemper

  • Øjeblikkelige og anonyme indskud og udbetalinger

Resumé

Nitrogen Sports tilbyder den mest engagerende sportsoplevelse på markedet. Kampagner designet til socialt engagement og en aktiv og indbydende chatboks giver en varm atmosfære til din væddemålsaktivitet.

Kombiner dette med en registrering uden e-mail, fantastisk sports- og begivenhedsdækning og nogle af de mest konkurrencedygtige odds på markedet, og det er let at se, hvorfor Nitrogen Sports er en af ​​de mere populære bitcoin-sportsbøger på markedet.

Manglen på in-play-væddemål og omfattende væddemålstyper kan være en afskrækkende faktor for nogle brugere, men forudsat at du ikke har brug for for mange eksotiske væddemål og er i orden med pre-spil (og nogle kvartals- / pausespil) også skal give kvælstof et skud.

Åbning af en konto

Kan du ikke lide at registrere? Nitrogen Sports kræver det ikke! Når du først ankommer til Nitrogen Sports, får du besked om, at der allerede er oprettet en konto til dig, og cookies bruges til at opretholde automatisk login. Der tilbydes et specielt link, der kan give adgang til kontoen fra forskellige computere.

Tilføjelse af et brugernavn og en adgangskode anbefales stærkt set ud fra et sikkerhedsperspektiv, og adgangssætninger på op til 128 tegn understøttes. Derudover tilbydes brugere tofaktorautentificering for at beskytte login. Der anmodes aldrig om e-mail-oplysninger. Brugere kendes kun efter antal, medmindre de giver sig selv et kaldenavn.

Deponering og tilbagetrækning

En bitcoin-adresselinje vises øverst på siden. Når der klikkes på, genereres din adresse. Du skal blot kopiere og indsætte adressen på din yndlings tegnebog, overføre den valgte mængde bitcoin, og den skal være inden for din kvælstofkonto inden for få sekunder.

Tilbagetrækninger er generelt øjeblikkelige, forudsat at der ikke er nogen sikkerhedsproblemer, der kræver manuel verifikation. I dette tilfælde kan udbetalinger blive forsinket i 24 timer. Udbetalinger kan ikke foretages, før den oprindelige indbetaling har modtaget mindst én bekræftelse fra bitcoin-netværket. Dette betyder, at der normalt er midler til rådighed til hævning inden for højst 10 minutter efter indbetalingen.

Der er også en spiller til spilleroverførselsmulighed tilgængelig fra kassen. Indtast blot det beløb, der skal overføres, brugernummeret og adgangskoden. Sørg for, at alle detaljer er korrekte, da overførsler er irreversible.

Velkomstbonus

Der tilbydes ingen velkomstbonus, selvom der er mange interessante kampagner beskrevet nedenfor. Mest sandsynligt er der ingen bonus, fordi kvælstof ikke kræver brugernavn og adgangskode, hvilket fører til, at mange brugere foretrækker at trække og deponere midler regelmæssigt. Dette ville komplicere den bedste praksis for omsætningskrav forbundet med bonusser.

Kampagner

Kvælstof har nogle virkelig unikke og sjove sportsfremmende aktiviteter. Kampagnerne skaber en hel del brummer på spillerchat og på sociale medier. Kudos to Nitrogen for at udvikle en salgsfremmende strategi, der som et biprodukt hjælper med at skabe en følelse af fællesskab på webstedet.

Parlay Jackpot

En lille mængde af hvert parlay, der placeres af alle kvælstofbrugere, placeres i en månedlig jackpot, som udbetales til de syv bedste parlayvindere. Bemærk, at det ikke er de kumulative gevinster, men snarere den største enkelte parlay-sejr, der er rangeret.

For at hjælpe med at mindske slagene ved bare at gå glip af en parlay-sejr, er billetter, der går glip af udbetalinger fra et spil, også berettiget til konkurrencen.

Denne måned ser den øverste vinder klar ud til at tage hjem omkring 7 bitcoins som en jackpotpræmie, hvor andenpladsen tager cirka 3 bitcoins, 3. 1,5, helt ned til 12 bitcoin til syvende plads. Størrelsen på den samlede jackpot vises øverst på siden i blåt.

Gå efter guldet

Otte forskellige udfordringer, der hver er knyttet til bogstavet “Kvælstof”, er udgivet i begyndelsen af ​​måneden. Disse udfordringer er generelt forbundet med at vinde specifikt Den spiller, der fuldfører de fleste udfordringer – bevist ved at dele sit betkupon på kvælstof-twitter, facebook eller blog-side, vinder 2 btc. Kun spilkuponer med mindst indsatser på 005 bitcoin er berettigede til kampagnen.

NFL Survivor Pool

Den overlevende pool i National Football League løber i hele NFL-sæsonen. Hver sæson er der et antal forskellige puljer, der spænder fra en gratis pool med en 1 bitcoin-præmie bidraget med kvælstof til en 10 bitcoin buyin-pool. Hver uge skal spillerne vælge et hold, som de tror vinder. Kun valg af et vindende hold giver en spiller mulighed for at overleve indtil den følgende uge. Den sidste spiller der står – han eller hun, der varede længst med kun korrekte valg, tager puljen hjem.

Software og spil

For det første elsker vi det rene og brugervenlige kvælstofwebsted. Sportsbook-, casino- og pokerfaner over navigationssidebjælken til venstre ændrer nedenstående indhold i overensstemmelse hermed. Personlige kontooplysninger, såsom kasserer, kontooplysninger, væddemålshistorik og transaktioner er bekvemt placeret under fanen “Kvælstof”.

Der er en chatfunktion, der kører øverst på siden, som kan maksimeres, hvis en spiller ønsker at deltage. En moderator er altid til stede for at tilbyde individuel support, moderate trivia-spil og for at beskytte mod trolling eller enhver anden misbrug af chatboksen. Der er en ånd af kammeratskab blandt brugerne, som kan mærkes, mens de enten ser eller deltager i de igangværende 24/7 samtaler. Dette skyldes sandsynligvis ikke en lille del kvælstofs vægt på det sociale aspekt af væddemål, stærkt forstærket af dets kampagner og konstant supportmoderation.

Sportsbogen er pænt designet, med kampe adskilt i kategorierne “starter snart” og spiltype. Under spilletype er der mulighed for at vælge spil efter deres liga eller baseret på starttid. Efter at have valgt en bestemt kategori, vises spil kronologisk med meget store odds og væddemålstyper for nem visning. Betspillet følger brugeren, når han ruller ned ad skærmen og tilbyder lige, parlay og teaser-spil (kun på basketball og fodbold). Teaser-indstillingen giver brugerne mulighed for at justere spreads på væddemål på tværs af hans parlay efter behov for at vinde i bytte for en lavere potentiel udbetaling. Brugere er i stand til at skifte mellem decimal- og amerikanske oddsformater fra fanen Indstillinger, der findes på venstre sidebjælke.

Nitrogen Sports tilbyder et massivt udvalg af amerikanske og verdenssport, herunder American Prol og NCAA-sportsgrene, Fodbold, Cricket, Rugby, Tennis, Golf, Håndbold, Snooker, Bordtennis, Kampsport og det stadigt populære (og unikt for Nitrogen) e-sports kategori, herunder StarCraft, League of Legends, Dota og Dreamhack.

Kvælstof har ry for at have konkurrencedygtige odds, og maksimale indsatser ligger generelt i 10 BTC-intervallet. Mens Nitrogen Sports ‘eventdækning uden tvivl er den bedste på markedet, hænger de typer væddemål tilbage, især på europæisk side. Væddemål, der tilbydes på alle sportsgrene, synes strømlinede, med sejr / tab, forskellige spreads og over / under på den amerikanske side, med samme opsætning på den europæiske / verdenssportside, accepterer tre måder i stedet for lige vind / tab. Kvartals- og pausespil er kun tilgængelige i basketball og amerikansk fodbold. Der er heller ingen live betting-funktion, hvilket vil være afskrækkende for nogle spillere.

Nitrogen sidespil

Der er et par sidespil, der tilbydes for at hjælpe spillerne med at passere tidsspillet. Nitrogen Sports lancerede en HTML5-pokerklient i september. Det kører på Cubeia, et svensk-baseret bitcoin-pokerselskab, men deler ikke likviditet med noget andet rum. Dette holder rummet befolket primært med sportsbook-spillere, som har en tendens til at tilbyde et relativt blødt niveau af konkurrence.

Det faktum, at kvælstof ikke sidder på et netværk, underminerer imidlertid også spillerens volumen alvorligt. Det er tilbage at se, om pokervakuumet forårsaget af den nylige lukning af sæler med klubber tiltrækker spillere til kvælstofpoker. Som det ser ud i dag er der ikke nok handling til, at pokerklienten kan anbefales stærkt i sig selv – men simpelthen som en sjov tilføjelse til sportsklienten. Der er to timers freerolls, den første en mBTC freeroll, den anden en vinder tager alle 10 mBTC. De garanterede turneringer har næsten altid et overlay. Der kan være et par spillere, der hænger rundt om no limit-kontantborde, hvis du er så tilbøjelig.

Nitrogen tilbyder også et dæk og otte dæk beviseligt fair blackjack. Brugere kan satse mellem 001 og 1 BTC pr. Hånd.

Mobil

Webstedet er ansvarligt designet og ser godt ud på alle håndholdte enheder. Al sportsfunktionalitet er tilgængelig via mobil og tablet, ligesom blackjack.

Sikkerhed

To-faktor godkendelse er tilgængelig og anbefales til kontoadgang. Dette kræver opsætning af et brugernavn og en adgangskode. Under indstillinger kan spillere vælge at blive informeret via e-mail om eventuelle ændringer i kasser eller væddemål, hvilket naturligvis kræver indtastning af en e-mail-adresse. Ingen oplysninger deles om møntopbevaringsmetoder, og som altid anbefaler vi, at du holder mønt i sikre tredjeparts tegnebøger, når du ikke planlægger at spille i den nærmeste fremtid.

Kunde support

Kundesupport er virkelig fantastisk. Og supporten er virkelig ikke der for blot at reagere, hvis der er et problem med klienter. De engagerer sig proaktivt gennem chatten og hjælper med at opbygge en følelse af fællesskab. Der er en billetservice via hjemmesiden, og svar modtages normalt inden for få timer.

Bundlinie

Nitrogen Sports tilbyder en sjov og anonym væddemålsløsning. Det kræver nul personlige oplysninger for at registrere og deponere og accepterer spillere over hele verden. Kampagnerne og chatfunktionerne er nok grund til den socialt tilbøjelige til at vælge Nitrogen. For dem, der foretrækker at satse privat, er brugergrænsefladen, odds og begivenhedsdækning blandt de bedste på markedet.

Kast øjeblikkeligt indskud og udbetalinger og sjove casino- og poker-sidespil, så har du et fantastisk produkt. Vi anbefaler helhjertet Nitrogen Sports, klik på knappen nedenfor for at begynde at spille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me